- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.821
Kız halamlara benzemeyeyim ya hepsi kilolu biri hariç. :) Keşke göz renginden benzeseydim nolurdu yani benimkilerde onlarınki gibi mavi olaydı. Şimcik kiloda benzersem anemm yandım.tabı bellı bı gen olur ama kendıyle de alakalı smdı benım bı halam cok kılolu dıgerı zayf buda mı gen yanı kız halaya benzer derler ya :):) dıyorum sadece karnım olsa ne gzl yanlar olunca ıcerı cekemıyorsun gercekden zor.
Tabi insan bazen skiliyor degisik sey istiyor ama meyvede yesen peynir ye yannda sut ic bunlarda faydali seyler kahvalti onemli
Sucuk ekmegide gormedik sanma ☺☺ aksam kuru kuru sebze ye bari
Ama kuruyemiş bol protein içermiyor mu ya dr lar öneriyor kuruyemişİnşallah yapmam tatlım gider gitmez hemen salata yapıcam yoğurt salata belki bir iki tavuk parçası dünden kalan tavuk var hemen yemem lazım yoksa gözüm dönebilir
Kuryemiş sakın aslım sakın valla al götür eve yani çok faydalı evet ama bırakılmıyo ve ianılmaz kalori alınıyo 100gr 600 kalori düşün yani götür eve yanında hergün 10 tane 20 tane falan getir bence ben bu hafta yok yani ekmek kuruyemiş meyve yemiyorum tatilde dünya kadar antep fıstığı yedim
Gayet iyi canım ( Pilavı görmezden geldim) :) :)bu akşam hiç yemeyi düşünmüyordum ama annem babam eve gelince eşlik edeyim dedim bizim ihtiyarlara
1 kase ev yapımı tam yağlı yoğurt
1 koca tabak şehriye çorbası
2 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık pilav
Ya ben şınav çekemiyorum. Kendimi yerden kaldıramıyorum. Senin bu dediğin diz şınavı oluyor galiba onu bile yapamıyorum. Bir yardımcı olsana şu kollarımı güçlendireyimde şınav çekeyimkuzu bak ayaklarını arkada çapraz yap dizlerin yerde dizden aşağısı havada çapraz olucak o şekilde çek şınavı 12 şerli 3 set yap sonra o sandalyedekini yap 12 şerli 3 set yani ne yaparsan 12 şerli 3 set yap bir de su şişesi varsa 1,5 luk evde onlarla yapabilirsin arka kolalr için ama işte youtubedan hareketlere bak bi tarif edemiyorum
Ayy bende sizdenim. Ben kendimi bu konuda tekim zannediyordum ama arkadaşlarım varmış. Tam bir kütüğümdür dans konusunda. Kız küçükken beni gösterilere bile katmıyorlardı oynatamıyorsun hiçbir yerini diye. :)ay sende bendensın desene ben spor salonuna gıdıyordum mıllet ustlerını oynatr ya ben tam bı kalas :):) gecen evde leslıe yapıom yengem dıor salla bıraz o ne dıo kasıla kasıla :):) o yuzden normal gobek havalarınıda beceremem :):)
vay super yarın basslım evet squat cok etkılı ama zor kurbaga gıbı bacaklarımı ayırıyorum beceremıyorum pekvalla en yapmayan için bile bence en etkili squat daha da etkilisi yok ki yani yürümek güzel ama squat az zamanda en etkili olan ben de hergün 100 tane falan yapıyorum.
bir de ben video izledikçe çok motive oluyorum izliyorum izliyorum sonra hadi diyorum kalkıyım yapıyım
you tube hııt egzersiz falan yazınca 10dk lık 15 dk lık çok güzel videolar çıkıyo hiç yoktan iyidir hem onlar 10-15dk da en çok yağ yaktıran ve kalori harcatan egzersizler hııt cardio egzersizleri 15dk da nefes nefese kalıyosun ve 300 kalori falan yakılıyo
o zamanla guclenıyo her gun artıyor hatta gelişimYa ben şınav çekemiyorum. Kendimi yerden kaldıramıyorum. Senin bu dediğin diz şınavı oluyor galiba onu bile yapamıyorum. Bir yardımcı olsana şu kollarımı güçlendireyimde şınav çekeyim
Gayet iyi canım ( Pilavı görmezden geldim) :) :)
Merhaba bu kür karın bölgesindeki yağları da eritiyor mu. Malum doğumdan sonra biraz göbek oluyor. Bende ip atliyorum o da güzel oluyor yer attiriyor ve de zayiflatiyorHarika bir kur tatlım denemelisin inceltiyor inanılmaz bi şekilde etkili tek vazgeçilmezim
bi tane daha bızden he :):) bende öle kucukken annemler benı gormeyecegı kuytu koseye gıderdım ıste kasıla kasıla hala öleyım 1 ay sonra dugunum var ah napıcam ben :) ay senınkıde epey kotuymus gosterılere almıyorlar he :):)Ayy bende sizdenim. Ben kendimi bu konuda tekim zannediyordum ama arkadaşlarım varmış. Tam bir kütüğümdür dans konusunda. Kız küçükken beni gösterilere bile katmıyorlardı oynatamıyorsun hiçbir yerini diye. :)
Ya ben şınav çekemiyorum. Kendimi yerden kaldıramıyorum. Senin bu dediğin diz şınavı oluyor galiba onu bile yapamıyorum. Bir yardımcı olsana şu kollarımı güçlendireyimde şınav çekeyim
bu akşam hiç yemeyi düşünmüyordum ama annem babam eve gelince eşlik edeyim dedim bizim ihtiyarlara
1 kase ev yapımı tam yağlı yoğurt
1 koca tabak şehriye çorbası
2 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık pilav
Ama kuruyemiş bol protein içermiyor mu ya dr lar öneriyor kuruyemiş
Kız halamlara benzemeyeyim ya hepsi kilolu biri hariç. :) Keşke göz renginden benzeseydim nolurdu yani benimkilerde onlarınki gibi mavi olaydı. Şimcik kiloda benzersem anemm yandım.Allah iyi yönlerini benzetseydi
ama pirinci farklı bi pirinçti kavuzu soyulmamış ondan dolayı parlak değil ve biraz daha vitamini var yediğim pilavın o yüzden
bizim bi hoca şey dedi pilav ayran kuru fasulye çok faydalı bi öğün bir çok vucudun ihtiyacını karşılar dedi hem
Günaydın kızlarrrr kahvaltım:
1 dl tb ekmeği,1 kkdan büyük peynir,birkaç zeytin,tereyağında pişmiş 1 yumurta ve biraz tahin pekmez :)
kızlar sürekli gaz yapıyorum mide bulantısı var üzüldüğümde hep gaz yaparım
bu gaz olayını nasıl çözebilirim?
mıgdende mı bı sorun var yada yedıklerın mı dokunuyor acaba
midemde 2 sene önce sorun yoktu dahiliyede baktırmıştım
geçenlerde yine dahiliyeye gittim ama morluklarım vardı onun için kan alındı falan
belki midemde olabilir yeniden giderim 3-5 günn sonra doktora. üzüntüden olduğunu düşünüyorum aslında.
akşam 10dan beri bir şey yemiyorum şimdi hala mide bulantısıyla birlikte gaz var
yiyecekten olsa geçmesi gerekmezmi?
sen sevgılınden mı ayrılmısdın bu sebep olabılır stres mıgdeye vurur cunku. benım mesela bısey oldumu uzuldum mu dırek mıgdem agrır mesela kalbımın ustune sankı bısey bastırır oda gaz cıkınca rahatlatır stresden bunlar kendını cok dınleme gecer sonucda doktora gıtmıssın bu sebepden
İlerleyen zamanlarda üzülecek daha kıymetli şeyler olucak canım sevgiliden ayrılmak ne ki :/evet ayrıldığı için etrafta yakınan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?