Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım bence zayıflayıp incecik olup kendine yeniden deli gibi aşık et .. o acı çeksin sen kendini bu kdr yıprtma

Ooooh lokurumm bencede tartılmayalım bende de durum vahim özendim balıklar falan mis valla bende bebişim ateşli kldım evde diş sanırım haftaya iyileşsede güzel bi başkangıç ypsam meme istediğinden yine biraz kaçırdım sabah bi tane gevrek çay bi tane karam biraz bisküvi hastanedeydik ateşi çıktı dye öğlen döner dürüm ayran akşam 5 kşk patlıcan yemeği 4 kaşık yoğurt bir soğan bir domates bir dilim ekmek akşam fena değil .. ara öğün hiç yok

Oo bence yürüyüş süper olmuş poğoçalar erimiştir canımm :))

Canım bence zayıflayıp incecik olup kendine yeniden deli gibi aşık et .. o acı çeksin sen kendini bu kdr yıprtma

ama zaten obez değilim ki sonucta yani onun için bir şey yapmak istemiyorum önemsemiyorum yani önemsememeye çalışıyorum onu
tabiki de taş gibi olayım da güzel giyiniyim kıskansın diye bazen çok istiyorum
ama onun için bir şey yapmak istemiyorum

Günaydın baayanlarrr :) ben tartıldım merak edip de ve 66.7 çıktım;600 gr daha gitmiş çok sevindim. O yüzden bilgilerimi değiştiriyorum artık. İnşallah haftaya pazar daha güzel sonuçlar alırız

Günaydın baayanlarrr :) ben tartıldım merak edip de ve 66.7 çıktım;600 gr daha gitmiş çok sevindim. O yüzden bilgilerimi değiştiriyorum artık. İnşallah haftaya pazar daha güzel sonuçlar alırız
Ooo kuzum eriyorsun bende tartıldım 54.9 maalesef almışım kesin onayladım artık

Gerçi oda doğru amaaaaan kendin için başar boşver daha iyilerini hak ediyosun kendini iyi hissetmen için yap bunu

Selam kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun :) bayramda tatli yemedim. Gurbette oldugumuz icin bayramdan hicbir sey anlamadik. Ne disari ciktik ne de misafir geldi. Esimin sehir disindan arkadasi geldi onun icin pogaca börek kek muhallebili kadayif yaptim hepsinden de kendimi kisitlamadan yedim bayramdan önceki haftadan beri bir rahatlik var bende, yediklerime hic dikkat etmiyorum. Bazen öğle yemegi yemiyorum meyveyle gecistiriyorum aksam yemegini gec saatte yiyorum. Spor yapamiyorum topuk kemigim de 1 haftadir agri vardi giderek siddeti arttigi icin ip atlamayi biraktim. Şu an o agrim gecti ama cesaret edemiyorum ip atlamaya. Gebelikten itibaren sirt ve diz agrilarim vardi özellikle diz agrim daha da artti squat ve diger sporlari da yapamaz oldum hatta sandalyeye bile oturup kalkamiyorum o derece cok agriyor yaslilar gibi oldum her gün bir yerim arizalaniyor yaa burda havalar düzelmeye basladi aksamlari kizimla biraz yürüyüş yapmayi planlıyorum hem dizlerime de iyi gelir belki bu arada dayanamayip bugün tartildim o kadar yemeye kilo almisimsir diyordum ama vermisim bile cok sevindim neyse bende haftaya toplu söylerim benden bu kadar şekerler yazamasam da takip ediyorum sizleri hadi el birligiyle toparlanalim artik esim dikkat et verdiklerini de alacaksin o kadar emek verdin bosa gitmesin diyor. Dogru söylüyor aslinda. O yüzden yarindan itibaren yediklerime dikkat edecem çünkü bugünde baya kacirdim ve devami gelecek gibi ama söz yarin daha dikkatli olacagim hepinizi kocaman öpüyorum canlarim

İstersen bi derdim var forumuna yazabilirsin belki biraz rahatlarsın ne istediğine karar verirsin. Bence ne kaybettigini o daha sonra anlayacak boşver. Ama depresyona giripte kendini salmamaya çalış. Hem zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin. Lütfen aburcuburlara saldırma tut kendini. Ben mesela onları yersem şişman halimi hatırlayıp vazgeçiyorum. Sende öyle yaparsan belki canın istemez :)

Maşallah bayagı dolu dolu geçmis bayram. Hepimiz bayramda sapıtmışız kız

aynen zaten kilo alıp kendime küsmekten içime kapanmaktan korkuyorum

sabah: haşlanmış yumurta tatlı kaşığı zeytinyağı nane ve toz biber ile
öğle: 3 adet kuru kayısı
ara öğün: 100 gr çiğ köfte lavaşlı narekşili vs..
akşam yemeği: 7 kaşık mantı üzerinde 2-3 kaşık yoğurt ve 2 kaşık tereyağlı salça sosuyla
az sonra yeşil çayımı içerim

saat 3buçuktan yaklaşık 6buçuğa kadar gezdim dolandım yürüyerek çarşıya gittim 30-40 dk tutmuştur sonrası alışveriş şeklinde

Menum

Sabah (10.00)
3 cherry domates
1 br süt
Salatalık
Peynir
Marul
Maydanoz

Öğle (14.00)
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yogurt
4-5 kasık bitterli dondurma

Akşam (18.00)
4 tane sulu köfte
Bir kaç kasık yogurt

2 lt su

Gunaydinnnn

Gecmis bayraminiz mubarek olsun canlar..
Ramazann son gunu 700 gram verdim ve 62.800 oldum
Bayrama gelirsek cok yedim pogca borek domdurma patates pizza hep aparatif seyler hep yedkce yiyesim geldi ama kili 100 gram gbi almisim bn aldm diorum ama tarti yok diyor ☺☺

Bgun diyetle basladik
3 etimek
Lor peynir
1 yumurta
Salatalik

Ooo kuzu süpersin ya ben aldım valla 55 oldum çoook yedm şimcük bir erik bir kayısı yedm bir bardak süt 2 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı pekmez 3 bebek bisküvisi ocakta pişirdim üstüne ceviz koydum buzluğa attım onu yicem sıkıldım hep aynı şeylerden bide tatlı istiyo canım adet olcam karnımda davul gibi

yok kuzu sıskınlık vardır hıc ole dusunme bende aldım ama tartıda henuz gozukmuyor vucudumdan anlıyrum o kdrf yemeye de :):) yedıkce yıyesı gelıyor gercekden ınsann o yuzden eskıye devam canım.
sanada afıyet olsun kuzum adetken oluyor benmde suan aklm yemeklerde :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…