Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben 40 yaparken bile zorlanıyorum kuzum ya 100 nasıl yaparım et kesiği olur bacaklarım 150 ip atladım tek seferde şimdi ard arda yapcam kuzum evet haklısın :)

Bende gidemem kuzu bakma cesaret edip bi gitsem çok kolay olcak kuaföre bile gidemiyorum özel bölge için :))) lazere nasıl gitceksem

aynen kuzu cok zor ya bakalım gıdım dıyorum bende kuafore ama yapamam sanırım :):) lazere popo ıcın gıtmısdım aman ne zor ya kadn ac bekle dedı dedm nasıl ya :):)

kızlar ya benim spor fenalarda ananem geldi şimdi bi fırsat bulamıyorum bi de bi karnım ağrıyo adet olucam yavaştan belime vurdu ağrı spor olayı geriyo beni ya löp löp kalcak bacaklar korkuyorum

kızlar ya benim spor fenalarda ananem geldi şimdi bi fırsat bulamıyorum bi de bi karnım ağrıyo adet olucam yavaştan belime vurdu ağrı spor olayı geriyo beni ya löp löp kalcak bacaklar korkuyorum

korkma canım barı yuruyus yapsan 30 veya 45 dk falan bazen hareket yapmak ıstemıyor ama yuruyus yapılır.

bugun kimsecıklerden ses yoktu kımımızın son ıs gunu kımımız temızlık sanırım :):)
herkeze hayrlı ıftarlar ıyı aksamlar...

bugun kimsecıklerden ses yoktu kımımızın son ıs gunu kımımız temızlık sanırım :):)
kuzum valla aynen benim son iş günü bir dünya şey halletmem gerekti maaş ödemeler v.s allahtan bayram öncesi verdiler valla çokşükür çok iş vardı ama imdid e çıkıcam artık herkesi öpüyorum izinliyim 9 gün ama ara ara uğrıycam tabii ki

Canımmmm ben gittim mayo aldım 2 saat yürüdüm oğluşuma mayo aldım çarşamba gidiyoruz denize Allah nasip kısmet ederse İnşallah :)

Ohh kuzum miiis :)) ama gel arada bende İnşallah 3 gün eşim izinli bakalım hafta sonu full çalışıyor pazartesi sabaha karşı 4 e kadar yok bende bi temizliğe girim hafta sonu :)))

Kizlar bugün diyetisyene gittim yağ ölçüm u yapmak için 2.5 kilo yağdan vermisim 1 ayda diyetisyen ramazan ayı olmasına rağmen güzel gitmiş dedi
2 buçuk yağdan süper canım da kızgın ve kırgınım sana sen nerelerdesin uğradığın yok diyetisyene gittin bizi boşladın vallahiii

Kızlar elimde belli bir liste belli bir disiplin olmayınca zayıflayamıyorum ben. Kesinlikle bi kaç hafta sonra işe döndüğümde diyetistene gideceğim. Aileyle zayıflanmıyor imkansız çünkü sürekli yemek atıştırmalık şeyler var. Annenle başka bişey babanla başka bişey yiyosun. Kuzenin geliyo komşun geliyo kardeşti va herkesle bişey yiyosun. Küçük küçük bi sürü kalori yapıyo demek ki. O kadar dikkat ettiğim halde daha da üstüne alıyorum.

Dunki menu sabah yok

Oglen tavuk izgara salata sekersiz erik suyu

Ara ogun: yulaf kepegiyle yapilmis bir adet krep

Aksam patlicanli salata

5 dakika esneme+gecede 5dakika esneme yaptim

20 dakika yoga

10 dakika kardiyo

10 dakika pilates

30 dakika yuruyus

Kuzum cok iyi olmus bayramda insanlarin ihtiyaclari var ☺☺ cok dikkat et kendine smdiden iyi bayramlar hepimiz ara ara geliriz bayramdan snra daha iyi bi baslangic yapariz
Canımmmm ben gittim mayo aldım 2 saat yürüdüm oğluşuma mayo aldım çarşamba gidiyoruz denize Allah nasip kısmet ederse İnşallah :)
Oh ne guzel yaptin kuzum benim mayom var ama bende alcam skildm ondan bzde carsamba nisanlimn yazliga gtcez orda havuza girerim bende smsiden iyi bayramalr kendini cok yorma

Oo herkes bi yerde masallah gezin gezin

Benimde vardı kuzucum ama bikiniydi göbek gidince utandım dedim mayo alayım bari :) oh mis tatil çok çok iyi gelir hepimize inşallah kuzum :) İyi bayramlar bebeğim benimm

Canım herkesle bir şey yemek zorunda değilsin ki :) dayanamıyor yiyorsun biliyorum ama insanın elinde zorunlu bi liste olsada yiceği varsa yer öyle düşünme bence :) sende ye sağlıklı kalorisi az şeyler herkes bişey yerken sen salatalık ye yoğurt ye mesela :)

Canım diyetisyen için değil oruç tuttugum için düzgün diyet yapmadığım için yazmıyorum oructan sonra tekrar düzene gircem insallah
Canım olsun iki öğünde olsa düzenli yapabilirdin :) gerçi bitti zaten artık :) önemli olan bayram :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…