Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

harikasın tatlım afiyet olsun bence süper menün yavruşuna da çok geçmiş olsun kıyamam o aşı olurkenki gözler beni bitiriyor çokşükür çok ağlamamış maşallah ona

ben cay ıcıyorum cogunlukla sutu bzde kucukken seker koyar ıcerdık gzl olur yanı :):) gene sen en ıyımıssın öle dusunme 43 de cok azmıs zaten o zmana gore o olurdu suan ıyısın
ay sütü ben her tülü çok severim hala süt içmeden yaşayamıyorum ballı oluur tarçınlı oluur türk kahveli bayılırııımm

Aslinda bende senin gibi hergün tartilirdim canim ama regl oldum fazla cikarsa moralim bozulur diye tartilmiyorum
Kendimce aylik hedef koymuştum bu ayin sonunda 65li rakamlari görmek istiyorum 65.9 olsada raziyimen son tartildigimda 66.200 gelmistim.regl olmama ragmen yarin tartilcam İnşaAllah 65...li birseyler görürüm

afiyet olsun balım bence ucuz atlatmışsın maşallah sana kolay gelsin yol hazırlığı da hem zor hem keyifli inşallah kazasız belasız güzel bir tatil geçirsiniz buralarda, kilo almadan döneceğin bir tatil olsun hepimize de inşallah

kesinlikle olmak istediğim benim de 50 ve az kaldı olucam inşallah sonrasına bakarım 50 bi olayım da hayırlısıyla en son ortaokulda 50ydim çünkü

bence görürüsün menün çok güzel genelde de böyleydi hatırladığım kadarıyla sporun d açok iyi reglken öyleyse 65 li bişeyler seni bekliyo bence

harikasın tatlım afiyet olsun bence süper menün yavruşuna da çok geçmiş olsun kıyamam o aşı olurkenki gözler beni bitiriyor çokşükür çok ağlamamış maşallah ona

Teşekkür ederim canim. Ayy evet şaşırttı beni aglamaya devam etseydi dayanamaz bende aglardim kesin azicik agladi onda bile icim parcalandi o gözlerinden yaslar dökülünce kötü oldum neyseki cok sürmedi senin de kacamaklarina bayildim canim

ay sütü ben her tülü çok severim hala süt içmeden yaşayamıyorum ballı oluur tarçınlı oluur türk kahveli bayılırııımm
Aynen kuzum bende cok severm herseye de yakisiyor ☺☺☺
Guzel bisey moral bozuluyor sonra cnku. Kesin gorursun canim yemen gayet iyi pazari bekliyoruz guzel sonuclarla insallah.

işte yani bayramda kesin olur bişeyler biz de cuma yine iftara gidicez arkadaşlarla sonra zaten pazartesi regl olma ihtimalim var bakalım bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışıcam ben de

Sağol kuzum yani abartmamaya çalışıyorum ama hergün ufak tefek bişey oluyo oruç olunca aslında gözümün dönmesine az bile yapıyorum

işte yani bayramda kesin olur bişeyler biz de cuma yine iftara gidicez arkadaşlarla sonra zaten pazartesi regl olma ihtimalim var bakalım bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışıcam ben de

sen yapmam dıınce yapmassn lokurum senden emınım ama ben kendımden de emn olsam ah ah :):) lokurum ben smdı aksam menemenn yannda cıgkofte alsam olur mu :):)

sen yapmam dıınce yapmassn lokurum senden emınım ama ben kendımden de emn olsam ah ah :):) lokurum ben smdı aksam menemenn yannda cıgkofte alsam olur mu :):)

kuzum o zaman hem lavaş hem çiğköfte olmaz ki ya da şöyle olur 3-4 kaşık menemen 1-2 bardak ayran 4 çiğköfte yarım lavaş

kuzum o zaman hem lavaş hem çiğköfte olmaz ki ya da şöyle olur 3-4 kaşık menemen 1-2 bardak ayran 4 çiğköfte yarım lavaş

onu yersem lavas yemem kı ben :) ama bakıcam ıkısı arasnda secım yapıcam almam ya lavasımı alır menemenımı yerm :) ayyy ne kararsz kız oldum bu aclık sureklı yemklerle ugrastırıor :)

kesinlikle olmak istediğim benim de 50 ve az kaldı olucam inşallah sonrasına bakarım 50 bi olayım da hayırlısıyla en son ortaokulda 50ydim çünkü
2.5 kilocuk kalmış şuracıkta verirsin :)
Biri çiğköfte mi dedi en sevdiğim Allah ım Allah ım. Geçen gün krize girip 250-270 gr yedim. Hiçte pişman olmadım. Canım çok istemişti. Hatta ben çiğ köfte yedikten sonra mutlu oluyorum etrafa gülücükler saçıyorum. Mutluluk hormonumu salgılatıyor canını yediğim :) Bence tek kaçamağın çiğ köfte olsun ye :)

Amin. Geceden beri uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Bende bayağı beddua ettim çünkü canım cidden çok yandı. İnşallah sonu gelecek pisliklerin. O kadar masumun kanına giriyorlar şu mübarek günde.

Tünaydinn tatlim benim aynen hepimizin basi saolsun Allahim bidaha yasatmasin insallah
Ben dedim onu ☺☺☺ bende cok seviyorum ya cumartesileri is cikisi alip kendime parti verirdm ah ah en snda ramazan baslamadan pazar yediydim ozledim gercekden diysteyenmde veriyordu tabi 2 denecik ☺☺☺

Bende lys sınava girmeden 3 gün önce yedim. Kendimi ödüllendirdim. Babam alıp gelene kadar evde 4 döndüm. Uzun zamandır yemiyordum. Herhalde o yüzden bir patlama yaşadım. :) Bizim aldığımız etsiz çiğköfte satan bir marka tadı diğer marka çiğköftelere bin çeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…