- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.701
Canım diyetisyene uy eğer gidiyosan kilo verdiriyor onlar ona göre veriyor :) benimde %30 yağ vardı şmdi kaç acaba .sss gidesim geldi benimde
Kızlar tüm gün yediklerimi yazayım bakalım ne yapmışm :/
3 dl ekmek,birkaç kaşık makarna, 1 kk kaşar peyniri,5-6 zeytin,1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez ,birkaç küçük çikolata misafirler için olanlar var ya paketli tek tek. 1 tabaktan az kıymalı patates ve biraz yoğurt,1 orta boy salkım üzüm.
Başka bişey var mı hatırlayamadımtam adapte olamadım henüz hihihi
Bende kesin aldım canım. Yarın reglim de bitiyor. En iyisi gidip bir tartılayım. Sende o kadar almamissindır ya odem vardir. Uzme kendini. Kiraz sapıyla yesil cay kaynat iç iyi geliyor şişligeKilon çok değil canım bişi olmaz sonun benim gibi olmadı ya ben kilo aldm
Eveeeet terrtemiz bir sayfa açmış bulunmaktayım hepimiz de öyle sanırım
sabah kahvaltım
3 yk lor
2 somates
4 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
sonra yeşil çay bu saate kadar 1 lt su
bu hafta karbonhidrat namına hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum 5-6 gündür uzun süre yetecek kadar yemişimdir zaten bu hafta yemesem bu haftayı da kurtarır onlarmeyve ve karbonhidrat yok bu hafta sebze protein gidicem
Guzel başlangıc yapmışsın canım. Bende pro agırlıklı gitmeye çalısıyorum. Devamı gelir inşallah.Harikasın kuzummm 2 ay var demek oğluşunun doğum gününe ooo o zaman sen 40 lılara gelmiş olucaksın ama bu düzende devam mervem spor bol hareket her fırsatta hareket bol yoğurt suu sebzee 2 ayda çok güzel vereceğinden eminimm
Ben tam dukan yapmıyorum ama karbonhidrat ve meyve yemiycem bu hafta yani kuruyemiş falan da yemem sadece sebze sebze yemekleri ve protein işte bol yoğurt falan.. bu hafta geçen haftaki karbonhidratları dengelemem lazım ama sebze yoğurt tavuk yumurta falan bol miktarda yerim az önce de 1000 adım step yaptım merdivenlerde 10dk sürüyo ama ter döktüm yani
Kahvaltı gayet guzel canım. Ben şahsen patetesi çok tercih etmiyorum glisemik endeksi bayagi yuksek.selam kızlar :)
dün akşam çok ağladığım için zayıfladığımı düşündüm ve bu gün tartıldım tartı 61.3 dedi.
sabah(11.00)kahvaltım:2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı zeytinyağı tuz kuru nane ve toz biber ile,yanında yeşil çay11
akşam(17.00)yemeğim:saymadan patates salatası yedim ,1 peynirli poğaça
tüm gün yeşil çay içtim 3-5 bardak ve siyah çayda içtim biraz şekersiz.
Almazsn ama biraz ilk zmanlar agir verirsn snra duzelir tabi sen iyi kilo verebiliorsan hic uyma derm ama bu yandan da diyetsyen yagdan vermeni de saglar bu önemli.Dogru diyorsun canim ama ben 2 aydir dikkat ediyorum kendimce bir düzen oturtmustum simdi bu listeyi uygularsam kilo almaz miyim ilk zamanlarda ?
Hehe evet biraz tuhaf oldu ama bebek olunca anca böyle oluyo :) gerçi öğlen yediklerimi yazmamışım 2 kaşık patates püresiyle 1 parça tavuk pirzola vardı. Öyle ayıra ayıra yazmaya üşendim açıkçasısanki yanlış bir şeyler var gibi
sabah öğle akşam şeklinde ayırmadığın için olabilir o yanlış :)
Aslıcım günaydın canım :) benim de senin gibi değişik oldu dün ama ilk günümüzdü ondan oldu sanırım :) bugün daha iyi gideriz inşallah. Tekrar adapte olmak zor oldu gibi dimi :)Gunaydinnnnn ben tatil modundan cikamadim sanirim ☺☺
Dun aksam az sehriye corbasi
Kurufasulye
Yogurt bi iki dilim kavun
Sonra sütlac ☺☺
Snra bi uyudum 9 da 10 da uyandm bi acikdim kiraz yedim ya bu olmadi hep seker oldu insallah bugun duzelticem
Yaa deme öyle kızzzz seninkiler de gidicek kalıcı değil çünkü :) sadece bi şişlik o :)Helaaaal olsun sana bebeeemben sopalık sen tebriklik
Aslıcım günaydın canım :) benim de senin gibi değişik oldu dün ama ilk günümüzdü ondan oldu sanırım :) bugün daha iyi gideriz inşallah. Tekrar adapte olmak zor oldu gibi dimi :)
Günaydın kızlar erkenciyim yine malum Erva hanım sayesinde :)
Kahvaltıda peynirli kaşarlı tost,4 zeytin yedim. Şekersiz çay içiyorum bi de. Ah ya eşim evdeyken daha düzenliydim kahvaltı yapıyodum güzelce. Sonra akşam yiyodum o sayede verdim kiloları da zaten. Şimdi tek kalınca yine düzensiz oldu benim yemek işi. Ama bugün daha dikkatli olucam. 2 öğün yemeye daha çok alışmıştım tatilde ama bakalım şimdi ne olucak. :)
gunaydnn canım benım bende sana yazcakdım aynen ılk gun sastı bızı ınsallah bugun gzl devam edıcez.
Aynen kuşum düzene sokucaZ yavaş yavaş. Diyete başladığım gün gibi oldu yahuolsun kuzum kahvaltın gayet gzl ben tost sevıyorum yannda yesıllıkde tamam ıste sen duzene sokarsın :):)
Aynen kuşum düzene sokucaZ yavaş yavaş. Diyete başladığım gün gibi oldu yahu
Sen dün öğlen ne yemiştin onu yazmadın sanırım dimi görmedim çünkü
Güzel olmuş cnm niye saklıyosun ki hıııı seni gidi seniarayı kaynatıyorum kız ne hemen soruyon :):)
saka sakaa :):) duz fırın kofte 1 dılım ekmek salata yogurt yedım
Kırmızı ne ola ki ?kahvaltı:
1 yumurta zeytin yağlı 1 çay kaşığı
yarım şeftali ,yarım kırmızı ,armut dilimi
ve siyah çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?