Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen lokurum bulucam ama insanın hep bir yanı eksik kalıyor ya çok iyi bi evlilik oluyor aileden yada işten çekiyor, ya herşey çok ii kariyer felan kocadan çekiyor, herşey iyi olsa maddiyattan çekiyor ama hiç bişey 4*4 lük olmuyor hep bi yan eksik. ben iş konusunda şansız gruba giriyorum sanırım 15 yaşımdan beri çalışıyorum yani 12 senedir. hem okudum hem çalıştım çalışmak nedir bilmiyormuşum gibi muamele görünce fit oluyorum yaa ..zaten bilgi düzeyimden çok aşağı bi yer burası ama dayanayım biraz daha derken koptu valla

Canım işte bizim ülkemizde maalesef yaşla bağdaştırıyolar sanki yaşı büyük olan daha tecrübeli olur gibisinden halbu ki genç yaşta kendini geliştiren pekçok insan var ben de mesela üniveriste için geldim istanbula ilk seneden itibaren hep çalıştım ama tipim de ufak tefek ya hem küçük sanıyolar hem de bi de güler yüzlüyüm öyle sert olamam ama işte sabır taşıyo patlayınca da beklemediklerinden g. gibi kalıyolar afedersin

herşeyin tam olduğu bir hayat zor be balım en önemlileri aile e sağlık ama boşve ronlar huzurlu sağlıklı tam olsun da inşallah iş konusunda da şeytanın bacağını kırarsın hatta bir kısmet gelsin de kahvaltıcını aç sen en iyisi

olabılır kuzum belkı erkene almısdır bu hafta sonu cıkmıyonuz mu erkek arkdasınla dısarı cuma yada hep bırlıkde mı gıtceksınız.

canım ıyı senn ıcınde ıyı oldu bsver herseyde bı hayr vardı zaten cıkmak ıstıyordun buda sebep oldu sana hem belkı o zman cıkım dıınce daha kötü olcakdı hersey.

bırı kahvaltıcı mı dıdı :):) aynen ac bızde kahvaltı yapan arkadasımıza gelırız oh daha ne olsun :):)

Kızlarrrrrr ben geldim napıyosunuz bakalım Çok şükür okulu kapattık artık bugün son kez gittim geldim. Oh yaa valla sıcakta hiç çekilmiyordu.
Benim regl de bitti biticek gibi ama hala devam azar azar. Tartılmadım birkaç gündür zaten hastayım diye.
Bende pek olaylar yok yani böyle iştee
seyrekyagmur kuşumm ya üzülme böyle insanlar var ve hep hayatımızda olucaklar. Sen ailene huzuruna sağlığına bak kalanını boşver,Allah bir kapı açar elbet rızkını verir. Biraz dinlenirsin hem kötü mü @MerveeTunaa bebişim senle ikimiz bi dağıldık valla toparlanamadık gitti. İnşallah bi an önce düzene gireriz

Gelin tabii beaa :) ama önce sermaye lazım krediyle iş yapılmazz o sermayeyi toplim hiç uğraşmicam sabah 7de açıcam öğle 3 te kapayıp gidicem valla kafama göre bi işim olcak evet yaşla bağdaştırıyorlar hep toy muamelesi felan nereye kadar.. neyse sebep oldu çıkıcaktım bitti gittii. Lokurum bende aksini yüzüm yumuşak dursana da vücut iri katı duruyorum az ciddi olim derken millet çekiniyor burada fazla iyi niytli davrandım ben.. Çok şükür ailem sağlıyım iyi yani umarım iyidir herşey bazen göründüğü gibi de olmayabilir Allah onların hüsranına uğratmasın ne diyeyim. işi bi şekilde oldurucam. Şöyle gireyim eski yerim gibi 5 yıl değil bu sefer 10 yıl kalayım yaa hiç sevmiyorum hep farklı yerler

ah kuzum güzel dileklerin içi sağol heryerdeler o kesinn ama bende bu işi halleicem olmaz böyle

kuzum normalde cumartesileri bizim iftar günümüzdü ama bu hafta o kardeşleriyle iftar yapıcak cumartesi o yüzden biz cumaya aldık bir de arkadaşlarla yapıcaz onlar da cuma müsaitmiş

kuzum normalde cumartesileri bizim iftar günümüzdü ama bu hafta o kardeşleriyle iftar yapıcak cumartesi o yüzden biz cumaya aldık bir de arkadaşlarla yapıcaz onlar da cuma müsaitmiş
Anladim kuzum iyi yaptiniz. Sizinkilerin ailesiyle falan gorusuyormusun seni biliyorlardir.

Hoşgeldin tatlım artık daha sık buralarda olursun sanırımm hem toparlanırsın da

Kolay gelsin canım benim valla herkese yetiş zor yani senin işin benim d ekedi var ama evde bırakabiliyorum neyse ki balık öyle değil tabii
Sağol şekerim sen şanslıymışsın evde bırakabiliyosun, kedinin adı ne? ne renk? Ben çok severim kedileri, ama evde çocuklar olunca zor onu beslemek yaa ama yumuşacık oluyolar ya çok tatlılar yahuu

Canlaaaar kuaföre gittim saat 4 te 8 buçukta eve zor geldm öyle kalabalıktı ki oğluşumda beni bi özlemiş bi özlemiş görür görmez ağladı içini çeke çeke kıyamaaaam çok üzüldüm bugün kü menüm sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek 2 yumurta arada 2 erik 3 kşk yoğurt öğlen yulaf süt tarçın ara glutensiz bisküvi 5 6 tane akşam 3 kaşık yoğurt bi dolma yarım dilim ekmek bir soğaan bir salatalık arada bir çay bardağı süt :))

Iyi aksamlarrr kuzular

Iftardan once 30 dk leslie bi kac dakkada karin calisdim 10 tane squat yaptim bi bakdm iftar yaklasdi yarim birakdim
Yemegim
1 kepce pattes corbasi
1 tavuk baget biraz firin patates 1 dilim kiymali borek salata

Smdi baklava domdurma yiyorlar yukardaki kacamaklari yaptm ama bunlari yemicem bende cay iciyorum.

Oy kuzum kiyamam ama saclarin cok guzel olmus yavru bende gecen dip yaptirdm beceremedi adam bidaha gtmicem ona ya degisim dedm kuaforu ALlahdan dugune geme boyatcam.

Oy kuzum kiyamam ama saclarin cok guzel olmus yavru bende gecen dip yaptirdm beceremedi adam bidaha gtmicem ona ya degisim dedm kuaforu ALlahdan dugune geme boyatcam.
Düğüne kadar güzel bi kuaför bul kuzum aman sakın ha valla istediğin gibi olması lazım sağol kuzum bnm kuaför çok iyi hem de uygun yapıyor diğer kuaförler 200 istiyo saçıma benimki 45 e yaptı :))

Pattisler börekleeer aslım afiyet olsun karbonhidratı bol günleden olmuş bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…