- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.341
Evet canım aynen ya serum fena iştah açtı dondurma abur cubura taktım yiyorumMervecim serum taktırmıştın galiba değilmi rahatsızlandığında, serum hem iştah açar hemde şişkinlik yapar canım, ödem atabileceğin şeylere yönel buaralar, toparlanmışsındır inşallah, öğünlerini atlamadan bi düzene koyarsan halledersin tatlım bence☺
Kuzu sorma iki gecedir dondurma yiyorum yemek yemiyorum bi tuhafım kahvaltılık yiyorum sadece oda bozuyor beni şişirdi yarım kilo falan kesn aldm sporda yapamadm kaç gündür çok mutsuzdum şimdi yaptım 100 ip 40 squat 200 bacak egzersizi ama korkuyorum kilo alıcam devamı gelicek diye bi türlü düzene giremedi midem kaçamak ne varsa istiyoMervecim zehirlenmeden önce gayet iyi gidiyodun o günden sonra da iki gün doğru düzgün bişey yememişsin sonrasında sandviç dedin ama tam gün neler yiyosun dün bugün düzenli menülerini bi yaz bence ki düzene girsin normal düzenine dönersen bol bol su yeşil çay ve sporla bence normale dönersin yani kilo aldığını sanmıyorum ama sen eski düzenine dön biran önce kaçamak yapma
kızzçelerim dün iyi akşamlar diyemedim hadi bugün günaydıınn
İşten ayrılıyorum bugün. Dün patronla bayağı tartıştık çıkışa doğru hakkımı yedi bende karşılık verdim, oda şirketi terkedince ben bugün gelip söylemem gerekti istifayı verip gitmek niyetindeyim. Çok bile durdum burada.
Size daha sonra yaziciğim 2 gün annemdeyim baklava yapcakmışızz benim çekeceklerim bitmiyo görüyonuz
Buara havalardan herhalde kuzum olsun bozma moralini, arada oluyo öyle banada dün bişeyler oldu oruç tutamayınca bol su içeyim dedim arada çikolata dondurma ekmek arası bişeyler yiyesim geliyo hepEvet canım aynen ya serum fena iştah açtı dondurma abur cubura taktım yiyorumsağol kuxum toparlandm ama öğünler zor sporda yapamadm içime sinmedi kalktım şimdi yaptım 100 ip 40 squat 200 bacak egzersizi ama iki saat önce dondurma yedm
Günaydın herkesciklereee
asl1can ve lokur menüler gayet güzelmiş kızlar aferin size
seyrekyagmur n'ooldu kuzum şimdi zaten çıkmıcakmıydın bu tartışma neyin nesi şimdi
Günaydın herkesciklereee
asl1can ve lokur menüler gayet güzelmiş kızlar aferin size
seyrekyagmur n'ooldu kuzum şimdi zaten çıkmıcakmıydın bu tartışma neyin nesi şimdi
asl1can
canım saçma bi cari arama muhabetiyle başladı adamları dövecek gibi konuşacakmışım ben yumuşakmışım dan girildi ben cevap verdikçe nankörlük yapıldı o sebeple ayrılıcam haklı olabilirler uyarabilirler ama daha farklı konu söyledi ve cidden haksızdı kasımda çıkıcaktım hayırlısı böyle oldu daha veremedim zaten dilekçeyide
canım ya hakkında hayrlısı olsun hem neysen osun sen o zman alsın o konussun sacmalıga bak ya
ah kuzum geldiğimde 2015 ödemeleri bile alınamamıştı 10 tane cariyi 1 ayda tahsil ettim. şuanki ödeme listem 2-3 nisan ışında mayıs ve haziran ilk kez böyle düzenli eski listelere baktığımda ama gel gör ki ego yapmalı insanoğlu karşında cevap veren varsa
Hayırlısı olsun tatlımasl1can
canım saçma bi cari arama muhabetiyle başladı adamları dövecek gibi konuşacakmışım ben yumuşakmışım dan girildi ben cevap verdikçe nankörlük yapıldı o sebeple ayrılıcam haklı olabilirler uyarabilirler ama daha farklı konu söyledi ve cidden haksızdı kasımda çıkıcaktım hayırlısı böyle oldu daha veremedim zaten dilekçeyide
Ayy evet kuzum yaa okuldayken iyide evin içinde dolaştıkça bişeyler hatta zararlı bişeyler yiyesim geliyo☺ arkadaşları erken gönderdim bugün bende çıkacam birazdan okulunda son günü malum yapılacak bişeyde yok hiç olmazsa herkes evinde vakit geçirsin bende gidip abur cubur yemeden işlerimi halledeyimgünaydınn kuzum saol :):)
ınsan evde olunca bazen bole degısık seyler yemek ıstıyor senı cok ıyı anlıyorum orucken dıorum nasıl duruyoruz Allah kolaylıgını verıyor ama tutmaynca ne yıcegımızı sasırıyorz gercekden.
Ay canımm hiç çalışmadım ama bu patronlar hep böyledir çevremde de hep aynı olmuştur haksızlık daha çok çalıştırma çok duydum iyi yaptın zaten çıkmayı düşünüyormuşsun hayırlısı böyleymiş diyelimkızzçelerim dün iyi akşamlar diyemedim hadi bugün günaydıınn
İşten ayrılıyorum bugün. Dün patronla bayağı tartıştık çıkışa doğru hakkımı yedi bende karşılık verdim, oda şirketi terkedince ben bugün gelip söylemem gerekti istifayı verip gitmek niyetindeyim. Çok bile durdum burada.
Size daha sonra yaziciğim 2 gün annemdeyim baklava yapcakmışızz benim çekeceklerim bitmiyo görüyonuz
Canımmmm günaydın ben bugün toparlanma operasyonuna başladım hayırlısıyla sıradan kahvaltım 2 yumurtamla biraz protein alayım diyorum :) ama tuvalet sorunum var karnım da davul gibi şiş kuzu ben ondan 1 kilo artılardayımBuara havalardan herhalde kuzum olsun bozma moralini, arada oluyo öyle banada dün bişeyler oldu oruç tutamayınca bol su içeyim dedim arada çikolata dondurma ekmek arası bişeyler yiyesim geliyo hep
Bol şekerli veya bol tuzlu acayip şeyler canım istiyo bendede başladı bi tuhaflık hadi hayırlısı
Bugün bütün gün karpuzla falan geçiştireyim diyorum akşama da bamya çorbası var yoğurt yapamadım bu hafta evde olmicaz diye, inşallah elim başka yiyeceklere gitmez yaa☺
ah kuzum geldiğimde 2015 ödemeleri bile alınamamıştı 10 tane cariyi 1 ayda tahsil ettim. şuanki ödeme listem 2-3 nisan ışında mayıs ve haziran ilk kez böyle düzenli eski listelere baktığımda ama gel gör ki ego yapmalı insanoğlu karşında cevap veren varsa
Canımmmm günaydın ben bugün toparlanma operasyonuna başladım hayırlısıyla sıradan kahvaltım 2 yumurtamla biraz protein alayım diyorum :) ama tuvalet sorunum var karnım da davul gibi şiş kuzu ben ondan 1 kilo artılardayım
afiyet olsun kuzu kaçamaksız atlatmışsıngünaydınnnn
iftar menüm
1 kepce patates corbası
menemen
peynır 2 zeytın
salatalık
yogurt.
az pide
yeşil cay 1 kupa
sahur
tost sonra mınnak tadmlık pıdeye az kaymak nutella surdum :):)
Ayy evet kuzum yaa okuldayken iyide evin içinde dolaştıkça bişeyler hatta zararlı bişeyler yiyesim geliyo☺ arkadaşları erken gönderdim bugün bende çıkacam birazdan okulunda son günü malum yapılacak bişeyde yok hiç olmazsa herkes evinde vakit geçirsin bende gidip abur cubur yemeden işlerimi halledeyim
Oruc tutmak istiyorum artık aslıcım yaa dediğin gibi ozaman Rabbim sabrını veriyor tutmadığım hafta sadece suyla geçiştiririm diyodum ama o daha zormuş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?