- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.081
cnm prof. doktor metin ozatanin zaten glisemik indeks diyeti kitabi varmis oyuzden okumak istedim yazilarini gunluk mikatarida arastiricam
Kuzum bz senle aynı tarıhlerde tatıldeyız hedeflerımızde 10 ara kıloyla aynı benm 58 59 sen 48 49 :):) hadı bakalım
bende 13 agustosda ıste tatıldeyım kuzum o zmna kdr verelım tatıl donusude tatıl donusu aldıklarımızı konusuruzç
Boy 163 kilom 54. Biraz kendimi tanıtayım :) Geçen yaz 60 la başladım. 1 senede anca 6 kilo anca verdim verdim. Tabi 2 kilomu buradaki topikler sayesinde verdim yoksa 56 kalmıştım inmiyordu aşağıya.Tabikiii buyur hoşgeldinn canımboy kilo nedir bizim gibi resminin altına yazarsan takipte iyi olur
acaba günlük ne kdar alınması gerekiyormuş baktım ama bulamadım benimde tek derdim göbek geri kalan yerleri iyi sadece gen bi sıkılaşmam gerek 5 kilo verince çuval gibi oldum
ay aynenn hee ama çok almayalım genedee :)
aynen cnm bende hamurislerinden dolayi kiloluyum :)canım onu okuyorum şuan bende evet mantıklı ki ben uyuyorum ama meyve yemiyorum pek yiyeceksin diyoşu hamurişlerinden kurtulursam 4 4lük olcak herşey
Tabikiii buyur hoşgeldinn canımboy kilo nedir bizim gibi resminin altına yazarsan takipte iyi olur
acaba günlük ne kdar alınması gerekiyormuş baktım ama bulamadım benimde tek derdim göbek geri kalan yerleri iyi sadece gen bi sıkılaşmam gerek 5 kilo verince çuval gibi oldum
Ben de zeynep :) Boyum 163 kilom 54. Yaşım 19 2 ay sonra 20 :)insallah cnm adin nedir yas ne kilo boy nedir ?
ben hayal tugba kilo boy resmimin altinda yazsada yazayim
b:167/kg:82 yas:21
kilon yokmus aslinda ama ideal kilona bi baksana cnm benin vucut kitle endeksime gore ideal kilom 59 cikiyo meselaBoy 163 kilom 54. Biraz kendimi tanıtayım :) Geçen yaz 60 la başladım. 1 senede anca 6 kilo anca verdim verdim. Tabi 2 kilomu buradaki topikler sayesinde verdim yoksa 56 kalmıştım inmiyordu aşağıya.
Benim göbek yok ama bacak ve kalçalarda tüm yağlar birikmiş. Oldugumdan daha fazla görünüyorum. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum. Sınavlar yüzünden spor yapamıyordum. Kısmetse bugünler başlayacağım yoksa benim o yağlar gitmeyecekHepimize kolay gelsin
ınsallah kuzum almayız ama yerız de yanı :):) sız nereye gıdıceksınız bellı mı tatıle bakım.
moldum zeynepcim asagi yukari ayni yastayiz :) hosgeldin aramizaBen de zeynep :) Boyum 163 kilom 54. Yaşım 19 2 ay sonra 20 :)
Ben de zeynep :) Boyum 163 kilom 54. Yaşım 19 2 ay sonra 20 :)
marmaris super yer cnm ya .. ben butun yaz evdeyim belki agustos eylul gibi gidebiliriz tatilebelli kuzum marmarise benim ki oraların kurdu 6 yıl çalışmış otelde orda ama biz otelde kalmayayız apart düşünüyorum bakalım özgürce yiyip içip gezicez çünkü oradan fethiye yaparız çok seviyorum orayıda. tatilin sonuda çanakkale de :)
5-6 mııızeynepp çok bi fazlan yokmuş canım senin bi 5-6 kilo ile süper olursun 1 aylık işin var vallaa
aynen ben mesela bi kuru kayisi 3 kuru uzum yaninda bir brdak sut ictigde uzun sure tok kaldigimi fark etmistim.. meyveleride yogrda dilim leyip yada pure seklinde sutun icinde icebilir daha tok dururuz gibime gelioBen şöyle biliyorum kuzum naçizane mantığı şöyle glisemik indeksi düşük ve yüksek besinler var yani sindirimi daha zor olan ve kana zor karışarak kan şekerini ani yülseltmeyen besinler ve tam tersi olanlar, glisemik indeksi düşük bsinlerden yedikçe acıkmıyoruz ve daha sağlıklı belsnemiş oluyoruz.
tez şu aslında beyaz unlu gidalar ve tatlı yedikçe yiyesi gelir ya insanın işte bunlar glisemik indeksi yüksek gıdalar, beyaz ekmek, şekeri yüksek olan gidalar acıktırır ve tekrar yedirir. çünkü kana çabuk karışıyor ve kan şekerimizi yükseltiyor yani bilimsel olarak da kantlanmış birşey o yüzden mesela meyve de yükseltiyor ama yanında düşük glisemik indeksli yoğurt süt tüketince ya da yüne düşüklerden badem ceviz, o meyve şekeri hemen kana karışamıyor ve acıkmıyoruz aslında bence kaçamaklar olmasa zaten bunu yapıyoruz yani kaçamaklarda da seni tenzih ediyorum sen bir kaçamak fenomenisin
5-6 mıııboyu 1.63 kilo 54 mü ben mi yanlış okudum 1kg ideale göre fazla
5-6 mıııboyu 1.63 kilo 54 mü ben mi yanlış okudum 1kg ideale göre fazla
Ben ideal kilodayımda görüntüde yokumkilon yokmus aslinda ama ideal kilona bi baksana cnm benin vucut kitle endeksime gore ideal kilom 59 cikiyo mesela
moldum zeynepcim asagi yukari ayni yastayiz :) hosgeldin aramiza
50 olsam yeter inşallah. Benim hepsi kalça ve bacakta toplandığından kötü görünüyor. O da herhalde spor+diyetle anca gider. Üstten somalilere alttan kim kardashiana benziyorum :)zeynepp çok bi fazlan yokmuş canım senin bi 5-6 kilo ile süper olursun 1 aylık işin var vallaa
Hedefim 50 ama sıkılaşmak istiyorum çünkü görüntüde 57 gözüküyorum :)5-6 mıııboyu 1.63 kilo 54 mü ben mi yanlış okudum 1kg ideale göre fazla
ozman spor olarakta kardiyoya ihtiyacin var ve bu spor icin bi program vereyim sworkit google playde mevcut guzel bir program :)Ben ideal kilodayımda görüntüde yokum
50 olsam yeter inşallah. Benim hepsi kalça ve bacakta toplandığından kötü görünüyor. O da herhalde spor+diyetle anca gider. Üstten somalilere alttan kim kardashiana benziyorum :)
Hedefim 50 ama sıkılaşmak istiyorum çünkü görüntüde 57 gözüküyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?