Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

maşallah çok iyisin. Squat bende yapıcam sınavlardan yapamıyordum spor. Şınav çekemiyorum kollarım çok güçsüz :)
anladim bende kardiyo ile calisiorum ama swortkitte nasil desem turkce bir kisisel kocun var ben yabanci dillireri de pek sevmem motivassyon olamam
Şu programı çok merak ettim birazdan bakayım

Ben beden dersinde anca yan tarafta milleti izlerdim onlar voleybol falan oynarlardı:) Ben 2 tane ağır poşet taşıdımda kollarım ağrıyor. şınavın ş sini bile yapamıyorum

yani demek istedigim un yerine dukan diyetindeki gibi yulaf kepegini kullanip kek falan yapmak onun gibi tadlandirici kullanicak deilim zaten ki tadlandiricilari hic sevmem
yok yani ben de tatlandırıcı sevmiyorum zaten ve sağlıksız ama dukanda işte pekmez falan yasak mecburdun o yüzden yapmayı bıraktım, dukanı da bir süre sonra bıraktım çünkü çook sıkıcı ama yulaf kepeğini hala kullanıyorum ben de omlete koyuyorum ya da fırında ekmeği çok güzel oluyo

Ben beden dersinde anca yan tarafta milleti izlerdim onlar voleybol falan oynarlardı:) Ben 2 tane ağır poşet taşıdımda kollarım ağrıyor. şınavın ş sini bile yapamıyorum
anladim cnm ben cuval bile tasidim birde bi ara fabrikada calistim ici dolu bidonlari bile tasidim kas kaldirdim falan. ama su icinde kaldigimdan hasta olum biraktim isi

himm ozmn bende ekmek falan yaparim ya ben ekmek pek sevmem ama krep omlet tarzi seyleri severim heliki krepi byailirim ama tatli olarak yemem peynirli domatesli marullu gibi :)

Maşallah helal olsun ben 10 kiloyu 5 dk anca taşırım. Çuvalı asla düşünemiyorum :)
esime yardim bile ediyorum ben kendisi ticaretle ugrasio cuval kaldirip atmisligim var yani valla benim zamanla kendiliginden olmus kollar .. ama kilodan dolayi yuruyus yaptigimda nefes nefese kaliyorum bu dkgru

kıyamam kuzum ya nasıl öle oldu demek bünyen hassas dokundu zorla ama ac acına olmaz peynır ekmek ye bastırır patates hasla kendıne bunlar hafıf ıyı gelır.
Çok fena kuzum anne tarafına çekmişim sanvc yedm kaçamak ama napim canım onu istedi

iyi de benim idealim 50 boyum 1.60 - onun ideali de 53 boyu 1.63 ben 2 kilo vermek istiyorum idealim için sen 5-6 demişsin kuzum ona şaşırdım ben yoksa merve de 45 olmak istiyo ona bakarsan yani herkesin hayali var
Anam benim adım geçmiiş evet lokurum ya ben hala çok mutsuzum instagramda sana bi foto atayımmı ama kimse görmesiiiin

ben d epul biber yoğurt limon yaptım buraya başladığımda 2 hafta ama evet aynı şeyi sürekli yapmak etkili de olmuyo onu 2 hafta yapıp sonra maydonoz mesela ben şimdi maydonoz bitince ne yapsam ki

Anam benim adım geçmiiş evet lokurum ya ben hala çok mutsuzum instagramda sana bi foto atayımmı ama kimse görmesiiiin
kuzum abartıyosun bence yani at bakıyım ama zaten daha 53 sün hedefine var ama senin sıkılaşman lazım o yüzden de spora devam

himm ozmn bende ekmek falan yaparim ya ben ekmek pek sevmem ama krep omlet tarzi seyleri severim heliki krepi byailirim ama tatli olarak yemem peynirli domatesli marullu gibi :)
öyle harika oluyo zaten kuzum 3 yk yulaf kepeği 1 yumurta biraz su ya da süt göz kararı olucak yapışmaz tavaya dök kısık ateşte pişsin içine ben de peynir falan kouyoyrum ama onu pişirdikten sonra üstüne kıyma döküp biraz da kaşar rendelesende nefis olur tam pide

bende smdı anneme dedm tam bugday unundan krep yapda yıyelm canım cekdı gercekden ekmek nıyetne hem gzl olur.
ıcıne tavuk yapıp fırına koymusdu ama kıymayla da harıka olur bak bunuda deneyelm

bende smdı anneme dedm tam bugday unundan krep yapda yıyelm canım cekdı gercekden ekmek nıyetne hem gzl olur.
ıcıne tavuk yapıp fırına koymusdu ama kıymayla da harıka olur bak bunuda deneyelm
kesinlikle bir krep bence 1 dilim ekmeğe denk tam buğday unu da olduktan sonra nolucak kuzum 2 kaşık buğday unundan yumurtası sütü derken 2 krep çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…