Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dün menümü yazamadım. İlk günden kaytardım galiba. Dün iftardan sonra çaya komşuya gittik. Fırsat olmadı yazmaya
olsun canım biz de akşam yazmadık genelde sabah bir önceki günü de yazabiliyoruz duruma göre yani sorun değil şimdi de yazabilirsin

kuzum çok değil zaten ekmek hakların yerine geçmiş ve genel olarak diğer yediklerin az olduğundan zaten dengelenmiştir benim dondurma hayalim suya düştü bakalım bu akşam inşallah

bende dun eve gıttım ya resmen aserıyorum anne fırına pattes koysak yok kek yanına domdurma dedım bence susım ben cosmadan ama bu aksam kahvaltı ıstıyorum ya menemen peynır degsık olsun fırın pattes de olabılrı dıcem ama annem dogru dun sey demısdı tavuk kremalı yapmısdı kaynanam onu yapım dıordu abovv sen neler yedn bakım

Kuşummm benim yaa sana da geçmiş olsun bu kadarla atlatmışsın dikkat et kendine
Valla okula gidince iyice yok oldum ortalıktan ama bitsin de burda olucam inşallah tekrar :)
Evet kuzum ya gittin bida gelmediiin vallahi gel bak seni bekliyoruz çok sağol kuzum valla geçti şükür çok kötüydü

afıyet olsun canım guzelmıs menun su lavası bende merk ettım alım barı kahvaltıda degısık olur. ıyı o kdr sey ıcebılıyorsun ben cay ıcıyom dıe yesıl cay kalıyor ya ya cay ya yesılcay ıcmem lazm maydonozuda 2 gun yaptım fıre verdım :):)

Beni gören herkes çok zayıfladın diyor kuzum :))) ben mutlu oluyom

valla aslıcanım ömrüm tuvalette geçiyor ve hiç oturmuyorum kalk çay koy kalk maydonz kayat kalk yeşil çay koy kalk su içallah benim ev amerikan mutfak çok uzak mesafe gidip gelmiyorum

sen bu karbonhidrat işine biraz ara vermelisin bence bak bu defa da fırın patates diyo kuzu sakin ooooll bayramda kaçamak kesin olucak bence bayram öncesi şu son ramazan günlerinde karbonhidrat azalt bence bayramda kullanırsın hakkını

Lavaş güzel tatlım yarım iftarda yarım sahurda yedim peynirle dürüm gibi falan güzel oluyo

Menüm
İftar
2 parça haşlanmış tavuk eti
1 tabak taze fasulye
Salata
2 br evde yapılmış şekersiz vişne suyu
Ara
1 kase çekirdek ( misafirlikteyken yedim dayanamadım)
1 br çay
Sahur
1 tane tereyağlı yumurta
1 br süt
3 tane cherry domates
Salatalık
1 br vişne suyu
Peynir

1.2 lt su(az oldu bugün biraz)

ne guzel ben ıcemıyorum sureklı tuvalete gıtmeye bıle usenıyorum bıde almıyor mıgdem ya suyu bıle zorla su aradan sonra ole eskısı gıbı yapamıyorum.
saka daptım yemıcem zaten ole bı an canım cektı sadece zaten bayramda ıyı kacamak olur annem aradı smdı dedm kahvaltı ıstıyorum menemn peynır cay yapcaz aksam.
ben de mutlu oluyorum mervecim şükürler olsun çabamız emeğimiz var maşallah hepimize hedeflere tam gaz ileri ama o haset gözlerden allah hepimizi korusun

bende suan mutlu oluyorum hedefe az kaldı dıye :):) aynen allah korusun haset ınsanlardan hepımızı :):)

Lavaş güzel tatlım yarım iftarda yarım sahurda yedim peynirle dürüm gibi falan güzel oluyo

bak canım ne cekdı kucukken sey yapardık bz ekmek arasına peynır zeytın yumurta ne hosuma gıderdı smdıde yapıoz ama o zman bı farklı gelırdı. smdı o yarım lavasa sahurda yumurta peynır zeytn salatalık gzl yenır he bende aksam bakıcam mutlaka :) hem menemn yannda da guzel olur.

afıyet olsun canım menun guzelmıs.

Teşekkürler canım :)

Gayet güzelmiş menün :) Nescafe çok şekerli gelmiyor mu sana ya ben sanki şeker içiyormuşum gibi oluyorum

Aminn kuzumm aminn kahvaltı en güzeli yaa hiç bıkmıyorum sırf gıdasız kalmıyım diye faulye falan yiyorum ama bana kalsa hergün kahvaltı karpuz kavun bitti

yeme kuzum boşver bayramda ben de burdayım ama kesin dışarı falan çıakrız anldın sen e mutlaka gezerken bi dondurma bişey olur o yüzden şu son 6 gün biraz dikkat etmemiz lazım bayramda vizcdan yapmayız en azından

ayy eveet işte tam öyle yemelik 7 tane var içinde dolaba attım akşam ısıtırım yine birini yani 3 dilim ekmek yerine geçiyo bir tanesi ben yarım iftar yarım sahurda yedim mgrostan aldım kuzum ben uno tam buğday lavaş

Gayet güzelmiş menün :) Nescafe çok şekerli gelmiyor mu sana ya ben sanki şeker içiyormuşum gibi oluyorum

sağol kuzum neskafe bildiğimiz gol sade 1 çay kaşığı sütü de normal süt kayanttım öyle yani ben zaten hiçbişeyi şekerli içmem yani diyetten önce de içmiyodum çikolata yemek avrken içecekten şeker almak hamallık geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…