Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Demi kuzum sağol moralim çok bozuk eşimle tartıştık böyle yediğime yemediğime pişmanım üzüntüden mahvoldum sinirden zatem keşke yemeseydim diyorum ağladım böyle bi tuhaf midem
Kuzum miralino bozma bole seyler oluyor sonucda duzelir uzulme lutfen.

Ben bgun isyerinde cornetto yedim bzm patron gt bize domdurma al yemwk istemedm ama buzlukda yok bizde of of

Aksam menum
1 muz
Yulaf ve yogurt

35 dk leslie 50 squat biraz da kol calisdim. Ama suyum cikdi bgun.

Pazar günü tartildim 63.900 geldim. Bayramda 600gram vermisim

evet canım gıremedım ısten gucten gelır gelmez buraya attım kendımı
sızlerde ıyısınızdır ınsallah bu arada allah ıyılık versın :)
nasıl gıdıyo rejımler sporlarrr
Idare ediyoruz iste bakalim hafta sonu gorcez sonuclari senn basil gidiyor

Aynen canim o zamanlar 43 kiloydum cok zayiftim en fazla 49 oluyordum bir süre sonra hizli bir sekilde kilo verip yine 43 oluyordum kilo durmuyordu bende. Şu yiyip yiyip de kilo alamayanlardandim kilo alabilmek icin cok ugrastim. Anca gecen sene ulasabildim istedigim kiloya. 50yi görmek benim icin hayaldi hoş simdi de hayal ama yinede o kadar zayif olmak istemiyorum. Önceleri abur cubur yemezdim hic bir arkadasim alistirdi onun sayesine kilo aldim zaten kolay kolay kilo alamiyorum nasil olsa kendiliginden gider diye doğumdan sonra pek aldiris etmemiştim ama öyle olmadi. Üstüne 4 kilo almisim. Baktim ipin ucu kaçıyor hemen dikkat etmeye basladim çok şükür gidiyorlar
Bence bu defa görürsün canim az kalmis

Ben bgun isyerinde cornetto yedim bzm patron gt bize domdurma al yemwk istemedm ama buzlukda yok bizde of of

Aksam menum
1 muz
Yulaf ve yogurt

35 dk leslie 50 squat biraz da kol calisdim. Ama suyum cikdi bgun.
Vaooovv aslıcım valla bence cornettoyu haketmişsin sporun harika bak şu bir ay böyle gitsen harika olucak eminim valla tebriklerin en büyüğünü koyuyorum ben de şimdi yapıcam sporumu leslie yapıcam ben de

Sen cok yaklastin zaten canim birsey kalmamis kisa zamanda hedefine ulasirsin darisi bizim basimiza insallah
Yaklaştım ama son kilolar zorluyo e tabii yıllardır görmedim o kiloları ama görücem inşallah sonuçta spor diyet eninde sonunda gidecek bu son kalanlar da hepimiz de başarıcaz kuzum inşallah sabırla

Demi kuzum sağol moralim çok bozuk eşimle tartıştık böyle yediğime yemediğime pişmanım üzüntüden mahvoldum sinirden zatem keşke yemeseydim diyorum ağladım böyle bi tuhaf midem
Mervecim bozma moralini olur öyle atlatırsınız çok da yememişsin pişman da olma

ben de gitmiyor valla haftaya hastayım da :) ondan spora baslayamadım
Gider canim ole dusunme diyetini yaparsan gider.

43 kilo mu o ne kiz boyun kacdi senin baya zayfmissin gercekden. Bence gene gorursun o ksr zayf olmasanda bünye meselesi smdi bide evlendin yemekler degisdi cocuk oldu ondandir sen toparlarsin gayette iyi gidiyorsun. Ama abur cubur fena bisey benim ufaklikdan beri yedigmden bu haldeyim ☺☺

Vaooovv aslıcım valla bence cornettoyu haketmişsin sporun harika bak şu bir ay böyle gitsen harika olucak eminim valla tebriklerin en büyüğünü koyuyorum ben de şimdi yapıcam sporumu leslie yapıcam ben de
Uzuldum ama yedigime o kdr enerji sarfet gt ustune corneti yakmaya ugras kuzu her aksam mi yapim leslie yi daha iyi olur bi hafta sonu sarkar sanirim ev islerini halletcez cnku. Sanada tebriklerin en buyugu zaten yapmissindir biseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…