- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.261
harikasın tatlım afiyet olsun bence süper menün yavruşuna da çok geçmiş olsun kıyamam o aşı olurkenki gözler beni bitiriyor çokşükür çok ağlamamış maşallah onaSelam kizlar :) Bugün kizima aşı yaptirdikaz önce geldik Allahtan cok aglamadi inşAllah rahat atlatiriz bugünü kizim uyurken menümü yazayim bayadir yazamiyorum.
Sabah 1c.b sekersiz acik cay, 1yumurtadan z.yagli omlet, 2dilim cavdar ekmegi, 1kk peynir 5 zeytin, salatalik, yesillik
Öğle 1 seftali,1 kayisi, yarim kase sutlac
Aksam 2kasik z.yagli fasulye, 2kasik tavuk sote, 3 kasik bulgur pilavi cacik yesillik
30 dk plates, 55 squat 2 set yaptim, 50 mekik 4 set yaptim
Bugün ki kahvaltim
1 yumurtayla yapilmos z.yagli menemen 1kk peynir 3 zeytin yesillik 2 cavdar ekmegi yarim c.b süt
Az oncede 3 dilim karpuz yedim
ay sütü ben her tülü çok severim hala süt içmeden yaşayamıyorumben cay ıcıyorum cogunlukla sutu bzde kucukken seker koyar ıcerdık gzl olur yanı :):) gene sen en ıyımıssın öle dusunme 43 de cok azmıs zaten o zmana gore o olurdu suan ıyısın
nıe tartılmadn kı ben hergun nerdeyse tartıdayım bu kdr merklıyımyanı :):)
herkez farklı yerınden sıkayetcı genlerden gelıyor gercekden. mekık ıyı gelır mı bılmem ama yan yere yatsan bacagını kaldırıp ındırsen sankı daha ıyı gıbı benmde yanlar var ah ah spor sart da ıste zamnnda alıskın olmadıgım ıcın spora smdı smdı yapıyorumda bakalım.
slm canım hosgeldın..
masallah gene formundasın gercekden menun harıka olmus. ıstanbuldada bu düzeni senden beklıyoruz :)
Slm kızlaaarrr
Nasılsınız???
Okuldan az önce geldim
çamaşırları serdim
Çocuklara yemek hazırladım
Evi toparladım 1 lt su içtim 2 dlm kavun ve karpuz yedim
Ayyy yoruldum heee
Birazdanda valizleri hazırlamaya başlıcam yavaş yavaş
Akşam arkadaşlara yemeğe davetlliydik
Menüyü yazayım;
Yarım kase mercimek corbası,
yarım peynirli börek 1 bardak ayran
1 çorba kaşığı pirinç pilavı
3 çorba kaşıgı patlıcan yemeği, cacık
Fırında tavuklu patates vardı yemedim
Yemek sonrası kadayıf tatlısı vardı çay içerken ayıp olmasın diye 2 çatal aldım gerisini çocuklara yedirip kurtuldum ondanmalum tatlı aşerdiğim bir haftadayım, normalde aklıma gelmez ama şu sıralar deli gibi tatlı istiyo canım
Gece 1 de geldik eve, sahura kadar 5-6 kiraz yedim 2 bardak çay içtim
kesinlikle olmak istediğim benim de 50 ve az kaldı olucam inşallah sonrasına bakarım 50 bi olayım da hayırlısıyla en son ortaokulda 50ydim çünküBana göre şu anda kiloluyum ama geçen seneye baktığımda şükrediyorum. 43 bencede az ya omurga kemiklerim sayılıyordu 49-50 olsam yeter bana:) Bence sende boyuna göre iyisin. Şu an gayet güzel gözüküyorsundur ama insan olmak istediği kiloda daha mutlu oluyor
bence görürüsün menün çok güzel genelde de böyleydi hatırladığım kadarıyla sporun d açok iyi reglken öyleyse 65 li bişeyler seni bekliyo benceAslinda bende senin gibi hergün tartilirdim canim ama regl oldum fazla cikarsa moralim bozulur diye tartilmiyorum
Kendimce aylik hedef koymuştum bu ayin sonunda 65li rakamlari görmek istiyorum 65.9 olsada raziyimen son tartildigimda 66.200 gelmistim.regl olmama ragmen yarin tartilcam İnşaAllah 65...li birseyler görürüm
harikasın tatlım afiyet olsun bence süper menün yavruşuna da çok geçmiş olsun kıyamam o aşı olurkenki gözler beni bitiriyor çokşükür çok ağlamamış maşallah ona
Aynen kuzum bende cok severm herseye de yakisiyor ☺☺☺ay sütü ben her tülü çok severim hala süt içmeden yaşayamıyorumballı oluur tarçınlı oluur türk kahveli bayılırııımm
Guzel bisey moral bozuluyor sonra cnku. Kesin gorursun canim yemen gayet iyi pazari bekliyoruz guzel sonuclarla insallah.Aslinda bende senin gibi hergün tartilirdim canim ama regl oldum fazla cikarsa moralim bozulur diye tartilmiyorum
Kendimce aylik hedef koymuştum bu ayin sonunda 65li rakamlari görmek istiyorum 65.9 olsada raziyimen son tartildigimda 66.200 gelmistim.regl olmama ragmen yarin tartilcam İnşaAllah 65...li birseyler görürüm
bence görürüsün menün çok güzel genelde de böyleydi hatırladığım kadarıyla sporun d açok iyi reglken öyleyse 65 li bişeyler seni bekliyo bence
işte yani bayramda kesin olur bişeyler biz de cuma yine iftara gidicez arkadaşlarla sonra zaten pazartesi regl olma ihtimalim var bakalım bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışıcam ben debende tam tersı kahveyı sekersız hıc sevmıyorum ya cayı ıcıyorum ama kahve yok Allahdan cok kahve tuketmem yanı
aynen kuzum yemıcem su bayrama kdr dıkkat etmem lazım ılk gun annemlerı yemege getrcem yagda kzıarmıs tavuk var onu yıcem planım bellı 2 gun zaten sapancaya gıtcz orda kahvaltı planım var mutlaka bı kacamak olcak yanı dedgn gıbı tek korumam gereken tatlı yememelıyım.
anladım sendıe afıyet olsun kuzum 1 ay ara verdn tabı:):)
cok ıyı kuzum aksam bende mıgrosa gıderm gzl olur ya ınsan degısık seyler ıstıyor canı gercekden.
Teşekkür ederim canim. Ayy evet şaşırttı beni aglamaya devam etseydi dayanamaz bende aglardim kesinazicik agladi onda bile icim parcalandi o gözlerinden yaslar dökülünce kötü oldum neyseki cok sürmedi senin de kacamaklarina bayildim canim
işte yani bayramda kesin olur bişeyler biz de cuma yine iftara gidicez arkadaşlarla sonra zaten pazartesi regl olma ihtimalim var bakalım bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışıcam ben de
sen yapmam dıınce yapmassn lokurum senden emınım ama ben kendımden de emn olsam ah ah :):) lokurum ben smdı aksam menemenn yannda cıgkofte alsam olur mu :):)
kuzum o zaman hem lavaş hem çiğköfte olmaz kiya da şöyle olur 3-4 kaşık menemen 1-2 bardak ayran 4 çiğköfte yarım lavaş
2.5 kilocuk kalmış şuracıkta verirsin :)kesinlikle olmak istediğim benim de 50 ve az kaldı olucam inşallah sonrasına bakarım 50 bi olayım da hayırlısıyla en son ortaokulda 50ydim çünkü
Biri çiğköfte mi dedi en sevdiğim Allah ım Allah ım. Geçen gün krize girip 250-270 gr yedim. Hiçte pişman olmadım. Canım çok istemişti. Hatta ben çiğ köfte yedikten sonra mutlu oluyorum etrafa gülücükler saçıyorum. Mutluluk hormonumu salgılatıyor canını yediğim :) Bence tek kaçamağın çiğ köfte olsun ye :)sen yapmam dıınce yapmassn lokurum senden emınım ama ben kendımden de emn olsam ah ah :):) lokurum ben smdı aksam menemenn yannda cıgkofte alsam olur mu :):)
Amin. Geceden beri uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Bende bayağı beddua ettim çünkü canım cidden çok yandı. İnşallah sonu gelecek pisliklerin. O kadar masumun kanına giriyorlar şu mübarek günde.Kızçelerim Tünaydınnn ben geldim sonundaa
merak etmişiniz merak etmeyin önemli bişeyim yok yoğunluktan giremedim. Hepimizin başuı sağolsun patlamadan dolayı.. Allah belalarını da versin demeden edemicem.
raporlarımı birazdan vericm size
Tünaydinn tatlim benim aynen hepimizin basi saolsun Allahim bidaha yasatmasin insallahKızçelerim Tünaydınnn ben geldim sonundaa
merak etmişiniz merak etmeyin önemli bişeyim yok yoğunluktan giremedim. Hepimizin başuı sağolsun patlamadan dolayı.. Allah belalarını da versin demeden edemicem.
raporlarımı birazdan vericm size
Ben dedim onu ☺☺☺ bende cok seviyorum ya cumartesileri is cikisi alip kendime parti verirdm ah ah en snda ramazan baslamadan pazar yediydim ozledim gercekden diysteyenmde veriyordu tabi 2 denecik ☺☺☺2.5 kilocuk kalmış şuracıkta verirsin :)
Biri çiğköfte mi dedi en sevdiğim Allah ım Allah ım. Geçen gün krize girip 250-270 gr yedim. Hiçte pişman olmadım. Canım çok istemişti. Hatta ben çiğ köfte yedikten sonra mutlu oluyorum etrafa gülücükler saçıyorum. Mutluluk hormonumu salgılatıyor canını yediğim :) Bence tek kaçamağın çiğ köfte olsun ye :)
Bende lys sınava girmeden 3 gün önce yedim. Kendimi ödüllendirdim. Babam alıp gelene kadar evde 4 döndüm. Uzun zamandır yemiyordum. Herhalde o yüzden bir patlama yaşadım. :) Bizim aldığımız etsiz çiğköfte satan bir marka tadı diğer marka çiğköftelere bin çeker :)Tünaydinn tatlim benim aynen hepimizin basi saolsun Allahim bidaha yasatmasin insallah
Ben dedim onu ☺☺☺ bende cok seviyorum ya cumartesileri is cikisi alip kendime parti verirdm ah ah en snda ramazan baslamadan pazar yediydim ozledim gercekden diysteyenmde veriyordu tabi 2 denecik ☺☺☺
Canım ben öğretmenim ya,ücretsiz izindeydim doğum sebebiyle. Tekrar başladım göreve yani o yüzden :)canım ne okulu.. hayırlı olsun.. evet özledik seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?