- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.301
Hayirli olsun telin .. menu guzel cnm afiyet olsun ..benim telefonda bozuk ya banada alicak esim nasil aldin teli memnunmusun biraz sorim bali
aynen kuzum cok üzüldük gercekden yazık yanı hepımızın basına ne gelır ne oluruz hıc bılmıyoruz Allah bıdaha fırsat vermez ınsallah.
tükkan kapandı mı abovvv senı bıyercıklere bırakmayız bız ama :):)
bız cıgkofte demedık kız sen görme o yazıları :):)
yorma tabıkı yavas yavas evde vaktın var yaparsn ara ara
ohhh afıyet olsun kuzum bune bole ekmekler makarnalar havada ucusuyorr
bak lor ddin aklıma getirdin dün ara vermiştim bugün alıyım da bi lorlu salata yapıyım
o akşama ton balıklı salata hiiç inandırıcı gelmedi bana seni allaha havale ediyorum
Dimi lokurum hep aksama salata diyor benden ondan farkli diilim ama snra 2 kofte yedm az sebze yedim diye geliyor ☺☺☺
(gecen yogurt yulaf yıyen ben bole yapmısdım cakdırmayın aysuna )
evet ben emziriyorum alan alıp bela etmiş kendinekuzum sen uyma ona o emziriyosen daha gelin olcaaan balayına gidiceeen şu akşama bi karar ver bence sadece çiğköfte al ve 3-4 tane ye yanında da kahvaltılık falan ayran
5S alcaktım şuanki 4 3 yıldır çok memenunum ama 5s kapanyası bitti vodafone da alamadım kuzum ya. 1000 tl üstü tel alınacaksa ıphone tek geçerim şimdi 1000 tl altı ile ilgileniyorum htc felan
nasıl tükanı kapatmasındiyet miyet kalmadı kii
Çiğköfte dedinizde dün gece Allahtan eşim gelmeden uyumuşum adam bana çiğköfte getirmiş gece 12 genee beni uyandırmaya çalışmış ben kalkmamışım kendi yemiş sonra bana bırakıyonuz suçu çevreme baksanıza bana danışan yok ne seviyorsam inadına getiriyolar neyse iyi ki uyumuşum
çook günahımı alıyorsunuz heakşama bende ton balıklı salatama lor koyim dur sen nasıl olcek bakim Dün benimki adetliyim diye çantamın yanına bitter koyup almış bide onu bu akşam gömücem kahveyle yarısını da ona devredicem
duydum duydum o gelinliğe sen olma da sorayım sana
evet ben emziriyorum alan alıp bela etmiş kendine
Ayy aslııı garanti veremicem canım yaa istanbuldaki durumlar beni zora sokacak gibi.nıe tartılmadn kı ben hergun nerdeyse tartıdayım bu kdr merklıyımyanı :):)
herkez farklı yerınden sıkayetcı genlerden gelıyor gercekden. mekık ıyı gelır mı bılmem ama yan yere yatsan bacagını kaldırıp ındırsen sankı daha ıyı gıbı benmde yanlar var ah ah spor sart da ıste zamnnda alıskın olmadıgım ıcın spora smdı smdı yapıyorumda bakalım.
slm canım hosgeldın..
masallah gene formundasın gercekden menun harıka olmus. ıstanbuldada bu düzeni senden beklıyoruz :)
Amin canım umarım hepimiz kilo almadan tatili sonlandırırızafiyet olsun balım bence ucuz atlatmışsın maşallah sana kolay gelsin yol hazırlığı da hem zor hem keyifli inşallah kazasız belasız güzel bir tatil geçirsiniz buralarda, kilo almadan döneceğin bir tatil olsun hepimize de inşallah
bencede telefon alıncaksa ıphone ben de de 4 vardı sonra gıttım samsung aldım note 4 ıgrenc resm ozellıgı hele nefret ettırdı.
sen dıyete devam edersın kacamakda olsa verırsın merk etme :)
senınkıde harbı fena gece 12 de bıde uyandırıyor bıde gecen annenlere bak dıyet yapmanı ıstemıyor dıyordu onunda farkı yok :):)
gelınlıge gırıcem aaa dıme ole hem ıplı bol tutarız sıgmazsamda :):)
Amin canım umarım hepimiz kilo almadan tatili sonlandırırız
Yol hazırlığı uğraştırıyo be lokurum☺
Kendi başıma olsam alır çantamı çıkarım
Çocuklara ayrı ayrı babalarına bi ayrı hazırlık, herkes başka bişey istiyo hepsi bana bakıyo yaani senin anlıcaan
Ama iyi olcak bizde biraz dinleniriz artık yorulduk bütün bir yıl, dönüşte de zaten tekrar okul var benimde eşiminde, oyüzden hazır fırsat varken kaçalım biraz buralardan☺
dolapta var cig kofte ama diyetimi bozamam :)bız cıgkofte demedık kız sen görme o yazıları :):)
yorma tabıkı yavas yavas evde vaktın var yaparsn ara ara
ohhh afıyet olsun kuzum bune bole ekmekler makarnalar havada ucusuyorr
annem de ıphone cu sizin gibi ben sonyciyim fotoğraflar çok güzel oluyo zaten başka da bişeyini kullanmıyorum biz de turkcellden ikimiz de kampanyayla almıştık erkek arkadaşımla 3 yıl bitti işte bi üste geçsek mi diyoruz ama bi sorun da yok yani sen haklısın camı gitmiş ama ben boşa masraf olur diye duruyorum kaşınıyorum aslında faturaya cihaz bedeli gelmez oldu yeniden başlamalıyımsamsung tel sokmam evime 3 tane çöpe gitti bugüne kadar. ıphone 4 - 3yıldır dayandı ki hala çalışıyor teklese de camları kırıldı işte kızımdan dolayı 5s alıcaktım ama karttan geçiremem hatla ödeyecektim kapanya bitmiş o yüzden idareten alıcam şimdi. benimki böyle işte annemle huyları çok benzer öyle dediğinde sen kendine bak önce dmeiştimip olması iyi olmuş kuzum benimki full düğmeydii
off bende de buzlukta içli köfteler var ki çiğ köfteden daha çok severim ama yoklarmış gibi davranıyorumdolapta var cig kofte ama diyetimi bozamam :)
Bende 5s die dusunuorum yada 6 esim samsung kullaniyo genelde gecenseferde kendi istedigini aldi bana sinir oldum .simdi kendi teli bozuldu bendeki teli aldi banada eski tel kaldi note 1 feci kotu5S alcaktım şuanki 4 3 yıldır çok memenunum ama 5s kapanyası bitti vodafone da alamadım kuzum ya. 1000 tl üstü tel alınacaksa ıphone tek geçerim şimdi 1000 tl altı ile ilgileniyorum htc felan
nasıl tükanı kapatmasındiyet miyet kalmadı kii
Çiğköfte dedinizde dün gece Allahtan eşim gelmeden uyumuşum adam bana çiğköfte getirmiş gece 12 genee beni uyandırmaya çalışmış ben kalkmamışım kendi yemiş sonra bana bırakıyonuz suçu çevreme baksanıza bana danışan yok ne seviyorsam inadına getiriyolar neyse iyi ki uyumuşum
çook günahımı alıyorsunuz heakşama bende ton balıklı salatama lor koyim dur sen nasıl olcek bakim Dün benimki adetliyim diye çantamın yanına bitter koyup almış bide onu bu akşam gömücem kahveyle yarısını da ona devredicem
duydum duydum o gelinliğe sen olma da sorayım sana
evet ben emziriyorum alan alıp bela etmiş kendine
Ayy aslııı garanti veremicem canım yaa istanbuldaki durumlar beni zora sokacak gibi.
Kızkardeşimle konuştum dün kaç aydır patates yemiyorum gelince bi kızartma yapalım diyo yaa, akşam yemekleri planları şimdiden ayarlanmış, annem gitmeden başladı gidince börek yapiim size demeye ☺ gidene kadar verebildiğim kadarını veriiim bari die fazla bişey yememeye çalışıyorum şimdilik
samsung tel sokmam evime 3 tane çöpe gitti bugüne kadar. ıphone 4 - 3yıldır dayandı ki hala çalışıyor teklese de camları kırıldı işte kızımdan dolayı 5s alıcaktım ama karttan geçiremem hatla ödeyecektim kapanya bitmiş o yüzden idareten alıcam şimdi. benimki böyle işte annemle huyları çok benzer öyle dediğinde sen kendine bak önce dmeiştimip olması iyi olmuş kuzum benimki full düğmeydii
dolapta var cig kofte ama diyetimi bozamam :)
annem de ıphone cu sizin gibi ben sonyciyim fotoğraflar çok güzel oluyo zaten başka da bişeyini kullanmıyorum biz de turkcellden ikimiz de kampanyayla almıştık erkek arkadaşımla 3 yıl bitti işte bi üste geçsek mi diyoruz ama bi sorun da yok yani sen haklısın camı gitmiş ama ben boşa masraf olur diye duruyorum kaşınıyorum aslında faturaya cihaz bedeli gelmez oldu yeniden başlamalıyım
off bende de buzlukta içli köfteler var ki çiğ köfteden daha çok severim ama yoklarmış gibi davranıyorum
Ohh icli koftemii ayy bayilirim ama uzun yillar oldu yemiyeli arkadaskmin annesi cok guzel yapardi ..off bende de buzlukta içli köfteler var ki çiğ köfteden daha çok severim ama yoklarmış gibi davranıyorum
Olur yollim siz isteyin yeterki ,)olsun kuzum hasret gıderıp yıceksnz tabı sen smdı koru gelnce gene devam ederız bayramda hepımızın kacamakları olcak malesf yapcak bıseymız yok.
kuzu bıraz daha bekle belkı baslar almak ıcın alma smdı bence almısken ıyı alırsın bende nısanlım dalga gecıyor telmle kasmda bıtcek bununda borcu ıphone aldırcam ona dedm ceza sana evlılık hedıyesıde olsn dmı :):)
evet anne eş yedırmeye calısıyorlar kuzume ne zorluklardan gecıyrsun anlıyorum senı
düğmelı alsam zor olurdu kız snra aralardan ıp gecırrıdık herhal :):)
o zman bız onu bzm bu tarafa dogru alalım ıyı dolapda durup yemıyorsan
kız sorunu yoksa bekle bıraz daha resmde ıyı cekıyorsa benım ıcın resm onemlı ya kendımı bol bol cekcem ya :):) artık benımkınn telle ıdare edıcem tatılde snra alırım ınsallah ılk defa telefon aldım epey pahalı buda cacık cıkdı :):)
ayy onlar olurda yemez gıbı davranılır mı kız hıc bılmıyorsun ısı ben sana adres verım sen kargolo plıss :):) bızım anneden tarıf hala alnmadı bak
Olur yollim siz isteyin yeterki ,)
Ole oluyo hep zaten ya :) benim gercegimde lapa yaninda salata yada ayran falan of of benim gercekler daha fena :)tesekkur ederım canım benım :):) hayaller cıgkofteler ıclıkofteler gercekler menemen oldu mu bu smdı :):) heplokur :):):)
Ole oluyo hep zaten ya :) benim gercegimde lapa yaninda salata yada ayran falan of of benim gercekler daha fena :)
Yemek bir sure yok cnm ya yarin son gunum lapada simdi kalkicam erik suyu kaynaticam sekersiz yanina sefatali suyu kaynatirim birde patlicanlarimvar kozleyip biberle buzluga aticam arada salata yapiorum limonlu super oluyo kabak vardi onuda bi dogrim koyum de yemek yaparim isler beni bekloo :)kız sende menun benı hıc asmadı lapa ne ya yemege gec artık :)
Amaan öyle yapcam artıkın kuzum n'aapalım herzaman tatile gidilmiyo bukezde böyle olsun degilmi ama☺olsun kuzum hasret gıderıp yıceksnz tabı sen smdı koru gelnce gene devam ederız bayramda hepımızın kacamakları olcak malesf yapcak bıseymız yok.
kuzu bıraz daha bekle belkı baslar almak ıcın alma smdı bence almısken ıyı alırsın bende nısanlım dalga gecıyor telmle kasmda bıtcek bununda borcu ıphone aldırcam ona dedm ceza sana evlılık hedıyesıde olsn dmı :):)
evet anne eş yedırmeye calısıyorlar kuzume ne zorluklardan gecıyrsun anlıyorum senı
düğmelı alsam zor olurdu kız snra aralardan ıp gecırrıdık herhal :):)
o zman bız onu bzm bu tarafa dogru alalım ıyı dolapda durup yemıyorsan
kız sorunu yoksa bekle bıraz daha resmde ıyı cekıyorsa benım ıcın resm onemlı ya kendımı bol bol cekcem ya :):) artık benımkınn telle ıdare edıcem tatılde snra alırım ınsallah ılk defa telefon aldım epey pahalı buda cacık cıkdı :):)
ayy onlar olurda yemez gıbı davranılır mı kız hıc bılmıyorsun ısı ben sana adres verım sen kargolo plıss :):) bızım anneden tarıf hala alnmadı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?