- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.181
Kızçeler selamlar nabersiniz
Yokum bu aralar evet,ama siz aynen devam ediyosunjz ne güzel. Geçmişi okumaya çalışıyorum girip yazmasam da. Okuldu evdi derken pek girmiyorum ya dinlenmek istiyorum sadece
Benim regl bitmedi henüz. Kilom düşüşte şuanlık ama tabi sonra me olur bilmiyorum
kızçelerim iyi akşamlar öpüyorum çok siziii iyi iftarlarr
Aynen kuşum ya eylülde inşallah daha planlı ve daha hazır bir şekilde başlamak istiyorum. Çok daraldım yahu. Temmuzda mı başlasaymışım diyorum ama sonra da boşuna maaşım yanardı iyi oldu böyle diyorumvalla yaaa gelmiş yaz artık bitsin yani sen de hiç olmazsa eylüle kadar kafanı dinlersin biraz planlı olur eylüle başlayınca
Aslıcım hoşbuldum canım. Ya sabah gidip öğlen geliyorum,sonra kızla ilgilen yemek yap bilmem ne. Uykum oluyo dinlenmek istiyorum sadece bu aralar. Gelip yazamadım ama okudum geçmişi :)kuzum hosgeldın nerelerdesın okul sana yaramadı bosladın bızı
bızde senı opuyoruz bal surat ıyı ıftarlar..
Aslıcım hoşbuldum canım. Ya sabah gidip öğlen geliyorum,sonra kızla ilgilen yemek yap bilmem ne. Uykum oluyo dinlenmek istiyorum sadece bu aralar. Gelip yazamadım ama okudum geçmişi :)
az kalmış ha gayret balım daha da düzene girersin kilolar da düşüşteyse ne mutlu zaten okula gdince o abur cubur yeme hali kalmaz benceAynen kuşum ya eylülde inşallah daha planlı ve daha hazır bir şekilde başlamak istiyorum. Çok daraldım yahu. Temmuzda mı başlasaymışım diyorum ama sonra da boşuna maaşım yanardı iyi oldu böyle diyorumson 2 artık dayanıcaz az kaldı
ben adet olcam diye yapiyorum cnmben de bi kere prinç lapası kürü yapmıştım benimd e yapmadığım şey kalmamışbütün gün prinç lapası yanında domates biber salatalık yedim ve ayran
ben uzun bir diyetten sonra şaşırtma olsun diye yapmıştım canım çok da etkili olmuştu iki gün üst üste yaptım adet için niye yapılıyoben adet olcam diye yapiyorum cnm
siskinlik ve odem attiromus cnm siskinligim icin yapiyorum baklimben uzun bir diyetten sonra şaşırtma olsun diye yapmıştım canım çok da etkili olmuştu iki gün üst üste yaptım adet için niye yapılıyo
Ay cnm valla daha düzene giremedim o yüzden yazmıyorum :)sende haklısın kuzum bebısde olunca zor oluyor gercekden. olsun neler yıyorsun arada yaz bakalım bzde :)
Eee yani okulda bişey yemiyorum gerçekten. Düzene sokmaya çalışıyorum ama Ramazan psikolojisi var kuşum ister istemez kaçıyo aradaaz kalmış ha gayret balım daha da düzene girersin kilolar da düşüşteyse ne mutlu zaten okula gdince o abur cubur yeme hali kalmaz bence
menu paylasiliyor cnm tarti gununu bende bilmiyorum henuzKızlarr günlük menü paylaşımı yapıyor musunuz? Birde tartı günü ne zaman ?
Bende 64 ken çekseydm keşke kuzum hiç yok 64ken
Kuuzuuuu çok özlediiiiim gel artıkkkk yaKızçeler selamlar nabersiniz
Yokum bu aralar evet,ama siz aynen devam ediyosunjz ne güzel. Geçmişi okumaya çalışıyorum girip yazmasam da. Okuldu evdi derken pek girmiyorum ya dinlenmek istiyorum sadece
Benim regl bitmedi henüz. Kilom düşüşte şuanlık ama tabi sonra me olur bilmiyorum
Pazar günü canımmenu paylasiliyor cnm tarti gununu bende bilmiyorum henuz
Ah bebeğim sorma sütüm etkilendi İnşallah Rabbime dua ediyorum düzelsin diye kuzu dua et sende şimdi yeni yeni yemeye başladm bugün bi sandvc yedm evi temizledim 8000 adım attım dışarda geldm kahvaltılıkla 2 dilim tm bğdy ekmek yedm mecbur bebiş için su içiyorum bol bol böyle saçma sapan bi beslenme oldu bunada şükür hiç yiyememiştim dünMervecim cok gecmis olsun canim simdi nasilsin? İnşaAllah sutune bir etki yapmamistir. Ayran iç canim rahatlatir.
Evet yapıyoruz akşamlar tartı günümüz pazar canımKızlarr günlük menü paylaşımı yapıyor musunuz? Birde tartı günü ne zaman ?
Kız sabaaaah niye yok bakiiimbugunun ozeti :)
sabah yyok
ara ogun:sutlu icecek
oglen :3 kasik karni yarik 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt ve su
ara ogun:bir adet havuc
bu aksamki menum :
pirinc lapa baharatli
ayran biraz tuz attim
semizotu salatasi (sogan ve semizotundan olusuyor:)
gec kalkfim cnm belim cok agriyoduda o saatede kahvalti edemezdim cnm bugunluk oleKız sabaaaah niye yok bakiiim
Yaa canım geçmiş olsun tamam o zaman bende canın istemedi sandm :))) beslenme biraz az olmuş canım sanki 2 kaşık yoğurt yerine 4 kaşık 5 6 kaşık sebze yemeği ve mutlaka ekmek yemelisin canım 1 dilimgec kalkfim cnm belim cok agriyoduda o saatede kahvalti edemezdim cnm bugunluk ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?