- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.421
Saol cnm aynen merdiven in cik yuru falan superdiAlma kuzum :) güle güle giy inşallah canım :) alışverişte insan yürüyüşte yapıyo iyi oluyor baya spor niyetine :)
Kuzum ben yıllar önce yaptırdım daha ilk yapışımdı mahvettiler saçımı zor toparlıyorum
Doğru canım aman valla kadınların işi zor ne boyası bitiyor ne ağdası amaaanah kuzum bende öle sureklı akıyor snır oluyorum dıp boyasıda mecburum beyazm var kendı sacmda artk gelsede olmuyor cok renk oluyor
Doğru canım aman valla kadınların işi zor ne boyası bitiyor ne ağdası amaaan
Doğru canım aman valla kadınların işi zor ne boyası bitiyor ne ağdası amaaan
Sağol lokurum benimmm yüzüm bile küçülmüş öyle dediler dün kuaförde :))) sporu iyice boşladm lokurum ya gaza gelip yapmalıyım kız bana :)
Canım 40 squat 100 ip yaptım 1 dakika ara ile devamı gelicek İnşallah gün içinde bırakırmıyım hiiiç bırakmam sıkılaşmak şart bende egzeersiz programı indirdim tele gel gör ki onları yapmıyorum ama ipi arttırmayı planlıyorum 500 yapsam 200 squat yapsam 200de bacak egzersizi süper olurBenim de yüzüm baya farketti artık gıdım falan kalmadı çok şükür temmuz tamamen kalan 2 kiloyu da göndermek için ve sıkılaşma üzerine plan yapıcam mervecim sürekli videolar bakıyorum kol karın arka bacak heryeri sıkılaştırıcı 10-15dk lık videolar var başta çok yoruyo ama zamanla alışılır onlara başlıycam artık sen de ihmal etme kuzum bak tatile falan gidince keşke sporu bırakmasaydım dersin
Bende sevmem kuzum 3 ayda bi falan gidiyom boyaya sirede bayramdan bayrama evde yapmaya çalışıyom of olmuyoda en güzeli lazeraynen ve hiç sevmem kuaföre gitmeyi falan allahtan çok kuaförlük saçlarım yok ayda bir dip boyaya ben de o zaman ağda da aradan çıkıyo
aynen ve hiç sevmem kuaföre gitmeyi falan allahtan çok kuaförlük saçlarım yok ayda bir dip boyaya ben de o zaman ağda da aradan çıkıyo
Bende sevmem kuzum 3 ayda bi falan gidiyom boyaya sirede bayramdan bayrama evde yapmaya çalışıyom of olmuyoda en güzeli lazer
Kuşum eee paranı alamıcak mısın şimdi yani nasıl olcak öyle. Sen emziriyosun niye oruç tutuyosun ki sütün etkilenirKizcelrrim merhaba dün işten çıktım ihbar beklemeye gerek kalmadı patton birini buldum dedi yalan söyledi bayramda para vermemek içinneyse bugün niyettliyim kac gündür herşey yedim ama çok yedigimi idda edemem sahurda 2 krep 1 haşlanmış yumurta yarım domates peyni yiyip ayran ictim iftatim henüz belli değil
Canım 40 squat 100 ip yaptım 1 dakika ara ile devamı gelicek İnşallah gün içinde bırakırmıyım hiiiç bırakmam sıkılaşmak şart bende egzeersiz programı indirdim tele gel gör ki onları yapmıyorum ama ipi arttırmayı planlıyorum 500 yapsam 200 squat yapsam 200de bacak egzersizi süper olur
Bende sevmem kuzum 3 ayda bi falan gidiyom boyaya sirede bayramdan bayrama evde yapmaya çalışıyom of olmuyoda en güzeli lazer
Lokurum kankam hoşbuldum..ehh işte girmeye çalışıcam tabi ama pek fırsat olmuyo yine de. Daha evi bile temizleyemedim ya kız fırsat vermiyo sağ olsunHoşgeldin tatlım artık daha sık buralarda olursun sanırımmhem toparlanırsın da
Lokurum kankam hoşbuldum..ehh işte girmeye çalışıcam tabi ama pek fırsat olmuyo yine de. Daha evi bile temizleyemedim ya kız fırsat vermiyo sağ olsunneyse ki gelen giden olmuyo rahatım o yüzden
Ahh ahh toparlanabilirim umarım kuşum ya. Senin menüler çok güzel bu arada ,her zamanki gibi
ben de valla bilemiyorum yılar önce gittiğimde çok ince kıl köklerim makine görmez dediler, ama şimdi yeni cihazlar çıkmış artık yine de gidip yaptırmak daha mantıklı geliyo bana ben evde uğraşmam kendime güvenmiyorum o konudaBu lazer epilasyon aletleri var evde kendimiz yapalım diye ama ne kadar işe yarar acaba araştırıyordum bi aralar. Philips iyi diye biliyorum genel olarak yorumlara bakınca. Almaya niyetlendim birkaç kez ama bu cilt tüy rengi meselesi var algılar mı bilemiyorum
Evet minnoşum ya bayramdan sonra iyice düzene giricem. Bu ramazanda iyice bozuldu düzenim anlatamam. Oruçluymuşum gibi gündüzleri pek birşey yiyemiyorum. Akşamları yiyorum çoğunlukla ama tabi miktar olarak fazla kaçırmamaya çalışıyorum. Ee reglim de girdi araya hepten bozuldu yani.. Artık ne yediğime bakmıyorum valla kilo almıcak kadar yiyorum napiyim. Yoksa bebekle öyle çorbasıymış bilmem nesiymiş olmuyo kuşum olmuyokuzum toparlanırsın neden toparlanmayasın daha dur yeni başladı tatil biraz ev işlerini halledersin bi düzenin oturur bayramdan sonra artık düzene girersin bence
Haha ben de şüpheliyim kendimden aslına bakarsan :) kadın olmak zor iş vesselamben de valla bilemiyorum yılar önce gittiğimde çok ince kıl köklerim makine görmez dediler, ama şimdi yeni cihazlar çıkmış artık yine de gidip yaptırmak daha mantıklı geliyo bana ben evde uğraşmam kendime güvenmiyorum o konuda
Kuzum.hosgeldin hakkinda hayrlisi olsun canim ya adam resmen para vermemk icin yapmis olsun biraz dinleni verirsin sende. Allah kabul etsin sahurunda iyimis yavru.Kizcelrrim merhaba dün işten çıktım ihbar beklemeye gerek kalmadı patton birini buldum dedi yalan söyledi bayramda para vermemek içinneyse bugün niyettliyim kac gündür herşey yedim ama çok yedigimi idda edemem sahurda 2 krep 1 haşlanmış yumurta yarım domates peyni yiyip ayran ictim iftatim henüz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?