- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.521
Sorma hatun karbonhidrattan olu cem yakında bi bırakmadım gitti tatilden dönelim yapicm evde diyet daha kolay bana başlasam bi, su an dolapta bi tepsi yer fıstıklı güllaç var ben yaptım yarın annemlere goturcem orada da baklava varKuzum afiyet olsun aslında çok yememişsin sadece karbonhidrat ağırlıklı olmuş sebze meyve yok pek biraz karbonhidratı kısıp sebze yoğurt falan eklesen olur aslında
Ohh valla ben de bu hafta iyi spor yaptım yapıyorum da ondan verdim 500 gr yoksa cuma cumartesi iftarda dışardaydık güllaç incir tatlısı triliçe ekler ne varsa yedim valla yemek olarak çok yemedim de tatlının dibine vurdum yani hepsinden iki iftarda karışık yedim biraz ondan biraz ondan ortaya karışık tabak geldi deeSorma hatun karbonhidrattan olu cem yakında bi bırakmadım gitti tatilden dönelim yapicm evde diyet daha kolay bana başlasam bi, su an dolapta bi tepsi yer fıstıklı güllaç var ben yaptım yarın annemlere goturcem orada da baklava var
Aynen cnm ya regil bitince cikio ortaya esas kilo ve vermisim cok mutlu oldum ve vericem insallah kararliyim verdikce artio cesaretim hirsim vericem ben bu 70e inicem sonrada 59aTebrikler kuzum reglden bikaç gün sonra belli oluyo esas kilo gitmiş demek bak maşallah sana
İnşallah kuzum tabii ki verirsin daha güzel nasıl olur bak nasıl da gidiyo 59 da olursun boyun da iyi maşallahAynen cnm ya regil bitince cikio ortaya esas kilo ve vermisim cok mutlu oldum ve vericem insallah kararliyim verdikce artio cesaretim hirsim vericem ben bu 70e inicem sonrada 59a
Cnm tavuk etini seviyorum yerim yumurtaya aslinda lalerjim var bir tanenin ustune cikmamam lazim belkide oyuzden sisiorum ben kek borek pasta derken icindeki yumurtalardan insanin alerjisi oldugu besin bunyede kilo yapiomus aslinda .o konuda kararsizim iste .bi makalede okumustum alerjiniz olan besinlere baktirin diye kilo yapanlar onlarmis cogunlukta tam hatirliyamiom suan onudahatirladigim zamn aciklarim insallahDukan ben de yaptım 1 ay yapabildim bırakmamak lazım aynen geri alınıyo tüm evreler tamamlanmazsa ama aslında güzel bi diyet çok güzel yağdan gidiyo acayip inceliyo insan yumurta tavuk et seviyosan sıkılmazsın ve meyve sıfır tabii
Insallah cnm evet boyum iyi hatta anemin boyu benden kisa ama bende baba uzun birazda olsa boy konusunda babaya cekmisiz kardesim desen babamda uzun :) babam dda 173 falan kardesim 180falandir kardesim annem babam zayiflar hemde asiri ama lakin gel gelelim ben sismanim ;( bende hep serumlar ve ilaclardan oldum evlenirken 73kgydim en son 87yi gordum haziranda 24undede 82yi gordumİnşallah kuzum tabii ki verirsin daha güzel nasıl olur bak nasıl da gidiyo 59 da olursun boyun da iyi maşallah
bence bi dene o dar olan olacaktır diğerleri bol gelir hoş durmaz o da. O beğendiğini al hem değişiklik olur. Benim balayindan 3 bikinim var onlardan bi ikisini üstüne transparan atletle giyip 1 mayo da alırsam yeterli gelir bende sırtı açık seviyorum ya sırtımdan hiç cekinmiyorum bi orası güzel kavisliseyrekyagmur kuzum ne biliim yaa şu evdekileri bi deniyim de biri geçen sene baya dardı hiç giyememiştim belki o normal olur diyerini de çok severek almıştım 38 onlar yani çok bol olmazlarsa giyerim iyi para vermiştim çünkü straplez mayolar ikisi de çok seviyorum aslında ama eğer olmazlarsa bakıcam bikini de bakarım mayo da ama ben mayonun duruşunu seviyorum yani rahat ediyorum o yüzden yine mayo da alabilirim bilmeyymm sen de niye rezillik olsun sen annesin bebik yaptın ayrıca balsuratın yeter olsun tatil işte sefan olsun hiç takma seneye tatile daha fıstık gidersin inşallah şimdi tadını çıkar boşveer
olsun o kadar alalım kuzum insanız sen dengeliyorsun en azından. Sapit bayramda tatlı yemeden olmaz sen gör yarın baklavalarla imtihanimi ☺Ohh valla ben de bu hafta iyi spor yaptım yapıyorum da ondan verdim 500 gr yoksa cuma cumartesi iftarda dışardaydık güllaç incir tatlısı triliçe ekler ne varsa yedim valla yemek olarak çok yemedim de tatlının dibine vurdum yani hepsinden iki iftarda karışık yedim biraz ondan biraz ondan ortaya karışık tabak geldi deeo dolaptakini de ev baklavasını da okadar çok severim ki ya valla benim derdim tatlı he beni tatlı bitiriyo bakalım bayramın ikinci gününden itibaren gezeriz ben de dışarlarda sapıtabilirim
Evet onu ben de okumuştum hatta test yapan yerler var intölerans mı ne ben de emin değilim de herkesde belirli gıdalar kilo yapıyo diye bişey var onları test yaptırığ yememek lazım aslında küçükken benim nerdeyse herşeye alerjim vardı daha sonra allahtan bağışıklık kazandım yumurtanın genelde sarısına alerjisi oluyo insanın ve aslında protein beyazında yani beyazından omlet falan yapsan da olur sarıları da eşine yedirirsin seviyosaCnm tavuk etini seviyorum yerim yumurtaya aslinda lalerjim var bir tanenin ustune cikmamam lazim belkide oyuzden sisiorum ben kek borek pasta derken icindeki yumurtalardan insanin alerjisi oldugu besin bunyede kilo yapiomus aslinda .o konuda kararsizim iste .bi makalede okumustum alerjiniz olan besinlere baktirin diye kilo yapanlar onlarmis cogunlukta tam hatirliyamiom suan onudahatirladigim zamn aciklarim insallah
Bence iyi gidiyosun bu hızla gayet güzel verirsin bizde herkes kısa babam da 1.70 annem de 1.56 abim 1.75 be yine iyiyim bu boylara 1.60 şükür yani ama işte hemen topalak oluyorum boy kısa olunca malum o yüzden hedefe ulaşıyım da 48 e inmek istiyorum o da 1-2 kilo alınca hemen 55 e dayanmıyım diyeInsallah cnm evet boyum iyi hatta anemin boyu benden kisa ama bende baba uzun birazda olsa boy konusunda babaya cekmisiz kardesim desen babamda uzun :) babam dda 173 falan kardesim 180falandir kardesim annem babam zayiflar hemde asiri ama lakin gel gelelim ben sismanim ;( bende hep serumlar ve ilaclardan oldum evlenirken 73kgydim en son 87yi gordum haziranda 24undede 82yi gordum
Kuzum sana da iyi bayramlar gökçe kuşunu öpüyorum baklavalar için şimdiden sabır diliyorum abartmaman dileklerimle hepimiz için tabii ben buralardayım ara ara bakarım yazarımKk nin güzel h atunlari hepiciginizin bayramı mübarek olsun kutlu mutlu olsun cook cook güzel geçsin insaallah ben bayramın 3.günü buradayım öpüyorum hepiciginiziii
Evet cnm belirli yerler yapiomus o alerji testini.Evet onu ben de okumuştum hatta test yapan yerler var intölerans mı ne ben de emin değilim de herkesde belirli gıdalar kilo yapıyo diye bişey var onları test yaptırığ yememek lazım aslında küçükken benim nerdeyse herşeye alerjim vardı daha sonra allahtan bağışıklık kazandım yumurtanın genelde sarısına alerjisi oluyo insanın ve aslında protein beyazında yani beyazından omlet falan yapsan da olur sarıları da eşine yedirirsin seviyosayani dukanın sayfasından testini yapman lazım öncelikle kaç gün atak kaç gün seyir yapıcaksın falan o sana söylüyo test neticesinde atakta sadece protein yiyosun et tavuk balık yoğurt süt yumurta peynir hepsi yağsız olucak günde 1 yk z.yağ hakkımız oluyo ve günde 3 yk yulaf kepeği karışımı sonra seyirde de 1 gün protein ve sebze birgün sadece protein yapıyosun hedef kiloya gelinceye kadar yani çok güzel veriliyo ona garanti verebilirim ama işte devam etmek lazım
Insallah cnm aynen bnmde idealim 59 ama ben 55e inmeyi dusunuorum ki kilo alip hemen dayanmiyayim 59a diye belki 53 -51 ede inebilirim ama ideal kilom 59 cikio boyuma gore artik nasip bide ben kilo verdikden sonra hamilelik dusunuyorum bide bu durum var napicam bilmem ama kalirsamda diyetisyen gozetiiminde olurum heralde :)Bence iyi gidiyosun bu hızla gayet güzel verirsin bizde herkes kısa babam da 1.70 annem de 1.56 abim 1.75 be yine iyiyim bu boylara 1.60 şükür yani ama işte hemen topalak oluyorum boy kısa olunca malum o yüzden hedefe ulaşıyım da 48 e inmek istiyorum o da 1-2 kilo alınca hemen 55 e dayanmıyım diye
Ah kuzu nerem iyi iğrenç bide kaçamaklar baya oldu herkes erimişsin diyo ama kilo aldım ayolNapicaz Böyle Eminim ki Sen Çok iyisindir ben çok fenayım ya tek karnım var ama mayoyu ilk giyicigimoh bigun bile olsa oo ne kadar iyi geliyo insana
bende pentiye gidicem kuzum off ya fıstık gibi hatunlar düşecek yan sezlonga kesinkuzum benim karnım kalmam harita oldu ya aklında olsun gebrligini ogrendigin günden başla yaglanmaya
Ay canım hamileyken zor valla gece gece mide kazınmış kalkıp yemek yiyodum ben insan deli gibi acıkıyor :)Insallah cnm aynen bnmde idealim 59 ama ben 55e inmeyi dusunuorum ki kilo alip hemen dayanmiyayim 59a diye belki 53 -51 ede inebilirim ama ideal kilom 59 cikio boyuma gore artik nasip bide ben kilo verdikden sonra hamilelik dusunuyorum bide bu durum var napicam bilmem ama kalirsamda diyetisyen gozetiiminde olurum heralde :)
Cnm valla o gelsin saglikla dogsunda ben yine 80lere cikmaya ragziyim ben hic hayatimda zayif olmak la ilgili bi hayal kurmadim orta okula kadar zayiftim sonradan kilo aldim rabbim neyk uygun gorurse oyle oluyo cnm . Ben once saglik sonra da bebegim icin kilo veriyorum ki hamile kaldigimda saglikli bir gebelik gecireyim .ne kadr kilolou olursan okadr zor oluyo cunki benim asil amacim oAy canım hamileyken zor valla gece gece mide kazınmış kalkıp yemek yiyodum ben insan deli gibi acıkıyor :)
Kııızz mervetoş napıyosun bakiim sen daha bayram gelmedi sakin oollokur um nabeeer ben yarın anneme teyzemlere gitcem Allahım napcam zaten 3 4 gündür gece gündüz demeden yiyorum eşim baya geç geliyor çalışıyor 2 de dün dondurma yedm bugn iki kere dondurma yedm karnıyarık falan adana falan lüplettim dondurma her gece mutlaka yiyom fenalardayım bayramdan sonra açlık diyeti paklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?