Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım bi yulaf kepeği var ondan olursa 1,5 kaşık ama yulaf kepeği galeta karışımı bulursan doğlasan ın ondan 3 kaşık günlük hakkımız bi de ondan yumurtasız falan da krep çok güzel oluyo ben onla lorlu ekmek yapıyodum fırında kek kalıbında bikaç gün yiyodum atakta ya da protein günlerinde iyi geliyo z.yağ ben de salatada çok severim salata yağsız olmuyo ya otsu bi tat oluyo

47186975 .!.:
Kankam tebrik ediyorum onca karmaşaya güzel vermişsin yine de helal sana bayramda da dengelersin sen eminim bayramdan sonra da tam gaz devam hepberaber
Kankitomm tesekkur ederim:) ben yine 68li sayılar görürüm diyodum ama çok şükür ya.bayramds dengelicem kuşum ya zaten diyette olmasam da yiyemiyorum ben bbayramlarda.ama baktim çok israr ediliyo o zaman aliyorum tadimlik :)
Senin hedefe az kaldi o yüzden daha yavaş gidicek sanırım valla sabretmek lazim kuşum fistik gibi gidiceksin tatilee

Kuzum yemek yapmıyorum eşim geç geliyo bi haftadır yemiyo o bahane oldu 2 3 gün daha geç geldi amaaan dedim koyver gitsin tam tersi herkes zayıfladın diyo şimdide deli gibi :) kuzu bi çarşamba günü denize gitcez Allah nasip ederse İnşallah o zaman uymak zorundayım ortama yanıma eti form falan alırım süt alayım küçük kefir alayım aslında bak iyi olur hem aralarda yerim fazla kaçırmayım artıkın :) evet kuzum ya şimdi bayramda dışarıda ne yicez diye düşünmemek ödül vermek iyi olabiliiir :)))) zaten kaç gündür ödülün kralını vermişim haberim yok kendimden geçmişim ay :) sporların çok işe yaramış canım aa ben buaraada 3 gündür 5 saat yürüyorum :)))) sanırım ondan kilo almıyorum yoksa rahat 2 kiloluk yedm :))) bayramdan sonra düzene kaldığımız yerddn devam canım :) bide dukan nasıl bişi yahu

kızlar geçen hafta 59.9u gördüm ama bu akşam ailemin yanındayım gelir gelmez şiştim belki de yol şişliğidir hala geçmemiştir bilemiyorum 63.2 çıktım az önce tartıda yarın sabah unutmazsam aç karnıma tartılıp bilgi veririm
dediğim gibi bu ayın 9unda güzel bir diyete ve spora başlayacağım
öpüldünüz hanımlar iyi bayramlar kendinize dikkat edin

Kuzum ben eminim sen yine de her öğün yememişsindir o kadar da yürüyünce dengelenmiştir yürümek çok iyi geliyo hatta belki verdin ve sıkılaştın baksana pazar 500 gr gitmiş gördüğüne göre kaçamaklar çok da problem olmamış çarşamba gönlünce ye bence diğer günler dengelersin hem denizde çok kalori yakılır bayramdan sonra da tam gaz devam kuzum verdiklerimiz gibi kalanları da göndericez hepberaber

iyi bayramlaar
tartıldım sabah 62.5 ama 27 haziranda 59.9u görmüştüm tam
ondan sonrasında beslenmeme dikkat etmedim kabul biraz kilo almışımdır ama 2.5 kilo kadar değildir heralde
sabah: 1 siyah çay 1 şekerli limonlu
1 yeşil çay limonlu
2 yumurta 2 tatlı kaşığı zeytin yağlı
domates salatalık yedim üzerine 1 tatlı kaşığı
1-2 sigara böreği kızartması ama parmak kadar kısacık

Evet kuzum galiba sıkılaştım herkes daha zayıfladığımı sanıyoor :)) evet bebeğim bir çarşamba yicem perşembede gideriz belki ama abartmıcam bebeğim yeterince abarttım zati ayol :) yürüyüşler çok iyi oldu ama kuzu artık tıkanmıyorum yürürken eskiden iki adım yere üşeniyordum :) cuma günü devam her ieye kaldığımız yerden sağlam bi başlangıç yapıcezz

Canlarımmm herkese sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle iyi bayramlar olsun bayramınız şeker gibi geçsin İnşallaaaah bu güzel bayram sabahı ile start verilmiş ödüllerden sonra eksiler olmasada artılarda olmasın Amin diyerek güne başlıyorumnm :))) hepinizi öpüyorumm ben aile gezmelerinee :))) şimcicüden kahvaltıya kaçıyorum söz az yicem

Ben migrostan aldim dogalsan ylaf kepegi cnm

Selamlar herkese umarım hepimizin bayramı güzel geçiyordur ben genelde evdeyim henüz kaçamak yapmadım ama bugün yarın ve cumadan umutluyum dışarı çıkıcaz çünkü bakalım bir dondurma bir yemek daha neler olur görücez herkesi öpüyorum

Araniza yeni katildim. Pazartesi gunu basladim diyete (100. kez basliyor olabilirim :) Ama bu sefer sizinde motive edici sonuclarinizi gorerek 22 Agustos a kadar 7kg verme hedefim.

Canlarr hepinizin bayramını kutluyorum,sevdiklerinizle nice bayramlar görürsünüz inşallah. Umarım iyi geçiyordur günleriniz :) ben gayet iyiyim,güzel gidiyor şimdilik. Dün bitirdik bayramlaşma işini. Çok abartmadım diyebilirim. Bugün evdeydik yine iyi geçirdim çok şükür. Hadi bakalım cumaya kadar dişimizi sıkalım ki sonradan zorlanmayalım :)

Araniza yeni katildim. Pazartesi gunu basladim diyete (100. kez basliyor olabilirim :) Ama bu sefer sizinde motive edici sonuclarinizi gorerek 22 Agustos a kadar 7kg verme hedefim.
hoşgeldin canım kaç kilodan inmek istiyosun boyun kaç yaşın kaç

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Nice hayırlı bayramlar görürsünüz inşallah. :) Bayramda biz evdeyiz. Zaten dün bayagı kalabalıktı. Bugün azdı. Yarınada umarım kalabalık olmaz.
Ben poğaçaların 2 gündür dibine vuruyorum. Ama regl oldum bugün ondan öyle hunharca yemiş olabilirim. Yürüyüşe başladım akşam. Yarın cardio da yapacaktım regl olduğumdan yapamam artık. Hep bir aksilik çıkıyor başlayamıyorum şu sporlara. Yok sınavın bitmesini bekle, yok ramazanın bitmesini bekle, şimdide regli beklicem. Bu arada herkes bayağı zayıflamışsın dediler en son benim 59 kilodaki halimi görmüşlerdi. Vallahi kusura bakmayın hep böyle yarım yamalak grip çıkıyorum. Kimseye yorum falan yazamıyorum. Bayağı vicdan azabı duyuyorum böyle yapınca. Bayramdan sonra full buralardayım. Tabi yakında sınav sonuçları tercihler falan var. Bu aralar çok stresli günler yaşıyorum böyle giderse yakında aranızda kel bir arkadaş olacak haberiniz ola. Sağ salim görüşmek dileğiyle (bu deli işareti mi yapıyor bay bay mı yapıyor çözemedim ama siz bay bay olarak alın)

kızlar uzun zaman sonra ben geldiiim
kızlar 9 günde 62.5ten 59a en kötü ihtimal 60a inmek istiyorum biliyorum çok fazla ama yapmam gerek
şu an ailemin yanındayım fitness salonuna burda yazılmıycam 9 gün boyunca yüürüyüş yapayım diyorum ve planım ailemden laf işitene kadar aç yaşamak. erkek arkadaşımdan kesin olarak ayıldık artık çok güzelleşmek istiyorum fiziğimde taş gibi olsun istiyorum. saçımı kestirdim bi kaç elbise aldım ama yetmiyor mutlu etmiyor. bayram dolayısı ile bu ara yedim kabul ediyorum. ama dikkat etmeye de çalıştım olabildiğince. bu 9 günlük süreçte kafanızı yiyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…