Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sahurum da şöyleydi

yarım tb lavaşı içine lor koydum tavada ısıttım sıkma yaptım

2 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet

domates, salatalık

Dunden beri giremiorum girdigimde girise yonlendiriliorum tekrar
Dunki menu : pririnc lapasi yogurtlu yaninda domates
Oglen iki seftali tarcinli sut
Ara ogun:havuc
Aksam princ lapasi yogurtlu iki uc catal salata
10 dakika yoga 10 dakika esneme 5 dakika kardiyo
5 dakika pilates (50+50basen inceltme hareketi)

Lokurum metabolizma kesn yavaşladı eminim kahvaltımı yaptım domates salatalık 1 bütün 1 haşlanmış yumurta beyazı bi dlim peynir bi dilim ekmekle 4 zeytn ydm arada yoğurt meyve ısırgAn çayı yeşil çay kahvemide mutlaka iççem yemek yapmalıyım bebişi uyutup hemen en acilinden lokurum pul biber limonlu suyu mu

yok kuzum salatalık limonla yapıyodun ya onu da yap gece biberli yoğurdunu da ye aralarda az meyve bol yoğurt yani hemen normalde düzene geç ki tatlım toparlanasın spora da tam gaz devam

dediki bundan önce ödeemeler tıkır tıkırdıı benden önce son 6 ayda 3 personel gelip gitmiş nisan ayında daha 2015 den 10 tane ödeme kalmış tıkır tıkır diyo ben eski listelere baktığımda 70 takipte olan cari sayısı benimle 40 a kadar düştü şuan 60 ama çok ft kestik bu ay yani 1 ödeme var ocaktan diye hiç bir hayrım kalmadı 2015den ödemeleri ben aldım diyince 2000 i geçmiyor ki onlar dedi oysaki 7500 civarı hepsini yazdım çıkarken emin ol bunu diyeceğm

Hayırlısı olsun kuzum inşallah zaten ağustosta tatile gidiceksiniz hem de ne güzel kızınla vakit geçirirsin de şimdi ihbaer süresi falan derler mi acaba

eylülün başında çıkmaya karar vermiştik kuzum bakalım nolcak şimdi hayırlısı lsun ama konuşamadım hala tek yakalamam lazım

İnşallah gıcıklık yapmazlar birini bulana kadar dur falan diye de huzurla ayrılır gidersin kuzum valla ne yazık ki böyle oluyor ben de hiç esirgemem haklıysam veririm cevabını ki benzer şeyler yaşadım geçen sene çokşükür şimdi huzurluyuz ama 4 yıl boyunca neler oldu neler yaptım neler vaadedildi hepsini bir bir söylemiştim.

6 ayda 3 personel gercekden ıyımıs kuzum demek bunlara elaman dayanmıyor bu usluble de dayanmaz kuzum bsver sen yapcagını yapmıssın senn ıcın daha ıyı ısler acılır ınsallah zaten cıkcakdın bıraz erken oldu ama olsun Allah kolaylıgını verır.

yok kuzum salatalık limonla yapıyodun ya onu da yap gece biberli yoğurdunu da ye aralarda az meyve bol yoğurt yani hemen normalde düzene geç ki tatlım toparlanasın spora da tam gaz devam
Ay evet o suyu yapayım bu gece sabaha içeyim 3 kşık yoğurt 2 erik yedm arada şimcük öğlende yulaf süt tarçın yapıcam akşama börülce salatasımı yapsam diyorum bilemedim akşamı daha kuaföre gidicem saç boya bayram hazırlık :) birazda alışveriş yapayım diyorum :) gece bile spor yaptım :)

Hu huuuu sayfada mı bi gariplik avr bende mi bazen mesaj yazma kısmı çıkmıyo nerelerdesiniz kimseler de yok

Hu huuuu sayfada mı bi gariplik avr bende mi bazen mesaj yazma kısmı çıkmıyo nerelerdesiniz kimseler de yok

ben burdayımmmm bende öle bısey cıkmadı henuz ama bılemedım kuzu olabılırde. kımsecıkler yok ramazanda sesszlesdık sunu yıyoz bunu ıcıyoz yok dıe kesın :):) bu arada aksam ne yıyon

ben burdayımmmm bende öle bısey cıkmadı henuz ama bılemedım kuzu olabılırde. kımsecıkler yok ramazanda sesszlesdık sunu yıyoz bunu ıcıyoz yok dıe kesın :):) bu arada aksam ne yıyon

valla kuzu ya herkes bizi terketti

akşamaaaa henüz karar vermedim ama buzlukta tavuk but vardı onu haşlayabilirim çorba gibi suyunu içerim ve butu yerim ayrıca işte kahvaltılık, kavun aldım dün ondan yerim yoğurt mayalamam lazım giderken süt alıcam yoğurdum bitti yine işte böyle kuzum yani akşama doğru canım bişey siter mi bilmem şimdilik planımböyle yarın akşam da iftara dışardayız inşallah kaçamak yapmam

sen ne yiycen balım akşam neler yapmış anneciğin

Bende buralardayım şekerim ama yazamıyorum hazirlık derdindeyim ☺büyük bir kismi bitti şükür, balıklarımız var onları kv ye götürcez bikaç bişey alcam akşamda çocukları banyo yaptirırsam bitiyo ama bende tükendim koşuşturmaktan

Guzelmıs kuzum kavunda ıyı olur serrın serın. bızımkıde dun tavuk kremalı yapcam fırına vercem dıyordu ama bılemıyorum fıkrı degısdı mı hıc sormadım :):) cuma ramazann sonları olsun yavru senn kacamak bıgun bzm gıbı dııl.

Kolay gelsin canım benim valla herkese yetiş zor yani senin işin benim d ekedi var ama evde bırakabiliyorum neyse ki balık öyle değil tabii

öyle kuzum da işte geçen hafta da gittik iftara artık bu son iftar gezmesi cumartesi pazar pazartesi evde yaparım zaten regl olcam sanırım 6snda olmuştum ama karnım falan ağrıyo anlamadım o iltihap için ilaç falan içtim onlardan belki erken olucam sanki

kızçelerim söyledim dilekçemide verdim biriniri bulana kadar durucam en azından 9 gün bayram paramıda alırım muhtemelen temmuz ortası sonu gibbi çıkıcam bi muzurluk olmadı olsaydı gene savunurdum kendimi sen zaten bitirmişsin kafanda dedi bu kadar neyse bakalım neler olacak. Lokurum biliyorum seninkileri seninde zor ama direk patronla ve tek bayan olmak çok zor yanında sadece bir de arkadaşı var diğerleri hep dışarda bütün stresi ben çekiyorum valla

Canım işte heryerin ayrı yani zorluğu ama tekk bayan olmak da zor tabii haklısın bir de orası çok profesyonel de değil anladığım kadarıyla zaten herşeyden geçtim bilgine birikimine yazık oluyo inşallah hayırlısıyla ayrıl tatiline git biraz kzınla vakit geçir inşallah zamanı gelince de bulursun güzel bir iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…