Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bugün aceleye geldi canim o yüzden ne yumurtanin sayisina dikkat edebildim ne de salatalik domates yesillik hazirlayabildim. 2 gündür hastane hastane geziyorum heyet raporu alabilmek icin. Az önce listeyi tekrar inceledim de o kadar abarti birşey yokmus ben yanlis anlamisim sadece ekmek sayisi fazla

Afiyet olsun canim güzel yemissin

ınsallah bı dıyorumkı hıc kacamak yapmamıs gıbı :):)

oy masallah ne gzl sen daha yenı aramıza gelmedn mı 54 dıe ne ara ındın 51 e :):)
Ben buraya gelmeden 3 hafta once tartılmıstım 53.85 ti buraya gelelide 2 haftadan daha fazla olacak. Yani kısa bir sure degil neredeyse 1.5 ayda vermisim. Tabi buraya gelmeden 2 hafta boyunca diyet yapmamistim sınavım vardı diye.
Aynen bende çok sinirlendim. Diyecektim ben bu kiloya 59 lardan geldim dedim neyse boşver. Birde benimle iddiaya girmek istedi. Ne istersen iste sen inemezsin diye tabi ben girmedim. Ne ugraşicam bosver dedim. Dedimki inince gorusuruz. Allahim sanki atla deve 1 yılda olsa inicem be o kiloya sonrada nasılmış dicem. Caktırmadım ama çok içerledim. Sonucta birkaç sene önce zayıflıktan kemikleri çıkanda bendim. Zaten beni böyle görünce bir şaşırdı nasıl verdin diye. Sanki 100 kiloydumda 50 ye indim alt tarafı bir kaç kilo fazlalık vardı.

araya bayram gırınce kısa olmus gıbı geldı ama cok guzel masallah hedefıne az kaldı.

bosver haset ınsanlar cok kendı demek ıstedıgı kıloya ınemıyorda senı gaza getrmeye calısıyor. sen zayfla o cevabı cok ıyı alır.

Aynen kışın banada halalarım dediler zayıflayamazsın yok biz ailecek popodan alıyormusuz Boşuna diyet yapıyormuşum.Yok diyorum bu diyet degil saglıklı yasam ama kime ne anlatıyon. Hatta öyle bir noktaya gelmişki evlerinde de bu konu açılmış. Oglum baska konu yok mu benim popomdan konusuyorsunuz. Neyse şimdi gorduler çope donmuşsün erimişsin bu halin ne. Eee bu lafları eden kemdileri değilmiş gibi

Aynen tek derdim spor onu yapamıyorum.Kalbim izin vermiyor. Bir dr gitcem sorun mu var diye normalde de cok hızlı atıyor. Ama spor yaparken yerinden çıkıyor resmen eger bırakmazsam bir sey olacak diye korkuyorum.

ay saka gbı gercekden mıllet kıskanc canım baska bısey dııl yakınında olsa kendı veremıyor ya ne alaka herkez kılolu dıe ole mı kalcak bzm de genlermz smıt seklı ama verırsem o smit kalmaz yanı yok gıtmez ugrasma die bişey yok gercekden.
onlara cevapp eee bızım genlerı ben bozdum diyeydın :):)

Aynen tek derdim spor onu yapamıyorum.Kalbim izin vermiyor. Bir dr gitcem sorun mu var diye normalde de cok hızlı atıyor. Ama spor yaparken yerinden çıkıyor resmen eger bırakmazsam bir sey olacak diye korkuyorum.

spor bende tembellıkden ıbaret :):) cok zorlama yada yalnıs bısey yapıorsun bence once hafıf yuruyus sonra dıger hareketler ısınmadan mı yapıyorsun acep yada bı kalp doktoruna görün belkı ritim bozuklugu falandır belkı alısık dıılsındır cbk yoruluyosundur

İnşallah bir sorun çıkmazda gerisi önemli degil. Normalde de hızlı atıyor Daha demin 92 saydım. Aslında gayet guzel yururum yorulmam ama yokuş çıkamam mesela. Haftada 3-4 gun 8 km yururum. Cuma gunu hem kalbe hemde dahiliye ye yağ ölcumu için gidicem. Kışın kalbim bayagı agriyordu sınav stresinden dediler. Bende. oyle geçiştirdim. Simdi bayagı tırstım bir sey çıkar diye

panik yapma smdı kendını de cok dınleme bazen stresden olabılıyor bunlar sen genede onlemını al tabıkı doktora göster kötü bişey düşünme hemen. yag ölcümü yapıyormu dahılıyede bende merk edıyorum ne durumda die

Zaten dedim ee o zaman babam sizin kardesiniz degil diye :) Hepsinin her yerinde kilo var mesela babam poposu yoktur ama gobegi vardır. Bende gobekten almam simit ve popodan alırım. Gobek yine dumduz kalır. Annem her yerinden alır. Tamam genlede alakalıdırda ben biraz kişinin kendi elinde diye düsünüyorum kilo almakta vermekte.

Dahiliye ye gidiliyor diye biliyorum inş yaparlar hem tiroid hemde kan testi yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…