- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.961
dene dene tatlı meyve ya guzel oluyor ben cılek muz koyuyordum ama bugun tarcında koycam oda ıyı sekerı dengeler sonucda. aynıyız senle hemen hemen bende 62,7 bugun gördüm söle 1 aya 60 görsem :):)
Aynen canim tarcin herseye yakisiyor. Makarna haricüniversitedeyken ev arkadaslarimdan biri makarnaya bütün baharatlari atmis ne attigina da dikkat etmemis tarcinda koymus :) kimi bir lokma aldi birakti kimisi de ayip olmasin diye biraz yedi ben yemedim :) bizim akilli arkadas bir daha yemek yaptiginda yine tarcinli makarna yapmis aciklamasi da su: daha önce yediniz yine yersiniz diye yaptim dedi kizlardan biri de o kadar ugrasmissin ayip olmasin diye yemistik ama artik yemicez dedi
Adim adim takip ediyorum seni yaklasmisiminsallah canim benim spor yaparsan daha yakin zamanda da görürsün
Kuzum canim kofte istedi sebze 3 gundur dedm tamam degisiklik olsun yannda az pattes attm agzma bide salta ayran. Izinde izgarada yemedgm icin karisik gidiorum ama umarm digrudur ☺☺ yulaf sutle yiyemiyorum tadini ama yogurtla harika gercekden.
Aynen lokurum ya kilo aldık valla sonumuz vahim olmasın diye dengelemeye çalışıyorum hala 54.5 ama pazara ümitliyim bakalım :)) sende süpersin lokurum valla alışmaya başlıyoz dengeye
Kuzuuu squat konusunda sana özeniyorum valla maşallaaah ben 40tan hala çıkamadm yukarı valla ölüyo gibi oluyom
Teşekkür ederim canim valla agzindan bal damliyor inşallah hepimiz veririz bir daha da almayizevet canim güzel basladim bakalim insallah devami gelir. Bu ay sonundaki hedefim 61 61.900 de olsa o 61 i görmek istiyorum
Aynen canim tarcin herseye yakisiyor. Makarna haricüniversitedeyken ev arkadaslarimdan biri makarnaya bütün baharatlari atmis ne attigina da dikkat etmemis tarcinda koymus :) kimi bir lokma aldi birakti kimisi de ayip olmasin diye biraz yedi ben yemedim :) bizim akilli arkadas bir daha yemek yaptiginda yine tarcinli makarna yapmis aciklamasi da su: daha önce yediniz yine yersiniz diye yaptim dedi kizlardan biri de o kadar ugrasmissin ayip olmasin diye yemistik ama artik yemicez dedi
Adim adim takip ediyorum seni yaklasmisiminsallah canim benim spor yaparsan daha yakin zamanda da görürsün
yaa sen daha yapma spor 1 aya evlenicek rahatlığa bakayy tarcınlı he oda ıyımıs kuzum ya demek tadını begendı ıyı demedı tarcın zayflatır ıkı yerden kılo almayak dıe :):)
bı kız benı takıp edıyor aslı hemen 60 ınmen lazm yoksam yaklascak bana hemen aksam yurucem bak :):) senn hedef kac bu arada canım.
ahh ben de 48 olsaaaam artık biran önce olucam bu ay sonu 48 olmasa da 50 yani öncelikle sonra da 48Evde herkes zaten zayifti
Kaç sen kaçkaç kurtar kendini ama seni yakalicam
Hedefimizde ayni canim 58
Diyetisyene göre ideal kilom 60 ama ben dogumdan önce ki kiloma (58) dönmek istiyorum
Evde herkes zaten zayifti
Kaç sen kaçkaç kurtar kendini ama seni yakalicam
Hedefimizde ayni canim 58
Diyetisyene göre ideal kilom 60 ama ben dogumdan önce ki kiloma (58) dönmek istiyorum
Ben de yiyemiyorum sütle acıkıyorum doymuyorum en iyisi meyve tarçın yoğurt nefissss
afiyet olsun kuzum akşamları d ayulaf yiyosun dengelenir zaten canın istemiş yani onu da ye artık tabii
alışıyoruz kuzu ben bugün daha iyiyim canım bişey istemiyo bi de portein yapıyorum bugün
allah allah yaa artık alışmış olman lazım bence 50 ye çık artık
bence görürüsün yaa şuan kaçsın ki
yaa sen daha yapma spor 1 aya evlenicek rahatlığa bak
1 ay dııl lıtfen 28 gün ahahahahah kızma ama dun 15 dk yaptım nasıl terledım ara verıncede yoruldum bu aksam dırek yrume bandına cıkıyorum aslı sözü :):)
Kızlar yine işler vardı gelemedim...
bugün protein yapıyorum demiş miydim
Bence leslie yap daha etkili heryeri çalıştırıyo hem 15dk sı bile faydalı onun
demısdın ama oglen ne yedın demedın yavru
leslıe mı dıyorsun ıyı o zman bugun daha uzun yaparım dun ılk gun dıe yoruldm belkıde eve gıder gıtmez yapım onu daha cok sevıyorum yurumekdense
Bence leslie çünkü yürümede yavaşlayabiliyor insan ve önemli olan kalp atışını hızlandırmak çünkü öyle yağ yakıyoruz leslie de ister istemez hızlanıyosun terliyosun bence kesinlikle leslie kuzum hem bence de yürümekten daha zevkli
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 paket hindi füme
öğlen 1 ayran 1 paket hindi füme
sonra arada 1 haşlanmış yumurta
şimdi yine hindi füme yiycem
1 bardak sütlü kahve içtim
akşama da omlet yaparım sanırım onca yumruta yemeye hala canım omlet çekiyoallahım şükürler olsun lütfen bıkmıyım yumurtadan kurtarıcım o çünkü
bugün portein yiyince hiç acıkmadım yaa protein gibisi yok az yedim ama tok tutuyo
cok haklısın kuzum yuruyusde bıde sabıt yuruyorum nadır 1 dk aralarda kosuyorum ama bu daha eglencelı tek basna spor salonnda da skılıyordum o vıdeo gercekden ısıme cok yaradı saol balım
evet kuzum proteın gayet tok tutuyor baya hafıf menun ama ıyı doyuyorsun hındı fume kuru kuru ben ole seylerı pek yıyemedgmden zor gelıyor :):) alısmısım ekmege kotu alıskanlık
kuzum ben de işte yemeye çalışıyorum ayranla falan idare ediyorum 1-2gün yarın da protein yapıcam bu hafta tam telafi haftası olsun pazartesiden itibaren de normal yulaf meyve falan eklerim yine ay canım nasıl omlet istedi anlatamam delim miyim ne
leslieden ben de sıkılmıyorum ve ne zaman leslie yapsam daha çok kilo veriyorum neden yapmıyorum acaba yine deliyim galibadur bu akşam şöyle güzeel bi videosunu bulıyım bol terletmeli de ben de yapıyım
Kuzum zararın neresinden dönsek kar, 1 ay da az bir zaman değil bence hergün en azından 15dk yap leslie inan çok faydasını görürsün şu 2.7 gitse 1 ayda 60 la gelin olsan nekadar güzel olur düşünsenekuzu sen alısdın bende bole bazen yemek yemıyım mgdem hos oluyor ya ılla agzma bısey atcam degısık huylarm vardır :):) omlet gzl dunde annem babama yumurta kırdı ayy ne gzl kokmusdu artık pazar sabahına :)
kuzu senn hareketlerden leslıeye fırsat kalmıyor ben cok pısmanım keske ılk buraya yazdıgımda arastrsaydm tele ındırıp yapsaydm hep yaptıgım gıbı 1 ay kaldı aslı nasıl skılascak dıe ugrasıyorum hep bu hataya dusuyorum eskıden cok cok daha ıyıyım ama daha da ıyı olabılırdım
Insallah kuzu ya gider ne bilim kilodan ziyade skilasmak istiyorum oda leslie dogru bakalim aksam yapip yazicam yarin ins.Kuzum zararın neresinden dönsek kar, 1 ay da az bir zaman değil bence hergün en azından 15dk yap leslie inan çok faydasını görürsün şu 2.7 gitse 1 ayda 60 la gelin olsan nekadar güzel olur düşünsene
Afiyet olsun mervecim öğlen ekmek falan yememişsin zaten akşam da yarım yani çok olmamış bence tatlımKızlar öğlen 4 köfte 1 saltalık akşam yarım adana dürüm ayran salata annemdeydm mecbur böyle oldu az yedm ama
Demi kuzum sağol moralim çok bozuk eşimle tartıştık böyle yediğime yemediğime pişmanım üzüntüden mahvoldum sinirden zatem keşke yemeseydim diyorum ağladım böyle bi tuhaf midemAfiyet olsun mervecim öğlen ekmek falan yememişsin zaten akşam da yarım yani çok olmamış bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?