Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kız halamlara benzemeyeyim ya hepsi kilolu biri hariç. :) Keşke göz renginden benzeseydim nolurdu yani benimkilerde onlarınki gibi mavi olaydı. Şimcik kiloda benzersem anemm yandım. Allah iyi yönlerini benzetseydi

Tabi insan bazen skiliyor degisik sey istiyor ama meyvede yesen peynir ye yannda sut ic bunlarda faydali seyler kahvalti onemli
Sucuk ekmegide gormedik sanma ☺☺ aksam kuru kuru sebze ye bari

bu akşam hiç yemeyi düşünmüyordum ama annem babam eve gelince eşlik edeyim dedim bizim ihtiyarlara
1 kase ev yapımı tam yağlı yoğurt
1 koca tabak şehriye çorbası
2 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık pilav

Ama kuruyemiş bol protein içermiyor mu ya dr lar öneriyor kuruyemiş

Sabah 13.00
1 tereyağlı yumurta
1 tane küçük boy domates
1 salatalık
Peynir
3 ceviz
1 yaprak marul
1 br tarçınlı süt

Akşam 17.00
1 kase ayran çorbası
1 tane haşlanmış tavuk butu

Ara 19.00 ( Normalde yemeyecektim zorla yedirdiler. Hatta kendimi şeftaliden zor kurtardım)
3 tane kırmızı erik
4 kaşık yogurt

2 lt su

Ya ben şınav çekemiyorum. Kendimi yerden kaldıramıyorum. Senin bu dediğin diz şınavı oluyor galiba onu bile yapamıyorum. Bir yardımcı olsana şu kollarımı güçlendireyimde şınav çekeyim

Ayy bende sizdenim. Ben kendimi bu konuda tekim zannediyordum ama arkadaşlarım varmış. Tam bir kütüğümdür dans konusunda. Kız küçükken beni gösterilere bile katmıyorlardı oynatamıyorsun hiçbir yerini diye. :)

vay super yarın basslım evet squat cok etkılı ama zor kurbaga gıbı bacaklarımı ayırıyorum beceremıyorum pek

Gayet iyi canım ( Pilavı görmezden geldim) :) :)

ama pirinci farklı bi pirinçti kavuzu soyulmamış ondan dolayı parlak değil ve biraz daha vitamini var yediğim pilavın o yüzden
bizim bi hoca şey dedi pilav ayran kuru fasulye çok faydalı bi öğün bir çok vucudun ihtiyacını karşılar dedi hem

Harika bir kur tatlım denemelisin inceltiyor inanılmaz bi şekilde etkili tek vazgeçilmezim
Merhaba bu kür karın bölgesindeki yağları da eritiyor mu. Malum doğumdan sonra biraz göbek oluyor. Bende ip atliyorum o da güzel oluyor yer attiriyor ve de zayiflatiyor

Günaydın kızlarrrr kahvaltım:
1 dl tb ekmeği,1 kkdan büyük peynir,birkaç zeytin,tereyağında pişmiş 1 yumurta ve biraz tahin pekmez :)

bi tane daha bızden he :):) bende öle kucukken annemler benı gormeyecegı kuytu koseye gıderdım ıste kasıla kasıla hala öleyım 1 ay sonra dugunum var ah napıcam ben :) ay senınkıde epey kotuymus gosterılere almıyorlar he :):)
Ya ben şınav çekemiyorum. Kendimi yerden kaldıramıyorum. Senin bu dediğin diz şınavı oluyor galiba onu bile yapamıyorum. Bir yardımcı olsana şu kollarımı güçlendireyimde şınav çekeyim

ayy o sınav ne zormus ben dedm kolay yaparım dun bı yapım dedm yere yapısdm :):):)

dusunuyordun kı pılavı gömdün he seni gidi :):) afıyet olsun
Ama kuruyemiş bol protein içermiyor mu ya dr lar öneriyor kuruyemiş

öneriyorda 10 15 adet bz o kdrla sınırlı kalmıyoruz malesef.

Kız halamlara benzemeyeyim ya hepsi kilolu biri hariç. :) Keşke göz renginden benzeseydim nolurdu yani benimkilerde onlarınki gibi mavi olaydı. Şimcik kiloda benzersem anemm yandım. Allah iyi yönlerini benzetseydi

heheheh tamam tamam benzeme zaten ıstesende benzemessn kuzum sen gayet ıyısın:):) ah su gozler dmı bızım nıe renksız. ben mesela babamn nerde kotu huyu bende ah ah :):)

o zman haydı kuru fasulye pılav yeme zamanı tavuklu pılavda faydalıdır dmı hocaya bi soru ver :):)
Günaydın kızlarrrr kahvaltım:
1 dl tb ekmeği,1 kkdan büyük peynir,birkaç zeytin,tereyağında pişmiş 1 yumurta ve biraz tahin pekmez :)

günaydın kuzum afıyet olsun..

ben bugun dayanamadım smit aldım yarım smit yedım lor peynır zeytın 1 yumurta

aksam spor yapamadım ya cok tembelım bu ara ara bana yaramadı

mıgdende mı bı sorun var yada yedıklerın mı dokunuyor acaba

midemde 2 sene önce sorun yoktu dahiliyede baktırmıştım
geçenlerde yine dahiliyeye gittim ama morluklarım vardı onun için kan alındı falan
belki midemde olabilir yeniden giderim 3-5 günn sonra doktora. üzüntüden olduğunu düşünüyorum aslında.
akşam 10dan beri bir şey yemiyorum şimdi hala mide bulantısıyla birlikte gaz var
yiyecekten olsa geçmesi gerekmezmi?

sen sevgılınden mı ayrılmısdın bu sebep olabılır stres mıgdeye vurur cunku. benım mesela bısey oldumu uzuldum mu dırek mıgdem agrır mesela kalbımın ustune sankı bısey bastırır oda gaz cıkınca rahatlatır stresden bunlar kendını cok dınleme gecer sonucda doktora gıtmıssın bu sebepden

evet ayrıldığı için etrafta yakınan benim

evet ayrıldığı için etrafta yakınan benim
İlerleyen zamanlarda üzülecek daha kıymetli şeyler olucak canım sevgiliden ayrılmak ne ki :/
Anlıyorum yine de seni,şuanki psikolojini ama öyle ömür geçmez boşver. Giden gider sen önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…