Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ooo adet döneminse ondan fazla çıkmışsındır bi de kuşum sen. Hiç canını sıkma bak ben adetten sonra verdim 1300 ü :)
Evet kuzum 1 hafta kaldı ama şiştim sanırım ya adet olmadım daha ama ne bilim öyle motive edyim kendimi inşallah senin gibi aldıklarımı hemen veririm temmuz sonu 49 olmalıyım ama çok zor gibi

Kahvaltım bol yeşillik haşlanmış yumurta 1 dilim etimek zencefilli limonlu çayla birlikte 4 adet kuru kayısı.Bitki çayıyla kuru kayısı yemek tatlı ihtiyacımı gideriyo benim
Kuzuuu harikası kayısı ara öğünlerde tüketsen daha iyi olur ama kahvaltın biraz az olduğu için dengelemiş olmuşsun bir de yoğyrt süt falan tüketsen daha iyi olur bitki çayı ne çayı oluyor ki :) yeşil çay mı

Evet kuzum 1 hafta kaldı ama şiştim sanırım ya adet olmadım daha ama ne bilim öyle motive edyim kendimi inşallah senin gibi aldıklarımı hemen veririm temmuz sonu 49 olmalıyım ama çok zor gibi
49 biraz zor gibi kuzum ama ne kadar verirsen kardır tabi canını sıkma :)

Kahvaltım biraz geç oldu ara öğünle birleştirdim yeşil çayda içiyorum ama zencefil limonun tadını çok seviyorum genelde onu içiyorum

Kizlar haftasonu geldi benim icin tehlikeli 2 gun! Cuma Cumartesiyi atlatirsam bu diyet devam eder :)
Kızzz hafta sonu olsun nolcak öyle takılı kalıp kendini kasmana hiç gerek yok bence her gün aynı bizim için öyle şey olur muuu

günaydn kuzular bayramı sağ salim kaçamaksız geçirdim valla baklavaları etimekli tatlıları yemedim gittim biraz dondurma kemirdim ve hala bitmediler bi kutu duruyo neyse gayet iyi atlattığımı düşünüyorum bu pazar tartılmıcam perşembe nişan var ablamın o sabah tartılıyım akşamına sağlıklı bişi bulamıcam zaten biraz bozulcak o gün yapcak bişi yok

Vaay yemediğin için tebrik ediyorum ben iki tahinli kemalpaşa iki çatal etimek bi baklava bi kalburabastı yedim valla hem de bi günde yuhhhh

Vaay yemediğin için tebrik ediyorum ben iki tahinli kemalpaşa iki çatal etimek bi baklava bi kalburabastı yedim valla hem de bi günde yuhhhh
olsun mervecim benim yolum çoook uzun yiyip de yolu uzatmak içimden gelmiyo sen verdin zaten arada olur öyle kaçamaklar

Kızlar mergabaaaa vaklavalaea daldım gelemedim herşey yedim sinirsizca ama sanirim hala kilo veriyorum vücudum bosaldi salkım salkım s arktim ama bi yönden çok mutluyum rahat 10 kişi çok kilo vermissin yüzün felan gitmiş dediler çok mutluyum siz neler yaptınız nasıl geçti bayram okuyamadım pek geçmiş

Vaoov süpersin kuzum ben de bayraamda 2 buçuk kilo aldımşuanda bebeğin ateşli hep meme yiyor hep yemek yemek zorunda kalıyorum süt olsun diye benim halim vahim

Selam bebişlerim 4 gündür benim de kaçamaklarla dolu yani poğaça börek kurabiye ne varsa baya bi yedim akşamları bira içtim bi akşam rakı balık yaptık falan filan yarın ben de tartılmam sanırım hiç gerek yok moral bozmaya yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem tatile tam bir ay var inşallah ilk hedefime ulaşıcam tatile kadar ama bu bayram tatili güzel geçti valla yedim içtim dinlendim baya bi evle ilgilendim moraller yerinde çokşükür hadi bakalım kaldığımız yerden devam

Poğaçaları ve bugünkü vanilyalı külah dondurmayı saymazsak bayramda şekerli besin tüketmedim. Bu sene ilk defa bugün dondurma yedim o da dışarıdaydık arkadaşımın ısrarıyla yedim. Baklavaların tadına dahi bakmadım ama işte poğaça çok yedim kendim yapmıştım. Yarın adetli olduğumdan tartılamayacağım. Yarında artık düzenli bir menüye geçiyorum. Her akşam yazıcam yoksa ben kaçamak yapıyorum Hee bu arada dün tam 7 km yürüdüm onuda belirteyim Bugünde şimdi kardeşim gitti ben gitmedim aksi gibi. Ama dışarıdayken baya yürümüştüm

Hoşgeldin bende yeni sayılırım. İnşallah dilediğimiz kilolara ulaşırız :) Hedefin kaç kilo olmak ?

Ölçülerin gayet iyi. Bende de selülit var. Nasıl gidecek hiç bilmiyorum. Hepimize kolay gelsin

çok teşekkür ederim
ya ben sevgilimden ayrıldıktan sonra iştahım kapanmıştı zayıflamıştım
sonra tekrar konuştuk falan yeniden ayrıldık bayramdan önce
bu sefer iştahım açıldı
kendimi tutamıyorum çikolata yemek istiyorum bi akşamda 1 kilo
evde ne varsa hepsini silip süpürmek istiyorum aman diyorum kilo alsam nolcak falan
çok karışığım napcm ben ya da bana bi konu başlığını nerden açabilirim akıl verin tek dertlerimi yazdığım başlık burası

Oyle diyosun ama dun basarili gecti bu aksam yemegin yaninda bir kase pilav yedim Tam kendimi bozdum hadi birazda cikolata yiyeyim derken durdurdum neyse ki :)
Canım biz pazar tartılıyoruz . Olsun kız bi tabak pilav nedir ki ben neler yedim neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…