Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

off super cnm tarifin ve fikirlerin icin cok saol tam bana gore diyebilirim

off super cnm tarifin ve fikirlerin icin cok saol tam bana gore diyebilirim
işte ben de çok seviyorum kuzum bak madem ekmek pek yemiyosun bende haftada 1-2 yulaf kepeği de şart değil tam buğday unundan krep yap mesela kahvaltıda ya daakşam arasına tavuk kıyma köfte mesela koy sonuçta karbonhidrat da almak lazım b vitamini var tam buğday ununda

oda olabilir cnm olmadi normal undan yaprim arada nadiren tam bugdayada guvenmiyorum pek artik bugdaylar genetigiyle oynandi cunki

kesinlikle bir krep bence 1 dilim ekmeğe denk tam buğday unu da olduktan sonra nolucak kuzum 2 kaşık buğday unundan yumurtası sütü derken 2 krep çıkar

aynen kuzu cnm cekdı bak yaptırcam sahurda yerm sen napıosun aksam menun bellı mı bzm aynı menu varmıs.

benim menum pirinc lapasi kizlar baska bisi yemiycem belki yanina ayran yaparim dicem ama ii yapmam heralde
ben de bi kere prinç lapası kürü yapmıştım benimd e yapmadığım şey kalmamış bütün gün prinç lapası yanında domates biber salatalık yedim ve ayran

aynen kuzu cnm cekdı bak yaptırcam sahurda yerm sen napıosun aksam menun bellı mı bzm aynı menu varmıs.
kuzum valla benim de kuru var bezelye var bulgur var biraz ondan biraz ondan yicem galiba yoğurt yanında... karpuzum bitti bugün de kavun alırım bir de dondurma ihtimalim var

Kızçeler selamlar nabersiniz
Yokum bu aralar evet,ama siz aynen devam ediyosunjz ne güzel. Geçmişi okumaya çalışıyorum girip yazmasam da. Okuldu evdi derken pek girmiyorum ya dinlenmek istiyorum sadece
Benim regl bitmedi henüz. Kilom düşüşte şuanlık ama tabi sonra me olur bilmiyorum

kankam yaa çook özledim valla şu okul bitse de gelsen ne zamana kadar böyle ki

Oyy kuşum benim seni yirim bennnnperşembe günü son artık. Nasıl bıktık anlatamam yani boş boş saçma işler kanka.
valla yaaa gelmiş yaz artık bitsin yani sen de hiç olmazsa eylüle kadar kafanı dinlersin biraz planlı olur eylüle başlayınca

kuzum valla benim de kuru var bezelye var bulgur var biraz ondan biraz ondan yicem galiba yoğurt yanında... karpuzum bitti bugün de kavun alırım bir de dondurma ihtimalim var
oh afıyet olsn sanada kuzum domdurmada al bısey olmaz benımde dunden kekım var :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…