Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

tek o gün tuttum kuzum kadir gecesi diye

Yok maaşı tam aldım ama ihbar bayrama denk geldi ya ondan düşündü yalan buldu

ya merve senin çatlasa iyi benim sarkik ne alsak ki sırtı açık mayo istiyorum ben
Kuzu benimde sarkık ya berbat mayo aldm bende

Canımm kepek yeme zaten yasak tam buğday ye :)) ama yemicem diyosun sen bilirsin bakalım :)
Dur bakalım eger kilo vermem yavaşlarsa denerim canım sağol :)
Olsun yinede çok güzel vermişsin canım :)

Kızlar bayramda kaçamak yapacak mısınız? Ben yapmak istiyorumda vicdan azabı duyacagım sonrasında. Sizlerde yapında biraz kendimi teselli ederim. Kendime yoldaş arıyorum. Şimcik tek ben kaçamak yapsam 1 hafta aç gezerim buralarda. :) Hepsinden birer tane alsam mı acep.

Son düzenleme:
Canim hosgeldin. Tatil isine cok sevindim fondotene gelnce hic bi bilgim yok ama pek sanmiyorum bide takma benm de catlaklar var ve smdi mayo aldm sirti baglamali yesil pembeli ilk defa renkli gogus kisminn alti haff acik gzl bise pentiden aldim.

Merhaba canim kacamaksiz bayram olurmj sence tabiki ben ramazan donusu direk kahvaltiya pogca dusunuyorum oglen yemege gtcez ertesi gun kaynana ohh ☺☺

Benim temizlik işi bugüne kalmıştı şekerlerim,o yüzden hiç gelemedim buraya ama çok yoruldum ya cam sil tül yıka toz al sil derken.. İyiki eşim var ya canım benim nasıl yardım ediyo cam siliyor benle beraber;korkuyor bana bişey olucak diye
Valla bayram dediğin kaçamaktan ibaret, o yüzden bayram sonrası sıkı sıkı devam edicez çok abartırsak. Bence biraz dizginleyelim kendimizi. Zaten herkes tatlı filan ikram ediyo her yerde yiyemiyorum ben valla mideme yaramıyo öyle.

81 kilo cikti kizlar tartildim
Aksam biraz fazla kacirmistim iki arkadasim bendeydi uzun zamndir gorusmuoduk sohbet muhabbet kurabiyeler sekrrli kahveler derken bi baktim bugun tok halimle 81im :) cok sukur rabbime adetkuyken 84u bile gordum ya korktum kendimden yine kilo alicam diye ben 87lerden 82ye dusmustum cunki

Kankalar ben geldim nasılsınız napıyosunuz bakiiim evde olunca her an gelemiyorum biraz ev temizliği atılacaklar atma falan epey iş yaptım son iftarı da yaptık allah kabul etsin her sene bu zamanlara çıkarsın inşallah hepinizin bayramını kutluyorumm sağlıklı neşeli güzeel bir bayram olsun hepimiz için bolluk bereket dolu inşallah

Dün gelemedim 51,5 olmuşum 500 gr gitmiş geçen hafta verememiştim tüm ramazan 1 kilo vermiş oldum olsun az kaldı artık temmuzda da şu kalan gider inşallah da tatile hedefime ulaşmış olarak giderim
Pazartesine kadar izinliyim cuma cumartesi iftarda dışardaydım baya bi kaçamak yaptım ama sahurları hafif yaptım dün bugün yarın kaçamak yapmam artık ama bayramın 2. Gününden sonra erkek arkadaşımla gezeriz dışarda falan yeriz biraz kaçamak olur sanırım çok da kasmam zaten tatil yani pazartesiden itibaren tam gaz devam 1 ay kalıyo tatile 13nde çıkıcaz inşallah o bir ay hedefime ulaşıcam inşallah geçen hafta iyi spor yaptım temmuzda da öyle yaparsam tamamdır

Tebrikler kuzum reglden bikaç gün sonra belli oluyo esas kilo gitmiş demek bak maşallah sana

Kankam tebrik ediyorum onca karmaşaya güzel vermişsin yine de helal sana bayramda da dengelersin sen eminim bayramdan sonra da tam gaz devam hepberaber

Kuzuu sevindimmm tatile git tabi bnde mayo aldm löp löp olunca çarşamba gitcez bzde ama kalmıcaz maalesef inşallah çok çok gğzel geçer diyete ara verdm pek dikkat etmiyorum iki gündür ama bayramdan snra devam
Napicaz Böyle Eminim ki Sen Çok iyisindir ben çok fenayım ya tek karnım var ama mayoyu ilk giyicigim oh bigun bile olsa oo ne kadar iyi geliyo insana

Canim hosgeldin. Tatil isine cok sevindim fondotene gelnce hic bi bilgim yok ama pek sanmiyorum bide takma benm de catlaklar var ve smdi mayo aldm sirti baglamali yesil pembeli ilk defa renkli gogus kisminn alti haff acik gzl bise pentiden aldim.
bende pentiye gidicem kuzum off ya fıstık gibi hatunlar düşecek yan sezlonga kesin kuzum benim karnım kalmam harita oldu ya aklında olsun gebrligini ogrendigin günden başla yaglanmaya

Bende bayram gezmesi yok dolayısıyla ikramlara maruz kalmıycam ama dışarı çıkarız gezeriz o yüzden dondurmaydı yemekti biraz kaçamağım olur sanırım izinliyim çünkü pazartesine kadar şimdi tatil kaçamaksız olmaz ama abartmamaya çalışıcam dün bugün ve yarın kaçamak yapmamayı planlıyorum ama çarşamba perşembe cumadan şüpheliyim

Balımmm nasılsııınn tatili erkene çekmişsiniz çook güzel geçsin inşallah ben de geçen seneki mayoları denemedim daha bi deniyim de pentide güzel bi model gördüm ben de bunlar olmazsa onu almayı planlıyorum ben mayo seviyorum ya çok güzel modeller var bakıcam artık geçen sene de mayo giymiştim asıl şort falan almam lazım benim ama tatil 13 ağustos inşallah ağustos başında alırım alıcaklarımı

Bu arada yediklerim çok değişik oluyo bi ayarlayamadim. Bugün menemen, 1 kkpeynir, 1 yk tereyağ, bal, 3 dl çavdar ekmeği yedim

Öğlen. 1 porsiyon k.fasulye 1 dl çavdar ekmeği yedim

Küçük ozmo kek 2 cizivic

Akşam 2 kucuk krep 1 tk nutella. 1 bardak ayran dikkat edemiyorum ya evde bi düzen saglayamadim gitti

Bayramdan sonra dukana baslicam cnm kismetse ozmn bi beslenme seklim olucak
Dukan ben de yaptım 1 ay yapabildim bırakmamak lazım aynen geri alınıyo tüm evreler tamamlanmazsa ama aslında güzel bi diyet çok güzel yağdan gidiyo acayip inceliyo insan yumurta tavuk et seviyosan sıkılmazsın ve meyve sıfır tabii

Kuzum afiyet olsun aslında çok yememişsin sadece karbonhidrat ağırlıklı olmuş sebze meyve yok pek biraz karbonhidratı kısıp sebze yoğurt falan eklesen olur aslında

QUOTE="lokur, post: 47187043, member: 247964"]Balımmm nasılsııınn tatili erkene çekmişsiniz çook güzel geçsin inşallah ben de geçen seneki mayoları denemedim daha bi deniyim de pentide güzel bi model gördüm ben de bunlar olmazsa onu almayı planlıyorum ben mayo seviyorum ya çok güzel modeller var bakıcam artık geçen sene de mayo giymiştim asıl şort falan almam lazım benim ama tatil 13 ağustos inşallah ağustos başında alırım alıcaklarımı[/QUOTE] evet lokurum sorma işten çıkınca yapalım dedik sen o kilo ile mayo hiyiyorsan benim hasema giymem lazım Ben de tüy işlerini halledicdm ışte ağustos en ideal ay ama bizim mecburen böyle oldu gıdım de anlatırım rezilliklerimi size bu arada allah kabul etsin son orucu da bitirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…