- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.801
kuzum kola en iyi şınav yani zorlıycaksın 10la başla hergün1 artır ama tam yapmaya çalış ya da işte sandalyeye otur ellerinle de yandan sandalyeye tutun çömel kalk kollar sandalyeye tutunucak ve kolundan güç alıcaksın bilmem anlatabildim mi ama bak you tube da bayanlar için kol egzersizleri yazında 4 hareketin olduğu bi video var pembeli bi kadın yapıyo o 4 hareketi 3 er set yapsan bile çok etkili
aynen cevizi ben de çok sevmem o yüzden 3-4 yiyorum durabiliyorum ama badem fındık ohh bitiririm yani
Çook sinsi kuruyemişler çoook azı fayda çoğu intihar kuzum neyse 2 gündür yedin bence bu hafta daha yemesınav cekebılır mıyım hıc bılmıyorum bı denerım o sanfalyeyı bugun ızledım canım o dıger dedıgıne bakım bı lazm ya cok kötü duruyor gercekden.
aynen canım cok haklısın bole bı hataya nasıl dusdum bende anlamadm
Çook sinsi kuruyemişler çoook azı fayda çoğu intihar kuzum neyse 2 gündür yedin bence bu hafta daha yeme
sınav cekebılır mıyım hıc bılmıyorum bı denerım o sanfalyeyı bugun ızledım canım o dıger dedıgıne bakım bı lazm ya cok kötü duruyor gercekden.
aynen canım cok haklısın bole bı hataya nasıl dusdum bende anlamadm
Buldum buldum aksam sinavi cekicem bakalim inaallah az da olsa toparlar ☺☺ aksam spor zmanibayanlar için kol egzersizleri yaz kuzum sen bulursun
yok kuzu yemem zaten pek ıhtıyacım olan bısey dııl gercekden :) vıdeodu buldum sımdı sınav cekerım gıbı 3 set yapın dıorda kac adet yapsam 10 olarak 3 set mı
Saol kuzu cok iyi tarif yapton merk etme videolarda izledm gozumde canlando aynen smdi 2 tane 1.5 litrelik su da alm bari ise yarasnlar ☺☺☺kuzu bak ayaklarını arkada çapraz yap dizlerin yerde dizden aşağısı havada çapraz olucak o şekilde çek şınavı 12 şerli 3 set yap sonra o sandalyedekini yap 12 şerli 3 set yani ne yaparsan 12 şerli 3 set yap bir de su şişesi varsa 1,5 luk evde onlarla yapabilirsin arka kolalr için ama işte youtubedan hareketlere bak bi tarif edemiyorum
Tamam canım yere yat kolları havaya dik dirsekten bük kaldır avuç içlerin birbirine bakıcakSaol kuzu cok iyi tarif yapton merk etme videolarda izledm gozumde canlando aynen smdi 2 tane 1.5 litrelik su da alm bari ise yarasnlar ☺☺☺
Canım omlet falan yapsana ben de çok yumurta yiyorum ama işte en güzel de o tutuyo 1tk z.yağla falan omlet yap maydonoz kooy peynir kooy yani illa haşlama şart deil ki öyle sıkılıyo insan
nıe meyve agırlıklı zeyton peynır olmuyor mu
Tamam kuzum ole yaparim videoyuda tele kaydettimTamam canım yere yat kolları havaya dik dirsekten bük kaldır avuç içlerin birbirine bakıcak
asl1can kuzum ben çıkıcam şimdi öpüyorum seni ve herkesi iyi akşamlar herekeee kaçamak yapmayın yeteer tatil bittiii
Tabi insan bazen skiliyor degisik sey istiyor ama meyvede yesen peynir ye yannda sut ic bunlarda faydali seyler kahvalti onemliya masada peynir zeytin hepsi oluyorda ben canım ne isterse onu yediğim için meyve oldu o gün
bi yerden kısıp bir yerden artırıyorum ama yarın sabah zeytin peynirde yiyim uzun zamandır yemiyorum süt ürünü
Ya çalışma ortamı rahattır tabi oh klima filan ama insan boşta kalınca bişeyler yemek istiyor can sıkıntısından kanka. İnşallah güzelce atlatırsın bu akşamıya aslında şükürler olsun rahat iş yerim yani klimalı masa başı arada merdivenlerde sporumu falan yapıyorum iyi oluyoama bugün bi pisboğazlık var ondan darlandım yemedim yani de nedense bi abur cubur yiyesim var
Kanka bu ne kııı maşallah sana :))))Kızlar tüm gün yediklerimi yazayım bakalım ne yapmışm :/
3 dl ekmek,birkaç kaşık makarna, 1 kk kaşar peyniri,5-6 zeytin,1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez ,birkaç küçük çikolata misafirler için olanlar var ya paketli tek tek. 1 tabaktan az kıymalı patates ve biraz yoğurt,1 orta boy salkım üzüm.
Başka bişey var mı hatırlayamadımtam adapte olamadım henüz hihihi
Yani iyi dimi kanka ya :) üzülmeye gerek yok o zaman bence :)Kanka bu ne kııı maşallah sana :))))
Kuzum afiyet olsun çok değil yediklerin. O kadar adım atmışsın bak ne güzel. Akşam da hafif olcak tamaaammm üzülme pizza yiyip kola içtim diye. Kola yerine ayran olsa daha iyi olur ama insan kola istiyo yaaKızlaaaaar kankalaaar bugün eşim evdeydi bayram gibi bir gün daha ama 13000 adımla tebrik hak etmiş yorulmuş ve an itibariyle yediklerime rağmen 54.5 olmuş biri olarak mutluyum az da olsa :)) sabah karışık omlet yarım dilim ekmek 1 domates 1 salatalık iki bardak çay öğlen ince dilim fit pizza yarım bardak kolaakşam daha yemedim ay yumurta 2 tane domates salatalık yicem çok geç oldu bebek uyumadı uyusun hemen yapıp yicem İnşallah yada yoğurt salatalık yerim artık dengelemek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?