- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.401
Bende iste en sn biyere gtmisdm burda baya iyiydi oda pahali ben dip ombre 500 verdm dip 175 gbi bisey bu gttgmyer de tek dip 80 ama sevmedm eskiye gtcem burda uygunlar malesef saco mahfediyor kuzum bide benm saclarm azDüğüne kadar güzel bi kuaför bul kuzum aman sakın ha valla istediğin gibi olması lazımsağol kuzum bnm kuaför çok iyi hem de uygun yapıyor diğer kuaförler 200 istiyo saçıma benimki 45 e yaptı :))
Aynen kuzum ole oldu ya ama sporumu yaptm bari ordan dengelmis olim ☺☺☺Pattisler börekleeer aslım afiyet olsun karbonhidratı bol günleden olmuş bu :))
Kuzum ne kadar pahalı ya sizin orda öyle uçmuşlar :) evet kuzum sporunu iyiki yaptın ben yapamadım bugün belim çok ağrıyor kıpırdıcak halim bile yokBende iste en sn biyere gtmisdm burda baya iyiydi oda pahali ben dip ombre 500 verdm dip 175 gbi bisey bu gttgmyer de tek dip 80 ama sevmedm eskiye gtcem burda uygunlar malesef saco mahfediyor kuzum bide benm saclarm az
Aynen kuzum ole oldu ya ama sporumu yaptm bari ordan dengelmis olim ☺☺☺
Evet kuzum istanbul pahali uygunda var a sacmi cok yiprattilar o yuzden artk iyibyer ariyorum.Kuzum ne kadar pahalı ya sizin orda öyle uçmuşlar :) evet kuzum sporunu iyiki yaptın ben yapamadım bugün belim çok ağrıyor kıpırdıcak halim bile yok
Günaydııın
Nasılsınız hatunlaar☺
Bizim yolculuk başladı sonunda
Araba kullaniyorum 7 den beri uyku bastirdi kocişle yer değiştirdik artik
Bi size bakiiiim dedim
Yazamayabilirim ama arada okurum mutlaka
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
Kocaaaaman öpücükler gönderiyorum hepinize.kaçamaklı ama kilo almadan bir bayram geçiririz inşallah
Bayram haftası kilo veremesekte sonraki haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle
Iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize
Görüşmek üzereeee☺☺
Günaydııın
Nasılsınız hatunlaar☺
Bizim yolculuk başladı sonunda
Araba kullaniyorum 7 den beri uyku bastirdi kocişle yer değiştirdik artik
Bi size bakiiiim dedim
Yazamayabilirim ama arada okurum mutlaka
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
Kocaaaaman öpücükler gönderiyorum hepinize.kaçamaklı ama kilo almadan bir bayram geçiririz inşallah
Bayram haftası kilo veremesekte sonraki haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle
Iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize
Görüşmek üzereeee☺☺
Canlaaaar kuaföre gittim saat 4 te 8 buçukta eve zor geldm öyle kalabalıktı ki oğluşumda beni bi özlemiş bi özlemiş görür görmez ağladı içini çeke çeke kıyamaaaam çok üzüldümbugün kü menüm sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek 2 yumurta arada 2 erik 3 kşk yoğurt öğlen yulaf süt tarçın ara glutensiz bisküvi 5 6 tane akşam 3 kaşık yoğurt bi dolma yarım dilim ekmek bir soğaan bir salatalık arada bir çay bardağı süt :))
Iyi aksamlarrr kuzular
Iftardan once 30 dk leslie bi kac dakkada karin calisdim 10 tane squat yaptim bi bakdm iftar yaklasdi yarim birakdim
Yemegim
1 kepce pattes corbasi
1 tavuk baget biraz firin patates 1 dilim kiymali borek salata
Smdi baklava domdurma yiyorlar yukardaki kacamaklari yaptm ama bunlari yemicem bende cay iciyorum.
sahur menum
peynırlı soganlı tost :):) ekmek bıraz buyukdu epey sısırdı. dün aksam tatlıları yemedm sahurda 1 mınnak baklava yedım :):)
Afiyet olsun kuzum menüler süperr saçlarına da bayıldım güle güle kullannçook yakışmış
yeeaani spor olduğu için kaçamakları görmüyorummm hanii nerde kaçamaaakspor için de tebrik koyuyorum kuzuma
evet biraz karbonhidratlı bi gün olmuş ama olsun miktarlar zar azar ben bugün neler yiycem bakalım
Günaydın herkeseeee
iftarım:
çevirme tavuğun göğüs etlerinden elim kadar toplamda yemişimdir ama derisini falan yemedim
3-4 dilim karpuz
2 kk eski kaşar
yarım tb lavaş
2 ceviz 1 hurma
Arada bol miktarda su 2 kupa yeşil çay 1 Türk Kahvesi 1 kupa normal çay
Sahurum:
bu defa elimin yarısı kadar göğüs tavuk eti
2 yumurtadan domates biberli omlet
1 bardak süt
Sağol lokurum benimmm yüzüm bile küçülmüş öyle dediler dün kuaförde :))) sporu iyice boşladm lokurum ya gaza gelip yapmalıyım kız bana :)Afiyet olsun kuzum menüler süperr saçlarına da bayıldım güle güle kullannçook yakışmış
yeeaani spor olduğu için kaçamakları görmüyorummm hanii nerde kaçamaaakspor için de tebrik koyuyorum kuzuma
evet biraz karbonhidratlı bi gün olmuş ama olsun miktarlar zar azar ben bugün neler yiycem bakalım
Dunki menum sabah sutlu icecek
Oglen yok
Aksam firinda kofteli patates bir kepce mercimek corbasi biraz salata
Dun baya gezdim alisveris yapmak icin cnm cikti bir pantalon bir tisort bir elbise bir ayakkabi aldim .
Sonra migorsa gittim yuruyerek yulaf kepegi ve kayisi cayi aldim
Canım senin sütlü içeceğe pek güvenemedim beb içmesen daha mı iyi acaba ?Dunki menum sabah sutlu icecek
Oglen yok
Aksam firinda kofteli patates bir kepce mercimek corbasi biraz salata
Dun baya gezdim alisveris yapmak icin cnm cikti bir pantalon bir tisort bir elbise bir ayakkabi aldim .
Sonra migorsa gittim yuruyerek yulaf kepegi ve kayisi cayi aldim
Cnm arkadasimda kullanio annesi falan zaten bitio az kaldi bitsin diye ugrasiom almicam bidaha
Canım senin sütlü içeceğe pek güvenemedim beb içmesen daha mı iyi acaba ?
Saol cnm cikti resmen :)afıyet olsun canım.
alısverıs guzeldır ıyı yapmıssın gule gule gıy.
Alma kuzum :) güle güle giy inşallah canım :) alışverişte insan yürüyüşte yapıyo iyi oluyor baya spor niyetine :)Cnm arkadasimda kullanio annesi falan zaten bitio az kaldi bitsin diye ugrasiom almicam bidaha
Kuzum ben yıllar önce yaptırdım daha ilk yapışımdı mahvettiler saçımı zor toparlıyorumafıyet olsun canım.
alısverıs guzeldır ıyı yapmıssın gule gule gıy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?