- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.361
İftarım
5yk kuru fasulye okadar kalmıştı
1 kase yoğurt
Yarım tam buğday lavaş
1 kk eski kaşar
1 tabak çoban salataa
Sonra arada bir kayık kadar kavun çok büyük değildi ve iki taze kayısı
Bol miktarda su 2 kupa yeşil çay 1 bardak maydonoz suyu
Yine uyumıycam sahuru yapar yatarım
sahurum da şöyleydi
yarım tb lavaşı içine lor koydum tavada ısıttım sıkma yaptım
2 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet
domates, salatalık
Lokurum metabolizma kesn yavaşladı eminim kahvaltımı yaptım domates salatalık 1 bütün 1 haşlanmış yumurta beyazı bi dlim peynir bi dilim ekmekle 4 zeytn ydm arada yoğurt meyve ısırgAn çayı yeşil çay kahvemide mutlaka iççem yemek yapmalıyım bebişi uyutup hemen en acilinden lokurum pul biber limonlu suyu muMervecim önce bi sakin ol sanki hafatalardır diyeti bozmuş 5 kilo almış gibi konuşuyosunkuzum rahatsızlandın serum aldın yemedin falan derken birkaç gün dengen bozuldu. yememek de olumsuz etkiliyo metabolizma yavaşlıyo tuvalet sorunun ondan da olabilir.
Şimdi sen bugün temiz bir sayfa aç, güzelce klasik kahvaltını yap arada şekerli şeyler yeme salatalık yoğurt süt falan tüket bolsu iç şu sihirli suyundan yapbi motive ol yeşil çayını iç sade türk kahveni iç bi o psikolojiye gir hemen ve yemek yap ki öğlen akşam hazır bişey olsun onu ye
Lokurum metabolizma kesn yavaşladı eminim kahvaltımı yaptım domates salatalık 1 bütün 1 haşlanmış yumurta beyazı bi dlim peynir bi dilim ekmekle 4 zeytn ydm arada yoğurt meyve ısırgAn çayı yeşil çay kahvemide mutlaka iççem yemek yapmalıyım bebişi uyutup hemen en acilinden lokurum pul biber limonlu suyu mu
cok sacma gercekden canım zaten bı kez hata yp en kötü sensn hıc bısey yapmadn derler eskı yapılanlar hıc gorulmez nankör bunlar smdı baksnlar nasıl alınıyormus ödeme öle yüz üstü kalınca. sen bu eskı ödemelerı smdı ödemelerıde not düş kapak yap adama snra cık kesn yapmıssındırda :):)
Hayırlısı olsun kuzum inşallah zaten ağustosta tatile gidiceksiniz hem de ne güzel kızınla vakit geçirirsin de şimdi ihbaer süresi falan derler mi acaba
dediki bundan önce ödeemeler tıkır tıkırdıı benden önce son 6 ayda 3 personel gelip gitmiş nisan ayında daha 2015 den 10 tane ödeme kalmış tıkır tıkır diyo ben eski listelere baktığımda 70 takipte olan cari sayısı benimle 40 a kadar düştü şuan 60 ama çok ft kestik bu ay yani 1 ödeme var ocaktan diye hiç bir hayrım kalmadı 2015den ödemeleri ben aldım diyince 2000 i geçmiyor ki onlar dedi oysaki 7500 civarı hepsini yazdım çıkarken emin ol bunu diyeceğm
eylülün başında çıkmaya karar vermiştik kuzum bakalım nolcak şimdi hayırlısı lsun ama konuşamadım hala tek yakalamam lazım
dediki bundan önce ödeemeler tıkır tıkırdıı benden önce son 6 ayda 3 personel gelip gitmiş nisan ayında daha 2015 den 10 tane ödeme kalmış tıkır tıkır diyo ben eski listelere baktığımda 70 takipte olan cari sayısı benimle 40 a kadar düştü şuan 60 ama çok ft kestik bu ay yani 1 ödeme var ocaktan diye hiç bir hayrım kalmadı 2015den ödemeleri ben aldım diyince 2000 i geçmiyor ki onlar dedi oysaki 7500 civarı hepsini yazdım çıkarken emin ol bunu diyeceğm
eylülün başında çıkmaya karar vermiştik kuzum bakalım nolcak şimdi hayırlısı lsun ama konuşamadım hala tek yakalamam lazım
Ay evet o suyu yapayım bu gece sabaha içeyim 3 kşık yoğurt 2 erik yedm arada şimcük öğlende yulaf süt tarçın yapıcam akşama börülce salatasımı yapsam diyorum bilemedim akşamı daha kuaföre gidicem saç boya bayram hazırlık :) birazda alışveriş yapayım diyorum :) gece bile spor yaptım :)yok kuzum salatalık limonla yapıyodun ya onu da yap gece biberli yoğurdunu da ye aralarda az meyve bol yoğurt yani hemen normalde düzene geç ki tatlım toparlanasın spora da tam gaz devam
Hu huuuu sayfada mı bi gariplik avr bende mi bazen mesaj yazma kısmı çıkmıyonerelerdesiniz kimseler de yok
ben burdayımmmm bende öle bısey cıkmadı henuz ama bılemedım kuzu olabılırde. kımsecıkler yok ramazanda sesszlesdık sunu yıyoz bunu ıcıyoz yok dıe kesın :):) bu arada aksam ne yıyon
Bende buralardayım şekerim ama yazamıyorum hazirlık derdindeyim ☺büyük bir kismi bitti şükür, balıklarımız var onları kv ye götürcez bikaç bişey alcam akşamda çocukları banyo yaptirırsam bitiyo ama bende tükendim koşuşturmaktanHu huuuu sayfada mı bi gariplik avr bende mi bazen mesaj yazma kısmı çıkmıyonerelerdesiniz kimseler de yok
valla kuzu ya herkes bizi terketti
akşamaaaahenüz karar vermedim ama buzlukta tavuk but vardı onu haşlayabilirim çorba gibi suyunu içerim ve butu yerim ayrıca işte kahvaltılık, kavun aldım dün ondan yerim yoğurt mayalamam lazım giderken süt alıcam yoğurdum bitti yine işte böyle kuzum yani akşama doğru canım bişey siter mi bilmem şimdilik planımböyle yarın akşam da iftara dışardayız inşallah kaçamak yapmam
sen ne yiycen balım akşam neler yapmış anneciğin
Bende buralardayım şekerim ama yazamıyorum hazirlık derdindeyim ☺büyük bir kismi bitti şükür, balıklarımız var onları kv ye götürcez bikaç bişey alcam akşamda çocukları banyo yaptirırsam bitiyo ama bende tükendim koşuşturmaktan
Guzelmıs kuzum kavunda ıyı olur serrın serın. bızımkıde dun tavuk kremalı yapcam fırına vercem dıyordu ama bılemıyorum fıkrı degısdı mı hıc sormadım :):) cuma ramazann sonları olsun yavru senn kacamak bıgun bzm gıbı dııl.
İnşallah gıcıklık yapmazlar birini bulana kadar dur falan diye de huzurla ayrılır gidersin kuzum valla ne yazık ki böyle oluyor ben de hiç esirgemem haklıysam veririm cevabını ki benzer şeyler yaşadım geçen sene çokşükür şimdi huzurluyuz ama 4 yıl boyunca neler oldu neler yaptım neler vaadedildi hepsini bir bir söylemiştim.
6 ayda 3 personel gercekden ıyımıs kuzum demek bunlara elaman dayanmıyor bu usluble de dayanmaz kuzum bsver sen yapcagını yapmıssın senn ıcın daha ıyı ısler acılır ınsallah zaten cıkcakdın bıraz erken oldu ama olsun Allah kolaylıgını verır.
kızçelerim söyledim dilekçemide verdim biriniri bulana kadar durucam en azından 9 gün bayram paramıda alırım muhtemelen temmuz ortası sonu gibbi çıkıcam bi muzurluk olmadı olsaydı gene savunurdum kendimi sen zaten bitirmişsin kafanda dedi bu kadar neyse bakalım neler olacak. Lokurum biliyorum seninkileri seninde zor ama direk patronla ve tek bayan olmak çok zor yanında sadece bir de arkadaşı var diğerleri hep dışarda bütün stresi ben çekiyorum valla
sahurum da şöyleydi
yarım tb lavaşı içine lor koydum tavada ısıttım sıkma yaptım
2 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet
domates, salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?