Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

anlıyorum senı kuzum bastan senı cok üzdügü ıcın onlara hıc bısey yapmak ıstemıyorsun cok haklısın kuzum. bıde sana borc bırakmıs bıde senn suan ona bısey yapmanı ıstıyor snır bısey gercekden ama takma dedııgn gıbı cocugunu bakcan ne kdr gozunde büyütürsen hıc anlasamassn buda zor olur ılerleyen zmanalarda.

anladım kuzum bendekı dırek 3 mıl tek kadın yapıyor ve 45 dk mı ne o yeterlı bana lastık benı bozar hacı :):)
yaa hakkaten gelemiyo hiç bir de tatile çıktı sanırım telefonu da uygun değildi galiba özledim valla

afiyet olsun kuzum valla aynı oluyo yaa benim de öyle oluyo

aynen kuzu degısık seyler gzlde sırkette anca bu kdr oluyor ben acıezme sevıyorum az ondan da sursem olur mu acep aynen bende ozledım ya demek tatılde
Seyrekyağmur tatilde ya çanakkalede. Ordan marmarise geçiceklermiş facede resim paylaşıyo arada yorumlardan filan takip ediyorum ben onu

facede bende yok he ordan takıp daha ıyı yoksa ınstagramda pek hareketlı dııl.

Haklısın kuşum takmamaya çalışıcam :) seni facede eklicektim ama istek kapalı yollayamadımmmm

Canımmm herkesin kendine göre para durumu var sen belki ayarladın bebek demek masraf demek valla maaşı 25inde alıyorsa verir ama canım kötü düşünme kötü olmasın şimdi babada yok eşin o yüzden pek üstüne varmıyordur tabiki sıkılıyordur belli etmiyordur sabrın sonu selamettir kuzum ya

Ohhh kuzum düğüne çeyrek kala süper gidiyosun :)

ınsallah kuzu gıtmeye calısıyorum son zamnlar da bole ama o son hafta evde tatlılar borekler olursa bakm nasıl gıtcem :):)
Kankalaaar kahvaltım yarım tatlı kaşığı tereyağ ile 2 yumurtalı omlet 1 domates biraz nane 1 dilim peynir yarım paket eti form :)

oh afıyet olsun kuzum bende oglen menemen yemetye karar verdım canım cekdı yemekden ınsan sıcak havada skılıyor.

haah şöyleeee su akar yolunu bulur kanka sen gününü berbat etme boşveer moral bozukken bişeyler yiysin gelir hem bak evdeki günlerin tadını çıkar bebikinle ilgileen ayağını uzaat bir Türk kahvesi yaap

Kızlar ben bugün yine protein çılgınlığı yaşıyorum

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 paket hindi füme

öğlen burda olursam yine yumurtam hindi fümem var ayran süt falan içerim aralarda

dün akşam çok güzel bir omlet yaptım( sıradan bi omlet ama benim çok canım istemişti bak anlatırken bile sevgiyle bahsediyorum hala ) alerji yapmasın diye 1 tam 3 yumurtanın beyazından yaptım yanında yoğurt yedim bir kase

sonra da 40 dk leslie ile ter döktüm

Off yine mi yumurtaaa nasıl için alıyor kuşum ya tavuk göğsü filan haşlayıp getirsene yanında

Kuzum bendeki lastikli değil ama onları da gördüm de bulaşmadım, bendekinde 5 farklı serinin her bir milinin koymuşlar sanırım birincide tek kadın ikincide ablalarla üçüncüde abla amca karışık öyle farklı seriler ama zaten benzer hareketler bi millerin sonlarında zıplatıyo falan genelde walk walk walk

acılı ezme ye yaa nolucak 1 yk yesen onda bişey yok ki

cok guzel menun yavru benımde canım yumurta cekdı bugun menemenden yana oyumu kullanıyorum :):)

ay evde sureklı walk walk dıyorum ahahahah o lafı cok hosuma gıdıyor :):) dogrudur demın bakdım bende amcalarla ablalarla var hep.
aynen bencede kuzu yarn alım etımegımn ustune koyarım sevıyorum ya degısıklıgı bugun bı market yolu gozukdu peynırımde bıtmısdı.

Off yine mi yumurtaaa nasıl için alıyor kuşum ya tavuk göğsü filan haşlayıp getirsene yanında
ay bilmiyorum yaa anlamadım canım da istiyo yanii asıl tavuk göresim yok nedense kuzum bilmedim ama bu akşam köfte yiycem köfte alıcam eve giderken

ay bilmiyorum yaa alamadım canım da istiyo yanii asıl tavuk göresim yok nedense kuzum bilmedim ama bu akşam köfte yiycem köfte alıcam eve giderken
He tamam sen de köfte stokla onlardan getir iş yerine dicem ama soğuk soğuk da yenmez ki dimi onlar

işte çok çeşit var ben torrent sitesinden indirmiştim hatta erkek arkadaşım bulmuş indirmişti sağolsun onları buldum pc de 2 tane var bende bigün birini bi gün birini yaparım artık burn fat yazıyo ama onun da yine farklıları var dün baktım da you tubedan açıcaktım sonra pcdekiler geldi aklıma buraya da yüklerim kuzum akşam evde işine yararsa

benim de ayran ve süt almam lazım acılı ezme de valla ben de bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…