- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.481
Ödem vardır. Moralini niye bozuyorsun. Reglin bittikten sonra belli olur asıl kilonDunki menu sadece oglen seftali bir adet 4 adet kiraz
Bugunki menu sabah seftali
Oglen patates salatasi aksam yok
Halen adetim siskinim berbat durum dayim iki gundur sporla aram yok
Tarti bildirmimi de vereyim
Morallaer sifir 83.3 kgyim of offff
Vaooov 2 kilo nerdeyse şahanesin kııııız
Ister istemez bozuluo insanin morali kuzumÖdem vardır. Moralini niye bozuyorsun. Reglin bittikten sonra belli olur asıl kilon
Cok guzel cnm iki kilo vermissin muhtesemsinTeşekkür ederim canimsende rahatsizligina ragmen iyisin kuzum maşallah
Canım bu beslenme tarzı ile artı göstermesi gayet normal ama moral bozmak yok derhal beslenme düzenini yap sebze yok yoğurt yok tam buğday yok böyle gitmez kilolar emin ol bak ben hiç yemediğim zaman aynısı oluyor banadaDunki menu sadece oglen seftali bir adet 4 adet kiraz
Bugunki menu sabah seftali
Oglen patates salatasi aksam yok
Halen adetim siskinim berbat durum dayim iki gundur sporla aram yok
Tarti bildirmimi de vereyim
Morallaer sifir 83.3 kgyim of offff
Canımmm kilo almşm 300 gr kadar ama 500 vermişim yine iyidir :)))Teşekkür ederim canimsende rahatsizligina ragmen iyisin kuzum maşallah
Canımm kepek yeme zaten yasak tam buğday ye :)) ama yemicem diyosun sen bilirsin bakalım :)Yok bende tam tersi bir etki mevcut. Kışın 1 dilim kepek ekmeği yediğim halde gram oynamıyordu :)
Cok guzel cnm iki kilo vermissin muhtesemsin
Bayramdan sonra dukana baslicam cnm kismetse ozmn bi beslenme seklim olucakCanım bu beslenme tarzı ile artı göstermesi gayet normal ama moral bozmak yok derhal beslenme düzenini yap sebze yok yoğurt yok tam buğday yok böyle gitmez kilolar emin ol bak ben hiç yemediğim zaman aynısı oluyor banada
Yok cnm ya regl zamanımdı geçen hafta. Ondan önceki hafta da yemiştim biraz fazla kaçırdım. 2 haftalık sonuç bu :)Maşallah çok güzel vermişsin.1 haftada mı verdin? Devamı gelir inşallah
Sağ ol kuşum. Olsun sen verirsin merak etme hastalık filan etkiledi tabi normal. Artık bayramdan sonra tam gaz devamGünaydın kuzummm maşallah sanaa :) süper bi gidiş bense 300 gram geri almışım 54 üm maalesef ama besin zehirlenmesi geçirdiğimde anormal düşüş söz konusuydu sonrada vücut kıtlık sinyali falan verdii ben yedim derken verceğime almışım bunada şükür 54.5 çıkıyordum 54 e düşmüşüm aslında bi nevi 500 gr vermişim :)
Sağ ol cnm ya 2 haftadır veremiyodum sonunda gitti biraz :)Canim tebrik ederim çok güzel vermissin InşAllah devami gelir
İnşallah yavrum benim evet kızlarda kaçtı burası baya sessizleştiiiYok cnm ya regl zamanımdı geçen hafta. Ondan önceki hafta da yemiştim biraz fazla kaçırdım. 2 haftalık sonuç bu :)
Sağ ol kuşum. Olsun sen verirsin merak etme hastalık filan etkiledi tabi normal. Artık bayramdan sonra tam gaz devam
Sağ ol cnm ya 2 haftadır veremiyodum sonunda gitti biraz :)
Hepimiz bayramdan sonraya bırakalım zaten şimcük tatlılar dondurmalar sarmalar benim diyet hak getire olur :) ödülü uzun tutup bayram tatili verelim ama biter bitmez sıkı bi diyet bekliyor bizi :) dukan bana zor geliyor niyese yapılması gerekn çokmuş gbi gerçi içeriği nasıl diyetin bilmiyorum kilo veren çok fazla var aslında yapılabilitesi yüksek yani olumlu sonuçlar alınabilir :)Bayramdan sonra dukana baslicam cnm kismetse ozmn bi beslenme seklim olucak
Sıkı bi diyet cnm ...ben serbetli tatliyi sevmem ama sarmayada hayir diyemem :) ben yapabilcemmi o diyeti bilmiom baslicaz bakalim hayirlisi ileHepimiz bayramdan sonraya bırakalım zaten şimcük tatlılar dondurmalar sarmalar benim diyet hak getire olur :) ödülü uzun tutup bayram tatili verelim ama biter bitmez sıkı bi diyet bekliyor bizi :) dukan bana zor geliyor niyese yapılması gerekn çokmuş gbi gerçi içeriği nasıl diyetin bilmiyorum kilo veren çok fazla var aslında yapılabilitesi yüksek yani olumlu sonuçlar alınabilir :)
Bende şerbetli sevmem ama teyzemin ekmek kadayıfına da dayanamam çok iyi yapar :) sarma zaten banko ya kafadan 25 tane yermSıkı bi diyet cnm ...ben serbetli tatliyi sevmem ama sarmayada hayir diyemem :) ben yapabilcemmi o diyeti bilmiom baslicaz bakalim hayirlisi ile
Yok kitabi almadim cnm bi arkadas yardimci olucak bana o dukan diyeti yapio :) ne ekmek kadayifi ne paklava ikisinide sevmem cok cnm isterse bi catal yerim o bile butun gunu zehir eder bana iyi gelmio yani cok sekerli seyler bana :)Bende şerbetli sevmem ama teyzemin ekmek kadayıfına da dayanamam çok iyi yapar :) sarma zaten banko ya kafadan 25 tane yermkitabını mıı aldın kuzum ? Çünkü ben birine sorduğumda dukanı anlamak için bir soru yeterli olmaz kitabını alıp okumak lazım dedi
tek o gün tuttum kuzum kadir gecesi diyeKuşum eee paranı alamıcak mısın şimdi yani nasıl olcak öyle. Sen emziriyosun niye oruç tutuyosun ki sütün etkilenir
Yok maaşı tam aldım ama ihbar bayrama denk geldi ya ondan düşündü yalan bulduKuzum.hosgeldin hakkinda hayrlisi olsun canim ya adam resmen para vermemk icin yapmis olsun biraz dinleni verirsin sende. Allah kabul etsin sahurunda iyimis yavru.
Canımmmm ben gittim mayo aldım 2 saat yürüdüm oğluşuma mayo aldım çarşamba gidiyoruz denize Allah nasip kısmet ederse İnşallah :)
ya merve senin çatlasa iyi benim sarkik ne alsak ki sırtı açık mayo istiyorum benBenim bidaha hiç olmucak vallahi istediğim gibi göbeğim çatlak çatlak hep(((
Kuzuu sevindimmm tatile git tabi bnde mayo aldm löp löp olunca çarşamba gitcez bzde ama kalmıcaz maalesef inşallah çok çok gğzel geçer diyete ara verdm pek dikkat etmiyorum iki gündür ama bayramdan snra devamKizlaaaaarrr ben geldimmm evde olunca ihmal ediyorum bacimm sizi yaasize bomba bi haberim var haftaya çıkıyoruz tatileee ve ben sikilasamadim artık bikini yerine mayo yaptım uf ya kilo verip vermefihimi bilmiyorum tartim çalışmıyor ilk olarak çanakkale 1 hafta sonra 6 gün marmaris 1 gün pamukkale düşünüyoruz. Kızlar suda çıkmayan fondöten felan varmı acep ya bacak ve kalcalarima sureyim ya çok üç bucugum yumurta kapıda ben lop lop lokur asl1can MerveeTunaa E esrAhsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?