- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.681
Canımm çok yakışcağından eminim çok güzelsin zaten prenses gelinlik harika durucak üstünde :)aynen cok haklısın bende daha almam arada da degısmek lazm arayı zaten :):)
kız sen ben o kdr verdmde gelınlık bol gelsn benım ust dıılde bel sorunum oldugundan gelınlıkde prenses model zaten bıde arkası ıplı kuzu bakalım nasıl olcak nasıl yapmıslar ınsallah fazlalıklarm cıkmaz :):)
Canımm çok yakışcağından eminim çok güzelsin zaten prenses gelinlik harika durucak üstünde :)
Ya lokurummmm motivem benim sağolasın 45 olunca hepinize tek tek dua edicem vallahii düştüğümde kaldıranlaran dost gibisi var mııoğlumun doğum gününe 2 ay var onu hatırlayıp motive olucam yes be özüme döndürdün beni kankaaam bol protein süpersin dukan gibi bi hafta planladın galiba kuzum bugün baktımda dukanın ilk evresi sırf protein ekmek meyve sebze hiç bişey yok yoğurt süt var yağsız olması lazımmış ama emzirenler yapamıyormuş aslında baya kilo verdirir bu yöntem bebeğim bu pazara hedefine ulaşabilirsin bile bende bi sade soda içeyim bol su bol temizlik hareketli bir gün geçiriyorum 2 saat uykuyla acayip gaza geldim
Süpeeer olucaksın bunu herkes böyle düşünüyordur kuzum benim :)) foto isterimcanım benım ya cok tesekkur ederım o senin güzel görüşün iyi niyetlı arkdasım benım..
İnşallah kuzum ya dediğin gibi yaparım bol spor yapmalıyım bol yürüyüşte şart :) çok mantıklı bi beslenme düzeni bebeğim bende senin gibi yapayım bari şimdi 4 kşk yoğurt 1 salatalık yarım pakt eti form pul biberle beraber yedim arada :)) vaaay süpersin bebeğim bende mi yapsam 1000 de çok maşallaah ama yapcak yerim yok ya en iyisi ipe devam squata devamHarikasın kuzummm 2 ay var demek oğluşunun doğum gününe ooo o zaman sen 40 lılara gelmiş olucaksın ama bu düzende devam mervem spor bol hareket her fırsatta hareket bol yoğurt suu sebzee 2 ayda çok güzel vereceğinden eminimm
Ben tam dukan yapmıyorum ama karbonhidrat ve meyve yemiycem bu hafta yani kuruyemiş falan da yemem sadece sebze sebze yemekleri ve protein işte bol yoğurt falan.. bu hafta geçen haftaki karbonhidratları dengelemem lazım ama sebze yoğurt tavuk yumurta falan bol miktarda yerim az önce de 1000 adım step yaptım merdivenlerde 10dk sürüyo ama ter döktüm yani
Ay kuzum sen 10 defa olursun ekime kadar 55 bile olursunn :)))Oh maşallah herkes gaza gelmiş tatil sonrası ne güzel :)
Benim kızın da doğum günü ekim ayında olucak. Düzenli şekilde devam edersem istediğim gibi olurum diye düşünüyorum ama bakalım. :) hayırlısı artık yavaş yavaş gidicek
ay kız ağzından bal damlıyo valla heeAy kuzum sen 10 defa olursun ekime kadar 55 bile olursunn :)))
Süpeeer olucaksın bunu herkes böyle düşünüyordur kuzum benim :)) foto isterim
Kankaaam sen bayramda verdim biliyosun demi sana hiç bişey engel olamaz artıkınay kız ağzından bal damlıyo valla heeAminnn
Evet canm atarsın bana şöyle boydan :))atarım tabıkı canım tabı ordakı bayan bı gzl resım cekebılse dıbımden resm cekmeye calısıyor ayar edıyor benı olmadı anneme cekdırırm.
tabıkı atmam mı :):) sen bana hala atcan bak ınstagramdan bı atı ver su gelınlıgını bakımEvet canm atarsın bana şöyle boydan :))
Haha doğru dedin kankutttKankaaam sen bayramda verdim biliyosun demi sana hiç bişey engel olamaz artıkın
Dur atim kuzum :))))tabıkı atmam mı :):) sen bana hala atcan bak ınstagramdan bı atı ver su gelınlıgını bakım
Helaaaal olsun sana bebeeemHaha doğru dedin kankutttheytt beee
Selam kizlar :) bugün hastaneye gittim agrilarim icin. Gitmisken bir de diyetisyene görüneyim dedim. Yag oranim 30 cikti fazlaymisideal kilom 60 bir liste verdi ben şok oldum ben o listedekilerin neredeyse yarisini yiyorum 1800 kalorilikmis esim diyor senin diyetisyene ihtiyacin yok ki gayet iyi gidiyorsun zaten yine ayni devam et diyor kafam karisti ne yapsam bilemedim
Merhaba
Bende diyetsyenle verdm ilk gttgmde bende bu kdr mi yicem demisdm cnku bi anda kesmek istemiyor diyetsyenler yavas yavas kesiyorki ilerleyn zmanlarda kilo vermem durmasin die surekli diyetsyene gtceksen yapabilirsin bence sana cok gelmesin o dengelemisdr.
Canım diyetisyene uy eğer gidiyosan kilo verdiriyor onlar ona göre veriyor :) benimde %30 yağ vardı şmdi kaç acaba .sss gidesim geldi benimdeDogru diyorsun canim ama ben 2 aydir dikkat ediyorum kendimce bir düzen oturtmustum simdi bu listeyi uygularsam kilo almaz miyim ilk zamanlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?