- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.461
Oo herkes bi yerde masallah gezin gezin
Benimde vardı kuzucum ama bikiniydi göbek gidince utandım dedim mayo alayım bari :) oh mis tatil çok çok iyi gelir hepimize inşallah kuzum :) İyi bayramlar bebeğim benimm
Gezin kuzum benim yerimede gezin ben ilk gun kvde sonraki gunler annemlerde olucam pek gezmicem yani her bayram ayni terane :)yok be kuzu bı ıkı gun ıste gıdıp gelcez oda yakn ıstanbula sapancaya geccez gerı kalan burdayız yanı :)
ıyı yaptın kuzum bende bıkını alırım dıordum tatılde falan ama almam daha ıstedgm gıbı olmadı :):)
Ole kuzum bzde ilk gun bzimkilerle snra onlarnki yazlikda die yanlarina gtcrz snra belki akraba ziyareti bitircezGezin kuzum benim yerimede gezin ben ilk gun kvde sonraki gunler annemlerde olucam pek gezmicem yani her bayram ayni terane :)
Anladim cnm olsun gez ve tadini cikar :)Ole kuzum bzde ilk gun bzimkilerle snra onlarnki yazlikda die yanlarina gtcrz snra belki akraba ziyareti bitircez
Benim bidaha hiç olmucak vallahi istediğim gibi göbeğim çatlak çatlak hepyok be kuzu bı ıkı gun ıste gıdıp gelcez oda yakn ıstanbula sapancaya geccez gerı kalan burdayız yanı :)
ıyı yaptın kuzum bende bıkını alırım dıordum tatılde falan ama almam daha ıstedgm gıbı olmadı :):)
benim de öyle ya krem denicemBenim bidaha hiç olmucak vallahi istediğim gibi göbeğim çatlak çatlak hep(((
Ben kremle düzelceğini sanmıyorum canım ya hamilelikte mahvoldu göbeğimbenim de öyle ya krem denicem
Maşallah çok güzel vermişsin.Günaydın canlar:) ilk kilo bildirimi benden olsun bakalim.
en son 68.6idim ki bugun 67.3 gördüm çok şükürfark 1,300.Allahim insallah boyle devam eder. Uzun bir aradan sonra tekrar kilo verdigime sevindim yahu
Günaydın kuzummm maşallah sanaa :) süper bi gidiş bense 300 gram geri almışım 54 üm maalesef ama besin zehirlenmesi geçirdiğimde anormal düşüş söz konusuydu sonrada vücut kıtlık sinyali falan verdii ben yedim derken verceğime almışım bunada şükür 54.5 çıkıyordum 54 e düşmüşüm aslında bi nevi 500 gr vermişim :)Günaydın canlar:) ilk kilo bildirimi benden olsun bakalim.
en son 68.6idim ki bugun 67.3 gördüm çok şükürfark 1,300.Allahim insallah boyle devam eder. Uzun bir aradan sonra tekrar kilo verdigime sevindim yahu
Canımmmm sahur menün gayet güzel süt bir çay bardağı olabilirdi ama niyetlencen tabi enerjiye ihtiyac var :) iftara gelicek olursak ben köftenin yanında da olsa mutlaka yoğurt yemeni tavsiye ederim uzmanlara göre her öğünde bi kase yağsız yoğurt yemek kilo vermeyi hızlandırıyormuş hem de faydası müthiş göbek eritiyor :)) bir de ekmek yok neden yemiyosun canım ekmek metabolizma hızlandırır :)Kızlar kaç gündür giremedim evde bayram temizliği yapıyoruz. Şükür dün bitti. Dün akşam girdim kk ya ama yorgunluktan öldüğüm için uyuya kalmışım. Sporda güme gitti ama temizlikte spor sayılırsa baya bir çalıştım. :) Akşam bugünki sahuru ve iftarı yazıcam.
Bugünn kilo bildirimi var. Bizim tartı geçenlerde bozuldu. 10 kere üzerine çıksam 5 tane farklı sonuç gösteriyor Eee bugünde pazar nöbetçi eczane çok uzakta. Herhalde bayram yüzünden öyle uzaga koydular. Napıcam ben bugün bilemedim. Bizim tartıda tartılıp ortalama bir şey mi alsam. Zaten gramları farklı gösteriyor. Yarında düzgüncene tartılırım. Birde bende ödem var galiba. Ellerim hep şiş şiş olmuş. Neyse dünki menümü yazayım
Dünki Sahur
1 tane haşlanmış küçük parça tavuk göğsü
1 br süt
3 tane cherry domates
salatalık
Peynir
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı bal (İçinde zençefil, çörek otu ve zerdeçal vardı. Kendimi halsiz hasta hissettiğim için yedim)
Dünki İftar
7 tane sulu köfte
Bol salata
4 tane kiraz
2 tane hurma( Normalde hem hurma hem meyve yemem herhalde vücut isyan etti o temizliğe karşı)
Ayy ne çok yemişim maşallah
Yoğurt normalde yiyorumda salata olunca yemedim. Birde her gün yoğurt olunca bıkıyorum. Yoğurt çok faydalıda yemeyi alışkanlık haline getirmem lazım. Valla ben ekmeği uzun zamandır bıraktım onda da çok karbonhidrat var diye. Galiba bunda canan hoca çok etkili oldu. Kadın ekmeğe düşman gözüyle baka baka benide kendine benzetti. Ekmek yediğim zaman moralim bozuluyor sanki 5 kilo almış gibi oluyorum. Onun yerine yemeklerde bol acı kullanıyorum. O da metabolizmayı hızlandırıyor.Canımmmm sahur menün gayet güzel süt bir çay bardağı olabilirdi ama niyetlencen tabi enerjiye ihtiyac var :) iftara gelicek olursak ben köftenin yanında da olsa mutlaka yoğurt yemeni tavsiye ederim uzmanlara göre her öğünde bi kase yağsız yoğurt yemek kilo vermeyi hızlandırıyormuş hem de faydası müthiş göbek eritiyor :)) bir de ekmek yok neden yemiyosun canım ekmek metabolizma hızlandırır :)
Geçmiş olsun. Sağlığın daha önemli. Kendini iyice topladıktan sonra gider inşallah fazlalıkların. Neyden zehirlenmiştin ?Günaydın kuzummm maşallah sanaa :) süper bi gidiş bense 300 gram geri almışım 54 üm maalesef ama besin zehirlenmesi geçirdiğimde anormal düşüş söz konusuydu sonrada vücut kıtlık sinyali falan verdii ben yedim derken verceğime almışım bunada şükür 54.5 çıkıyordum 54 e düşmüşüm aslında bi nevi 500 gr vermişim :)
Valla ben ekmek yemediğim zamanlarda kilo veremedim tatlım kendin bilirsin vücudunu tabi :)Yoğurt normalde yiyorumda salata olunca yemedim. Birde her gün yoğurt olunca bıkıyorum. Yoğurt çok faydalıda yemeyi alışkanlık haline getirmem lazım. Valla ben ekmeği uzun zamandır bıraktım onda da çok karbonhidrat var diye. Galiba bunda canan hoca çok etkili oldu. Kadın ekmeğe düşman gözüyle baka baka benide kendine benzetti. Ekmek yediğim zaman moralim bozuluyor sanki 5 kilo almış gibi oluyorum. Onun yerine yemeklerde bol acı kullanıyorum. O da metabolizmayı hızlandırıyor.
Vaooov 2 kilo nerdeyse şahanesin kııııızSelam kizlar sabah tartildim ama yazamadim benim kizdan firsat olmadi bir türlü
En son tartildigimda 66.200
Bugün 64.500 geldim
Günaydın canlar:) ilk kilo bildirimi benden olsun bakalim.
Yok bende tam tersi bir etki mevcut. Kışın 1 dilim kepek ekmeği yediğim halde gram oynamıyordu :)Valla ben ekmek yemediğim zamanlarda kilo veremedim tatlım kendin bilirsin vücudunu tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?