- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.601
Evet kuzum 1 hafta kaldı ama şiştim sanırım ya adet olmadım daha ama ne bilim öyle motive edyim kendimi inşallah senin gibi aldıklarımı hemen veririm temmuz sonu 49 olmalıyım ama çok zor gibiOoo adet döneminse ondan fazla çıkmışsındır bi de kuşum sen. Hiç canını sıkma bak ben adetten sonra verdim 1300 ü :)
Kuzuuu harikası kayısı ara öğünlerde tüketsen daha iyi olur ama kahvaltın biraz az olduğu için dengelemiş olmuşsun bir de yoğyrt süt falan tüketsen daha iyi olur bitki çayı ne çayı oluyor ki :) yeşil çay mıKahvaltım bol yeşillik haşlanmış yumurta 1 dilim etimek zencefilli limonlu çayla birlikte 4 adet kuru kayısı.Bitki çayıyla kuru kayısı yemek tatlı ihtiyacımı gideriyo benim
49 biraz zor gibi kuzum ama ne kadar verirsen kardır tabi canını sıkma :)Evet kuzum 1 hafta kaldı ama şiştim sanırım ya adet olmadım daha ama ne bilim öyle motive edyim kendimi inşallah senin gibi aldıklarımı hemen veririm temmuz sonu 49 olmalıyım ama çok zor gibi
Haftada 2 kilo vermem lazım 3 hafta kaldı zaten oda imkansız 3 haftada 5 kilo gitse o bile kardır kuzu :)49 biraz zor gibi kuzum ama ne kadar verirsen kardır tabi canını sıkma :)
Hoşbulduk canım ilk hedefim 70 sonra asıl hedefim 62Hoşgeldin bende yeni sayılırım. İnşallah dilediğimiz kilolara ulaşırız :) Hedefin kaç kilo olmak ?
Ölçülerin gayet iyi. Bende de selülit var. Nasıl gidecek hiç bilmiyorum. Hepimize kolay gelsin
Kahvaltım biraz geç oldu ara öğünle birleştirdim yeşil çayda içiyorum ama zencefil limonun tadını çok seviyorum genelde onu içiyorumKuzuuu harikası kayısı ara öğünlerde tüketsen daha iyi olur ama kahvaltın biraz az olduğu için dengelemiş olmuşsun bir de yoğyrt süt falan tüketsen daha iyi olur bitki çayı ne çayı oluyor ki :) yeşil çay mı
Kızzz hafta sonu olsun nolcak öyle takılı kalıp kendini kasmana hiç gerek yok bence her gün aynı bizim için öyle şey olur muuuKizlar haftasonu geldi benim icin tehlikeli 2 gun! Cuma Cumartesiyi atlatirsam bu diyet devam eder :)
Vaay yemediğin için tebrik ediyorum ben iki tahinli kemalpaşa iki çatal etimek bi baklava bi kalburabastı yedim valla hem de bi günde yuhhhhgünaydn kuzular bayramı sağ salim kaçamaksız geçirdim valla baklavaları etimekli tatlıları yemedim gittim biraz dondurma kemirdimve hala bitmediler bi kutu duruyo neyse gayet iyi atlattığımı düşünüyorum bu pazar tartılmıcam perşembe nişan var ablamın o sabah tartılıyım akşamına sağlıklı bişi bulamıcam zaten biraz bozulcak o gün yapcak bişi yok
olsun mervecim benim yolum çoook uzun yiyip de yolu uzatmak içimden gelmiyo sen verdin zaten arada olur öyle kaçamaklarVaay yemediğin için tebrik ediyorum ben iki tahinli kemalpaşa iki çatal etimek bi baklava bi kalburabastı yedim valla hem de bi günde yuhhhh
Canım öyle deme benimde uzun bak 45 e kaç kilo var :)olsun mervecim benim yolum çoook uzun yiyip de yolu uzatmak içimden gelmiyo sen verdin zaten arada olur öyle kaçamaklar
Vaoov süpersin kuzum ben de bayraamda 2 buçuk kilo aldımşuanda bebeğin ateşli hep meme yiyor hep yemek yemek zorunda kalıyorum süt olsun diye benim halim vahimKızlar mergabaaaa vaklavalaea daldım gelemedimherşey yedim sinirsizca ama sanirim hala kilo veriyorum vücudum bosaldi salkım salkım s arktim ama bi yönden çok mutluyum rahat 10 kişi çok kilo vermissin yüzün felan gitmiş dediler çok mutluyum siz neler yaptınız nasıl geçti bayram okuyamadım pek geçmiş
Hoşgeldin bende yeni sayılırım. İnşallah dilediğimiz kilolara ulaşırız :) Hedefin kaç kilo olmak ?
Ölçülerin gayet iyi. Bende de selülit var. Nasıl gidecek hiç bilmiyorum. Hepimize kolay gelsin
Oyle diyosun ama dun basarili gecti bu aksam yemegin yaninda bir kase pilav yedimKızzz hafta sonu olsun nolcak öyle takılı kalıp kendini kasmana hiç gerek yok bence her gün aynı bizim için öyle şey olur muuu
Canım biz pazar tartılıyoruz . Olsun kız bi tabak pilav nedir ki ben neler yedim nelerOyle diyosun ama dun basarili gecti bu aksam yemegin yaninda bir kase pilav yedimTam kendimi bozdum hadi birazda cikolata yiyeyim derken durdurdum neyse ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?