Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar tüm gün yediklerimi yazayım bakalım ne yapmışm :/
3 dl ekmek,birkaç kaşık makarna, 1 kk kaşar peyniri,5-6 zeytin,1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez ,birkaç küçük çikolata misafirler için olanlar var ya paketli tek tek. 1 tabaktan az kıymalı patates ve biraz yoğurt,1 orta boy salkım üzüm.
Başka bişey var mı hatırlayamadım tam adapte olamadım henüz hihihi

sanki yanlış bir şeyler var gibi
sabah öğle akşam şeklinde ayırmadığın için olabilir o yanlış :)

Menumude yazayım
Sabah 12.30 (Bugun biraz geç kalktım)
1 tereyagli yumurta
1br tarçınlı süt
3 cherry domates
Salatalik
Marul
Peynir
Aksam 17.00
2 tane haşlanmis tavuk eti
1 kase soguk ayran çorbası

1 br tuzsuz ayran
2 lt su
Bugun spor yapmaya calistim ama yarısında pes ettim. 10 dk anca dayandım. Kalbim çok hızlı atıyordu dayanamadım bıraktım. Sonrasında da 30 dk da kendime zor geldim. Acaba kondisyonum yok diye mi böyle oldu. Yaptigim seylerde gayet basitti. Niye boyle oldum ki?? Yoksa bir rahatsızlıgım mı var? Sizde boyle oluyor musunuz? Yuruyus yaparken bir sıkıntım yok ama yokuş çıkarken yoruluyorum.

Guzel başlangıc yapmışsın canım. Bende pro agırlıklı gitmeye çalısıyorum. Devamı gelir inşallah.

Kahvaltı gayet guzel canım. Ben şahsen patetesi çok tercih etmiyorum glisemik endeksi bayagi yuksek.

Dogru diyorsun canim ama ben 2 aydir dikkat ediyorum kendimce bir düzen oturtmustum simdi bu listeyi uygularsam kilo almaz miyim ilk zamanlarda ?
Almazsn ama biraz ilk zmanlar agir verirsn snra duzelir tabi sen iyi kilo verebiliorsan hic uyma derm ama bu yandan da diyetsyen yagdan vermeni de saglar bu önemli.

Gunaydinnnnn ben tatil modundan cikamadim sanirim ☺☺

Dun aksam az sehriye corbasi
Kurufasulye
Yogurt bi iki dilim kavun

Sonra sütlac ☺☺
Snra bi uyudum 9 da 10 da uyandm bi acikdim kiraz yedim ya bu olmadi hep seker oldu insallah bugun duzelticem

sanki yanlış bir şeyler var gibi
sabah öğle akşam şeklinde ayırmadığın için olabilir o yanlış :)
Hehe evet biraz tuhaf oldu ama bebek olunca anca böyle oluyo :) gerçi öğlen yediklerimi yazmamışım 2 kaşık patates püresiyle 1 parça tavuk pirzola vardı. Öyle ayıra ayıra yazmaya üşendim açıkçası

Günaydın kızlar erkenciyim yine malum Erva hanım sayesinde :)
Kahvaltıda peynirli kaşarlı tost,4 zeytin yedim. Şekersiz çay içiyorum bi de. Ah ya eşim evdeyken daha düzenliydim kahvaltı yapıyodum güzelce. Sonra akşam yiyodum o sayede verdim kiloları da zaten. Şimdi tek kalınca yine düzensiz oldu benim yemek işi. Ama bugün daha dikkatli olucam. 2 öğün yemeye daha çok alışmıştım tatilde ama bakalım şimdi ne olucak. :)

Aslıcım günaydın canım :) benim de senin gibi değişik oldu dün ama ilk günümüzdü ondan oldu sanırım :) bugün daha iyi gideriz inşallah. Tekrar adapte olmak zor oldu gibi dimi :)

Aslıcım günaydın canım :) benim de senin gibi değişik oldu dün ama ilk günümüzdü ondan oldu sanırım :) bugün daha iyi gideriz inşallah. Tekrar adapte olmak zor oldu gibi dimi :)

gunaydnn canım benım bende sana yazcakdım aynen ılk gun sastı bızı ınsallah bugun gzl devam edıcez.

olsun kuzum kahvaltın gayet gzl ben tost sevıyorum yannda yesıllıkde tamam ıste sen duzene sokarsın :):)

gunaydnn canım benım bende sana yazcakdım aynen ılk gun sastı bızı ınsallah bugun gzl devam edıcez.

olsun kuzum kahvaltın gayet gzl ben tost sevıyorum yannda yesıllıkde tamam ıste sen duzene sokarsın :):)
Aynen kuşum düzene sokucaZ yavaş yavaş. Diyete başladığım gün gibi oldu yahu
Sen dün öğlen ne yemiştin onu yazmadın sanırım dimi görmedim çünkü

Aynen kuşum düzene sokucaZ yavaş yavaş. Diyete başladığım gün gibi oldu yahu
Sen dün öğlen ne yemiştin onu yazmadın sanırım dimi görmedim çünkü

arayı kaynatıyorum kız ne hemen soruyon :):)
saka sakaa :):) duz fırın kofte 1 dılım ekmek salata yogurt yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…