- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.781
yeni kısı aranıza dahıl olabılır mı acaba
Dahiliye ye gidiliyor diye biliyorum inş yaparlar hem tiroid hemde kan testi yaptırcam.
Zaten dedim ee o zaman babam sizin kardesiniz degil diye :) Hepsinin her yerinde kilo var mesela babam poposu yoktur ama gobegi vardır. Bende gobekten almam simit ve popodan alırım. Gobek yine dumduz kalır. Annem her yerinden alır. Tamam genlede alakalıdırda ben biraz kişinin kendi elinde diye düsünüyorum kilo almakta vermekte.
aynen kuzu ya bıde sıcak daraldım gercekden tatıl donusu cok zor oluyor dmı :)
hosgeldın...
yaptır tabıkı arada bakdırmak lazm ben dıyetsyendeyken yaptırmısdım bıseler
Sorma kuzum yaa dün böyle değildi de bugün bi sıkıldım bi de bişeyler yiyesim var yaa eve gidiyim de bi salata bişey yapıyım kazası atlatıyım bu günü
aynen kuzu ya bıde sıcak daraldım gercekden tatıl donusu cok zor oluyor dmı :)
hosgeldın...
yaptır tabıkı arada bakdırmak lazm ben dıyetsyendeyken yaptırmısdım bıseler
Sorma kuzum yaa dün böyle değildi de bugün bi sıkıldım bi de bişeyler yiyesim var yaa eve gidiyim de bi salata bişey yapıyım kazası atlatıyım bu günü
spor olarak ne calısıyorsunuz kızlar
ben squat yapım dedım anam ya mıllet ne seksı seksı spor yapıyor ben zeybek mı oynuyorum spor mu yapıorum bılmıyorumben pek bısey yapamıyorumda leslıe ındırdım bıde arada yuruyus o konudalokur umuz ıyı
ay sende bendensın desene ben spor salonuna gıdıyordum mıllet ustlerını oynatr ya ben tam bı kalas :):) gecen evde leslıe yapıom yengem dıor salla bıraz o ne dıo kasıla kasıla :):) o yuzden normal gobek havalarınıda beceremem :):)ben squat yapım dedım anam ya mıllet ne seksı seksı spor yapıyor ben zeybek mı oynuyorum spor mu yapıorum bılmıyorum
aynıymısız bize ozel spor yok mu kiay sende bendensın desene ben spor salonuna gıdıyordum mıllet ustlerını oynatr ya ben tam bı kalas :):) gecen evde leslıe yapıom yengem dıor salla bıraz o ne dıo kasıla kasıla :):) o yuzden normal gobek havalarınıda beceremem :):)
aynıymısız bize ozel spor yok mu kiof of hic mi yakısmaz cekırge gbı sıcrıyorum resmen
ben napdım kuruyemıs aldım ya dun sureklı agzıma atıyorum aklıma sen geldn olunca hepsını yıyorum dıe gercekden kötüymüş eve getırımde orda dursun burda aklm onda duruyor ya
gün bitti kuzu sen bugunu guzel kapadın aksamda evde zaten yapmassn ole seyler
ya aslında şükürler olsun rahat iş yerim yani klimalı masa başı arada merdivenlerde sporumu falan yapıyorum iyi oluyo
İnşallah yapmam tatlım gider gitmez hemen salata yapıcam yoğurt salata belki bir iki tavuk parçası dünden kalan tavuk var hemen yemem lazım yoksa gözüm dönebilir
Kuryemiş sakın aslım sakın valla al götür eve yani çok faydalı evet ama bırakılmıyo ve ianılmaz kalori alınıyo 100gr 600 kalori düşün yani götür eve yanında hergün 10 tane 20 tane falan getir bence ben bu hafta yok yani ekmek kuruyemiş meyve yemiyorum tatilde dünya kadar antep fıstığı yedim
valla en yapmayan için bile bence en etkili squat daha da etkilisi yok ki yani yürümek güzel ama squat az zamanda en etkili olan ben de hergün 100 tane falan yapıyorum.aynıymısız bize ozel spor yok mu kiof of hic mi yakısmaz cekırge gbı sıcrıyorum resmen
kuzum kola en iyi şınav yani zorlıycaksın 10la başla hergün1 artır ama tam yapmaya çalış ya da işte sandalyeye otur ellerinle de yandan sandalyeye tutun çömel kalk kollar sandalyeye tutunucak ve kolundan güç alıcaksın bilmem anlatabildim mi ama bak you tube da bayanlar için kol egzersizleri yazında 4 hareketin olduğu bi video var pembeli bi kadın yapıyo o 4 hareketi 3 er set yapsan bile çok etkilimenun ıyı dayanabılırsn bence sen kuzum emınım ben :)
ay dmı yavru aynen smdı cantama atıyorum sankı ekmek yemıyomus gbı bı kuru yemısım eksıkdı yarnda araya ben aktıvya yogurt alım en ıyısı. ben fıstık falan yemedm de o hamburgerler ah ah pızzalar mahfettı beni. kuzu ya benm kollar cok kotu ya aksam az kol calısım dıyorum bıde yuruyus yapcam ınsallah.
aynen cevizi ben de çok sevmem o yüzden 3-4 yiyorum durabiliyorum ama badem fındık ohh bitiririm yanilokur yarına 20 tane ayırdım gerısı evde dursun yemıcem daha bana gore dııl kuruyemıs cevız daha ıyı ondan 3 tane yesen kesıyor fındık badem fena yedıkce yıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?