Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar sizce kac kilo verince beden olculerimizde fark olur? Ben 1 haftada 1.5 kg vermisim de pantolonlarda bir fark gorecegimi sanmiyorum. Guzel bir suprizle karsilasmak icin ne zaman denesem pantolonlari??

Evet kuzum elimi artık sağlıklı şeylere atayım geç saatlerde de yedm hep o yaptı zaten biliyorum artık en geç 7 buçuk inşallah yicem yemek yeter yahu vermem lazım alıyorum :) kuzuuum 4 kşk ptlıcn yemeği bi soğan bi dlm ekmek bi salatalık 4 kşk yğurt yedm öğlende akşam da kıymalı bamya yerim 4 5 kaşık yoğurt ve salatayla beraber ekmek yemicem bol bol su içerim süt olsun diye gece yopurt limon pul biberi yaparım suyu yapayım ddm brz boğazm kötü soğuk içiliyor ya korktum yapmadım :) inşallah düzenim geri gelcek lokurum sizde yoktunuz iyice şaştım ben :)

Kizlar sizce kac kilo verince beden olculerimizde fark olur? Ben 1 haftada 1.5 kg vermisim de pantolonlarda bir fark gorecegimi sanmiyorum. Guzel bir suprizle karsilasmak icin ne zaman denesem pantolonlari??
Canım her 5 kiloda bi beden oynuyor benim lohusayken altığım pantolon düşüyor belimden :)

inşallah kuzum hepimiz de başarıcaz hedefi aşağı çekmelisin çünkü verirsin hiç önceye takılma bak ben de ortaokulda gördüğüm kiloları gördüm yani yeter ki olumsuz düşünme vereceğine inan

yani ben şuan 36 yım evdeki 36 lara da giriyorum deneyince de 36, 28 de 36 ya denkmiş zaten benim üstüm zaten incydi diyetten önce de m giyiyodum kolalrım kalın ama bedenim zaten inceydi benim de asıl popo basen yani sorun 112 cm di işte diyetten önce 42 giyiyodum genelde xl-xxl hatta kotta 32 beden falan giyiyodum yani 3 beden küçülmüşüm ama hala hatIrı sayılır bir basenim popom var 95 cm

Canım hoşgeldin öncelikle aramıza ilk haftalar biraz fazla gidebiliyor su kaybıfalan d aoluyor yani 4-5 kiloda 1 beden oynuyor diyebilirim kendi adıma 4-5 kilo verince baya bol geliyo pantolon ama 3 kilodan sonra da bi bollaşma hissedersin tabii spor yapıcaksan daha azda da fark ediyo kilo çok oynamasa da sıkılaşma oluyo çünkü spor olunca

Eveeet lokur um sayende gaza gelip spora başladım tekrardan 100 bacak 40 squat 200 iple başlıyorumm :)
Aslanım benim hadi bakalımm tam gaz devam mervemmm 45 seni bekliyooo ki bence 50 bile fıstık olursun ama kopmak yokkk

ben de öğlen yemeğimi yedim 3-4 yk lor 1 haşlanmış yumurta domates yeşil biber

şimdi sade soda içiyorum öncesinde de yeşil çay içmiştim

birazdan ben de merdivende 1000 adım step yapıcam iş yeri sporu

Ya lokurummmm motivem benim sağolasın 45 olunca hepinize tek tek dua edicem vallahii düştüğümde kaldıranlaran dost gibisi var mıı oğlumun doğum gününe 2 ay var onu hatırlayıp motive olucam yes be özüme döndürdün beni kankaaam bol protein süpersin dukan gibi bi hafta planladın galiba kuzum bugün baktımda dukanın ilk evresi sırf protein ekmek meyve sebze hiç bişey yok yoğurt süt var yağsız olması lazımmış ama emzirenler yapamıyormuş aslında baya kilo verdirir bu yöntem bebeğim bu pazara hedefine ulaşabilirsin bile bende bi sade soda içeyim bol su bol temizlik hareketli bir gün geçiriyorum 2 saat uykuyla acayip gaza geldim

Vaaaay aslımm ara öğün he süpersin ay hepimiz bi enerjikiz Maşallaaah 41 kere nazar değmesin İnşalaaah

emınonune gıttım dedm gıtmısken alayım ama gercekden ınsan kuruyemıse dayanamıyor ydkce yıyesım gelıyor :):) ama kapattım posetı devamı yarına öle yemeye alısdım kı 1 haftada aklmda hep yıcekler hafta sonuda gelınlık provam var bı yandan onuda dusunuyom

Ay kuzum sorma ben artık badem almıyom 7 tane kesmiyo ki beni yoğurt salatalık yoğurt meyve falan yapıyorum ayyy çok heyecanlı ya kuzum hafta sonuna kadar gidicek en az 1 kilo eminim hepimiz hırslandık vallahi kuzuuu sen düğüne kadar verirsen baya gelinliği napcan bol gelirse

aynen cok haklısın bende daha almam arada da degısmek lazm arayı zaten :):)

kız sen ben o kdr verdmde gelınlık bol gelsn benım ust dıılde bel sorunum oldugundan gelınlıkde prenses model zaten bıde arkası ıplı kuzu bakalım nasıl olcak nasıl yapmıslar ınsallah fazlalıklarm cıkmaz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…