- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.661
Valla bence bi 5 kilo lazım cnmKizlar sizce kac kilo verince beden olculerimizde fark olur? Ben 1 haftada 1.5 kg vermisim de pantolonlarda bir fark gorecegimi sanmiyorum. Guzel bir suprizle karsilasmak icin ne zaman denesem pantolonlari??
Evet kuzum elimi artık sağlıklı şeylere atayım geç saatlerde de yedm hep o yaptı zaten biliyorum artık en geç 7 buçuk inşallah yicem yemek yeter yahu vermem lazım alıyorum :) kuzuuum 4 kşk ptlıcn yemeği bi soğan bi dlm ekmek bi salatalık 4 kşk yğurt yedm öğlende akşam da kıymalı bamya yerim 4 5 kaşık yoğurt ve salatayla beraber ekmek yemicemkuzum biz senin sayende bir araya geldik birbirimizi bulduk sen azimlisin ve çok da güzel kilo verdin vericeksin, dobra söyledim evet biliyorum ama ben kendime de böyle yapıyorum çünkü hayallerimiz hedeflerimiz var veremezsin diyenlere inat, istediğimiz her kıyafete girmek için, kendimizi aynaya baktığımızda beğenmek için, özgüvenimiz için yolumuza devam edicez ve başarıcaz hep birlikte
şimdi sakin ol acıktıkça yoğurt ye yumurta haşla ye en kötü 1-2 ufak meyve doğra yoğurda 1 kaşık pekmez de tamam süt için ama o bebe bisküvisinin falan hiç faydası yok sana boşa beyaz un şeker onlar emin ol güzel bakliyat sebze yoğurt yumurta yesen daha güzel süt olucak pul biberli yoğurdunu ye gece sabah salatalıklı suyunu yap bi motive ol anlıyorum düzenin şaşmış ama ağzına hemen zararlı bişey atma elin sağlıklıya gitsin ben çok yaşadım onca kilo vermişken geri alıp sonra da koyverip gitmeleri inan üzlmeni istemiyorum hadi şimdi toparlaaan
Canım her 5 kiloda bi beden oynuyor benim lohusayken altığım pantolon düşüyor belimden :)Kizlar sizce kac kilo verince beden olculerimizde fark olur? Ben 1 haftada 1.5 kg vermisim de pantolonlarda bir fark gorecegimi sanmiyorum. Guzel bir suprizle karsilasmak icin ne zaman denesem pantolonlari??
Canımmm hayırlısı olsun görümcen için :) sendd hoş geldiiin nasıl gidiyor ya bebiş nasıl kuzumValla bence bi 5 kilo lazım cnm
Hoş buldum kankacım :) olsun sen alsan da verirsin karbonhidrat ağırlıklı olunca insan kendini şişmiş hissediyo. Valla verdim ben de şaşırdım ama çok sevindim. Hedefi biraz daha aşağıya çekicem sanırım duruma göre bakıp karar vericem. Bol proteinli beslenirsin gider aldıkların da kuşum sen yaparsın çünkü.
Ben daha m bedenlere zor iniyorum ya kalıplar farklı olunca genelde L beden alıyorumhamile kalmadan önce de aynıydım gerçi çok fark yok Biraz daha kilo versem M bedene girerim herhalde üstüm geniş benim ya belden aşağısı vücuduma göre daha küçük :) popo zaten yok
Kizlar sizce kac kilo verince beden olculerimizde fark olur? Ben 1 haftada 1.5 kg vermisim de pantolonlarda bir fark gorecegimi sanmiyorum. Guzel bir suprizle karsilasmak icin ne zaman denesem pantolonlari??
Sağ ol şekerim. İyiyiz bebiş de iyi çok şükür hastalık filan yok bi daha da gelmez inşallahhhhCanımmm hayırlısı olsun görümcen için :) sendd hoş geldiiin nasıl gidiyor ya bebiş nasıl kuzum
Aman yavruu bebişler hasta olmasın çok zorSağ ol şekerim. İyiyiz bebiş de iyi çok şükür hastalık filan yok bi daha da gelmez inşallahhhh
Aslanım benimEveeetlokur um sayende gaza gelip spora başladım tekrardan 100 bacak 40 squat 200 iple başlıyorumm :)
Valla bence bi 5 kilo lazım cnm
Canım her 5 kiloda bi beden oynuyor benim lohusayken altığım pantolon düşüyor belimden :)
Ya lokurummmm motivem benim sağolasın 45 olunca hepinize tek tek dua edicem vallahii düştüğümde kaldıranlaran dost gibisi var mııAslanım benimhadi bakalımm tam gaz devam mervemmm 45 seni bekliyooo ki bence 50 bile fıstık olursun ama kopmak yokkk
ben de öğlen yemeğimi yedim 3-4 yk lor 1 haşlanmış yumurta domates yeşil biber
şimdi sade soda içiyorum öncesinde de yeşil çay içmiştim
birazdan ben de merdivende 1000 adım step yapıcam iş yeri sporu
Canımm sağol kuzum bu topik açıldığından beri 7 8 kilo veren arkadaşlarım var sen de yapıcaksın bunu :)))Darisi basimiza canim :) Supersin!
Vaaaay aslımm ara öğün he süpersin ay hepimiz bi enerjikiz Maşallaaah 41 kere nazar değmesin İnşalaaahbende badem hurma yıyorumaralarım baslamısdır
Ama kalıcı olması için öyle olması lazım kuzum benimde vrrmem gereken 10 kilom var daha sınırlandırmıyorum kendimi ama en kısa zamanda vermeliyim :)Off haklisin sanirim5kg da nerden baksan 1 ay..
Vaaaay aslımm ara öğün he süpersin ay hepimiz bi enerjikiz Maşallaaah 41 kere nazar değmesin İnşalaaah
Ay kuzum sorma ben artık badem almıyom 7 tane kesmiyo ki beni yoğurt salatalık yoğurt meyve falan yapıyorumemınonune gıttım dedm gıtmısken alayım ama gercekden ınsan kuruyemıse dayanamıyor ydkce yıyesım gelıyor :):) ama kapattım posetı devamı yarına öle yemeye alısdım kı 1 haftada aklmda hep yıcekler hafta sonuda gelınlık provam var bı yandan onuda dusunuyom
Ay kuzum sorma ben artık badem almıyom 7 tane kesmiyo ki beni yoğurt salatalık yoğurt meyve falan yapıyorumayyy çok heyecanlı ya kuzum hafta sonuna kadar gidicek en az 1 kilo eminim hepimiz hırslandık vallahi kuzuuu sen düğüne kadar verirsen baya gelinliği napcan bol gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?