- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.281
Bende lys sınava girmeden 3 gün önce yedim. Kendimi ödüllendirdim. Babam alıp gelene kadar evde 4 döndüm. Uzun zamandır yemiyordum. Herhalde o yüzden bir patlama yaşadım. :) Bizim aldığımız etsiz çiğköfte satan bir marka tadı diğer marka çiğköftelere bin çeker :)
Sabah: dunden kalan yiyemedigim lapa(dun yarisini yiyebilmistim)icine bi kasik yogurt kattim cok guzel oldu yaninda bir domates.
Oglen: iki kucuk taze incir yaninda bir bardak tarcinli sut
Aksam belli deil daha yazarim tam listeyi aksama
10 dadkika yoga yaptim(sworkitle) (5 dakika gunesi selamlama +5dakika tam sirali )
Ara verdim birazdan esneme yapicam 10 dakika kadar
Ara verip 10 dakikada kardiyo yapicam
Basimis sag olsun kizlarda
Ne patlamasi ne olmus dunyadan haberim yok yine tvte bakmiyorum pekde
Kiz cig kofte dediniz diyetimi bozdurcaniz :)ben o sesden alıyorum sevıyorum bı kac marka daha vardır guzel tabıkı. ayy bak konusduk ıyıcene canım cekdı bakım aksama belkım alırım yada bı kac gun sonra alırım sennde canını cekdırdıysem kusura bakma sende ben gıbısın baksana baya sevıyo
oh masallah ne guzel enerjı bende ısyerınde masamda bırazdan uyuya kalabılırımafıyet olsun tekrardan.
Cok basimiz sag olsun ben soktayim suan valla yaaataturk havalımanı dıs hatlar bölümünde dun canlı bomba patlattı 41 ölü vardı en son.
Evet kuzum ya çabamız emeğimiz büyük vallahi uğraşıyoruz çok :) amiiiin kuzum amiiin bugün tartıldım 54.8 çıktım ay kilomu aldım şiştimmi hiç bilmiyorum kuzum ya ama 4 gündür tuvalete çıkamıyorum onun etkisimidir nedir bilmemben de mutlu oluyorum mervecim şükürler olsun çabamız emeğimiz var maşallah hepimize hedeflere tam gaz ileriama o haset gözlerden allah hepimizi korusun
Ay Allahım insanlar pisi pisine gidiyor Ya Rabbim nasıl bi acı bayram üstü suçu günahı olmayan insanlara nasıl kıyıyor bunlar cani işte kalbi yok bunların gebersin hepsi İnşallahataturk havalımanı dıs hatlar bölümünde dun canlı bomba patlattı 41 ölü vardı en son.
Kankalaaarım 3günlük hastalık macerasının dengesiz 3.gününden sevgileeeer verdiğim kiloları almak üzereyim sanırım bugün sandvc yedim ayol saat 8 de 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmüyor değilim hani canım bişiler yemek istiyorrrr :) bugün 8000 adım yürüyüş 100 ip 3 saat aralıksız ev temizliği yaptım eritebilme ümidi ile diyorummm yorumlarınızı dinlicem kızabilirsiniz :)))
Tükanı kapattı isyan ede ede gitti kilo veremeyinceevet ya sabah erkenden oda burda olurdu umarım bıseyı yoktur.
Beddua bu adamlara az geliyor kuzum rabbim cehennemlerini burda başlatsın inşaallah kendilerine döndürsün o niyetleriniAmin. Geceden beri uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Bende bayağı beddua ettim çünkü canım cidden çok yandı. İnşallah sonu gelecek pisliklerin. O kadar masumun kanına giriyorlar şu mübarek günde.
Hayirli olsun telin .. menu guzel cnm afiyet olsun ..benim telefonda bozuk ya banada alicak esim nasil aldin teli memnunmusun biraz sorim balikızlar sabahtan beri fatura işleriyle uğraştım sonra benimki geldi bana tel almaya hemde yemek yemeye gittik anca yazıyorum.
Dün akşam : 1 porsiyon makarna azcık lor koydum :)) - 2 küçük dilim kavun - 3 dilim karpuz içim yanmış demekki dün :)
Sabah : Lorlu yumurtaa- azcık peynir - 2 zeytin - 1 sürümlük bal - 1,5 dl beyaz ekmek
Öğlennbizimki gelince bi köfte ekmek yapalım dedik bu hastalık bana yaramadı neyse akşama ton balıklı salata var
Ay Allahım insanlar pisi pisine gidiyor Ya Rabbim nasıl bi acı bayram üstü suçu günahı olmayan insanlara nasıl kıyıyor bunlar cani işte kalbi yok bunların gebersin hepsi İnşallah
kuzum geçmiş olsun ben de sana kızarım ma ayediklerine değil o süt niye kesildiiçok kafana taktın hasta ettin kendini zayıflicam diye zaten aslında çıtı pıtı güzel kızsın belli zeytinyağlı bol ye hem süt artar hem hafifcik olur
ah burdayım artık kuzum yediklerimle tam bir takım olamasam da çenemle eşlik ederim size
Tükanı kapattı isyan ede ede gitti kilo veremeyince
Beddua bu adamlara az geliyor kuzum rabbim cehennemlerini burda başlatsın inşaallah kendilerine döndürsün o niyetlerini
Kiz cig kofte dediniz diyetimi bozdurcaniz :)
Valla enerjimi bilmiorum bir heves iste kendimi fazla yormadan hareket yapmam lazim alismam lazm bu tempoya
kızlar sabahtan beri fatura işleriyle uğraştım sonra benimki geldi bana tel almaya hemde yemek yemeye gittik anca yazıyorum.
Dün akşam : 1 porsiyon makarna azcık lor koydum :)) - 2 küçük dilim kavun - 3 dilim karpuz içim yanmış demekki dün :)
Sabah : Lorlu yumurtaa- azcık peynir - 2 zeytin - 1 sürümlük bal - 1,5 dl beyaz ekmek
Öğlennbizimki gelince bi köfte ekmek yapalım dedik bu hastalık bana yaramadı neyse akşama ton balıklı salata var
Sağol kuzum yani abartmamaya çalışıyorum ama hergün ufak tefek bişey oluyo oruç olunca aslında gözümün dönmesine az bile yapıyorum
canım tuvalettendir yani kaç gündür bişey yememişsin ki neyden kilo alıcaksınEvet kuzum ya çabamız emeğimiz büyük vallahi uğraşıyoruz çok :) amiiiin kuzum amiiin bugün tartıldım 54.8 çıktım ay kilomu aldım şiştimmi hiç bilmiyorum kuzum ya ama 4 gündür tuvalete çıkamıyorum onun etkisimidir nedir bilmem
kızlar sabahtan beri fatura işleriyle uğraştım sonra benimki geldi bana tel almaya hemde yemek yemeye gittik anca yazıyorum.
Aynen vall neler iycem diye gidiyorum bi lokma yiyince tıkanıyorum işte başlangıcı zararsız şeylerle yaparsan doyuyosun zararlı şeylere yer kalmıyoAbarti yok zaten canim normalde bile canimiz neler cekiyor orucken daha da bi gözü dönüyor insaninama iftarda bir iki lokma alinca geciyor tıkanıyorsun çünkü
Dimi lokurum hep aksama salata diyor benden ondan farkli diilim ama snra 2 kofte yedm az sebze yedim diye geliyor ☺☺☺bak lor ddin aklıma getirdin dün ara vermiştim bugün alıyım da bi lorlu salata yapıyım
o akşama ton balıklı salata hiiç inandırıcı gelmedi bana seni allaha havale ediyorum
Dimi lokurum hep aksama salata diyor benden ondan farkli diilim ama snra 2 kofte yedm az sebze yedim diye geliyor ☺☺☺
(gecen yogurt yulaf yıyen ben bole yapmısdım cakdırmayın aysuna )
kuzum sen uyma ona o emziriyosen daha gelin olcaaan balayına gidiceeen şu akşama bi karar ver bence sadece çiğköfte al ve 3-4 tane ye yanında da kahvaltılık falan ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?