- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.221
olsun canım biz de akşam yazmadık genelde sabah bir önceki günü de yazabiliyoruz duruma göre yani sorun değil şimdi de yazabilirsinDün menümü yazamadım. İlk günden kaytardım galiba.Dün iftardan sonra çaya komşuya gittik. Fırsat olmadı yazmaya
kuzum çok değil zaten ekmek hakların yerine geçmiş ve genel olarak diğer yediklerin az olduğundan zaten dengelenmiştir benim dondurma hayalim suya düştü bakalım bu akşam inşallah
Dün menümü yazamadım. İlk günden kaytardım galiba.Dün iftardan sonra çaya komşuya gittik. Fırsat olmadı yazmaya
Evet kuzum ya gittin bida gelmediiin vallahi gel bak seni bekliyoruz çok sağol kuzum valla geçti şükür çok kötüydüKuşummm benim yaa sana da geçmiş olsun bu kadarla atlatmışsın dikkat et kendine
Valla okula gidince iyice yok oldum ortalıktan ama bitsin de burda olucam inşallah tekrar :)
Ben de yazayım iftarımı
yarım tam buğday unlu lavaş( unonun yeni çıkmış çok beğendim bir adedi 65 gr 180 kalori)
6 kaşık etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak domates biber salatalık
3 dilim kavun (kayık değil toplamda belki bir kayıktır)
arada sade türk kahvesi, parmak kadar fıstık ezmesi (antep fıstığı) sonra sütlü neskafe, 2 bardak maydonoz suyu, 2 kupa yeşil çay
sahura kadar yatmadım o yüzden böyle bol içecekli oldu
sahur
kalan yarım tam buğdaylı lavaş 3 kk eski kaşar 1 tabak domates biber salatalık 1 kase yoğurt
Beni gören herkes çok zayıfladın diyor kuzum :))) ben mutlu oluyomkızlar sizde uzun zaman sonra karşılaştığınız insanlardan kilo mu aldın sen.. ya da kilo mu verdin sözlerini duymaktan rahatsız oluyor musunuz? ben çok rahatsız oluyorum. evimde tartım var beni gören insanların çok samimi de değilsem eğer zayıflamışsın kilo almışsın vermişsin muhabbeti beni rahatsız ediyo. merak ediyorum başka insanlarında başına geliyo mu diye :)
valla aslıcanım ömrüm tuvalette geçiyor ve hiç oturmuyorum kalk çay koy kalk maydonz kayat kalk yeşil çay koy kalk su içafıyet olsun canım guzelmıs menun su lavası bende merk ettım alım barı kahvaltıda degısık olur. ıyı o kdr sey ıcebılıyorsun ben cay ıcıyom dıe yesıl cay kalıyor ya ya cay ya yesılcay ıcmem lazm maydonozuda 2 gun yaptım fıre verdım :):)
ben de mutlu oluyorum mervecim şükürler olsun çabamız emeğimiz var maşallah hepimize hedeflere tam gaz ileriBeni gören herkes çok zayıfladın diyor kuzum :))) ben mutlu oluyom
Lavaş güzel tatlım yarım iftarda yarım sahurda yedim peynirle dürüm gibi falan güzel oluyoafıyet olsun canım guzelmıs menun su lavası bende merk ettım alım barı kahvaltıda degısık olur. ıyı o kdr sey ıcebılıyorsun ben cay ıcıyom dıe yesıl cay kalıyor ya ya cay ya yesılcay ıcmem lazm maydonozuda 2 gun yaptım fıre verdım :):)
valla aslıcanım ömrüm tuvalette geçiyor ve hiç oturmuyorum kalk çay koy kalk maydonz kayat kalk yeşil çay koy kalk su içallah benim ev amerikan mutfak çok uzak mesafe gidip gelmiyorum
sen bu karbonhidrat işine biraz ara vermelisin bence bak bu defa da fırın patates diyokuzu sakin ooooll bayramda kaçamak kesin olucak bence bayram öncesi şu son ramazan günlerinde karbonhidrat azalt bence bayramda kullanırsın hakkını
ben de mutlu oluyorum mervecim şükürler olsun çabamız emeğimiz var maşallah hepimize hedeflere tam gaz ileriama o haset gözlerden allah hepimizi korusun
Lavaş güzel tatlım yarım iftarda yarım sahurda yedim peynirle dürüm gibi falan güzel oluyo
Menüm
İftar
2 parça haşlanmış tavuk eti
1 tabak taze fasulye
Salata
2 br evde yapılmış şekersiz vişne suyu
Ara
1 kase çekirdek ( misafirlikteyken yedim dayanamadım)
1 br çay
Sahur
1 tane tereyağlı yumurta
1 br süt
3 tane cherry domates
Salatalık
1 br vişne suyu
Peynir
1.2 lt su(az oldu bugün biraz)
Teşekkürler canım :)bak canım ne cekdı kucukken sey yapardık bz ekmek arasına peynır zeytın yumurta ne hosuma gıderdı smdıde yapıoz ama o zman bı farklı gelırdı. smdı o yarım lavasa sahurda yumurta peynır zeytn salatalık gzl yenır he bende aksam bakıcam mutlaka :) hem menemn yannda da guzel olur.
afıyet olsun canım menun guzelmıs.
Gayet güzelmiş menün :) Nescafe çok şekerli gelmiyor mu sana ya ben sanki şeker içiyormuşum gibi oluyorumBen de yazayım iftarımı
yarım tam buğday unlu lavaş( unonun yeni çıkmış çok beğendim bir adedi 65 gr 180 kalori)
6 kaşık etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak domates biber salatalık
3 dilim kavun (kayık değil toplamda belki bir kayıktır)
arada sade türk kahvesi, parmak kadar fıstık ezmesi (antep fıstığı) sonra sütlü neskafe, 2 bardak maydonoz suyu, 2 kupa yeşil çay
sahura kadar yatmadım o yüzden böyle bol içecekli oldu
sahur
kalan yarım tam buğdaylı lavaş 3 kk eski kaşar 1 tabak domates biber salatalık 1 kase yoğurt
Gayet güzelmiş menün :) Nescafe çok şekerli gelmiyor mu sana ya ben sanki şeker içiyormuşum gibi oluyorum
Aynen katılıyorum sana :) O 3 ü biraradadan max 1 yudum içebiliyorum. Birde türk kahvesini artık sıfır şekerle içiyorum bayağı alıştım şekersiz kahveyebence lokur sekersız yapıordur canım 3 ü bır aradakıler fena oluyor 2 sı bır arada yada ayrı ayrı alırsan daha iyi.
ne guzel ben ıcemıyorum sureklı tuvalete gıtmeye bıle usenıyorum bıde almıyor mıgdem ya suyu bıle zorla su aradan sonra ole eskısı gıbı yapamıyorum.
saka daptım yemıcem zaten ole bı an canım cektı sadece zaten bayramda ıyı kacamak olur annem aradı smdı dedm kahvaltı ıstıyorum menemn peynır cay yapcaz aksam.
bende suan mutlu oluyorum hedefe az kaldı dıye :):) aynen allah korusun haset ınsanlardan hepımızı :):)
bak canım ne cekdı kucukken sey yapardık bz ekmek arasına peynır zeytın yumurta ne hosuma gıderdı smdıde yapıoz ama o zman bı farklı gelırdı. smdı o yarım lavasa sahurda yumurta peynır zeytn salatalık gzl yenır he bende aksam bakıcam mutlaka :) hem menemn yannda da guzel olur.
afıyet olsun canım menun guzelmıs.
Gayet güzelmiş menün :) Nescafe çok şekerli gelmiyor mu sana ya ben sanki şeker içiyormuşum gibi oluyorum
bence lokur sekersız yapıordur canım 3 ü bır aradakıler fena oluyor 2 sı bır arada yada ayrı ayrı alırsan daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?