Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canımm çok yakışcağından eminim çok güzelsin zaten prenses gelinlik harika durucak üstünde :)

Harikasın kuzummm 2 ay var demek oğluşunun doğum gününe ooo o zaman sen 40 lılara gelmiş olucaksın ama bu düzende devam mervem spor bol hareket her fırsatta hareket bol yoğurt suu sebzee 2 ayda çok güzel vereceğinden eminimm
Ben tam dukan yapmıyorum ama karbonhidrat ve meyve yemiycem bu hafta yani kuruyemiş falan da yemem sadece sebze sebze yemekleri ve protein işte bol yoğurt falan.. bu hafta geçen haftaki karbonhidratları dengelemem lazım ama sebze yoğurt tavuk yumurta falan bol miktarda yerim az önce de 1000 adım step yaptım merdivenlerde 10dk sürüyo ama ter döktüm yani

Oh maşallah herkes gaza gelmiş tatil sonrası ne güzel :)
Benim kızın da doğum günü ekim ayında olucak. Düzenli şekilde devam edersem istediğim gibi olurum diye düşünüyorum ama bakalım. :) hayırlısı artık yavaş yavaş gidicek

İnşallah kuzum ya dediğin gibi yaparım bol spor yapmalıyım bol yürüyüşte şart :) çok mantıklı bi beslenme düzeni bebeğim bende senin gibi yapayım bari şimdi 4 kşk yoğurt 1 salatalık yarım pakt eti form pul biberle beraber yedim arada :)) vaaay süpersin bebeğim bende mi yapsam 1000 de çok maşallaah ama yapcak yerim yok ya en iyisi ipe devam squata devam

Ay kuzum sen 10 defa olursun ekime kadar 55 bile olursunn :)))

Selam kizlar :) bugün hastaneye gittim agrilarim icin. Gitmisken bir de diyetisyene görüneyim dedim. Yag oranim 30 cikti fazlaymis ideal kilom 60 bir liste verdi ben şok oldum ben o listedekilerin neredeyse yarisini yiyorum 1800 kalorilikmis esim diyor senin diyetisyene ihtiyacin yok ki gayet iyi gidiyorsun zaten yine ayni devam et diyor kafam karisti ne yapsam bilemedim

Merhaba
Bende diyetsyenle verdm ilk gttgmde bende bu kdr mi yicem demisdm cnku bi anda kesmek istemiyor diyetsyenler yavas yavas kesiyorki ilerleyn zmanlarda kilo vermem durmasin die surekli diyetsyene gtceksen yapabilirsin bence sana cok gelmesin o dengelemisdr.

Dogru diyorsun canim ama ben 2 aydir dikkat ediyorum kendimce bir düzen oturtmustum simdi bu listeyi uygularsam kilo almaz miyim ilk zamanlarda ?

Dogru diyorsun canim ama ben 2 aydir dikkat ediyorum kendimce bir düzen oturtmustum simdi bu listeyi uygularsam kilo almaz miyim ilk zamanlarda ?
Canım diyetisyene uy eğer gidiyosan kilo verdiriyor onlar ona göre veriyor :) benimde %30 yağ vardı şmdi kaç acaba .sss gidesim geldi benimde

selam kızlar :)
dün akşam çok ağladığım için zayıfladığımı düşündüm ve bu gün tartıldım tartı 61.3 dedi.
sabah(11.00)kahvaltım:2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı zeytinyağı tuz kuru nane ve toz biber ile,yanında yeşil çay11
akşam(17.00)yemeğim:saymadan patates salatası yedim ,1 peynirli poğaça
tüm gün yeşil çay içtim 3-5 bardak ve siyah çayda içtim biraz şekersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…