- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.541
Canım bi yulaf kepeği var ondan olursa 1,5 kaşık ama yulaf kepeği galeta karışımı bulursan doğlasan ın ondan 3 kaşık günlük hakkımız bi de ondan yumurtasız falan da krep çok güzel oluyo ben onla lorlu ekmek yapıyodum fırında kek kalıbında bikaç gün yiyodum atakta ya da protein günlerinde iyi geliyo z.yağ ben de salatada çok severim salata yağsız olmuyo ya otsu bi tat oluyoEvet cnm belirli yerler yapiomus o alerji testini.
Bikere yaptim o testi cnm ya 6 gun atak cikmisti seyiri hatirlamiom atakta 1bucuk kasik yulaf kepegi hakkim var seyirde 2 zeytinyagi guzel yaglardan bizde %100 organiki var kendi zeytinligimizden :) ama cok kullanmam bi salatada kullaniyorum salatayida yagsiz yemeyi dusunemioeum zaten oda zeytin yagli olucak :) bide sarmada falan seviyorum zeytinyagini
Kankitomm tesekkur ederim:) ben yine 68li sayılar görürüm diyodum ama çok şükür ya.bayramds dengelicem kuşum ya zaten diyette olmasam da yiyemiyorum ben bbayramlarda.ama baktim çok israr ediliyo o zaman aliyorum tadimlik :)47186975 .!.:Kankam tebrik ediyorum onca karmaşaya güzel vermişsin yine de helal sana bayramda da dengelersin sen eminim bayramdan sonra da tam gaz devam hepberaber
Kuzum yemek yapmıyorum eşim geç geliyo bi haftadır yemiyo o bahane oldu 2 3 gün daha geç geldi amaaan dedim koyver gitsin tam tersi herkes zayıfladın diyo şimdide deli gibi :) kuzu bi çarşamba günü denize gitcez Allah nasip ederse İnşallah o zaman uymak zorundayım ortama yanıma eti form falan alırım süt alayım küçük kefir alayım aslında bak iyi olur hem aralarda yerim fazla kaçırmayım artıkın :) evet kuzum ya şimdi bayramda dışarıda ne yicez diye düşünmemek ödül vermek iyi olabiliiir :)))) zaten kaç gündür ödülün kralını vermişim haberim yok kendimden geçmişim ay :) sporların çok işe yaramış canım aa ben buaraada 3 gündür 5 saat yürüyorum :)))) sanırım ondan kilo almıyorum yoksa rahat 2 kiloluk yedm :))) bayramdan sonra düzene kaldığımız yerddn devam canım :) bide dukan nasıl bişi yahuKııızz mervetoş napıyosun bakiim sen daha bayram gelmedi sakin oolniye böyle çıldırdın acabaa ben de cuma cumartesi fena kaçamak yaptım bu hafta 500 gr gitmiş o da sporlar sayesinde yoksa o da gitmezdi sanırım şimdi dün bugün dikkat ettim yarın da edicem ama çarşamba perşembe cuma gezicez dışarda bişeyler yiyip içerim sanırım sonra cumartesiden itibaren tam gaz devam kuzum sen de bayram bitimi tam gaz devam tamam mı bi bayram arası olsun sonra daha güzel vericez eminim
Kuzum ben eminim sen yine de her öğün yememişsindir o kadar da yürüyünce dengelenmiştir yürümek çok iyi geliyo hatta belki verdin ve sıkılaştın baksana pazar 500 gr gitmiş gördüğüne göre kaçamaklar çok da problem olmamış çarşamba gönlünce ye bence diğer günler dengelersin hem denizde çok kalori yakılır bayramdan sonra da tam gaz devam kuzum verdiklerimiz gibi kalanları da göndericez hepberaberKuzum yemek yapmıyorum eşim geç geliyo bi haftadır yemiyo o bahane oldu 2 3 gün daha geç geldi amaaan dedim koyver gitsin tam tersi herkes zayıfladın diyo şimdide deli gibi :) kuzu bi çarşamba günü denize gitcez Allah nasip ederse İnşallah o zaman uymak zorundayım ortama yanıma eti form falan alırım süt alayım küçük kefir alayım aslında bak iyi olur hem aralarda yerim fazla kaçırmayım artıkın :) evet kuzum ya şimdi bayramda dışarıda ne yicez diye düşünmemek ödül vermek iyi olabiliiir :)))) zaten kaç gündür ödülün kralını vermişim haberim yok kendimden geçmişim ay :) sporların çok işe yaramış canım aa ben buaraada 3 gündür 5 saat yürüyorum :)))) sanırım ondan kilo almıyorum yoksa rahat 2 kiloluk yedm :))) bayramdan sonra düzene kaldığımız yerddn devam canım :) bide dukan nasıl bişi yahu
Evet kuzum galiba sıkılaştım herkes daha zayıfladığımı sanıyoor :)) evet bebeğim bir çarşamba yicem perşembede gideriz belki ama abartmıcam bebeğim yeterince abarttım zati ayol :) yürüyüşler çok iyi oldu ama kuzu artık tıkanmıyorum yürürken eskiden iki adım yere üşeniyordum :) cuma günü devam her ieye kaldığımız yerden sağlam bi başlangıç yapıcezzKuzum ben eminim sen yine de her öğün yememişsindir o kadar da yürüyünce dengelenmiştir yürümek çok iyi geliyo hatta belki verdin ve sıkılaştın baksana pazar 500 gr gitmiş gördüğüne göre kaçamaklar çok da problem olmamış çarşamba gönlünce ye bence diğer günler dengelersin hem denizde çok kalori yakılır bayramdan sonra da tam gaz devam kuzum verdiklerimiz gibi kalanları da göndericez hepberaber
Ben migrostan aldim dogalsan ylaf kepegi cnmCanım bi yulaf kepeği var ondan olursa 1,5 kaşık ama yulaf kepeği galeta karışımı bulursan doğlasan ın ondan 3 kaşık günlük hakkımız bi de ondan yumurtasız falan da krep çok güzel oluyo ben onla lorlu ekmek yapıyodum fırında kek kalıbında bikaç gün yiyodum atakta ya da protein günlerinde iyi geliyo z.yağ ben de salatada çok severim salata yağsız olmuyo ya otsu bi tat oluyo
Tebrikler tatlım emin adımlarla ilerliyosun 50leri de görüceksin buna eminimkızlar iyi bayramlar geçen hafta pazar 73 çıktım bu gün 71.5 geldim mutluyum 60lara az kaldı eheheh valla kaçamak yapasım gelmiyo
ah lokurcum inşallah yaTebrikler tatlım emin adımlarla ilerliyosun 50leri de görüceksin buna eminim
hoşgeldin canım kaç kilodan inmek istiyosun boyun kaç yaşın kaçAraniza yeni katildim. Pazartesi gunu basladim diyete (100. kez basliyor olabilirim :) Ama bu sefer sizinde motive edici sonuclarinizi gorerek 22 Agustos a kadar 7kg verme hedefim.
Araniza yeni katildim. Pazartesi gunu basladim diyete (100. kez basliyor olabilirim :) Ama bu sefer sizinde motive edici sonuclarinizi gorerek 22 Agustos a kadar 7kg verme hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?