Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aynen katılıyorum sana :) O 3 ü biraradadan max 1 yudum içebiliyorum. Birde türk kahvesini artık sıfır şekerle içiyorum bayağı alıştım şekersiz kahveye

bende tam tersı kahveyı sekersız hıc sevmıyorum ya cayı ıcıyorum ama kahve yok Allahdan cok kahve tuketmem yanı

aynen kuzum yemıcem su bayrama kdr dıkkat etmem lazım ılk gun annemlerı yemege getrcem yagda kzıarmıs tavuk var onu yıcem planım bellı 2 gun zaten sapancaya gıtcz orda kahvaltı planım var mutlaka bı kacamak olcak yanı dedgn gıbı tek korumam gereken tatlı yememelıyım.
anladım sendıe afıyet olsun kuzum 1 ay ara verdn tabı:):)

cok ıyı kuzum aksam bende mıgrosa gıderm gzl olur ya ınsan degısık seyler ıstıyor canı gercekden.

Aynen güzelim çikolatalar varken. Çikolatanın her çeşidini yerim ama antep fıstıklılar favorim. Ayy canımı çektirdin
Bende çay kahve çok sık tüketmiyorum.Ben eskiden sütü bile şekerle içerdim tabi o zamanlar 43 kiloydum. Lisede azalttım şekeri şimdi de tamamen kestim. Zaten o liseye gitmez olaydım 43 le başladım 59 la bitirdim

Selam kizlar :) Bugün kizima aşı yaptirdik az önce geldik Allahtan cok aglamadi inşAllah rahat atlatiriz bugünü kizim uyurken menümü yazayim bayadir yazamiyorum.
Sabah 1c.b sekersiz acik cay, 1yumurtadan z.yagli omlet, 2dilim cavdar ekmegi, 1kk peynir 5 zeytin, salatalik, yesillik
Öğle 1 seftali,1 kayisi, yarim kase sutlac
Aksam 2kasik z.yagli fasulye, 2kasik tavuk sote, 3 kasik bulgur pilavi cacik yesillik
30 dk plates, 55 squat 2 set yaptim, 50 mekik 4 set yaptim

Bugün ki kahvaltim
1 yumurtayla yapilmos z.yagli menemen 1kk peynir 3 zeytin yesillik 2 cavdar ekmegi yarim c.b süt
Az oncede 3 dilim karpuz yedim

Bi top kadar yedim cnm okadr kalmis kakoludan bsade vardi sadeyide sevmiorum ...dolapta vardi yani..
Ekmekle pek aram yok benim bildigim ekmek kilo aldirir ama neyse alir bi denerim ..cnm uzulme bnce senin kilon cok iyi kendini yipratma hal edersin

ben cay ıcıyorum cogunlukla sutu bzde kucukken seker koyar ıcerdık gzl olur yanı :):) gene sen en ıyımıssın öle dusunme 43 de cok azmıs zaten o zmana gore o olurdu suan ıyısın

kıyamam bebısıne ınsallah rahat atlatırsınız tatlım.
menune gelırsek cok guzel gercekden afıyet olsun.

InşAllah canim benim. Teşekkür ederim tatlim yazamasamda takip ediyorum cok iyi gidiyorsunuz maşallah size

ah ne ıyı canım ne ıyı kacamaklarla gıdıp gelıyoruz. sen dıyetını yapda arada yazsanda olur kuzum onemlı olan bu.

ben cay ıcıyorum cogunlukla sutu bzde kucukken seker koyar ıcerdık gzl olur yanı :):) gene sen en ıyımıssın öle dusunme 43 de cok azmıs zaten o zmana gore o olurdu suan ıyısın
Bana göre şu anda kiloluyum ama geçen seneye baktığımda şükrediyorum. 43 bencede az ya omurga kemiklerim sayılıyordu 49-50 olsam yeter bana:) Bence sende boyuna göre iyisin. Şu an gayet güzel gözüküyorsundur ama insan olmak istediği kiloda daha mutlu oluyor

Menün çok hafifmiş maşallah :)

tabıkı kendını nasıl rahat hıssedersen canım bendekı tek sorun hane bacagıda gecdım gobek sımıt seklınde ne kdr versemde ora hala ole oda skı spor lazım.

ah ne ıyı canım ne ıyı kacamaklarla gıdıp gelıyoruz. sen dıyetını yapda arada yazsanda olur kuzum onemlı olan bu.

Kacamaklariniz abarti degil tatlim o kadar olacak elbette insanin cani cekiyor tabi önemli olan dengeleyebilmek onu da yapiyorsunuz zaten

tabıkı kendını nasıl rahat hıssedersen canım bendekı tek sorun hane bacagıda gecdım gobek sımıt seklınde ne kdr versemde ora hala ole oda skı spor lazım.
benim kalça ve bacak. Göbeğim yoktur ama biraz simitlerim var. Acep mekik simitlere etki eder mi? Spor olmazsa vücutlarımız dengesiz bir şekil alacak. Şu genler yüzünden yağlar kiminin göbeğinde kiminin poposunda toplanmış. Eşit şekilde dağılaydı bizede kolay olurdu eşit şekilde verirdik her taraftan :)

Slm kızlaaarrr
Nasılsınız???
Okuldan az önce geldim
çamaşırları serdim
Çocuklara yemek hazırladım
Evi toparladım 1 lt su içtim 2 dlm kavun ve karpuz yedim
Ayyy yoruldum heee
Birazdanda valizleri hazırlamaya başlıcam yavaş yavaş
Akşam arkadaşlara yemeğe davetlliydik
Menüyü yazayım;
Yarım kase mercimek corbası,
yarım peynirli börek 1 bardak ayran
1 çorba kaşığı pirinç pilavı
3 çorba kaşıgı patlıcan yemeği, cacık
Fırında tavuklu patates vardı yemedim
Yemek sonrası kadayıf tatlısı vardı çay içerken ayıp olmasın diye 2 çatal aldım gerisini çocuklara yedirip kurtuldum ondan malum tatlı aşerdiğim bir haftadayım, normalde aklıma gelmez ama şu sıralar deli gibi tatlı istiyo canım
Gece 1 de geldik eve, sahura kadar 5-6 kiraz yedim 2 bardak çay içtim

InşAllah canim bende heyecanla tarti gününü bekliyorum bu hafta tartilamamistim cok merak ediyorum

nıe tartılmadn kı ben hergun nerdeyse tartıdayım bu kdr merklıyımyanı :):)

herkez farklı yerınden sıkayetcı genlerden gelıyor gercekden. mekık ıyı gelır mı bılmem ama yan yere yatsan bacagını kaldırıp ındırsen sankı daha ıyı gıbı benmde yanlar var ah ah spor sart da ıste zamnnda alıskın olmadıgım ıcın spora smdı smdı yapıyorumda bakalım.

slm canım hosgeldın..
masallah gene formundasın gercekden menun harıka olmus. ıstanbuldada bu düzeni senden beklıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…