Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sınav cekebılır mıyım hıc bılmıyorum bı denerım o sanfalyeyı bugun ızledım canım o dıger dedıgıne bakım bı lazm ya cok kötü duruyor gercekden.
aynen cevizi ben de çok sevmem o yüzden 3-4 yiyorum durabiliyorum ama badem fındık ohh bitiririm yani

aynen canım cok haklısın bole bı hataya nasıl dusdum bende anlamadm

Çook sinsi kuruyemişler çoook azı fayda çoğu intihar kuzum neyse 2 gündür yedin bence bu hafta daha yeme

Çook sinsi kuruyemişler çoook azı fayda çoğu intihar kuzum neyse 2 gündür yedin bence bu hafta daha yeme

yok kuzu yemem zaten pek ıhtıyacım olan bısey dııl gercekden :) vıdeodu buldum sımdı sınav cekerım gıbı 3 set yapın dıorda kac adet yapsam 10 olarak 3 set mı

bayanlar için kol egzersizleri yaz kuzum sen bulursun

yok kuzu yemem zaten pek ıhtıyacım olan bısey dııl gercekden :) vıdeodu buldum sımdı sınav cekerım gıbı 3 set yapın dıorda kac adet yapsam 10 olarak 3 set mı

kuzu bak ayaklarını arkada çapraz yap dizlerin yerde dizden aşağısı havada çapraz olucak o şekilde çek şınavı 12 şerli 3 set yap sonra o sandalyedekini yap 12 şerli 3 set yani ne yaparsan 12 şerli 3 set yap bir de su şişesi varsa 1,5 luk evde onlarla yapabilirsin arka kolalr için ama işte youtubedan hareketlere bak bi tarif edemiyorum

Saol kuzu cok iyi tarif yapton merk etme videolarda izledm gozumde canlando aynen smdi 2 tane 1.5 litrelik su da alm bari ise yarasnlar ☺☺☺

Canım omlet falan yapsana ben de çok yumurta yiyorum ama işte en güzel de o tutuyo 1tk z.yağla falan omlet yap maydonoz kooy peynir kooy yani illa haşlama şart deil ki öyle sıkılıyo insan

aynen sıkılmam sanıyorum hep diyete başlarken genelde de 1. haftasında sıkılmaya başlıyorum yumurttadan sonra sabahları yumurta yemeyi bırakıyorum verdiğim kiloyu azcıkta olsa alıyorum gibi oluyor

kızlar öğle yemeği niyetine saat 3 gibi sucuk ekmek yedim ama ekmek 2li ekmeğin 1/3ü kadardı
bu ekmek meselesi yüzünden sanırım bu akşam birşey yememem gerekiyor
bol bol domates salatalık yedim 1 şekerli çay içtim 1 tane

Tamam canım yere yat kolları havaya dik dirsekten bük kaldır avuç içlerin birbirine bakıcak
Tamam kuzum ole yaparim videoyuda tele kaydettim
asl1can kuzum ben çıkıcam şimdi öpüyorum seni ve herkesi iyi akşamlar herekeee kaçamak yapmayın yeteer tatil bittiii

Kuzum bende cok optum iyi aksamlar yarin gorusuruz kacamaksiz insallah ☺☺

ya masada peynir zeytin hepsi oluyorda ben canım ne isterse onu yediğim için meyve oldu o gün
bi yerden kısıp bir yerden artırıyorum ama yarın sabah zeytin peynirde yiyim uzun zamandır yemiyorum süt ürünü
Tabi insan bazen skiliyor degisik sey istiyor ama meyvede yesen peynir ye yannda sut ic bunlarda faydali seyler kahvalti onemli
Sucuk ekmegide gormedik sanma ☺☺ aksam kuru kuru sebze ye bari

Ay kızlar giremedim ya gitmişsiniz hepiniz
Akşam yemeğim : 1 kupa çabuk çorba,80 gr ton balığı ve 1 dl ekmek. Yemek hazırlayamadım bugün ya dünden kalan yemeği eşime hazırladım ben de bunları yedim :) kesti ama iyi oldu çorba bayağı fazla olunca

Ya çalışma ortamı rahattır tabi oh klima filan ama insan boşta kalınca bişeyler yemek istiyor can sıkıntısından kanka. İnşallah güzelce atlatırsın bu akşamı

Kanka bu ne kııı maşallah sana :))))

Kızlaaaaar kankalaaar bugün eşim evdeydi bayram gibi bir gün daha ama 13000 adımla tebrik hak etmiş yorulmuş ve an itibariyle yediklerime rağmen 54.5 olmuş biri olarak mutluyum az da olsa :)) sabah karışık omlet yarım dilim ekmek 1 domates 1 salatalık iki bardak çay öğlen ince dilim fit pizza yarım bardak kola akşam daha yemedim ay yumurta 2 tane domates salatalık yicem çok geç oldu bebek uyumadı uyusun hemen yapıp yicem İnşallah yada yoğurt salatalık yerim artık dengelemek lazım :)

Kanka bu ne kııı maşallah sana :))))
Yani iyi dimi kanka ya :) üzülmeye gerek yok o zaman bence :)
Kuzum afiyet olsun çok değil yediklerin. O kadar adım atmışsın bak ne güzel. Akşam da hafif olcak tamaaammm üzülme pizza yiyip kola içtim diye. Kola yerine ayran olsa daha iyi olur ama insan kola istiyo yaa

Burçak tarzi biskuviler kilo aldiriyor mu bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…