- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.101
48 de güzelde bana biraz uçuk bir rakam gibi :) İstediğim görüntüde olmazsam 48-49 ada düşerim :)evet cillop gibi demiiama buaradaki modanıza uydum kızı 48 e indiriyorum ama yaşı küçük hatunn ondan gerçi ben o yaşta 60 tım ama çaktırma
belli kuzum marmarise benim ki oraların kurdu 6 yıl çalışmış otelde orda ama biz otelde kalmayayız apart düşünüyorum bakalım özgürce yiyip içip gezicez çünkü oradan fethiye yaparız çok seviyorum orayıda. tatilin sonuda çanakkale de :)
Ben şöyle biliyorum kuzum naçizane mantığı şöyle glisemik indeksi düşük ve yüksek besinler var yani sindirimi daha zor olan ve kana zor karışarak kan şekerini ani yülseltmeyen besinler ve tam tersi olanlar, glisemik indeksi düşük bsinlerden yedikçe acıkmıyoruz ve daha sağlıklı belsnemiş oluyoruz.
tez şu aslında beyaz unlu gidalar ve tatlı yedikçe yiyesi gelir ya insanın işte bunlar glisemik indeksi yüksek gıdalar, beyaz ekmek, şekeri yüksek olan gidalar acıktırır ve tekrar yedirir. çünkü kana çabuk karışıyor ve kan şekerimizi yükseltiyor yani bilimsel olarak da kantlanmış birşey o yüzden mesela meyve de yükseltiyor ama yanında düşük glisemik indeksli yoğurt süt tüketince ya da yüne düşüklerden badem ceviz, o meyve şekeri hemen kana karışamıyor ve acıkmıyoruz aslında bence kaçamaklar olmasa zaten bunu yapıyoruz yani kaçamaklarda da seni tenzih ediyorum sen bir kaçamak fenomenisin
kız ne 5 6 sı 1 kılosu kalmıs bence 163 boyu zaten 53 ıdealıdır.zeynepp çok bi fazlan yokmuş canım senin bi 5-6 kilo ile süper olursun 1 aylık işin var vallaa
bızım aysun da mı oruc acep :):)5-6 mıııboyu 1.63 kilo 54 mü ben mi yanlış okudum 1kg ideale göre fazla
evet cillop gibi demiiama buaradaki modanıza uydum kızı 48 e indiriyorum ama yaşı küçük hatunn ondan gerçi ben o yaşta 60 tım ama çaktırma
Ben jillianla başlamayı düşünüyorum bilmiyorum aranızda yapan var mı? Ama dediğin programa bakıcamozman spor olarakta kardiyoya ihtiyacin var ve bu spor icin bi program vereyim sworkit google playde mevcut guzel bir program :)
oneymis cnm ? ben sworkitten baska kisisel antranor bi program bulamadim cnm onun la hem egleniyorum hem spor yapiyorum :)Ben jillianla başlamayı düşünüyorum bilmiyorum aranızda yapan var mı? Ama dediğin programa bakıcam
36 bedene zıplaya zıplaya bazen girebiliyorum ne 32 si :)canım ne guzel dolasmak daha guzel otele tıkılı kalmakdansa baya uzun tatıl olcak sızın ay gelse dmı artık su tatıller :)
bızım lokur bızı hemen aydınlattı harıkasın kuzum
kız ne 5 6 sı 1 kılosu kalmıs bence 163 boyu zaten 53 ıdealıdır.
bence aysu
bızım aysun da mı oruc acep :):)
kızı 32 beden yapcan galıba :):)
48 de güzelde bana biraz uçuk bir rakam gibi :) İstediğim görüntüde olmazsam 48-49 ada düşerim :)
plateside oneririm bende ona basliycamdedigim programda var ama farkli bir programla baslamak istiyorum evimde topum var36 bedene zıplaya zıplaya bazen girebiliyorum ne 32 si :)
ben de çok uzun zamandır yani zaten 7 aydır diyet yapıyorumaynen ben mesela bi kuru kayisi 3 kuru uzum yaninda bir brdak sut ictigde uzun sure tok kaldigimi fark etmistim.. meyveleride yogrda dilim leyip yada pure seklinde sutun icinde icebilir daha tok dururuz gibime gelio
kiz bende sıkılasmak icin pilatese baslamak istiyorum onerecegin bi program varmi sworkitte var pilates ama topla deil benim evde topumda varİstediğin görüntüyse tartı değilse pilates yapabilirsin ya da yapıyor musun ?
ara ogunum :bir kabuklari soyulmus bas kisimlari alinmis havuc ..
havuc sifir glisemik indeksli kabul edilen faydali bir meyveymis ::))) cikta severim
bence kilo problemi yokta sarkmasi var anladigim kadariyla basenlerde birikmis oyuzden kardiyo tarzi basen karin yakacak egzersiz ve spora ihtiyaci var ne kadr dusuk okadr goruntu gidecek diye dusunme bence zeynepcim sen sporla sıkılasmaya bak
Aynen tüm yağlar basen ve popoda. Belim ve göbeğim yok tabi birazcık yanların varoneymis cnm ? ben sworkitten baska kisisel antranor bi program bulamadim cnm onun la hem egleniyorum hem spor yapiyorum :)
bencede bende yulaf alip dukan yiyeceklerine uyucam canim unlu bisey cektiginde dukan diyetindeki gibi yapicamben de çok uzun zamandır yani zaten 7 aydır diyet yapıyorumartık alışkanlık oldu meyve yiyosam ya yoğurda ya sütle ya da badem ceviz yanında yani şekerli ne yesem yanında süt yoğurt oluyo mutlaka alışkanlık oldu artık beyaz ekmek zaten hiç yemiyorum ayd abir kaçamaklarda beyaz ekmek oluyo okadar keki bile tam buğday unundan ve pekmezden yapıcam işte sütle yerim mesela yani doğru bir mantık bence de
meyve yada sebze cnm ne fark eder tatlisida yemegide oluo artik karisik bi durumhavuç meyvemiymiş
iyi de benim idealim 50 boyum 1.60 - onun ideali de 53 boyu 1.63hem sen kendine bak 52 sin 4 cm var aranızdaa hala ne uğraşıyon bakim sen o zaman
hmm anladim cnm daha once baska birinin programini duymustim lesli miydi neydiAynen tüm yağlar basen ve popoda. Belim ve göbeğim yok tabi birazcık yanların var
jillianın videoları var. Videoları netten indirip yapıyorsun. Çok işe yaradığını söylüyorlar. Ben önce jillianın 30 day shred programıyla başlamayı düşünüyorum :)
Yapmıyorum. Önce jillianla başlıcam o daha etkiliymişİstediğin görüntüyse tartı değilse pilates yapabilirsin ya da yapıyor musun ?
ben dukan da yaptım geçmişte 1 ayda 5 kilo vermiştim ama sıkıcı çünkü heran da yapamıyosun yulaf kepeğinden ekmek falan ama çok da yaptım bi ara çok da güzel oluyo ama işte tatlandırıcı kullanmak stemedimonlar da hiç sağlıklı değil dukanda pekmez falan da yiyemiyosun ama yulaf kepeğinden ekmek krep,kek çok yaptımbencede bende yulaf alip dukan yiyeceklerine uyucam canim unlu bisey cektiginde dukan diyetindeki gibi yapicam
Ben şöyle biliyorum kuzum naçizane mantığı şöyle glisemik indeksi düşük ve yüksek besinler var yani sindirimi daha zor olan ve kana zor karışarak kan şekerini ani yülseltmeyen besinler ve tam tersi olanlar, glisemik indeksi düşük bsinlerden yedikçe acıkmıyoruz ve daha sağlıklı belsnemiş oluyoruz.
tez şu aslında beyaz unlu gidalar ve tatlı yedikçe yiyesi gelir ya insanın işte bunlar glisemik indeksi yüksek gıdalar, beyaz ekmek, şekeri yüksek olan gidalar acıktırır ve tekrar yedirir. çünkü kana çabuk karışıyor ve kan şekerimizi yükseltiyor yani bilimsel olarak da kantlanmış birşey o yüzden mesela meyve de yükseltiyor ama yanında düşük glisemik indeksli yoğurt süt tüketince ya da yüne düşüklerden badem ceviz, o meyve şekeri hemen kana karışamıyor ve acıkmıyoruz aslında bence kaçamaklar olmasa zaten bunu yapıyoruz yani kaçamaklarda da seni tenzih ediyorum sen bir kaçamak fenomenisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?