- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.321
komplolar içinde bi hayat yaşıyosun kuzum bence onların derdi sütün kesilmesin diye yani emzirmen bitince bukadar yapmazlar heralde çünkü tamam sen seviyosun diye senin için yapıyolar ama zayıflamak seni daha çok mutlu edicek yani arada tamam ama sizde hergün bir trajedi yaşanıyo5S alcaktım şuanki 4 3 yıldır çok memenunum ama 5s kapanyası bitti vodafone da alamadım kuzum ya. 1000 tl üstü tel alınacaksa ıphone tek geçerim şimdi 1000 tl altı ile ilgileniyorum htc felan
nasıl tükanı kapatmasındiyet miyet kalmadı kii
Çiğköfte dedinizde dün gece Allahtan eşim gelmeden uyumuşum adam bana çiğköfte getirmiş gece 12 genee beni uyandırmaya çalışmış ben kalkmamışım kendi yemiş sonra bana bırakıyonuz suçu çevreme baksanıza bana danışan yok ne seviyorsam inadına getiriyolar neyse iyi ki uyumuşum
çook günahımı alıyorsunuz heakşama bende ton balıklı salatama lor koyim dur sen nasıl olcek bakim Dün benimki adetliyim diye çantamın yanına bitter koyup almış bide onu bu akşam gömücem kahveyle yarısını da ona devredicem
duydum duydum o gelinliğe sen olma da sorayım sana
evet ben emziriyorum alan alıp bela etmiş kendine
Kizartmaktansa kozlemeyi yeglerim cnm spre oluyo istersen biberleri tost makinasindada yapabilirsin ondada oluo ama ben ateste yapiyorum geneldeBizdede biraz patlıcanla biber var kızartıp buzluğa atiiim bari yoksa bozulacak gelene kadar, közlemek istiyorum ama onada üşendim heee
olsun kuzum hasret gıderıp yıceksnz tabı sen smdı koru gelnce gene devam ederız bayramda hepımızın kacamakları olcak malesf yapcak bıseymız yok.
kuzu bıraz daha bekle belkı baslar almak ıcın alma smdı bence almısken ıyı alırsın bende nısanlım dalga gecıyor telmle kasmda bıtcek bununda borcu ıphone aldırcam ona dedm ceza sana evlılık hedıyesıde olsn dmı :):)
evet anne eş yedırmeye calısıyorlar kuzume ne zorluklardan gecıyrsun anlıyorum senı
düğmelı alsam zor olurdu kız snra aralardan ıp gecırrıdık herhal :):)
o zman bız onu bzm bu tarafa dogru alalım ıyı dolapda durup yemıyorsan
kız sorunu yoksa bekle bıraz daha resmde ıyı cekıyorsa benım ıcın resm onemlı ya kendımı bol bol cekcem ya :):) artık benımkınn telle ıdare edıcem tatılde snra alırım ınsallah ılk defa telefon aldım epey pahalı buda cacık cıkdı :):)
ayy onlar olurda yemez gıbı davranılır mı kız hıc bılmıyorsun ısı ben sana adres verım sen kargolo plıss :):) bızım anneden tarıf hala alnmadı bak
sus sus boşver yok öyle bişeeeyOhh icli koftemii ayy bayilirim ama uzun yillar oldu yemiyeli arkadaskmin annesi cok guzel yapardi ..
Bende ateşte közlerim canım çok seviyorum köz patlıcanı, kızartınca sadece karnıyarıkta yerim öteki türlü kahvaltıda falan sevmiyorum patlıcan kızartması, ama işte işlerimde var közlemeyle uğraşmayım dedim kızartıp buzluğa atiiim dönüşte karnıyarık yaparım artıkKizartmaktansa kozlemeyi yeglerim cnm spre oluyo istersen biberleri tost makinasindada yapabilirsin ondada oluo ama ben ateste yapiyorum genelde
Bizim dolapta olacakta buzlukta duracak öylemisus sus boşver yok öyle bişeeeyben de maalesef antepliyim canım ondan böyle şeyler evde hep oluyo fıstık ezmesi de var da allahtan çok sevmem dün öyle bi tane yedim
Yemek yapasımda yok kuzum ya of karnım şiştikuzum geçmiş olsun ben de sana kızarım ma ayediklerine değil o süt niye kesildiiçok kafana taktın hasta ettin kendini zayıflicam diye zaten aslında çıtı pıtı güzel kızsın belli zeytinyağlı bol ye hem süt artar hem hafifcik olur
ah burdayım artık kuzum yediklerimle tam bir takım olamasam da çenemle eşlik ederim size
Tükanı kapattı isyan ede ede gitti kilo veremeyince
Beddua bu adamlara az geliyor kuzum rabbim cehennemlerini burda başlatsın inşaallah kendilerine döndürsün o niyetlerini
4 aylık hamile gibi oldu göbeğim acil toparlanma operasyonu yapmam lazım napsam ki kuzucanım tuvalettendir yani kaç gündür bişey yememişsin ki neyden kilo alıcaksın
4 aylık hamile gibi oldu göbeğim acil toparlanma operasyonu yapmam lazım napsam ki kuzu
Mervecim zehirlenmeden önce gayet iyi gidiyodun o günden sonra da iki gün doğru düzgün bişey yememişsin sonrasında sandviç dedin ama tam gün neler yiyosun dün bugün düzenli menülerini bi yaz bence ki düzene girsin normal düzenine dönersen bol bol su yeşil çay ve sporla bence normale dönersin yani kilo aldığını sanmıyorum ama sen eski düzenine dön biran önce kaçamak yapma4 aylık hamile gibi oldu göbeğim acil toparlanma operasyonu yapmam lazım napsam ki kuzu
ben saitin kini çok seviyorum. Önceden nefret ediyordum ama bu sene vazgeçilmezim oldu. Hatta yiyenlere berbat bunun tadı nasıl yiyorsunuz derdim :)ben o sesden alıyorum sevıyorum bı kac marka daha vardır guzel tabıkı. ayy bak konusduk ıyıcene canım cekdı bakım aksama belkım alırım yada bı kac gun sonra alırım sennde canını cekdırdıysem kusura bakma sende ben gıbısın baksana baya sevıyo
oh masallah ne guzel enerjı bende ısyerınde masamda bırazdan uyuya kalabılırımafıyet olsun tekrardan.
Aynen amin. İnşallah ellerinde patlasında görsünler nasıllmış diye. Hayvan desek hayvanlara hakaret olur Bir şey sorcam kaç ölü var? Haberlerde ölü sayısından bahsetmediler veya ben denk gelmedim. Ama çokk aşırı yaralı var ve durumları bir çogunun agır. Vallahi onları görünce hüngür hüngür ağladımkuzum geçmiş olsun ben de sana kızarım ma ayediklerine değil o süt niye kesildiiçok kafana taktın hasta ettin kendini zayıflicam diye zaten aslında çıtı pıtı güzel kızsın belli zeytinyağlı bol ye hem süt artar hem hafifcik olur
ah burdayım artık kuzum yediklerimle tam bir takım olamasam da çenemle eşlik ederim size
Tükanı kapattı isyan ede ede gitti kilo veremeyince
Beddua bu adamlara az geliyor kuzum rabbim cehennemlerini burda başlatsın inşaallah kendilerine döndürsün o niyetlerini
canım çok zor hem iş hem diyet hem çocuk Allah yardımcın olsunCanım ben öğretmenim ya,ücretsiz izindeydim doğum sebebiyle. Tekrar başladım göreve yani o yüzden :)
Afiyet olsun canım benim işte ramazanda biraz tuhaflıklar oluyo bayramı da hayırlısıyla atlatıp sapasağlam devam ederiz inşallah ben tek yaşıyorum evdeyken çok sorun olmuyo iftar sahur ama dışarda fena oluyo cuma dışarda olucaz bakalım nasıl atlatıcam öncekileri baya bi kaçamaklı geçirdim 2 kereMenüm
Sahuru sabah yazmıştım şimdi sadece iftarı yazayım
İftar( bugün kaçamaklarla dolu bir gündü)
1 tane haşlanmış tavuk
6 tane sulu köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 tane içli köfte( Bugünde bayagı bahsetmişsiniz. Ben ilk defa tatma şansım oldu ve bayıldım resmen yok böyle bir tat)
3 kaşık yoğurt
Salata
1 br çay
su sahura kadar 2 lt olur
Çok hafif beslenmişsin. Maşallah diyeyim. İyi doyabiliyorsun bari. Gerçi ben patlayana kadar yemeye devam ediyorum noluyor bu aralar bilmiyorumİftarım
5yk kuru fasulye okadar kalmıştı
1 kase yoğurt
Yarım tam buğday lavaş
1 kk eski kaşar
1 tabak çoban salataa
Sonra arada bir kayık kadar kavun çok büyük değildi ve iki taze kayısı
Bol miktarda su 2 kupa yeşil çay 1 bardak maydonoz suyu
Yine uyumıycam sahuru yapar yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?