- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.061
kalori ile mi besleniosun cnm :) bi kisi bana gl ile beslen ded kl ile deilkızlar şuana kadar 603 cal deyim bugün 1000 geçmicek inşaallah :) Dün 1800 le bitmiş zaten haftasonumda faciaydıı
ama hergun iciosun olemi cnm?Yok kuzum Allah korusun 12 yıldır paket taşıdığım bile olmuştur ama psikolojik olarak tiryaki değilim dediğim için vücut öyle alıştı bi günde 2.sini içemem pek
sağlicam artık ümit ediyorum yanii
ben hergün beraberim valla kızm 3,5 olsun kreşe gidecek 2 yıl dayanmam lazım. işte ben o yüzden ne veriyorum ne alıyorum uzun zamandır halimiz perişanbence de gitme dinlen yeni gittin nasılsa eylülde 50 kilonu orada büyük bi ziyafetle kutlayabilirsin
hatunlar: 1 çöp şişte 3 köfte, 2 dl patlican + 3 yk dereotlu zeytinyağlı kabak kavalye + 1dl tb ekmeği yedimm bir de bunu
kızlar şuana kadar 603 cal deyim bugün 1000 geçmicek inşaallah :) Dün 1800 le bitmiş zaten haftasonumda faciaydıı
ıyıce tatlı ıstegı gelır smdı :):)
sorun yok ad verebılırsın. kahvaltını atlamasaydn tabı sen blırsn ama.
bursda
kalori ile mi besleniosun cnm :) bi kisi bana gl ile beslen ded kl ile deil
ama hergun iciosun olemi cnm?
innşallaaah balımm yani ağustosta tatil varsonr abizimkiler istanbula gelicek aylülde sonra beraber dönücez bakalım o zamanlar nasıl geçicek
afiyet olsun kuzum akşam da hafif geçerse yırttın bugün
bugün 1000 olursa dünü kurtarmış olursun kanka işte zararın neresinden dönsen kar sen reglmisin şuanda
Evet kuzum bu bayram burda olmam iyi bir bakıma ağustosta tatilden önce çok sapıtmamış olucam yani burda da erkek arkadaşımla çıkarız belki biraz kaçamak olur ama abartmamaya çalışıcam bi de gezersek çok yürürüm akşam da evde sporlarımı yaparım sonra zaten ağustos 13 e kadar kaçamak falan yok hedefe tam gaz tatilden önce hedefime ulaşıyım artık hatta 48-49 olsam orda 1-2 alsam da dengelenir
glisemik indeks cnm digeri.evet kalori ile canım o diğeri ne anlamadım
yok hergün diyemem normalde ama bu 1 haftadır felan hergün 1 tane
glisemik indeks cnm digeri.
anladim ozmn sorun yok cnm
internete yaz canim yiyeceklerin glisemik indeksleri diye cikio kuzum ona gore beslenirsen yaglar yakilabiliyor gobekten kurtulabiliyormussun :) ben ona gore beslenicem artik tabi uyarliyabilirsem kendimeglisemik indeks ne yahu onun nasıl şettircez yaparım yani bilsem kesin
valla bende cok eski deilim ama hosgeldin cnmKızlar merhaba,
Kabul ederseniz bende aranıza katılabilir miyim? Daha önce başka bir topikteydim. Topiğimz kapatılınca ortada kaldım :)
Kızlar merhaba,
Kabul ederseniz bende aranıza katılabilir miyim? Daha önce başka bir topikteydim. Topiğimz kapatılınca ortada kaldım :)
internete yaz canim yiyeceklerin glisemik indeksleri diye cikio kuzum ona gore beslenirsen yaglar yakilabiliyor gobekten kurtulabiliyormussun :) ben ona gore beslenicem artik tabi uyarliyabilirsem kendime
prof. doktor metin ozata nin sayfasinda detayli bilgiler var cnm suan ben okuyorum bi yazisini kilo vermek diye link atamaiyorum cnm oyuzden bole soledimglisemik indeks ne yahu onun nasıl şettircez yaparım yani bilsem kesin
cnm prof. doktor metin ozatanin zaten glisemik indeks diyeti kitabi varmis oyuzden okumak istedim yazilarini gunluk mikatarida arastiricamTabikiii buyur hoşgeldinn canımboy kilo nedir bizim gibi resminin altına yazarsan takipte iyi olur
acaba günlük ne kdar alınması gerekiyormuş baktım ama bulamadım benimde tek derdim göbek geri kalan yerleri iyi sadece gen bi sıkılaşmam gerek 5 kilo verince çuval gibi oldum
insallah cnm adin nedir yas ne kilo boy nedir ?Hoşbuldum :) İnşallah istediğimiz vücut ve kilolara ulaşırız. :)
Evet kuzum bu bayram burda olmam iyi bir bakıma ağustosta tatilden önce çok sapıtmamış olucam yani burda da erkek arkadaşımla çıkarız belki biraz kaçamak olur ama abartmamaya çalışıcam bi de gezersek çok yürürüm akşam da evde sporlarımı yaparım sonra zaten ağustos 13 e kadar kaçamak falan yok hedefe tam gaz tatilden önce hedefime ulaşıyım artık hatta 48-49 olsam orda 1-2 alsam da dengelenir
evet kalori ile canım o diğeri ne anlamadım
yok hergün diyemem normalde ama bu 1 haftadır felan hergün 1 tane
evet inşaallah 1000 kalıcam çünkü bugün annem bizdeeevet 3.günüm şekoşum bugünü hafifcik hafifcik yapıcam artıkın..
sen eylülde iptalsin artık ama olsun artık normalde kilon zatenn.. bu arada bizim tatil eylül 8 itibariyle bende tükanı kapatıcam o ara sanırımasl1can da kapatır balayında olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?