Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım ne guzel dolasmak daha guzel otele tıkılı kalmakdansa baya uzun tatıl olcak sızın ay gelse dmı artık su tatıller :)

bızım lokur bızı hemen aydınlattı harıkasın kuzum
zeynepp çok bi fazlan yokmuş canım senin bi 5-6 kilo ile süper olursun 1 aylık işin var vallaa
kız ne 5 6 sı 1 kılosu kalmıs bence 163 boyu zaten 53 ıdealıdır.
bence aysu
5-6 mııı boyu 1.63 kilo 54 mü ben mi yanlış okudum 1kg ideale göre fazla
bızım aysun da mı oruc acep :):)
evet cillop gibi demii ama buaradaki modanıza uydum kızı 48 e indiriyorum ama yaşı küçük hatunn ondan gerçi ben o yaşta 60 tım ama çaktırma

kızı 32 beden yapcan galıba :):)

bence kilo problemi yokta sarkmasi var anladigim kadariyla basenlerde birikmis oyuzden kardiyo tarzi basen karin yakacak egzersiz ve spora ihtiyaci var ne kadr dusuk okadr goruntu gidecek diye dusunme bence zeynepcim sen sporla sıkılasmaya bak

36 bedene zıplaya zıplaya bazen girebiliyorum ne 32 si :)

birde kizlar limon karbonat tarcin gibi seyler zayiflamaya yardimci seylermis ki sodyum bi karbonatla zayiflayanlar cikolata kistlerinden kurtulanlari duymustum 15kg ye karsilik gunde bi litre karbonatli su icmek lazimmis :)

aynen ben mesela bi kuru kayisi 3 kuru uzum yaninda bir brdak sut ictigde uzun sure tok kaldigimi fark etmistim.. meyveleride yogrda dilim leyip yada pure seklinde sutun icinde icebilir daha tok dururuz gibime gelio
ben de çok uzun zamandır yani zaten 7 aydır diyet yapıyorum artık alışkanlık oldu meyve yiyosam ya yoğurda ya sütle ya da badem ceviz yanında yani şekerli ne yesem yanında süt yoğurt oluyo mutlaka alışkanlık oldu artık beyaz ekmek zaten hiç yemiyorum ayd abir kaçamaklarda beyaz ekmek oluyo okadar keki bile tam buğday unundan ve pekmezden yapıcam işte sütle yerim mesela yani doğru bir mantık bence de

bence kilo problemi yokta sarkmasi var anladigim kadariyla basenlerde birikmis oyuzden kardiyo tarzi basen karin yakacak egzersiz ve spora ihtiyaci var ne kadr dusuk okadr goruntu gidecek diye dusunme bence zeynepcim sen sporla sıkılasmaya bak
oneymis cnm ? ben sworkitten baska kisisel antranor bi program bulamadim cnm onun la hem egleniyorum hem spor yapiyorum :)
Aynen tüm yağlar basen ve popoda. Belim ve göbeğim yok tabi birazcık yanların var
jillianın videoları var. Videoları netten indirip yapıyorsun. Çok işe yaradığını söylüyorlar. Ben önce jillianın 30 day shred programıyla başlamayı düşünüyorum :)

bencede bende yulaf alip dukan yiyeceklerine uyucam canim unlu bisey cektiginde dukan diyetindeki gibi yapicam

hem sen kendine bak 52 sin 4 cm var aranızdaa hala ne uğraşıyon bakim sen o zaman
iyi de benim idealim 50 boyum 1.60 - onun ideali de 53 boyu 1.63 ben 2 kilo vermek istiyorum idealim için sen 5-6 demişsin kuzum ona şaşırdım ben yoksa merve de 45 olmak istiyo ona bakarsan yani herkesin hayali var

hmm anladim cnm daha once baska birinin programini duymustim lesli miydi neydi

bencede bende yulaf alip dukan yiyeceklerine uyucam canim unlu bisey cektiginde dukan diyetindeki gibi yapicam
ben dukan da yaptım geçmişte 1 ayda 5 kilo vermiştim ama sıkıcı çünkü heran da yapamıyosun yulaf kepeğinden ekmek falan ama çok da yaptım bi ara çok da güzel oluyo ama işte tatlandırıcı kullanmak stemedimonlar da hiç sağlıklı değil dukanda pekmez falan da yiyemiyosun ama yulaf kepeğinden ekmek krep,kek çok yaptım

çook ayıp ben bence full kaçamak yapıp arada diyete takılıyorumm siz hafta bir gün ödül yaprkene ben hafta da 1-2 gün diyet geri kalan gün ödül ne diyim şimdi haklısın ama hep anam ve kocam yüzünden.. ben bunu da uygulayayım hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…