Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

cok ıyı olcak kuzum emn ol 2 ayda cok ıyı kılo vermıssın masallah ama dedıgın gıbı durma donemı olur hem yagdan dııl su ve kasdan gıder smdı kontrole alman harıka olmus.

cok ıyı olcak kuzum emn ol 2 ayda cok ıyı kılo vermıssın masallah ama dedıgın gıbı durma donemı olur hem yagdan dııl su ve kasdan gıder smdı kontrole alman harıka olmus.

Yorumun icin teşekkür ederim canim. Kafam karismisti gercekten iyi oldu seninle konusmam. Sen diyetisyene ilk gittiginde kilo ve boy haricinde bel cevresi vs gibi baska olcum yapti mi dr? Dün kan tahlili yaptirmadi 15 gün sonra kontrol icin geldiginde yapariz dedi. Sende de böyle mi oldu canim?

Kahvaltim 2 haslanmis yumurta( listeye göre 1has.yumurta olmasi gerekiyordu ama esim 2 tane haslamis bende aceleyle hic farketmedim yedikten sonra aklima geldi ) 5 zeytin, 1t.k pekmez, 1kk peynir 1c.b sekersiz cay, 1 bucuk dilim tahilli ekmek

Ara 1 dilim kavun 5 findik

ne demek canım ınsallah faydalı olurum.
ben ılk gıttım ıste zaten tartıda yag oranım cıkdı karnımda kollarmda ve bacaklarımda ne olmam gerekenı de yazıordu. 15 gun snra aynen benmde kontrolum vardı tahlıl verdım ınsulun dırencım yuksek cıkdı mesela snra dıyetle dusdu ılk zamnlar agır verdm 1 ayda 2 kılo gıbı snra daha ıyıydı ınsulun dırencı olunca. tek ıyı yonu dıyetsyenn kıloyu nerdn verdıgını gormek bana dıordu gobekden su kdr bacaklardan su kdr bazen kılomdan gıtmeyıp yagmdan gıdıyordu hem vucudundakı yag oranı suan yuksek takıpde olması cok guzel sakın az verdm dıe uzulme.

afıyet olsun. olsun yumurtadan bı gunluk zarar gelmez öle oldugunda ekmegı daha az yer dengelersın sabah kahvaltında.
Kızlar yemeğe dışar çıkıcaz gelince yazarım öpüyorum hepinizi

afıyet olsun kuzuma

Aslında listeye göre böyleyse sabah kahvaltısı normalmiş bence 2 yumurta evet biraz çok olmuş ama yumurta 1 olup yeşillik domates salatalık olabilir bence tatlım ara da güzelmiş öğle akşamı merak ettim yani illa da çok geliyosa yemeklerden değil de ekmekten kıs bence toplam ekmek hakkından 2 dilim falan eksik ye sonuçta sen iki aydır yapıyosun diyet

Öğle yemeğini dışarda yedik bugün

1 kepçe ıspanağıyla ıspanaklı yumurta
1 kase cacık
1 pasta tabağı salata
6 tane de parmak gibi köfte

neler neler vardı pilavlar püreler patates gratenler makarnalar ama yemedimmm

ohh afıyet olsun kuzum dayanıklısın sen ya masallah 1 ay sonra tatılde acısı cıkacak :):)

Kızlar şu an bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum. Sabahtan eczaneye gittim. Oradanda çarsıda dolaştım. Neyse kilomu söyleyeyim size. İki yerde tartıldım bir tanesi manueldi digeri elektronik. Elektronikte 51.9 çıktım Manuelde de 51 kusurdu. Ohh sukurler olsun. Bayram beni teget geçti. Hatta vermisim. Geçen gun arkadasım kilomu sormustu bende 53 demisti. Hedefin ne dedi 48-49 dedim. Yok hayatta o kadar olamazsın falan 5 kilo çok fazlaymışta falan dedi. Benimde bayagı moralim bozuktu Simdi biraz duzeldi.

Valla balım inşallah tatilde evet hiç acımam yani

ınsallah bı dıyorumkı hıc kacamak yapmamıs gıbı :):)

oy masallah ne gzl sen daha yenı aramıza gelmedn mı 54 dıe ne ara ındın 51 e :):)

Niye veremiycekmişsin bak bal gibi de veriyosun bu insanların kendilerini de başkalarını da sınırlandırmalarına çok kızıyorum daha iyi nasıl olur diye düşünmek lazım hayatta veremem hayatta veremezsin falan niye düşüncelerimizi engelliyoruz ki sonuçta mantık belli aldığın kalori yaktığından az olursa eninde sonunda verirsin sen de olursun kuzum 48-49 ben de olucam inşallah sonuçte böyle doğmadık yani kaşımızın yerinden göz çıksın demiyoruz yaa

Kızlar öğle yemeği niyetine 1 kase ev yoğurdunun içine nane pulbiber ekledim ve 1 dl tb ekmeği doğradım onu yiyorum :)

ohh afıyet olsun kuzum..

insanlar kıskanc bıde kendılerı veremıyorlar ya sen de öle olamazsn gıbı bakıyor ısyerınden abının esı nısanıma geldı snra bıgun sırkete geldı dedm kılo vercem dugune yok sen veremessn sen benı ne kdr tanıyonda veremıcegımı dusunuyorsun smdı abıye dıorum söle yengeye 10 kılo verdım ayy ne snır ınsanlar var gercekden.

Kızlar öğle yemeği niyetine 1 kase ev yoğurdunun içine nane pulbiber ekledim ve 1 dl tb ekmeği doğradım onu yiyorum :)

En güzeli ben de artık alıştım hep evde yapıyorum yoğurdu sabah da aç karnına 4-5 kaşık yedim yzın en güzel yiycek bence yoğurt meyveyle baharatla yulafla herşeyle çok güzel oluyo valla

Sabahtan eczaneye gittim. Oradanda çarsıda dolaştım. Neyse kilomu söyleyeyim size. İki yerde tartıldım bir tanesi manueldi digeri elektronik. Elektronikte 51.9 çıktım Manuelde de 51 kusurdu. Ohh sukurler olsun. Bayram beni teget geçti. Hatta vermisim. Geçen gun arkadasım kilomu sormustu bende 53 demisti. Hedefin ne dedi 48-49 dedim. Yok hayatta o kadar olamazsın falan 5 kilo çok fazlaymışta falan dedi. Benimde bayagı moralim bozuktu Simdi biraz duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…