- 15 Mayıs 2016
- 248
- 484
- 18
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.581
Seni cok iyi anliyorum ama surekli tartilmayi birakip odak noktani baska bir tarafa ceksen daha basarili olursun. Hem stres kilo vermeyi biraz engelliyor.
Sporu bende sevmiyorum ama sporsuz verincede vücut çok sarkıyoakşam yemeği:
8 kaşık patates yemeği
10 dakika yürüyüş yaptımm çok sıkıldım spor konusundamotive olamıyorum sevmiyorum spor yapmayı
haklısın
kitap okumaya falan başlıycam yalnızlık zor işmiş diye düşünüyorum bu aralar :/
Hoş geldin canımm... öncelikle vermen gereken sadece 7 kilo. Bu hiç te zor değil inan bana :) kararlı istikrarlı olmak lazım ben 3 4 gündür baya bay yediğimden 2 kilo almışım ama dert etmiyorum yarın sabah yine ve yeniden başlıycam canım kısaca bildiklerimi anlatayım 10 kilo vermiş biri olarak sabah haşlanmış yumurta domates salatalık bi dilim peynir bi dilim tam bğdy ekmekle kahvaltımı yapıyorum aralarda yoğurt meyve ikilisini yiyorum porsiyonlar çok önemli mesela 5 6 mürdüm eriği 3 4 kşk yoğurt ve meyveyi hiç bi zaman tek yemiyosun canım yoğurt süt badem ceviz kefir gibi şeylerle tüketmelisin :) öğlen sebze yemeği 5 6 kaşık 3 4 kaşık yoğurt ve salata yapabilirsin yada salata ayran ton balıklı salata yapabilirsin avuç içini bir porsiyon sayıp üç porsiyon et tüketebilirsin yanına yoğurt salata ile sebze ve salata ile bi dilim ekmek et ile bi dilim ekmek yiyebilirsin baklagil varsa 5 kşk ymk 3 4 kaşık yoğurt salata ama ekmek yok baklagille :) makarna pilav pirinç beyaz ekmek hamur işi şeker vs yasak 7 den sonra yemiyoruz en geç 8 de yiyoruz yemeği :) benim diyetisyen 9 a ara öğün verdi emziriyorum ben :) bir de 11 de bir çay bardağı süt tarçınlı :) sütü bir çay bardağı içiyoru unutma mutlaka tarçın at kalori yakımını hızlandırır :) yoğurt limon pul biber mükemmeş göbek eritici ve ilk kilo veriminde hızla kilo verdiricidir kullanabilirsin gece yatmadan yarım saat önce 3 kşk yğrt yarım limon 1 çay kaşığı pul biber bunu yaptıktan sonra bol bol su içiyoruz başka bir şey yemiyoruz :) 2 buçuk 3 litre su 2 fincan yeşik çay 2 3 fincan şekersiz türk kahvesi unutmuyoruz bol bol içebiliriz :)))28 yasindayim. 1.64 boyum. 65kg suan 58 olmak istiyorum:) ama buyuk ihtimalle gece yatmadan bulgur pilavi, bol bol cikolata yiyip yattigimdan vucudum cok su tutmustur en azindan 1kg :) ilk uc gunum cok basarili gecti cok mutluyum
Canım hoş geldin kesinlikle ben topiğimin faydasını çok gördüğümüze inanıyorum çok motive edici arkadaşlara sahibim :) sende yeni bir arkadaş olarak tekrar hoş geldin :) sabah yanlış beslenmişsin canım hani peynir salatalık domates zeytin yeşillikte olabilirdi :) kahvaltı her zaman sağlam dik tutucu enerji verici olmalı :) çilekli yoğurt güzel olmuş bak her zaman meyveyi yoğurt süt vs badem ceviz gibi şeylerle tüketmelisin harikasın :) İnşallah yarın tam gaz tatilden çıkıp yolumuza devam edicez Allah nasip ederse :)Merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza 27 yaşındayım 77.7 kg mım :/ boyum 160 iki yıldır 2-3 kilo alıp veriyorum sanki bu sefer daha kararlıyım buranında yardımcı olacağını düşünüyorum sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yedim ara öğünde çilekle yoğurdu püre yapıp yedim inşallah motivasyonum geçmez
Cok tesekkur ederim usenmeyip yazmissin:) Bende aynen bu sekilde yapiyorum demek ki dogru yoldayim :) Hemen diyetime limon ve tarcin ekliyorum. Ne zaman bozmaya yonelsem buraya bakip tekrar motive oluyorum:) Gercekten bu platform cok yardimci oluyorHoş geldin canımm... öncelikle vermen gereken sadece 7 kilo. Bu hiç te zor değil inan bana :) kararlı istikrarlı olmak lazım ben 3 4 gündür baya bay yediğimden 2 kilo almışım ama dert etmiyorum yarın sabah yine ve yeniden başlıycam canım kısaca bildiklerimi anlatayım 10 kilo vermiş biri olarak sabah haşlanmış yumurta domates salatalık bi dilim peynir bi dilim tam bğdy ekmekle kahvaltımı yapıyorum aralarda yoğurt meyve ikilisini yiyorum porsiyonlar çok önemli mesela 5 6 mürdüm eriği 3 4 kşk yoğurt ve meyveyi hiç bi zaman tek yemiyosun canım yoğurt süt badem ceviz kefir gibi şeylerle tüketmelisin :) öğlen sebze yemeği 5 6 kaşık 3 4 kaşık yoğurt ve salata yapabilirsin yada salata ayran ton balıklı salata yapabilirsin avuç içini bir porsiyon sayıp üç porsiyon et tüketebilirsin yanına yoğurt salata ile sebze ve salata ile bi dilim ekmek et ile bi dilim ekmek yiyebilirsin baklagil varsa 5 kşk ymk 3 4 kaşık yoğurt salata ama ekmek yok baklagille :) makarna pilav pirinç beyaz ekmek hamur işi şeker vs yasak 7 den sonra yemiyoruz en geç 8 de yiyoruz yemeği :) benim diyetisyen 9 a ara öğün verdi emziriyorum ben :) bir de 11 de bir çay bardağı süt tarçınlı :) sütü bir çay bardağı içiyoru unutma mutlaka tarçın at kalori yakımını hızlandırır :) yoğurt limon pul biber mükemmeş göbek eritici ve ilk kilo veriminde hızla kilo verdiricidir kullanabilirsin gece yatmadan yarım saat önce 3 kşk yğrt yarım limon 1 çay kaşığı pul biber bunu yaptıktan sonra bol bol su içiyoruz başka bir şey yemiyoruz :) 2 buçuk 3 litre su 2 fincan yeşik çay 2 3 fincan şekersiz türk kahvesi unutmuyoruz bol bol içebiliriz :)))
Hoşbulduk mervecim kesinlikle katılıyorum sana diyete bakış açımız aynı sindire sindire sağlıklı vermek istiyorum ben kilolarımı. Bundan 10yıl öncede bu şekilde sağlıklı diyet yapıp 15 kilo vermiştim 4 yıl rahatlıkla korudum inşallah şimdide inanıyorum kendime başarıcamCanım hoş geldin kesinlikle ben topiğimin faydasını çok gördüğümüze inanıyorum çok motive edici arkadaşlara sahibim :) sende yeni bir arkadaş olarak tekrar hoş geldin :) sabah yanlış beslenmişsin canım hani peynir salatalık domates zeytin yeşillikte olabilirdi :) kahvaltı her zaman sağlam dik tutucu enerji verici olmalı :) çilekli yoğurt güzel olmuş bak her zaman meyveyi yoğurt süt vs badem ceviz gibi şeylerle tüketmelisin harikasın :) İnşallah yarın tam gaz tatilden çıkıp yolumuza devam edicez Allah nasip ederse :)
Hoşbulduk canım iki ayda 7 kilo çok güzel darısı bizeGünaydın şekerleeerrryeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz umarım bizimle beraber başarıcaksınız. Ben bu topikte 2 aydır 7 kilo verdim. Biraz daha dikkat etseydim daha fazla giderdi eminim. Önemli olan istikrar ve sabır gerçekten.
Kızlar bu pazar tartılmayalım diyorum ben ne dersiniz? Çoğumuz artıları görüp moral bozabiliriz çünkü o potansiyele sahibiz
Ben kilo almamışım da vermemişim de evvelki gün tartılmıştım ama tabi 2 gündür belki almış olabilirim tartılmadım.
MerveeTunaa merviştom sen de üzülme onlar kalıcı kilo değil şişliktir. 2 kiloyu öyle pat diye alamazsın ki gidicek onlar merak etme bebişkom.
Kaldığımız yerden devam edicez artık üzülmek pes etmek yok kızlarşimdi tatil havasına girdi çoğumuz ve pek uğramıyor bazı kızçeler ama inşallah onları da aramızda görürüz en yakın zamanda
Kuzum benimmm ya sağol motiven için şimdide torku bitter çikolata yedm 5 6 kaşık allahım durduramıyorum kendimi ama bu sondu Allahtan erken saat limon salatalıklı suyumu yapayım en güzeli bir de evet tartılmayalım artık haftaya pazar tartılalım yahu :)))Günaydın şekerleeerrryeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz umarım bizimle beraber başarıcaksınız. Ben bu topikte 2 aydır 7 kilo verdim. Biraz daha dikkat etseydim daha fazla giderdi eminim. Önemli olan istikrar ve sabır gerçekten.
Kızlar bu pazar tartılmayalım diyorum ben ne dersiniz? Çoğumuz artıları görüp moral bozabiliriz çünkü o potansiyele sahibiz
Ben kilo almamışım da vermemişim de evvelki gün tartılmıştım ama tabi 2 gündür belki almış olabilirim tartılmadım.
MerveeTunaa merviştom sen de üzülme onlar kalıcı kilo değil şişliktir. 2 kiloyu öyle pat diye alamazsın ki gidicek onlar merak etme bebişkom.
Kaldığımız yerden devam edicez artık üzülmek pes etmek yok kızlarşimdi tatil havasına girdi çoğumuz ve pek uğramıyor bazı kızçeler ama inşallah onları da aramızda görürüz en yakın zamanda
Tabiki de başarıcaksın bebeğimmm hiç zor değil aynen yaptığın gibi 15 kilo süper şimdide aynı motive aynı hırsla yapıcaz İnşallah :)))Hoşbulduk mervecim kesinlikle katılıyorum sana diyete bakış açımız aynı sindire sindire sağlıklı vermek istiyorum ben kilolarımı. Bundan 10yıl öncede bu şekilde sağlıklı diyet yapıp 15 kilo vermiştim 4 yıl rahatlıkla korudum inşallah şimdide inanıyorum kendime başarıcam
Kuzum benimmm ya sağol motiven için şimdide torku bitter çikolata yedm 5 6 kaşık allahım durduramıyorum kendimi ama bu sondu Allahtan erken saat limon salatalıklı suyumu yapayım en güzeli bir de evet tartılmayalım artık haftaya pazar tartılalım yahu :)))
Aşkolsun her zaman bildiklerimi paylaşmayı severim birazda olsa yardımcı olabilmek için :) evet canım ben çok faydasını gördüm limon tarçının :) ayyy çok sevindim iyi kii burayı açmşm o zaman :)))Cok tesekkur ederim usenmeyip yazmissin:) Bende aynen bu sekilde yapiyorum demek ki dogru yoldayim :) Hemen diyetime limon ve tarcin ekliyorum. Ne zaman bozmaya yonelsem buraya bakip tekrar motive oluyorum:) Gercekten bu platform cok yardimci oluyor
Ayyy kuzuumm özlemişim senii valla oh rahatladm sizsiz ben bir hiçimmAfiyet olsun kuşumm ya nolcak o kadar çikolatadan yahu hemen kilo mu alıyosun sanki boşverrr
Bence de haftaya pazar yazalım sonuçları,bu hafta gitmez çünküüüü
Adet zamanımda geldi canım tatlı istiyip duruyor ama bida yemicem İnşallah :)) kuzumm şişlikte vardır ya demi göbek koydum yine yoğurt limon pul biberi yapayım ben :)))Afiyet olsun kuşumm ya nolcak o kadar çikolatadan yahu hemen kilo mu alıyosun sanki boşverrr
Bence de haftaya pazar yazalım sonuçları,bu hafta gitmez çünküüüü
Ooo adet döneminse ondan fazla çıkmışsındır bi de kuşum sen. Hiç canını sıkma bak ben adetten sonra verdim 1300 ü :)Adet zamanımda geldi canım tatlı istiyip duruyor ama bida yemicem İnşallah :)) kuzumm şişlikte vardır ya demi göbek koydum yine yoğurt limon pul biberi yapayım ben :)))
Hoşgeldin bende yeni sayılırım. İnşallah dilediğimiz kilolara ulaşırız :) Hedefin kaç kilo olmak ?Merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza 27 yaşındayım 77.7 kg mım :/ boyum 160 iki yıldır 2-3 kilo alıp veriyorum sanki bu sefer daha kararlıyım buranında yardımcı olacağını düşünüyorum sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yedim ara öğünde çilekle yoğurdu püre yapıp yedim inşallah motivasyonum geçmez
Ölçülerin gayet iyi. Bende de selülit var. Nasıl gidecek hiç bilmiyorum. Hepimize kolay gelsinşimdi tam bilgilerimi giriyorum
omuz 97 cm
bel 68 cm
kalça 100 cm
ayak bileği 22.5 cm
boyun:32 cm
boy 167
kilo 62.3
ölçümleri kendim yaptığım için 1-2 cm eksik ya da fazla ölçmüş olabiliirim
kalçalarım çok geniş ve şekilsiz selülitli kollarımda da bu günlerde selülit oluştu sanırım hızlı şekilde spora başlamam gerekiyor.
erkek arkadaşımdan ayrıldım bi hiç bir şey yemedim bi her şeyden tıka basa yedim falan sanırım ondan bu günlerde heryerim selülitle doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?