Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar moralman düşüşlerde bol artılardayım 55.7 çıktım bu sabah Allahım neler yeöişimde 2 buçuk kilo almayı başarmşm bilmiyorum duruma el koyuyorum Allahım temmuz sonu 49 olcaktım güya şimdi 52 anca olurum ........ sonuma bakın dehşet üzgünümmmö

ödemdir ya 2 kilo için bi sürü kalori almak gerekiyor çünkü ve ben 1 haftada 2 kiloluk kalori alabileceğini sanmıyorum.

62.3 çıktım az önce tartıda 1 dilim sucuk yedim ufacık simit parçası yedim 2 yumurta yicem az sonra limonlu yeşil çay içiyorum.
1 haftaya amacım 61 olmak ki bu gün yürüyüşe başlıycam 1 saat.

hoşgeldin canım kaç kilodan inmek istiyosun boyun kaç yaşın kaç

28 yasindayim. 1.64 boyum. 65kg suan 58 olmak istiyorum:) ama buyuk ihtimalle gece yatmadan bulgur pilavi, bol bol cikolata yiyip yattigimdan vucudum cok su tutmustur en azindan 1kg :) ilk uc gunum cok basarili gecti cok mutluyum

hoş geldin canım kaçla başlıyorsun sanki 1 ayda 7 kilo çok gibi ama

1-2 kg nun odem oldugune inanarak boyle bir hesaplama yaptim:) Son bir haftada bol bol kilo almisimdir ozellikle aksam 10'dan sonra yediklerimle onlar hemen gider. Ve artik yuruyebildigin heryere yuruyorum. Otobus falan kullanmamaya ozen gosteriyorum belki farkeer

bazen 2-3 kilo bile ödem gidebiliyor sanki
ya da porsiyonları küçültünce bağırsakların midenin boşalması hafiflemesi durumu ve ödem atılması
o zaman normal oluyor ilk ay için 7 kilo hedefi.
bakalım önceden benim de hedefim 58di ama 58e bi ara yaklaştım tatmin etmedi beni halim 55e inmek ve biraz kas artırmak istiyorum.bu gün yapacağım 1 saat yürüyüşümü.

28 yasindayim. 1.64 boyum. 65kg suan 58 olmak istiyorum:) ama buyuk ihtimalle gece yatmadan bulgur pilavi, bol bol cikolata yiyip yattigimdan vucudum cok su tutmustur en azindan 1kg :) ilk uc gunum cok basarili gecti cok mutluyum

güzel birbirimizle rekabet edebiliriz ben de 167 boy 62.3 kilo bu gün tartıldım yaş21
1 hafta falan memleketteyim bilgisayar var ama benim oturduğum yerde yok o bilgisayar işini çözebilirsem hep birlikte motivazyonla devam ederiz :)

şimdi tam bilgilerimi giriyorum
omuz 97 cm
bel 68 cm
kalça 100 cm
ayak bileği 22.5 cm
boyun:32 cm
boy 167
kilo 62.3
ölçümleri kendim yaptığım için 1-2 cm eksik ya da fazla ölçmüş olabiliirim
kalçalarım çok geniş ve şekilsiz selülitli kollarımda da bu günlerde selülit oluştu sanırım hızlı şekilde spora başlamam gerekiyor.
erkek arkadaşımdan ayrıldım bi hiç bir şey yemedim bi her şeyden tıka basa yedim falan sanırım ondan bu günlerde heryerim selülitle doldu

Merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza 27 yaşındayım 77.7 kg mım :/ boyum 160 iki yıldır 2-3 kilo alıp veriyorum sanki bu sefer daha kararlıyım buranında yardımcı olacağını düşünüyorum sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yedim ara öğünde çilekle yoğurdu püre yapıp yedim inşallah motivasyonum geçmez

hoş geldiin
iradeni sağlam tut hedefin olsun halledersin bence :)
ben üniverste 1de 75-78 kilolara çıkmıştım
ve inan bana yıllardır 55 kilo olduğumu hiç hatırlamıyorum
en son 4. sınıftayken yani 12 yaşımdayken felan 58-62 kilo olduğumu hayal meyal hatırlıyorum
ona rağmen bu aralar bazen 60ın altını gördüm ama irademe sahip çıkamadım
irade çok önemli.

Yardimci olacagina eminim. Artik gecmisi birakip zayifliyoruz :) Gayet guzel yemisin. porsiyonlara dikkat etmeni taviye ederim. Meyva da olsa sekerli. Basima ne geldiyse benim porsiyonlardan geldi :)

Kesinlikle katiliyorum irade en onemlisi. PEs etmezsek kurtulucaz bu diyet isinden! Onemli olan 2-3 ay konsantre olmamiz sonra zaten kolaylasicak

öğle: 10-15 tane kiraz yedim

kızlar 1 hafta boyunca sadece su içerek hiç bir şey yapmadan yemeden ödem atmayı düşünüyorum
sevgilimle ilk sevgili olduğumda ilk günler hiç bir şey yememiştim 1 hafta falan gözüm yemek görmüyordu açıkcası
sadece su içerek 5-6 gün yaşamıştım sanırsam 73den 69 kiloya inmiştim yanılmıyorsam
okudum 1 hafta öyle yapmanın zararı yokmuş
ölmem heralde 1 haftada ya

sevgilim yazmışım pardon eski erkek arkadaşımla ilk sevgili olduğumuz zamanlar

Ben şok diyetleri çok denedim verdiğimi çok yemesemde iki günde geri aldım

Ben şok diyetleri çok denedim verdiğimi çok yemesemde iki günde geri aldım

acilen zayıflamam gerekiyor diye bi telaş var üzerimde
bilirsin sevgilisinden yeni ayrılan kız sendromu
hiç 1 hafta boyunca tartılmak istemiyorum ama bu gün 4 kere tartıldım
sabah 62.3 idim şu an 62.1im
dengesiz oldum iyice
1 hafta sonra konuşmamız gerekiyor işlerle ilgili falan o gün taş gibi olmak istiyorum mesela

Seni cok iyi anliyorum ama surekli tartilmayi birakip odak noktani baska bir tarafa ceksen daha basarili olursun. Hem stres kilo vermeyi biraz engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…