- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.001
Lüght yoğurt maya yoğurt olsa daha iyi olur tabi canımKızlar evde yapılan yoğurtmu olması gerekiyor yoksa marketlerde satılanlardan
olurmu ?
Günaydın kızlar.dün giremedim annemlerdeydim. Akşam da görümcemin sözü vardı geç döndük eve,çoğunlukla oturmama rağmen bi yorgunluk vardı ya daha kendime gelemedim desem yeridir :) dün yediklerimi hiç yazmıyım karbonhidrat ağırlıklı oldu ikramlar filan derken maşallah :)
Henüz kahvaltı yapmadım pek keyfim yok bugün:/
Ay cnm valla pek bişey anlamadım ki moralim bozuldu kayınvalideme. Kızı anneme bırakmıştık dönüşte aldık iyi oldu mahvolucakmış yoksa. Topuklu ayakkabılar sıktı bi yandan off. Bitti çok şükürgunaydın kuzum nasıl gecdı pekı soz olsun öle gunlerde malesef kacamak oluyor ya. kahvaltını et ama hafıfde olsa
Kuzum noldu anlat bakim :))) bebişlrr öyle yerlerde hiç olmuyo kuzu valla yazık mahvoluyolar çok iyi yapmşsn bende daha yapmadm yapcamda ne yicem ayAy cnm valla pek bişey anlamadım ki moralim bozuldu kayınvalideme. Kızı anneme bırakmıştık dönüşte aldık iyi oldu mahvolucakmış yoksa. Topuklu ayakkabılar sıktı bi yandan off. Bitti çok şükür
Kahvaltı edicem ama şuan aç değilim :)
Ya kuşum söz için kv küçük dilim pasta siparişi vermiş. Bi de erkek tarafına vermek için baklava yaptırmış tamam mı. Baklavayı isteme günü aldık onlara giderken,eşime demiş sen al ben parasını vercem. O akşam vermedi. Dün eşim öğleden sonra izin almış iş yerinden. Gidip pastaları aldı oraya da vermiş para. Çektiği yol eziyeti de cabası. 250 liraya yakın para çıktı şuan mesela bizden ama kv para muhabbeti için helalleşicez demiş ne demekse. Sanki vermicek ya da birazını vericek gibi anladım ben. İnsan vi düşünür ya bunlarda ne kadar para var ay sonuna yeter mi filan diye. Ona sinirim bozuk ya valla bıktım bu kadının hareketlerinden. Akşam da sözde eşimi terslemeler filan. Sonra da bişey yokmuş gibi konuşmalar. Eşime dedim valla o parayı alacaksın ben anlamam diye. Bi de çeyrek altın taktık mesela akşam takı niyetine. Görümcem bizim sözde takmamıştı abisine. Ben böyle şeylere çok takarım. Enayi miyiz biz ya bebeğimiz var masrafımız var kredi ödüyoruz bilmiyom mu sen. Maaşlarını 25 inde alıyo bunlar ama inşallah o zaman verir diyorum ben de.Kuzum noldu anlat bakim :))) bebişlrr öyle yerlerde hiç olmuyo kuzu valla yazık mahvoluyolar çok iyi yapmşsn bende daha yapmadm yapcamda ne yicem ay
Ay cnm valla pek bişey anlamadım ki moralim bozuldu kayınvalideme. Kızı anneme bırakmıştık dönüşte aldık iyi oldu mahvolucakmış yoksa. Topuklu ayakkabılar sıktı bi yandan off. Bitti çok şükür
Kahvaltı edicem ama şuan aç değilim :)
Ya kuşum söz için kv küçük dilim pasta siparişi vermiş. Bi de erkek tarafına vermek için baklava yaptırmış tamam mı. Baklavayı isteme günü aldık onlara giderken,eşime demiş sen al ben parasını vercem. O akşam vermedi. Dün eşim öğleden sonra izin almış iş yerinden. Gidip pastaları aldı oraya da vermiş para. Çektiği yol eziyeti de cabası. 250 liraya yakın para çıktı şuan mesela bizden ama kv para muhabbeti için helalleşicez demiş ne demekse. Sanki vermicek ya da birazını vericek gibi anladım ben. İnsan vi düşünür ya bunlarda ne kadar para var ay sonuna yeter mi filan diye. Ona sinirim bozuk ya valla bıktım bu kadının hareketlerinden. Akşam da sözde eşimi terslemeler filan. Sonra da bişey yokmuş gibi konuşmalar. Eşime dedim valla o parayı alacaksın ben anlamam diye. Bi de çeyrek altın taktık mesela akşam takı niyetine. Görümcem bizim sözde takmamıştı abisine. Ben böyle şeylere çok takarım. Enayi miyiz biz ya bebeğimiz var masrafımız var kredi ödüyoruz bilmiyom mu sen. Maaşlarını 25 inde alıyo bunlar ama inşallah o zaman verir diyorum ben de.
Ya bedavadan verilcek param yok benim çocuğumun giderleri var kredi kartları var. Eşime de sürekli konuyu açmak istemiyorum ama nasıl moralim bozuk ya. Tamam annesi kardeşidir parayı almak istemeyebilir ama hem o masraf hem altın söz için fazla ağır yani
Yani kuşum haklıyım sonuçta eşime de dedim ama umarım kv verir de alır parayı. Düğünden sonra bize bir sürü borç bıraktı,evin tadilatında da elini cebine atmadı her şey benim birikimimle oldu üstüne eşimin borçları çıktı onları ödedim yani kredi çekip. Bunlar benim içimde o yüzden kvye bedavadan para veremem. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Sadece ervaya bakıcak diye hoş görmeye çalışıyorum yoksa sıfır yani bendeki yerikuzum moralını bozma esıne sole alsın tabıkı sonucda sızınde bellı gıderlerınız var dusunmelerı gerek. bıde sözde ceyrege pek gerek yokmus ama sonucta söz nısan olsa neyse ama olsn moralınıde bozma
Uzuldum ama yedigime o kdr enerji sarfet gt ustune corneti yakmaya ugras kuzu her aksam mi yapim leslie yi daha iyi olur bi hafta sonu sarkar sanirim ev islerini halletcez cnku. Sanada tebriklerin en buyugu zaten yapmissindir biseler.
Günaydın kızlar.dün giremedim annemlerdeydim. Akşam da görümcemin sözü vardı geç döndük eve,çoğunlukla oturmama rağmen bi yorgunluk vardı ya daha kendime gelemedim desem yeridir :) dün yediklerimi hiç yazmıyım karbonhidrat ağırlıklı oldu ikramlar filan derken maşallah :)
Henüz kahvaltı yapmadım pek keyfim yok bugün:/
Bence yap aslıcım en azından şu bir ay hafta içi 5 gün yap yani bence çok faydasını görürsün yapsan öyle her akşam ben de valla yaptım 40 dk 3 mile yaptım 5 millik bi videosu var bende yılalr önce indirmiştim pc de buldum onu ama 3 milini yaptım baya bi hoplatıyo zıplatıyo iyi ter döktüm bende şu tatillere kadar güzel bi versek
kuzum geçmiş olsun atlatmışsınız ve de afiyet olsun boşver oluyo öylemaddi konular zor allah yardımcınız olsun sizin de bebek kredi mutlaka gideriniz ona göe düzeniniz vardır düşünmeleri lazım ama işte o da abi yani bazı şeyleri yapması gerekebilir de emrivaki olmuş böyle bi de üstüne altın yani asıl o bence gereksiz sözde ama inşallah verirler de sizin de huzurunuz kaçmaz
hmm evveliyatı varmış kanka senin birikmiş yaniYani kuşum haklıyım sonuçta eşime de dedim ama umarım kv verir de alır parayı. Düğünden sonra bize bir sürü borç bıraktı,evin tadilatında da elini cebine atmadı her şey benim birikimimle oldu üstüne eşimin borçları çıktı onları ödedim yani kredi çekip. Bunlar benim içimde o yüzden kvye bedavadan para veremem. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Sadece ervaya bakıcak diye hoş görmeye çalışıyorum yoksa sıfır yani bendeki yeri
Aynen kanka. Altın takmayalım dedim ben eşime ama boş mu geçicez filan demeye getirdi iyi dedim ben de. Zaten takı gibi bişey oldu yani anlamadık. Takmayanlar vardı yine de ama nişan gibi oldu biraz değişikti :)hmm evveliyatı varmış kanka senin birikmiş yani
kuzu 5 mılın baslangıcıda mı degısık benımkıde 3 mil ama ben ıste 35 dk yaptım 10 dksını yapamadm ama onuda yapıcam bı devamnı getrmek lazm dmı :):) inşallah tatıle kdr su gobegm azıcıkda olsa gıder tek sorunum o suan yarnda gelınlık provam var aksam ınsallah bu sefer 3 mılı tamamlıcam
İşte zor valla bu işler hereyi yap sonra bi de suçlu ol anlıyorum canım haklısın o konuda ama bence sen yine de eşine çok yüklenme çok haklısın ama o da arada kalıyor ki aslında seninle aynı fikirde anladığım kadarıyla yani bazen istemese de o da yapmak zorunda kalıyodur yani bunlar tecrübe inşallah verirler tabii ama olmadı önünüzdeki maçlara bakıcaksınız kankam ama sen günün zehir etme düşün düşün içinde bulunduğun anı da boşa geçiriyosun yine sana zararlokur um kuşum ya emrivaki oldu ona sinirim bozuldu. Tamam abisi illaki bi şekilde yardım etmeye çalışıcaz ama bizim de durumumuz belli biliyorlar yani. Ki zaten erkek tarafının durumu çok çok iyi,görümcem devletten çeyiz parası da alıcak nikahı erken yaparlarsa. Biz bişey görmedik evlenirken hepsi benim sayemde oldu ama yine de ben kötü oluyorum sonra. Eşime de bık bık edip sinirlendirmek istemiyorum ama içim içimi yiyo
İvettt kanka kendimi üzüyorum sadece. Eşime de yansıtınca sinir oluyo o zaman daha çok üzülüyorum deli miyim neİşte zor valla bu işler hereyi yap sonra bi de suçlu ol anlıyorum canım haklısın o konuda ama bence sen yine de eşine çok yüklenme çok haklısın ama o da arada kalıyor ki aslında seninle aynı fikirde anladığım kadarıyla yani bazen istemese de o da yapmak zorunda kalıyodur yani bunlar tecrübe inşallah verirler tabii ama olmadı önünüzdeki maçlara bakıcaksınız kankam ama sen günün zehir etme düşün düşün içinde bulunduğun anı da boşa geçiriyosun yine sana zarar
sabah kahvaltımı gecmedım dmı smdıseyrekyagmur um olsaydı gene mı aynı derdı :):)
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
domates
şimdide tarcınlı yesılcay ıcıyorum.
Seyrekyağmur tatilde ya çanakkalede. Ordan marmarise geçiceklermiş facede resim paylaşıyo arada yorumlardan filan takip ediyorum ben onuyaa hakkaten gelemiyo hiç bir de tatile çıktı sanırım telefonu da uygun değildi galiba özledim valla
afiyet olsun kuzum valla aynı oluyo yaa benim de öyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?