- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.621
Canım bence zayıflayıp incecik olup kendine yeniden deli gibi aşık et .. o acı çeksin sen kendini bu kdr yıprtmaçok teşekkür ederim
ya ben sevgilimden ayrıldıktan sonra iştahım kapanmıştı zayıflamıştım
sonra tekrar konuştuk falan yeniden ayrıldık bayramdan önce
bu sefer iştahım açıldı
kendimi tutamıyorum çikolata yemek istiyorum bi akşamda 1 kilo
evde ne varsa hepsini silip süpürmek istiyorum aman diyorum kilo alsam nolcak falan
çok karışığım napcm ben ya da bana bi konu başlığını nerden açabilirim akıl verin tek dertlerimi yazdığım başlık burası
Ooooh lokurumm bencede tartılmayalım bende de durum vahim özendim balıklar falan mis valla bende bebişim ateşli kldım evde diş sanırımSelam bebişlerim 4 gündür benim de kaçamaklarla dolu yani poğaça börek kurabiye ne varsa baya bi yedim akşamları bira içtim bi akşam rakı balık yaptık falan filanyarın ben de tartılmam sanırım hiç gerek yok moral bozmaya yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem tatile tam bir ay var inşallah ilk hedefime ulaşıcam tatile kadar ama bu bayram tatili güzel geçti valla yedim içtim dinlendim baya bi evle ilgilendim moraller yerinde çokşükür hadi bakalım kaldığımız yerden devam
Oo bence yürüyüş süper olmuş poğoçalar erimiştir canımm :))Poğaçaları ve bugünkü vanilyalı külah dondurmayı saymazsak bayramda şekerli besin tüketmedim. Bu sene ilk defa bugün dondurma yedim o da dışarıdaydık arkadaşımın ısrarıyla yedim. Baklavaların tadına dahi bakmadım ama işte poğaça çok yedim kendim yapmıştım. Yarın adetli olduğumdan tartılamayacağım. Yarında artık düzenli bir menüye geçiyorum. Her akşam yazıcam yoksa ben kaçamak yapıyorumHee bu arada dün tam 7 km yürüdüm onuda belirteyim Bugünde şimdi kardeşim gitti ben gitmedim aksi gibi. Ama dışarıdayken baya yürümüştüm
Canım bence zayıflayıp incecik olup kendine yeniden deli gibi aşık et .. o acı çeksin sen kendini bu kdr yıprtma
Ooo kuzum eriyorsun bende tartıldım 54.9 maalesef almışım kesin onayladım artıkGünaydın baayanlarrr :) ben tartıldım merak edip de ve 66.7 çıktım;600 gr daha gitmiş çok sevindim. O yüzden bilgilerimi değiştiriyorum artık. İnşallah haftaya pazar daha güzel sonuçlar alırız
Gerçi oda doğru amaaaaan kendin için başar boşver daha iyilerini hak ediyosun kendini iyi hissetmen için yap bunuama zaten obez değilim ki sonucta yani onun için bir şey yapmak istemiyorum önemsemiyorum yani önemsememeye çalışıyorum onu
tabiki de taş gibi olayım da güzel giyiniyim kıskansın diye bazen çok istiyorum
ama onun için bir şey yapmak istemiyorum
Gerçi oda doğru amaaaaan kendin için başar boşver daha iyilerini hak ediyosun kendini iyi hissetmen için yap bunu
İstersen bi derdim var forumuna yazabilirsin belki biraz rahatlarsın ne istediğine karar verirsin. Bence ne kaybettigini o daha sonra anlayacak boşver. Ama depresyona giripte kendini salmamaya çalış. Hem zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin. Lütfen aburcuburlara saldırma tut kendini. Ben mesela onları yersem şişman halimi hatırlayıp vazgeçiyorum. Sende öyle yaparsan belki canın istemez :)çok teşekkür ederim
ya ben sevgilimden ayrıldıktan sonra iştahım kapanmıştı zayıflamıştım
sonra tekrar konuştuk falan yeniden ayrıldık bayramdan önce
bu sefer iştahım açıldı
kendimi tutamıyorum çikolata yemek istiyorum bi akşamda 1 kilo
evde ne varsa hepsini silip süpürmek istiyorum aman diyorum kilo alsam nolcak falan
çok karışığım napcm ben ya da bana bi konu başlığını nerden açabilirim akıl verin tek dertlerimi yazdığım başlık burası
Yok kız anca birini eritmişimdirOo bence yürüyüş süper olmuş poğoçalar erimiştir canımm :))
Maşallah bayagı dolu dolu geçmis bayram. Hepimiz bayramda sapıtmışız kızSelam bebişlerim 4 gündür benim de kaçamaklarla dolu yani poğaça börek kurabiye ne varsa baya bi yedim akşamları bira içtim bi akşam rakı balık yaptık falan filanyarın ben de tartılmam sanırım hiç gerek yok moral bozmaya yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem tatile tam bir ay var inşallah ilk hedefime ulaşıcam tatile kadar ama bu bayram tatili güzel geçti valla yedim içtim dinlendim baya bi evle ilgilendim moraller yerinde çokşükür hadi bakalım kaldığımız yerden devam
İstersen bi derdim var forumuna yazabilirsin belki biraz rahatlarsın ne istediğine karar verirsin. Bence ne kaybettigini o daha sonra anlayacak boşver. Ama depresyona giripte kendini salmamaya çalış. Hem zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin. Lütfen aburcuburlara saldırma tut kendini. Ben mesela onları yersem şişman halimi hatırlayıp vazgeçiyorum. Sende öyle yaparsan belki canın istemez :)
Ooo kuzu süpersin ya ben aldım valla 55 oldum çoook yedm şimcük bir erik bir kayısı yedm bir bardak süt 2 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı pekmez 3 bebek bisküvisi ocakta pişirdim üstüne ceviz koydum buzluğa attım onu yicem sıkıldım hep aynı şeylerdenGunaydinnnn
Gecmis bayraminiz mubarek olsun canlar..
Ramazann son gunu 700 gram verdim ve 62.800 oldum
Bayrama gelirsek cok yedim pogca borek domdurma patates pizza hep aparatif seyler hep yedkce yiyesim geldi ama kili 100 gram gbi almisim bn aldm diorum ama tarti yok diyor ☺☺
Bgun diyetle basladik
3 etimek
Lor peynir
1 yumurta
Salatalik
Kilon çok değil canım bişi olmaz sonun benim gibi olmadı ya ben kilo aldmYok kız anca birini eritmişimdir
Ooo kuzu süpersin ya ben aldım valla 55 oldum çoook yedm şimcük bir erik bir kayısı yedm bir bardak süt 2 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı pekmez 3 bebek bisküvisi ocakta pişirdim üstüne ceviz koydum buzluğa attım onu yicem sıkıldım hep aynı şeylerdenbide tatlı istiyo canım adet olcam karnımda davul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?