Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bende smdı ıcdım hazır benımkı sırkette demlemeyle pek ugrasmıom :):)
Sallama çaylar güzel değil kuzum ya demlemek en sağlıklısı aslında
kırmızı erik yazacaktım erik yazmayı unutmuşum
bu gün 2 yumurta vardı kahvaltıda ama kaç gündür kahvaltıda 2 yumurta yediğimden için almadı açıkcası :/
Ya evet için almıyosa yeme boşver. Onun yerine peynir süt yoğurt tüket

Sallama çaylar güzel değil kuzum ya demlemek en sağlıklısı aslında

Ya evet için almıyosa yeme boşver. Onun yerine peynir süt yoğurt tüket

EVET DE NE BILIM PEK NORMALIDE SEVMIYORUM ASIL LIMONLA IYI OLUYOR BELKI ALIRIM BAKALIM. AKSAM EVDE YAPIOZ BAZEN

1 kupa yeşil çay demledim onu içiyorum şimcik kızlar. Uzun zamandır içmiyordum mereti
Benim tek ara vermediğim şey kanka bayramda bile heralde yediklerimden yırtmak için hergün 2-3 kupa içtim şimdi de içtim bi kupa daha sabahtan beri 1 lt su içtim sabah kalkar kalkmaz maydonoz suyumu içtim sonra 4-5 kaşık yoğurt yedim sonra işe geldim su ve yeşil çay kahvaltıda da 2 haşlanmış yumurta yedim domates biber falan

bende smdı ıcdım hazır benımkı sırkette demlemeyle pek ugrasmıom :):)
benimki aktardan açık aldım bu defa ama o çaykurun tenekede olanından biraz farklı bi tadı var pek sevmedim de bitene kadar içerim artık 1tk koyuyorum üzerine kaynar suyu ılıyınca da içiyorum

oh afıyet olsun kuzum gene formundasın gercekden 2 yumurta ekmeksız bana cok zor glıyor kahvaltı ya bende 2 etımek 1 yumurta lor peynır yedım. ,
yesıl caya bende ara vermısdım asıl ıcmek lazmda ah ah :):)

oh afıyet olsun kuzum gene formundasın gercekden 2 yumurta ekmeksız bana cok zor glıyor kahvaltı ya bende 2 etımek 1 yumurta lor peynır yedım. ,
yesıl caya bende ara vermısdım asıl ıcmek lazmda ah ah :):)

kuzu evet ben de zorlanıyorum ama bu hafta karbonhidrat yok bana çok abarttım tatilde sabah simitler poğaçalar börekler akşam makarnalar yani tamamen karbonhidrat üzerine oldu o yüzden bu hafta sebze protein tatlı falan da yedim o yüzden de meyve yemiycem ki meyve de çok yedim zaten bu hafta böyle geçsin bakalım

benimki aktardan açık aldım bu defa ama o çaykurun tenekede olanından biraz farklı bi tadı var pek sevmedim de bitene kadar içerim artık 1tk koyuyorum üzerine kaynar suyu ılıyınca da içiyorum

kuzum lımon koy ıcıne ole guzel oluyor. caykurunkıde mı acık hıc gormedm ole ben dırek sallama alıyorumda.

benımde yememn lazm o zman bende cok pogcalar pızza hamburgerler yedım bı duzene sokcam bu oglen sebze dıorum aksam da yulaf yesem dıorum hem tok tutuyor.

kırmızı erik yazacaktım erik yazmayı unutmuşum
bu gün 2 yumurta vardı kahvaltıda ama kaç gündür kahvaltıda 2 yumurta yediğimden için almadı açıkcası :/

Canım omlet falan yapsana ben de çok yumurta yiyorum ama işte en güzel de o tutuyo 1tk z.yağla falan omlet yap maydonoz kooy peynir kooy yani illa haşlama şart deil ki öyle sıkılıyo insan

Almazsn ama biraz ilk zmanlar agir verirsn snra duzelir tabi sen iyi kilo verebiliorsan hic uyma derm ama bu yandan da diyetsyen yagdan vermeni de saglar bu önemli.

Aynen canim şu an güzel kilo veriyorum 2 ayda 9 kilo vermisim. Bi de kilo vermem duracakmis gibi hissediyorum biraz da o yüzden diyetisyene gittim. Senin de dedigin gibi yagdan vermemi sağlayabilir zaten yag oranim fazlaymis. Bugün listeye göre basladim bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…