Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kankalaaarım 3günlük hastalık macerasının dengesiz 3.gününden sevgileeeer verdiğim kiloları almak üzereyim sanırım bugün sandvc yedim ayol saat 8 de 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmüyor değilim hani canım bişiler yemek istiyorrrr :) bugün 8000 adım yürüyüş 100 ip 3 saat aralıksız ev temizliği yaptım eritebilme ümidi ile diyorummm yorumlarınızı dinlicem kızabilirsiniz :)))

Canim benim sporu sonrada yapabilirsin önce bir iyiles kendine gel cok zorlama kendini. İnşaAllah sütün olur bebis de doya doya icer tatlim stres yapma zaten su iciyormussun ayran da ic hem rahatsizligina iyi gelir hem de süt olur kuzum. İlk baslarda böyle olur birsey yemek istemezsin yavas yavas duzelir canim merak etme. Bende okul isi yok tatlim karistirdin galiba

Yaa canım geçmiş olsun tamam o zaman bende canın istemedi sandm :))) beslenme biraz az olmuş canım sanki 2 kaşık yoğurt yerine 4 kaşık 5 6 kaşık sebze yemeği ve mutlaka ekmek yemelisin canım 1 dilim
ekmek sevmiyorum geneldede cok nadir yerim . yogurtta simdi yatmadan once pul biberli yiyecem tekrar oyuzden az yedim . bide ek olarak 5 dakika once dondurma yedim :)

sporu sonrada yap cnm bunye suan yorgun dusmus cnm dinlen dinelene bildigin kadr dikkat et kendine cok gecmis olsun

Canim su an mazeretin var o yüzden kizmiyorum :) canin birsey istiyorsa daha once yaptigin gibi yogurt salatalik ye tatlim

Aaaaaaa canımm benim kafa gitti esra sandm seni anaaa kafada çalşmyr .dddddddd canım çok sağoll güzel sözlerin için :))) kusura bakma hatlar karışmış canım benim :)))

sporu sonrada yap cnm bunye suan yorgun dusmus cnm dinlen dinelene bildigin kadr dikkat et kendine cok gecmis olsun
Canımm ekmek metabolizma hızlandırır unonun tam buğday kara çavdarları falan güzel bi denemelisin :)) dondurma mı ımmmm bak bak afiyet olsun :) 2 top dur umarım :)) canım çok mutsuzum daha çok spor yapmam lazn kilo alıcam yoksa yemektede sapıttım zaten doğru düzgün bişi yemiyom of pof of tatil üstü hiç iyi olmadı nasıl toparlıcam hç blmyrm

Aaaaaaa canımm benim kafa gitti esra sandm seni anaaa kafada çalşmyr .dddddddd canım çok sağoll güzel sözlerin için :))) kusura bakma hatlar karışmış canım benim :)))

Esrayla karistirdigini tahmin ettim canim sorun degil tatlim sen dikkat et kendine verirsin kilolari nasil olsa önemli olan sağlık

kızlar sizde uzun zaman sonra karşılaştığınız insanlardan kilo mu aldın sen.. ya da kilo mu verdin sözlerini duymaktan rahatsız oluyor musunuz? ben çok rahatsız oluyorum. evimde tartım var beni gören insanların çok samimi de değilsem eğer zayıflamışsın kilo almışsın vermişsin muhabbeti beni rahatsız ediyo. merak ediyorum başka insanlarında başına geliyo mu diye :)

Gelmez mi canim bana suan herkez zayflamissin diyor insan bazen seviniyor bazende cok mu kiloluydumda surekli ayni lafi duuyuyorum diyor ☺☺☺

günaydınlarrrrr

ıftar menum
2 kasık pılav yanına kuru fasulye
yumurtadan çılbır 1 adet gıbı

1 dılım kek sonunda bıttı yoksa benm aklımda kalıyor malesef

sahur
1,5 krep bugday unundan yaptırdım bı tatlı kasıgından cokdur recel peynır
3 cevız

Gelmez mi canim bana suan herkez zayflamissin diyor insan bazen seviniyor bazende cok mu kiloluydumda surekli ayni lafi duuyuyorum diyor ☺☺☺

Aynen bence de kuzu ki kabul ediyorum baya tombiktim yani boy da çok olmayınca yuvarlak duruyo insan ama ayy ne kadar zayıfladınn ayyy çok zayıfladınn ayyy yeter falan diyolar bukadar yorum niye, size ne bir de kendileri niye yazıf yeterse tuhaf kilo alırsın kilo aldın cık cık verirsin ay çok verdin cık cık sonuçta insan kendini görüyo nasıl olmak istiyosa onun için uğraşıyo belli ki, bi de bizim şirkette 3-4 farklı iş yapılıyo çağrı merkezi dşında başka projeler de var orada çalışan bi kız grubu var böyle etiler insanı hepsi onlar kendi içlerinde bir diyet furyasına falan girmişlerdi spor salonları detoks meyve suları falan ben sessiz sedasız kabağımı yedim ve onlarda hiçbi değişiklik yok şuan ondan da sinir oldular sanırım keşke verseler keşke herkes istediği kiloya ulaşsa iistediği vücuda sahip olsa bir badın için ne kadar mutluluk verici biliyorum içten diliyorum ama yapmıyolar iki gün sonra yiyolar sonra sana sinir oluyolar e tut boğazını biz de seviyoruz ama yemiyoruz başkasına özeneceğine kendine odaklan
insanlar başkalarıyla uğraşmaktan kendilerini değiştirmeye vakit ayıramıyor

afiyet olsun kuzumm sen kaçamak yapıcam diye yemekleri baya bi azalttın he meyve ve sebze hiç görmüyorum

ama güzel olmuş kek ve krep.. kek de neyse ki bitmiş krep de zaten ekmek hakkın bişey olmaz bence ekstra olarak domates falan braz sebze yeşillik olabilirdi

aynen kuzu bıde ben hep boyluydum bole gelıp aaa vermıssın ıyı oldun saanne belkı ben bole kalmak ıstıyorum sureklı ınceleme nye onada snır oluyorm sankı 100 kıloydumda ınceldım gıbı sureklı bı bakmalar bazen snır edılıyoruz. sızınkılerde fenaymıs cok zaten ugrasanlar dıle getırenler bı b.k yapamıyor malesef canım tabıkı kılo versnler bzde ısterız o kdr ugrasıyorlar ama bogazını tutcan dedıgın gıbı orda bıtıyor ıs. baskalarıyla ugrasmaları kıskanclık hasetlıkden oluyor malesef.
meyve yok cnku kek yedm ya meyvede seker dıye yemedım bıgun once sahurda yemısdım ama canım. bıde sey sofrada salata vardı onu demeyı unuttum salata ve bı kac tursu yedım evet kekı bıtrdım ama ekmek yerıne yedım kı ben onu cok dııl dmı :):) sebze ne bılım pek sevmıyorum bamya vardı yemedm cok da yıyemıyorum tek bı kasık fasulye tavalısı yedım o kdrcık :)

kuzum çok değil zaten ekmek hakların yerine geçmiş ve genel olarak diğer yediklerin az olduğundan zaten dengelenmiştir benim dondurma hayalim suya düştü bakalım bu akşam inşallah

Dün menümü yazamadım. İlk günden kaytardım galiba. Dün iftardan sonra çaya komşuya gittik. Fırsat olmadı yazmaya

Ben de yazayım iftarımı

yarım tam buğday unlu lavaş( unonun yeni çıkmış çok beğendim bir adedi 65 gr 180 kalori)
6 kaşık etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak domates biber salatalık
3 dilim kavun (kayık değil toplamda belki bir kayıktır)

arada sade türk kahvesi, parmak kadar fıstık ezmesi (antep fıstığı) sonra sütlü neskafe, 2 bardak maydonoz suyu, 2 kupa yeşil çay

sahura kadar yatmadım o yüzden böyle bol içecekli oldu

sahur
kalan yarım tam buğdaylı lavaş 3 kk eski kaşar 1 tabak domates biber salatalık 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…