Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yani demek istedigim un yerine dukan diyetindeki gibi yulaf kepegini kullanip kek falan yapmak onun gibi tadlandirici kullanicak deilim zaten ki tadlandiricilari hic sevmem

36 bedene zıplaya zıplaya bazen girebiliyorum ne 32 si :)
Kizlar seni bi anda 48 yapinca o yuzden dedm 36 ya giriorsan daha ne olsun harikasin bence sporla istedgn yere gelirsin.
Bne meyveyi hep kuru yerim hic yannda bisey icmem cok nadirdir neyse sutu severm arada icim bari cok onerdiniz ☺☺

iyi de benim idealim 50 boyum 1.60 - onun ideali de 53 boyu 1.63 ben 2 kilo vermek istiyorum idealim için sen 5-6 demişsin kuzum ona şaşırdım ben yoksa merve de 45 olmak istiyo ona bakarsan yani herkesin hayali var

sen demedin mi 48-49 zorlicam onu diyorum burada 40 lı rakamlara inmeyeni dövüyolar diyee

birde kizlar limon karbonat tarcin gibi seyler zayiflamaya yardimci seylermis ki sodyum bi karbonatla zayiflayanlar cikolata kistlerinden kurtulanlari duymustum 15kg ye karsilik gunde bi litre karbonatli su icmek lazimmis :)
ben onu yaptım bana mısın demedi beni en çok etkileyen maydonoz suyu bağırsaklarımı çalışıtırıyo ve ödem attırıyo 6 gün yaptım 3 gün ara vermiştim bi 10 gün daha yapıcam ama sonra 1 ay falan ara vermek gerekiyomuş sürekli olmuyo ayda ya da 2 ayda bir bir de cildime çok iyi geldi çünkü başka farklı bişey yapmadım

maydanozu bulayim yapicam bana zaten surekli yapilan bisi sıkınti vrir uyamam sonra baska bi kure gecerim ilk su gece yatmadan pulbiberli limonlu yogurtla basliycam 2 hafta yapilamasi gerek onu yapicam limonum yoktu iki adet buldum persembe gunu pazardan alicam yine

yok kız oruç değilim ama napim hepisi 40 lı rakalara inicik diye dediydim

kiz bende sıkılasmak icin pilatese baslamak istiyorum onerecegin bi program varmi sworkitte var pilates ama topla deil benim evde topumda var

ebru şallı güzel canım ben workout ve leslie de yapıyorum yaptığım sıralar

onda agirlikta lazm sanirim bende agirlik yok kardesimde var istesem verir ama agirlikla calismak bana gore deil malesef
onda agirlikta lazm sanirim bende agirlik yok kardesimde var istesem verir ama agirlikla calismak bana gore deil malesef
Yok çok ağırlık kullanmıyorsun. İlerleyen programlarda ağırlık var. O zamanaben 2-3 ayda anca gelirim. Benimde yok o zaman artık ya alcam ya da su şişesiyle yapıcam :)

Canım ben de senin gibiyim 52 oldum çokşükür 7 ayda boyum 1.60 ama sıkılaşmam lazım benim basen bacaktı problem ama squatin çok faydasını görüyorum yürüyüş ve squat şimdi işte kollar için d emekin karın için şınav falan da ekledim çünkü genel bi sıkılaşmam lazım aslında sıkı olsak yağ oranımız düşük olsa zaten gerek yok idealden azına

Yok çok ağırlık kullanmıyorsun. İlerleyen programlarda ağırlık var. O zamanaben 2-3 ayda anca gelirim. Benimde yok o zaman artık ya alcam ya da su şişesiyle yapıcam :)
cok pahali deyil dambillar kardesim 3 kgligi ya 6 ya yada 10 tl ye aldi ikiliydi sanirim sonra o buyuttu isini daha fazla aldi agirlik buyuk kucuk bide kum torbasi o baya merakli :)

birde zeynep basenlerden kurtulmanin en eglenceli keyifli yolu bisiklet bisiklet binecek ortamin varsa programla falan ugrasma derim ben :)
Bisikleti bende seviyorumda bisiklet sürecek bir yerimiz yok :)
ebru salliyi pek takip edemiyorum ki cnm su leslie ye bakayim ben gerisini kardiyo ile hal ederim pilateside artik bi iki hareket ogrendimmi tamamdir diyorum
netten ebrunun videolarını indirip yapabilirsin. Leslie bayağı yürüyorsun ama ben hiç yapmadım. Bu dediğim kadında cardio ağırlıklı çalıştırıyor

kizlar ben eve su bisikledrden almak istiyorum kosu bandi alamamda tvde verilen spor aleti vardi bi ara hep medalli hem cekiosun falan deisik bisiydi ona benzer bulabilirsem iyi olcak

anladim bende kardiyo ile calisiorum ama swortkitte nasil desem turkce bir kisisel kocun var ben yabanci dillireri de pek sevmem motivassyon olamam

cok pahali deyil dambillar kardesim 3 kgligi ya 6 ya yada 10 tl ye aldi ikiliydi sanirim sonra o buyuttu isini daha fazla aldi agirlik buyuk kucuk bide kum torbasi o baya merakli :)
ben 30 days programina baktimda agirliklari gorunce kapadim videoyu bana gore deil diye..
Aynen ağırlığı bende hiç sevmiyorum ama kollarım çok güçsüz belki güçlendirir :)
Kız 30 dayda 1-2 yerde var öyle çok yok ve 1-2 dk yaptırıyorlar :)

Aynen ağırlığı bende hiç sevmiyorum ama kollarım çok güçsüz belki güçlendirir :)
Kız 30 dayda 1-2 yerde var öyle çok yok ve 1-2 dk yaptırıyorlar :)
himm anladim benim kollar cok guclu bana gerek yok bence :) kasta var kolda ben basen karin calisttimmi bana yeter biz lisede icinde agirlik bulunan toplarla oynardik beden ogretmenimiz yaptiriodu onu baya agir toplarla o atar oteki tutar haliyele kollar guclenmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…