- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.041
yoo bana çok dert değil yaa yerim ben zaten haftaya normale dönücem sebze yulaf meyve falan ekliycem tekrarHe tamam sen de köfte stokla onlardan getir iş yerine dicem ama soğuk soğuk da yenmez ki dimi onlar
Kankalaaar kahvaltım yarım tatlı kaşığı tereyağ ile 2 yumurtalı omlet 1 domates biraz nane 1 dilim peynir yarım paket eti form :)
işte çok çeşit var ben torrent sitesinden indirmiştim hatta erkek arkadaşım bulmuş indirmişti sağolsun onları buldum pc de 2 tane var bende bigün birini bi gün birini yaparım artık burn fat yazıyo ama onun da yine farklıları var dün baktım da you tubedan açıcaktım sonra pcdekiler geldi aklıma buraya da yüklerim kuzum akşam evde işine yararsa
benim de ayran ve süt almam lazım acılı ezme de valla ben de bayılırım
Ayy internetten de video indirmek ölüm gibi ya çok uzun sürüyo eğer video kısa değilse. Evlenceksin diye mi almadın eve internet yoksa :)saol kuzum dusunmen yeter bende ıste gecen @can_iso sayesınde ındırdım asıl degısıklerı bakmde ındırırm gene hem skılmam bı gun onu bı gun dgerını ben gene bı arayısa gecm bzm evde net cekmemesı cok kotu oturıyım sunu acım dıyemıorsn evede ınternet almadım nıe almadıysam zamnnda :):) neyse artık kendı evmde cekıcek bu dertten kurtulcam :):) orda spor salonu var ona baslıcam bakalım ınsallah duz karına sahıp olucam :):)
aynen benımde sütüm yok onuda alıyım dolaba stok ıyı oluyor acılı ezme sen sevmezmsn sızın oraların :):)
Ayy internetten de video indirmek ölüm gibi ya çok uzun sürüyo eğer video kısa değilse. Evlenceksin diye mi almadın eve internet yoksa :)
Kızlar kendini tutamayıp tartildim 59.5im :))) ilk defa bu kadarını gordum tartida
saol kuzum dusunmen yeter bende ıste gecen @can_iso sayesınde ındırdım asıl degısıklerı bakmde ındırırm gene hem skılmam bı gun onu bı gun dgerını ben gene bı arayısa gecm bzm evde net cekmemesı cok kotu oturıyım sunu acım dıyemıorsn evede ınternet almadım nıe almadıysam zamnnda :):) neyse artık kendı evmde cekıcek bu dertten kurtulcam :):) orda spor salonu var ona baslıcam bakalım ınsallah duz karına sahıp olucam :):)
aynen benımde sütüm yok onuda alıyım dolaba stok ıyı oluyor acılı ezme sen sevmezmsn sızın oraların :):)
Hııı anladım cnm pc yoksa gerek olmaz tabi boşver bu kadar idare etmişsin :) kendi evine bağlatırsın artıkkuzu ne bılım pc yoktu evde ınternetı gerek duymadm yoksa telefona ıntermet almazdm daha mantıklıydı evde cekmıyor hıc bısey yapamıorsun smdıde dugune bısey jkalmadı hıc gerek yok :):)
valla severim çok acılı olsun zaten yeter bana yumurtanın yanında da 5-6 biber turşusu yedim dün bağırsaklar için d eiyi oluyr bugün de yiycem
ama indirdiysen sorun olmaz hazır videoyu açıyodur sen bence hazır işteyken indir bir ikidaha değişik güzel oluyo ama leslieden sıkılmıyo insan yaa çabuk geçiyor vakit yürümek falan öyle değil
Hııı anladım cnm pc yoksa gerek olmaz tabi boşver bu kadar idare etmişsin :) kendi evine bağlatırsın artık
Ay benim eşim de pek sever futbolu. Neyseki 1ay filan rahat ettim ama sezon başlıcak yinee tehlike çanları çalıyoohh o tursularda gzl bende sevıyorumda acıya bazen cok dayanamıyorum dil sorunlu :):)
evet leslıeden bende skılmıorum ayy o spor aletınde yurumek cok skıyor bıde tek basına olunca ayrı bı skıcılık aynen bakıcam smdı ındırım zayf olmak ne zor ıs :):):
aynen kuzu oraya kendıme leptopda alcam kı nısanlım mac kolık bende leptopdan bıseler ızlerm :):) zaten evde ınternete gerek duymuyorum ısyernde aksama kdr netteym dıe ama spor olunca ah dıorum vıdeo bakamıorum snırlenıordm.
Ay benim eşim de pek sever futbolu. Neyseki 1ay filan rahat ettim ama sezon başlıcak yinee tehlike çanları çalıyosen laptoptan izlersin iyi olur.
ohh o tursularda gzl bende sevıyorumda acıya bazen cok dayanamıyorum dil sorunlu :):)
evet leslıeden bende skılmıorum ayy o spor aletınde yurumek cok skıyor bıde tek basına olunca ayrı bı skıcılık aynen bakıcam smdı ındırım zayf olmak ne zor ıs :):):
aynen kuzu oraya kendıme leptopda alcam kı nısanlım mac kolık bende leptopdan bıseler ızlerm :):) zaten evde ınternete gerek duymuyorum ısyernde aksama kdr netteym dıe ama spor olunca ah dıorum vıdeo bakamıorum snırlenıordm.
Ay benim eşim de pek sever futbolu. Neyseki 1ay filan rahat ettim ama sezon başlıcak yinee tehlike çanları çalıyosen laptoptan izlersin iyi olur.
zaten 1 ay sonra lig başlar e avrupa kupası da yeni bitti var aslınd amaç yaaayy kuzu bende hıc sevmem hıc dızı fılm ızlemez nerde mac yorum yaznda skılıyor mac yok dıe ayar edıor benı ya :):)
Başlıcak bütün maçlar yaa artık. Sen seviyosan iyi de ben sevmem anlamam o yüzden sıkılyorzzaten 1 ay sonra lig başlar e avrupa kupası da yeni bitti var aslınd amaç yaa
Benim saçlarım yağlı ya nefret ediyorum. Bi de doğumdan sonra çok dökülüyor bişey kar etmiyo kanka bana. Bioblas iyi gibi sanki. Bi de elseve vaaarr , avonun var karışık kullanıyorumkızlar siz ne şampuan kullanıyosunuz saçlarınızın durumu nedir benim 1-2 haftadır dökülüyo ve kuru gibi sanki araştırma içerisindeyim bi de b vitamini getirttim bugün eczaneden medobiotin diye bir ilaç saçlara tırnaklara iyi geliyomuş çok araştırdım da tırnaklarım iyi durumda gerçi de saçlar için aldım ben
He benim tırnaklarım da kabuk şeklinde soyuluyo bazen ya vitamin eksikliği var sanırım. Hiç üstüne de düşmüyorum valla checkup yaptırsam neler çıkar kim bilirkızlar siz ne şampuan kullanıyosunuz saçlarınızın durumu nedir benim 1-2 haftadır dökülüyo ve kuru gibi sanki araştırma içerisindeyim bi de b vitamini getirttim bugün eczaneden medobiotin diye bir ilaç saçlara tırnaklara iyi geliyomuş çok araştırdım da tırnaklarım iyi durumda gerçi de saçlar için aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?