Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Düğüne kadar güzel bi kuaför bul kuzum aman sakın ha valla istediğin gibi olması lazım sağol kuzum bnm kuaför çok iyi hem de uygun yapıyor diğer kuaförler 200 istiyo saçıma benimki 45 e yaptı :))
Bende iste en sn biyere gtmisdm burda baya iyiydi oda pahali ben dip ombre 500 verdm dip 175 gbi bisey bu gttgmyer de tek dip 80 ama sevmedm eskiye gtcem burda uygunlar malesef saco mahfediyor kuzum bide benm saclarm az
Pattisler börekleeer aslım afiyet olsun karbonhidratı bol günleden olmuş bu :))
Aynen kuzum ole oldu ya ama sporumu yaptm bari ordan dengelmis olim ☺☺☺

Kuzum ne kadar pahalı ya sizin orda öyle uçmuşlar :) evet kuzum sporunu iyiki yaptın ben yapamadım bugün belim çok ağrıyor kıpırdıcak halim bile yok

Kuzum ne kadar pahalı ya sizin orda öyle uçmuşlar :) evet kuzum sporunu iyiki yaptın ben yapamadım bugün belim çok ağrıyor kıpırdıcak halim bile yok
Evet kuzum istanbul pahali uygunda var a sacmi cok yiprattilar o yuzden artk iyibyer ariyorum.
Yapma kuzum zaten dun yaptn 1 gun ara ver bisey olmaz

Günaydııın
Nasılsınız hatunlaar☺
Bizim yolculuk başladı sonunda
Araba kullaniyorum 7 den beri uyku bastirdi kocişle yer değiştirdik artik
Bi size bakiiiim dedim
Yazamayabilirim ama arada okurum mutlaka
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
Kocaaaaman öpücükler gönderiyorum hepinize.kaçamaklı ama kilo almadan bir bayram geçiririz inşallah
Bayram haftası kilo veremesekte sonraki haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle
Iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize
Görüşmek üzereeee☺☺

günaydın canım
iyi yolculuklar
inşallah kacamaksız güzel tatillerin olur
şimdiden iyi bayramlar...

sahur menum

peynırlı soganlı tost :):) ekmek bıraz buyukdu epey sısırdı. dün aksam tatlıları yemedm sahurda 1 mınnak baklava yedım :):)

Günaydın canım kazasız belasız sağsalim gelin inşallah gönlünce güzel bir bayram ve tatil diliyorum

kaçamak olsa da kilo almadığımız bol bol gezip yaktığımız kilo verdiğimiz bir bayram olsun daha güzel nasıl olur
görüşürüz kuzum

Afiyet olsun kuzum menüler süperr saçlarına da bayıldım güle güle kullann çook yakışmış

yeeaani spor olduğu için kaçamakları görmüyorummm hanii nerde kaçamaaak spor için de tebrik koyuyorum kuzuma

sahur menum

peynırlı soganlı tost :):) ekmek bıraz buyukdu epey sısırdı. dün aksam tatlıları yemedm sahurda 1 mınnak baklava yedım :):)

evet biraz karbonhidratlı bi gün olmuş ama olsun miktarlar zar azar ben bugün neler yiycem bakalım

Günaydın herkeseeee

iftarım:

çevirme tavuğun göğüs etlerinden elim kadar toplamda yemişimdir ama derisini falan yemedim

3-4 dilim karpuz

2 kk eski kaşar

yarım tb lavaş

2 ceviz 1 hurma

Arada bol miktarda su 2 kupa yeşil çay 1 Türk Kahvesi 1 kupa normal çay

Sahurum:

bu defa elimin yarısı kadar göğüs tavuk eti
2 yumurtadan domates biberli omlet
1 bardak süt

saol kuzum benım aynen bzde karbonhıdrat bol oldu malesef :):) ama sporumu ıyı yaptım ya baya terlettı yarnda yaparm ara vererek artık.
senın menuyude yarın beklıyoruz :):)

afıyet olsun kuzum sana en hafıf menu gene bızım lokurumuzdan geldı :):)

Sağol lokurum benimmm yüzüm bile küçülmüş öyle dediler dün kuaförde :))) sporu iyice boşladm lokurum ya gaza gelip yapmalıyım kız bana :)

Kizlar carsamba gunki menumde seftali yoktu aceleden seftali yzmisim iki taze incirdi...iki gundur girmeye calistikca hata aliyorum girise yonlendiriliyorum

Kizlar carsamba gunki menumde seftali yoktu aceleden seftali yzmisim iki taze incirdi...iki gundur girmeye calistikca hata aliyorum girise yonlendiriliyorum

Dunki menum sabah sutlu icecek
Oglen yok
Aksam firinda kofteli patates bir kepce mercimek corbasi biraz salata
Dun baya gezdim alisveris yapmak icin cnm cikti bir pantalon bir tisort bir elbise bir ayakkabi aldim .
Sonra migorsa gittim yuruyerek yulaf kepegi ve kayisi cayi aldim

afıyet olsun canım.
alısverıs guzeldır ıyı yapmıssın gule gule gıy.

Canım senin sütlü içeceğe pek güvenemedim beb içmesen daha mı iyi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…