- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.741
Aynen canim şu an güzel kilo veriyorum 2 ayda 9 kilo vermisim. Bi de kilo vermem duracakmis gibi hissediyorum biraz da o yüzden diyetisyene gittim. Senin de dedigin gibi yagdan vermemi sağlayabilir zaten yag oranim fazlaymis. Bugün listeye göre basladim bakalim nasil olacak
cok ıyı olcak kuzum emn ol 2 ayda cok ıyı kılo vermıssın masallah ama dedıgın gıbı durma donemı olur hem yagdan dııl su ve kasdan gıder smdı kontrole alman harıka olmus.
Yorumun icin teşekkür ederim canim. Kafam karismisti gercekten iyi oldu seninle konusmam. Sen diyetisyene ilk gittiginde kilo ve boy haricinde bel cevresi vs gibi baska olcum yapti mi dr? Dün kan tahlili yaptirmadi 15 gün sonra kontrol icin geldiginde yapariz dedi. Sende de böyle mi oldu canim?
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta( listeye göre 1has.yumurta olmasi gerekiyordu ama esim 2 tane haslamis bende aceleyle hic farketmedim yedikten sonra aklima geldi) 5 zeytin, 1t.k pekmez, 1kk peynir 1c.b sekersiz cay, 1 bucuk dilim tahilli ekmek
Ara 1 dilim kavun 5 findik
Kızlar yemeğe dışar çıkıcaz gelince yazarım öpüyorum hepinizi
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta( listeye göre 1has.yumurta olmasi gerekiyordu ama esim 2 tane haslamis bende aceleyle hic farketmedim yedikten sonra aklima geldi) 5 zeytin, 1t.k pekmez, 1kk peynir 1c.b sekersiz cay, 1 bucuk dilim tahilli ekmek
Ara 1 dilim kavun 5 findik
Afiyet olsun canım benimöglen menüm
ayse fasulye zeytınyaglı bıraz fazlaydı zeytınyagı ama suyunu yemedım
1 dılım ekmek
cacık
Öğle yemeğini dışarda yedik bugün
1 kepçe ıspanağıyla ıspanaklı yumurta
1 kase cacık
1 pasta tabağı salata
6 tane de parmak gibi köfte
neler neler vardı pilavlar püreler patates gratenler makarnalar ama yemedimmm
ohh afıyet olsun kuzum dayanıklısın sen ya masallah 1 ay sonra tatılde acısı cıkacak :):)
Valla balım inşallah tatilde evet hiç acımam yani
Kızlar şu an bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum. Sabahtan eczaneye gittim. Oradanda çarsıda dolaştım. Neyse kilomu söyleyeyim size. İki yerde tartıldım bir tanesi manueldi digeri elektronik. Elektronikte 51.9 çıktım Manuelde de 51 kusurdu. Ohh sukurler olsun. Bayram beni teget geçti. Hatta vermisim. Geçen gun arkadasım kilomu sormustu bende 53 demisti. Hedefin ne dedi 48-49 dedim. Yok hayatta o kadar olamazsın falan 5 kilo çok fazlaymışta falan dedi. Benimde bayagı moralim bozuktu Simdi biraz duzeldi.
Kızlar şu an bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum. Sabahtan eczaneye gittim. Oradanda çarsıda dolaştım. Neyse kilomu söyleyeyim size. İki yerde tartıldım bir tanesi manueldi digeri elektronik. Elektronikte 51.9 çıktım Manuelde de 51 kusurdu. Ohh sukurler olsun. Bayram beni teget geçti. Hatta vermisim. Geçen gun arkadasım kilomu sormustu bende 53 demisti. Hedefin ne dedi 48-49 dedim. Yok hayatta o kadar olamazsın falan 5 kilo çok fazlaymışta falan dedi. Benimde bayagı moralim bozuktu Simdi biraz duzeldi.
Kızlar öğle yemeği niyetine 1 kase ev yoğurdunun içine nane pulbiber ekledim ve 1 dl tb ekmeği doğradım onu yiyorum :)
Niye veremiycekmişsin bak bal gibi de veriyosun bu insanların kendilerini de başkalarını da sınırlandırmalarına çok kızıyorum daha iyi nasıl olur diye düşünmek lazım hayatta veremem hayatta veremezsin falan niye düşüncelerimizi engelliyoruz ki sonuçta mantık belli aldığın kalori yaktığından az olursa eninde sonunda verirsin sen de olursun kuzum 48-49 ben de olucam inşallah sonuçte böyle doğmadık yanikaşımızın yerinden göz çıksın demiyoruz yaa
Kızlar öğle yemeği niyetine 1 kase ev yoğurdunun içine nane pulbiber ekledim ve 1 dl tb ekmeği doğradım onu yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?