- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.121
yani demek istedigim un yerine dukan diyetindeki gibi yulaf kepegini kullanip kek falan yapmak onun gibi tadlandirici kullanicak deilim zaten ki tadlandiricilari hic sevmemben dukan da yaptım geçmişte 1 ayda 5 kilo vermiştim ama sıkıcı çünkü heran da yapamıyosun yulaf kepeğinden ekmek falan ama çok da yaptım bi ara çok da güzel oluyo ama işte tatlandırıcı kullanmak stemedimonlar da hiç sağlıklı değil dukanda pekmez falan da yiyemiyosun ama yulaf kepeğinden ekmek krep,kek çok yaptım
Kizlar seni bi anda 48 yapinca o yuzden dedm 36 ya giriorsan daha ne olsun harikasin bence sporla istedgn yere gelirsin.36 bedene zıplaya zıplaya bazen girebiliyorum ne 32 si :)
Bne meyveyi hep kuru yerim hic yannda bisey icmem cok nadirdir neyse sutu severm arada icim bari cok onerdiniz ☺☺ben de çok uzun zamandır yani zaten 7 aydır diyet yapıyorumartık alışkanlık oldu meyve yiyosam ya yoğurda ya sütle ya da badem ceviz yanında yani şekerli ne yesem yanında süt yoğurt oluyo mutlaka alışkanlık oldu artık beyaz ekmek zaten hiç yemiyorum ayd abir kaçamaklarda beyaz ekmek oluyo okadar keki bile tam buğday unundan ve pekmezden yapıcam işte sütle yerim mesela yani doğru bir mantık bence de
iyi de benim idealim 50 boyum 1.60 - onun ideali de 53 boyu 1.63ben 2 kilo vermek istiyorum idealim için sen 5-6 demişsin kuzum ona şaşırdım ben yoksa merve de 45 olmak istiyo ona bakarsan yani herkesin hayali var
onda agirlikta lazm sanirim bende agirlik yok kardesimde var istesem verir ama agirlikla calismak bana gore deil malesefYapmıyorum. Önce jillianla başlıcam o daha etkiliymiş
Evet leslie bende duydum ama onda evde yürüyüş yapıyorsun bunda bayağı spor yapıyorsunhmm anladim cnm daha once baska birinin programini duymustim lesli miydi neydi
Aslında Ebru şallı yapabilirsinkiz bende sıkılasmak icin pilatese baslamak istiyorum onerecegin bi program varmi sworkitte var pilates ama topla deil benim evde topumda var
ben onu yaptım bana mısın demedi beni en çok etkileyen maydonoz suyu bağırsaklarımı çalışıtırıyo ve ödem attırıyo 6 gün yaptım 3 gün ara vermiştim bi 10 gün daha yapıcam ama sonra 1 ay falan ara vermek gerekiyomuş sürekli olmuyo ayda ya da 2 ayda bir bir de cildime çok iyi geldi çünkü başka farklı bişey yapmadımbirde kizlar limon karbonat tarcin gibi seyler zayiflamaya yardimci seylermis ki sodyum bi karbonatla zayiflayanlar cikolata kistlerinden kurtulanlari duymustum 15kg ye karsilik gunde bi litre karbonatli su icmek lazimmis :)
maydanozu bulayim yapicam bana zaten surekli yapilan bisi sıkınti vrir uyamam sonra baska bi kure gecerim ilk su gece yatmadan pulbiberli limonlu yogurtla basliycam 2 hafta yapilamasi gerek onu yapicam limonum yoktu iki adet buldum persembe gunu pazardan alicam yineben onu yaptım bana mısın demedi beni en çok etkileyen maydonoz suyu bağırsaklarımı çalışıtırıyo ve ödem attırıyo 6 gün yaptım 3 gün ara vermiştim bi 10 gün daha yapıcam ama sonra 1 ay falan ara vermek gerekiyomuş sürekli olmuyo ayda ya da 2 ayda bir bir de cildime çok iyi geldi çünkü başka farklı bişey yapmadım
canım ne guzel dolasmak daha guzel otele tıkılı kalmakdansa baya uzun tatıl olcak sızın ay gelse dmı artık su tatıller :)
bızım lokur bızı hemen aydınlattı harıkasın kuzum
kız ne 5 6 sı 1 kılosu kalmıs bence 163 boyu zaten 53 ıdealıdır.
bence aysu
bızım aysun da mı oruc acep :):)
kızı 32 beden yapcan galıba :):)
kiz bende sıkılasmak icin pilatese baslamak istiyorum onerecegin bi program varmi sworkitte var pilates ama topla deil benim evde topumda var
ebru salliyi pek takip edemiyorum ki cnm su leslie ye bakayim ben gerisini kardiyo ile hal ederim pilateside artik bi iki hareket ogrendimmi tamamdir diyorumEvet leslie bende duydum ama onda evde yürüyüş yapıyorsun bunda bayağı spor yapıyorsun
Aslında Ebru şallı yapabilirsin
evet cillop gibi demiiama buaradaki modanıza uydum kızı 48 e indiriyorum ama yaşı küçük hatunn ondan gerçi ben o yaşta 60 tım ama çaktırma
onda agirlikta lazm sanirim bende agirlik yok kardesimde var istesem verir ama agirlikla calismak bana gore deil malesef
Yok çok ağırlık kullanmıyorsun. İlerleyen programlarda ağırlık var. O zamanaben 2-3 ayda anca gelirim. Benimde yok o zaman artık ya alcam ya da su şişesiyle yapıcam :)onda agirlikta lazm sanirim bende agirlik yok kardesimde var istesem verir ama agirlikla calismak bana gore deil malesef
Ben ideal kilodayımda görüntüde yokum
50 olsam yeter inşallah. Benim hepsi kalça ve bacakta toplandığından kötü görünüyor. O da herhalde spor+diyetle anca gider. Üstten somalilere alttan kim kardashiana benziyorum :)
Hedefim 50 ama sıkılaşmak istiyorum çünkü görüntüde 57 gözüküyorum :)
cok pahali deyil dambillar kardesim 3 kgligi ya 6 ya yada 10 tl ye aldi ikiliydi sanirim sonra o buyuttu isini daha fazla aldi agirlik buyuk kucuk bide kum torbasi o baya merakli :)Yok çok ağırlık kullanmıyorsun. İlerleyen programlarda ağırlık var. O zamanaben 2-3 ayda anca gelirim. Benimde yok o zaman artık ya alcam ya da su şişesiyle yapıcam :)
ben 30 days programina baktimda agirliklari gorunce kapadim videoyu bana gore deil diye..Yok çok ağırlık kullanmıyorsun. İlerleyen programlarda ağırlık var. O zamanaben 2-3 ayda anca gelirim. Benimde yok o zaman artık ya alcam ya da su şişesiyle yapıcam :)
Bisikleti bende seviyorumda bisiklet sürecek bir yerimiz yok :)birde zeynep basenlerden kurtulmanin en eglenceli keyifli yolu bisiklet bisiklet binecek ortamin varsa programla falan ugrasma derim ben :)
netten ebrunun videolarını indirip yapabilirsin. Leslie bayağı yürüyorsun ama ben hiç yapmadım. Bu dediğim kadında cardio ağırlıklı çalıştırıyorebru salliyi pek takip edemiyorum ki cnm su leslie ye bakayim ben gerisini kardiyo ile hal ederim pilateside artik bi iki hareket ogrendimmi tamamdir diyorum
anladim bende kardiyo ile calisiorum ama swortkitte nasil desem turkce bir kisisel kocun var ben yabanci dillireri de pek sevmem motivassyon olamamBisikleti bende seviyorumda bisiklet sürecek bir yerimiz yok :)
netten ebrunun videolarını indirip yapabilirsin. Leslie bayağı yürüyorsun ama ben hiç yapmadım. Bu dediğim kadında cardio ağırlıklı çalıştırıyor
cok pahali deyil dambillar kardesim 3 kgligi ya 6 ya yada 10 tl ye aldi ikiliydi sanirim sonra o buyuttu isini daha fazla aldi agirlik buyuk kucuk bide kum torbasi o baya merakli :)
Aynen ağırlığı bende hiç sevmiyorum ama kollarım çok güçsüz belki güçlendirir :)ben 30 days programina baktimda agirliklari gorunce kapadim videoyu bana gore deil diye..
himm anladim benim kollar cok guclu bana gerek yok bence :) kasta var kolda ben basen karin calisttimmi bana yeter biz lisede icinde agirlik bulunan toplarla oynardik beden ogretmenimiz yaptiriodu onu baya agir toplarla o atar oteki tutar haliyele kollar guclenmis :)Aynen ağırlığı bende hiç sevmiyorum ama kollarım çok güçsüz belki güçlendirir :)
Kız 30 dayda 1-2 yerde var öyle çok yok ve 1-2 dk yaptırıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?