- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.021
anlıyorum senı kuzum bastan senı cok üzdügü ıcın onlara hıc bısey yapmak ıstemıyorsun cok haklısın kuzum. bıde sana borc bırakmıs bıde senn suan ona bısey yapmanı ıstıyor snır bısey gercekden ama takma dedııgn gıbı cocugunu bakcan ne kdr gozunde büyütürsen hıc anlasamassn buda zor olur ılerleyen zmanalarda.Yani kuşum haklıyım sonuçta eşime de dedim ama umarım kv verir de alır parayı. Düğünden sonra bize bir sürü borç bıraktı,evin tadilatında da elini cebine atmadı her şey benim birikimimle oldu üstüne eşimin borçları çıktı onları ödedim yani kredi çekip. Bunlar benim içimde o yüzden kvye bedavadan para veremem. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Sadece ervaya bakıcak diye hoş görmeye çalışıyorum yoksa sıfır yani bendeki yeri
Canımın içi farklı farklı miller var burn fat bendeki ama parça parça birleştirmişler mesela bendekini... ayrıca aynı insanlarla 3 mili birden yaptığı da var sonracıımaaa lastikli ağırlıklı olan var farklılar var yani ben 3 mil yaptım 37dk sürdü 40 olsun diye 4. milin de 3dk yaptım
gider tabii sen düzenli yap üşenme bi aycık zorla kendini gider göbüş de ve sıkılaşırsın
yaa hakkaten gelemiyo hiç bir de tatile çıktı sanırım telefonu da uygun değildi galiba özledim valla
afiyet olsun kuzum valla aynı oluyo yaa benim de öyle oluyo
Seyrekyağmur tatilde ya çanakkalede. Ordan marmarise geçiceklermiş facede resim paylaşıyo arada yorumlardan filan takip ediyorum ben onu
Haklısın kuşum takmamaya çalışıcam :) seni facede eklicektim ama istek kapalı yollayamadımmmmanlıyorum senı kuzum bastan senı cok üzdügü ıcın onlara hıc bısey yapmak ıstemıyorsun cok haklısın kuzum. bıde sana borc bırakmıs bıde senn suan ona bısey yapmanı ıstıyor snır bısey gercekden ama takma dedııgn gıbı cocugunu bakcan ne kdr gozunde büyütürsen hıc anlasamassn buda zor olur ılerleyen zmanalarda.
anladım kuzum bendekı dırek 3 mıl tek kadın yapıyor ve 45 dk mı ne o yeterlı bana lastık benı bozar hacı :):)
aynen kuzu degısık seyler gzlde sırkette anca bu kdr oluyor ben acıezme sevıyorum az ondan da sursem olur mu acepaynen bende ozledım ya demek tatılde
facede bende yok he ordan takıp daha ıyı yoksa ınstagramda pek hareketlı dııl.
Canımmm herkesin kendine göre para durumu var sen belki ayarladın bebek demek masraf demek valla maaşı 25inde alıyorsa verir ama canım kötü düşünme kötü olmasın şimdi babada yok eşin o yüzden pek üstüne varmıyordur tabiki sıkılıyordur belli etmiyordur sabrın sonu selamettir kuzum yaYa kuşum söz için kv küçük dilim pasta siparişi vermiş. Bi de erkek tarafına vermek için baklava yaptırmış tamam mı. Baklavayı isteme günü aldık onlara giderken,eşime demiş sen al ben parasını vercem. O akşam vermedi. Dün eşim öğleden sonra izin almış iş yerinden. Gidip pastaları aldı oraya da vermiş para. Çektiği yol eziyeti de cabası. 250 liraya yakın para çıktı şuan mesela bizden ama kv para muhabbeti için helalleşicez demiş ne demekse. Sanki vermicek ya da birazını vericek gibi anladım ben. İnsan vi düşünür ya bunlarda ne kadar para var ay sonuna yeter mi filan diye. Ona sinirim bozuk ya valla bıktım bu kadının hareketlerinden. Akşam da sözde eşimi terslemeler filan. Sonra da bişey yokmuş gibi konuşmalar. Eşime dedim valla o parayı alacaksın ben anlamam diye. Bi de çeyrek altın taktık mesela akşam takı niyetine. Görümcem bizim sözde takmamıştı abisine. Ben böyle şeylere çok takarım. Enayi miyiz biz ya bebeğimiz var masrafımız var kredi ödüyoruz bilmiyom mu sen. Maaşlarını 25 inde alıyo bunlar ama inşallah o zaman verir diyorum ben de.
Ya bedavadan verilcek param yok benim çocuğumun giderleri var kredi kartları var. Eşime de sürekli konuyu açmak istemiyorum ama nasıl moralim bozuk ya. Tamam annesi kardeşidir parayı almak istemeyebilir ama hem o masraf hem altın söz için fazla ağır yani
Haklısın kuşum takmamaya çalışıcam :) seni facede eklicektim ama istek kapalı yollayamadımmmm
Ohhh kuzum düğüne çeyrek kala süper gidiyosun :)sabah kahvaltımı gecmedım dmı smdı @seyrekyagmur um olsaydı gene mı aynı derdı :):)
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
domates
şimdide tarcınlı yesılcay ıcıyorum.
Ohhh kuzum düğüne çeyrek kala süper gidiyosun :)
Kankalaaar kahvaltım yarım tatlı kaşığı tereyağ ile 2 yumurtalı omlet 1 domates biraz nane 1 dilim peynir yarım paket eti form :)
İvettt kanka kendimi üzüyorum sadece. Eşime de yansıtınca sinir oluyo o zaman daha çok üzülüyorum deli miyim neneyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Benim de erkek kardeşim var ben de ona yardım edicem illaki öyle bi durumda. Hatta para göndereyim ben kuzuma ya bayram harçlığı verememiştim elimde nakit yoktu
Kızlar Türk kahvesi içtim ve kahvaltı niyetine 1 şeftali ve 1 kırmızı erik yedim çok iyi geldi ya serin serin soğuk soğuk :)
Sağ ol kankamm iyi ki varsınız ya çok seviyorum sizleriHahaha bend e tam onu demiştim yapmış içmişsin bile afiyet olsun kankamm
Off yine mi yumurtaaaKızlar ben bugün yine protein çılgınlığı yaşıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 paket hindi füme
öğlen burda olursam yine yumurtam hindi fümem var ayran süt falan içerim aralarda
dün akşam çok güzel bir omlet yaptım alerji yapmasın diye 1 tam 3 yumurtanın beyazından yaptım yanında yoğurt yedim bir kase
sonra da 40 dk leslie ile ter döktüm
anlıyorum senı kuzum bastan senı cok üzdügü ıcın onlara hıc bısey yapmak ıstemıyorsun cok haklısın kuzum. bıde sana borc bırakmıs bıde senn suan ona bısey yapmanı ıstıyor snır bısey gercekden ama takma dedııgn gıbı cocugunu bakcan ne kdr gozunde büyütürsen hıc anlasamassn buda zor olur ılerleyen zmanalarda.
anladım kuzum bendekı dırek 3 mıl tek kadın yapıyor ve 45 dk mı ne o yeterlı bana lastık benı bozar hacı :):)
aynen kuzu degısık seyler gzlde sırkette anca bu kdr oluyor ben acıezme sevıyorum az ondan da sursem olur mu acepaynen bende ozledım ya demek tatılde
facede bende yok he ordan takıp daha ıyı yoksa ınstagramda pek hareketlı dııl.
Kızlar ben bugün yine protein çılgınlığı yaşıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 paket hindi füme
öğlen burda olursam yine yumurtam hindi fümem var ayran süt falan içerim aralarda
dün akşam çok güzel bir omlet yaptım( sıradan bi omlet ama benim çok canım istemişti bak anlatırken bile sevgiyle bahsediyorum hala) alerji yapmasın diye 1 tam 3 yumurtanın beyazından yaptım yanında yoğurt yedim bir kase
sonra da 40 dk leslie ile ter döktüm
Kuzum bendeki lastikli değil ama onları da gördüm de bulaşmadım, bendekinde 5 farklı serinin her bir milinin koymuşlar sanırım birincide tek kadın ikincide ablalarla üçüncüde abla amca karışık öyle farklı seriler ama zaten benzer hareketler bi millerin sonlarında zıplatıyo falan genelde walk walk walk
acılı ezme ye yaa nolucak 1 yk yesen onda bişey yok ki
yaa hakkaten çok güzel olurdu kahveleri karşılıklı içerdikSağ ol kankamm iyi ki varsınız ya çok seviyorum sizlerikeşke sadece burada olmasa arkadaşlığımız ya görüşebilmeyi ne kadar isterim
Ayy evet yaayaa hakkaten çok güzel olurdu kahveleri karşılıklı içerdik
ay bilmiyorum yaa anlamadım canım da istiyo yaniiOff yine mi yumurtaaanasıl için alıyor kuşum ya tavuk göğsü filan haşlayıp getirsene yanında
He tamam sen de köfte stokla onlardan getir iş yerine dicem ama soğuk soğuk da yenmez ki dimi onlaray bilmiyorum yaa alamadım canım da istiyo yaniiasıl tavuk göresim yok nedense kuzum bilmedim ama bu akşam köfte yiycem köfte alıcam eve giderken
işte çok çeşit var ben torrent sitesinden indirmiştim hatta erkek arkadaşım bulmuş indirmişti sağolsun onları buldum pc de 2 tane var bende bigün birini bi gün birini yaparım artık burn fat yazıyo ama onun da yine farklıları var dün baktım da you tubedan açıcaktım sonra pcdekiler geldi aklıma buraya da yüklerim kuzum akşam evde işine yararsacok guzel menun yavru benımde canım yumurta cekdı bugun menemenden yana oyumu kullanıyorum :):)
ay evde sureklı walk walk dıyorum ahahahah o lafı cok hosuma gıdıyor :):) dogrudur demın bakdım bende amcalarla ablalarla var hep.
aynen bencede kuzu yarn alım etımegımn ustune koyarım sevıyorum ya degısıklıgı bugun bı market yolu gozukdu peynırımde bıtmısdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?