- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.641
Gunaydinnnn
Gecmis bayraminiz mubarek olsun canlar..
Ramazann son gunu 700 gram verdim ve 62.800 oldum
Bayrama gelirsek cok yedim pogca borek domdurma patates pizza hep aparatif seyler hep yedkce yiyesim geldi ama kili 100 gram gbi almisim bn aldm diorum ama tarti yok diyor ☺☺
Bgun diyetle basladik
3 etimek
Lor peynir
1 yumurta
Salatalik
Ooo kuzu süpersin ya ben aldım valla 55 oldum çoook yedm şimcük bir erik bir kayısı yedm bir bardak süt 2 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı pekmez 3 bebek bisküvisi ocakta pişirdim üstüne ceviz koydum buzluğa attım onu yicem sıkıldım hep aynı şeylerdenbide tatlı istiyo canım adet olcam karnımda davul gibi
Ay sorma kuzum ya dayanamıyorum buaralar bebeğim diş çıkartıyo sanırım gecem gündüzüm belli değil halsizlikten yiyesim geliyoyok kuzu sıskınlık vardır hıc ole dusunme bende aldım ama tartıda henuz gozukmuyor vucudumdan anlıyrum o kdrf yemeye de :):) yedıkce yıyesı gelıyor gercekden ınsann o yuzden eskıye devam canım.
sanada afıyet olsun kuzum adetken oluyor benmde suan aklm yemeklerde :):)
Ayyy ne kadar dobra bi cevap olmuş şeker atmadm kuzum ama bebe bisküvisi bile yeter dediğin gibi ben de protein yapayım o zaman ah başıma gelenler tamam kuzum beni gaza getirdin şimdi bak of offf üzüldüm şimdiMervecim adet falan bunlar hep bizim kendimizi kandırmalarımız kuzum tatlı şeyler yedikçe yiyesin gelecek adte olsan da olmasan da yani bence umurta falan sabah mümkün olduğunca çok ye ki kan şekerin düşmesin yoğurt ye bol bol kuzum bak böyle giderse günler geçicek bi bakmışsın 56-57 olmuşsun ve çoküzülüceksin üzülmeni istemiyorum
canım benım ıyıyım sen nasılsın özledım sizi ya. aynen yavru bende cok ıyı yedm yedkcede yıyesm geldı valla hep hamur ısı oldu ama artık duzene gırcez aynı tarıhlerde tatıldeyız 60 a ınsem harıka olcak ama kahvaltı ettm ya doymadım resmen :):)Aslıcanım merhaba nasılsın nasıl geçti tatil valla ben de neler yedim neler tartılmadım yani cesaretim yokama karnım şiş almış gibiyim bakalım bugün temiz bir sayfa açtım pişman değilim haketmiştik hiç diyet düşünmeden yedim valla 13 ağustosta tatile çıkıcaz inşallah o zamana kadar kaçamak yok
Eveeeet terrtemiz bir sayfa açmış bulunmaktayım hepimiz de öyle sanırım
sabah kahvaltım
3 yk lor
2 somates
4 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
sonra yeşil çay bu saate kadar 1 lt su
bu hafta karbonhidrat namına hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum 5-6 gündür uzun süre yetecek kadar yemişimdir zaten bu hafta yemesem bu haftayı da kurtarır onlarmeyve ve karbonhidrat yok bu hafta sebze protein gidicem
Ay sorma kuzum ya dayanamıyorum buaralar bebeğim diş çıkartıyo sanırım gecem gündüzüm belli değil halsizlikten yiyesim geliyoinşallah şişliktir kuzum ya
Günaydınlar kuşlarımmm. Eveet uzun bir tatil sonrası yine beraberiz. İnşallah temiz bir sayfa açıp devam edebiliriz yolumuza :) ben bayramda çok abartmadığım için kilo verdim üstüne iyi oldu ama her an alma tehlikesi olabilir,beni biliyosunuz
Aslıcım tebrik ederim cnm sen de vermişsin ne güzel olmuş bak.asl1can
Ama kilo alsak da üzülmemek lazım çünkü çok uzun bir süre ara verdik olucaktı o kadar
Ay kızlar benim görümce evleniyor ya bu hafta isteme ve söz olucak bi aksilik çıkmazsa,erkek tarafı düğünü çok uzatma taraftarı değil. Anammm kilo vermem iyice şart oldu
Ay valla çok iyi olucak şu eylül ayına kadar kurtulsam. Hem iş başlangıcı yapıcam 1 sene aradan sonra. Yepyeni bir şekilde başlamak istiyorum o yüzden. Dolabımı yenilemek istiyorum ah ah. Dün eşimle alışverişe çıktık bir kot pantolonla 2 tişört aldım. Aslında almıcaktım kilo verene kadar ama eşim kızıyo almak zorunda kaldım. Bi de bez ayakkabı aldım ucuz olanlardan defactodan. Ahh dedim zayıf olsam daha çok yakışıcaklar ama napiyim. Kotu çok beğendim ya Kotondan aldım dar paça pek giymesem de :) Çok bollaşırsa pens attırırım dedim kendi kendime onun planını da yaptım hahakuzum cok tesekkur ederım bayramda veremedm ama almadm da o kdr yemeye iyi bile :):) sen ıyı gıdıyorsun masallah verırsınde hemen dugun olmucak hos 3 ay snra bıle olsa harıka olursun.
Ay valla çok iyi olucak şu eylül ayına kadar kurtulsam. Hem iş başlangıcı yapıcam 1 sene aradan sonra. Yepyeni bir şekilde başlamak istiyorum o yüzden. Dolabımı yenilemek istiyorum ah ah. Dün eşimle alışverişe çıktık bir kot pantolonla 2 tişört aldım. Aslında almıcaktım kilo verene kadar ama eşim kızıyo almak zorunda kaldım. Bi de bez ayakkabı aldım ucuz olanlardan defactodan. Ahh dedim zayıf olsam daha çok yakışıcaklar ama napiyim. Kotu çok beğendim ya Kotondan aldım dar paça pek giymesem de :) Çok bollaşırsa pens attırırım dedim kendi kendime onun planını da yaptım haha
Ayy kuşum inşallah yaaharıka olcak kuzum merk etme eylule bomba gıbı olucaksın . iyi yapmıssın canım zayflaynca da alırsın olsun ınsan pıskolojıkde ıyı hıssetmelı dar paca gzldır ben hep ole alırım bol pek gıyemıyorum. bende dun elbıse aldm yanları acık tatılde gıymek ıcın dar elbıse ama güzel oldu tek karnım az cıkdı onuda hallederım artk 1 ay var o kdr da olsun dmı :):)
ben bıde zayfladıgımı kıyafetlerle anlıyorum daha cok yakısıyor.
Ayy kuşum inşallah yaasen çok güzel olucaksın öyle pek fazlan yok artık. Göbeği de en kötü ihtimalle korseyle halledersin ne olcak :) dar paça güzel aslında ama yakıştıramıyodum kendime. Eşim de bol paça sevmiyo bıktı zavallım pantolonlar bol geliyo zaten artık yavaş yavaş. Eylülde inşallah yepyeni biri olucammm
Evet ya bugüne kadar boğazımı tutmadığıma yanarım. Her seferinde başlayıp bozmasaydık şuan kilo korumakla uğraşırdık ama napalım insan bazı şeylerin geç varıyor farkına. Önemli olan bundan sonrası.canım benım sende bitanesın... olurmu ole dar paca yakısır hıc öle dusunme ustune gıydıgın seyler önemli aynen bende dedm dayarm korseyı ben bundan 5 yıl olmusdur hep korse gıyerdm hergun ay ne zordu o sıcaklarda sankı manken gıbı olmak zorundaydm tut bogazını :)
Evet ya bugüne kadar boğazımı tutmadığıma yanarım. Her seferinde başlayıp bozmasaydık şuan kilo korumakla uğraşırdık ama napalım insan bazı şeylerin geç varıyor farkına. Önemli olan bundan sonrası.
Ay her gün korse giyilir mi ya hiç bana göre değil bunalırım beni ateş basar anacım
İnşallah kuşum ya inşallahbende smdı dıyorum ne safmısım ya ona gore gıyın ne gerek vardı bı sırkette lavobaya cıkardm sıcak zaten ayy :):)
bende hep ole dıyoruym zamnnda yapsaydm ya yas olmus 28 ugras dur :):) ınsallah bundan snra korururz almayız
Kankammm hoşgeldin hepimiz de hoşgeldik tertemiz bir sayfada beraberiz
Ayyy ne kadar dobra bi cevap olmuş şeker atmadm kuzum ama bebe bisküvisi bile yeter dediğin gibi ben de protein yapayım o zaman ah başıma gelenler tamam kuzum beni gaza getirdin şimdi bak of offf üzüldüm şimdi
Hoş buldum kankacım :) olsun sen alsan da verirsin karbonhidrat ağırlıklı olunca insan kendini şişmiş hissediyo. Valla verdim ben de şaşırdım ama çok sevindim. Hedefi biraz daha aşağıya çekicem sanırım duruma göre bakıp karar vericem. Bol proteinli beslenirsin gider aldıkların da kuşum sen yaparsın çünkü.Kankammm hoşgeldin hepimiz de hoşgeldik tertemiz bir sayfada beraberizsana tebrik koyuyorum bayramı vererek atlattın maşallah sana bundan sonra da çok güzel devam edeceğine eminim eylülde fıstık olacaksın fıstıııkk
ben de aldım gibi hissediyorum ama bayramın ilk günü bir pantolon almıştım baya dar 28 beden dar paça siyah esnek ama.. yani şuan o var üzerimde çok almamışım demek ama tartılmadım moralim bozulmasın diye bu hafta karbonhidratsız geçiricem tatilde hep karbonhidrat ağırlıklı yedim vücudum eksiklik hissetmez bir hafta bence bu hafta meyveve karbonhidrat yemiycem bakalım pazara tartılıcam artık
dün ben de 2 tişört bir de gömlek aldım tişörtler s, gömlek 36 bedenama karnım çıktı sanki tatilde karnıma aldım sanki kilo bu hafta hemen toparlanmam lazım asıl tatile tam1 ay 2 günüm var hedefe ulaşıcam inşallah
sporuma da bugün itibariyle başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?