- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.061
Koşu bandı bende de evde var da işte çok sıkılıyorum bi de içerde odada duvara bak bak off lesliede hiç olmazsa ekranda izlerken falan vakit hemen geçiyo ve tüm vücudu çalıştırıyo kollar karın bacaklar her yer çalışıyo
zordu kuzu ama biz başardık ne kaldı şurda kalanalrı da göndericez ohh incecik fit çıtırlar olucaz
zaten 1 ay sonra lig başlar e avrupa kupası da yeni bitti var aslınd amaç yaa
kızlar siz ne şampuan kullanıyosunuz saçlarınızın durumu nedir benim 1-2 haftadır dökülüyo ve kuru gibi sanki araştırma içerisindeyim bi de b vitamini getirttim bugün eczaneden medobiotin diye bir ilaç saçlara tırnaklara iyi geliyomuş çok araştırdım da tırnaklarım iyi durumda gerçi de saçlar için aldım ben
Kuzum düğüne kadar bişey kalmaz merak etme :)aynen kuzu bzmde spor salonnda aynalara bakıorsun :):) leslıe eglencelı kadn bık bık konusuyor ne guzel.
evet basardık Allahın ıznıyle az kaldı yavru.
olmayınca cıldırıor ıste hıc bana gore dııl hıc de sevmem sen ne guzel sevıyormussun bende alıscam artkın :):)
kuzu hıc duymadm ben benmde kac aydır dokuluyor bı cozum bulamadım smdı sampuanımı degısdım bende whatsondan aldm ama bulmadım ısmını ya sana aksam yazarm yengem bana ıyı geldı ama ben daha goremedım malesef. sana ıyı gelırse bnada haber ver.
bıde kızlar ben havuzda yandım koruyucu kullanmadm smdı omuzlar soyulmaya basladı dugune 1 ay var acep hepsı gıdermı ya salaklıgımdan cekıorum smdı.
inşallah kuzum ya bole salak gıbı yattm esıntılıydı hava smdı omuzlar pütür pütür. kına elbısemde kollar hep acık gelınlık gene daha kapalıdaKuzum düğüne kadar bişey kalmaz merak etme :)
elseve geçmiştim sanki o döktü benimkinin son 1 aydır çünkü döklme benim kıvırcık ince telli ve kuru şimdi bi şampuan aldım gratisten urban marka içeriği de fena gelmedi onu deniycem bakalım bi bi de işte b vitamini bakalımBenim saçlarım yağlı ya nefret ediyorum. Bi de doğumdan sonra çok dökülüyor bişey kar etmiyo kanka bana. Bioblas iyi gibi sanki. Bi de elseve vaaarr , avonun var karışık kullanıyorum
işte bu iyiymiş internetten epey okudum vitamin falan saç tırnak için bu iyiymiş zararı d ayok yani eczanelerde satılıyo aslında deneyebilirsin kuzu biotin zaten vücutta olan bi vitamin fazlasını da atıyo vücut epey araştırdım işte ben deHe benim tırnaklarım da kabuk şeklinde soyuluyo bazen ya vitamin eksikliği var sanırım. Hiç üstüne de düşmüyorum valla checkup yaptırsam neler çıkar kim bilir
aynen kuzu bzmde spor salonnda aynalara bakıorsun :):) leslıe eglencelı kadn bık bık konusuyor ne guzel.
evet basardık Allahın ıznıyle az kaldı yavru.
olmayınca cıldırıor ıste hıc bana gore dııl hıc de sevmem sen ne guzel sevıyormussun bende alıscam artkın :):)
kuzu hıc duymadm ben benmde kac aydır dokuluyor bı cozum bulamadım smdı sampuanımı degısdım bende whatsondan aldm ama bulmadım ısmını ya sana aksam yazarm yengem bana ıyı geldı ama ben daha goremedım malesef. sana ıyı gelırse bnada haber ver.
bıde kızlar ben havuzda yandım koruyucu kullanmadm smdı omuzlar soyulmaya basladı dugune 1 ay var acep hepsı gıdermı ya salaklıgımdan cekıorum smdı.
elseve geçmiştim sanki o döktü benimkinin son 1 aydır çünkü döklme benim kıvırcık ince telli ve kuru şimdi bi şampuan aldım gratisten urban marka içeriği de fena gelmedi onu deniycem bakalım bi bi de işte b vitamini bakalım
Valla iyi gelir umuduyla alıyorum deniyorum ama faydası olmuyo hiç. Benim doğumdan dolayı oldu kuşum ya zor toparlanıcam gibi.işte bu iyiymiş internetten epey okudum vitamin falan saç tırnak için bu iyiymiş zararı d ayok yani eczanelerde satılıyo aslında deneyebilirsin kuzu biotin zaten vücutta olan bi vitamin fazlasını da atıyo vücut epey araştırdım işte ben de
Düzelir düzelir krem sür kesele tamam bişeycik kalmaz :)inşallah kuzum ya bole salak gıbı yattm esıntılıydı hava smdı omuzlar pütür pütür. kına elbısemde kollar hep acık gelınlık gene daha kapalıda
Düzelir bence yaa 1 yada bepanten krem falan sürebilirsin kuzum aslında nemlendir yani bence bi de kese tabii en iyisi
valla 1 haftada etkisini görüyomuş kullananlar vitaminin bid euzun süre diyet yaptık ya sağlıklı beslensek de kilo kaybı da etkileyebiliyor bakalım inşallah faydalı olur söylerim kuzum sana da
Düzelir düzelir krem sür kesele tamam bişeycik kalmaz :)
Kızlar kendime tost yaptım beyaz peynir ve kaşar peyniri koydum içine. Aç değilim de midem bulandı sanki ondan atıştırayım dedim
Valla iyi gelir umuduyla alıyorum deniyorum ama faydası olmuyo hiç. Benim doğumdan dolayı oldu kuşum ya zor toparlanıcam gibi.
Ya araştırıp almak lazım aslında b vitamini doğru diyosun. Kendimize bakmıyoruz ki
Kızlar kendime tost yaptım beyaz peynir ve kaşar peyniri koydum içine. Aç değilim de midem bulandı sanki ondan atıştırayım dedim
söle kuzu ya zaten tatılden gelım dırek kısa kestırcem cok da yıprandı o kdr boyaya.
bepanten evet bakm ona yengemde eczanede calısdı onada sorıyım barı aman ezıyet yaptım kendıme
bu arada kızlar aysunla konusdum cok selamı var duz 67 kılo olmus.
kestır belkı duzelır yavru dokulmende cocukdan snra oluyor ama cıkar ben mesela watsonda lıve clean dıe sampuan kullandım gzldı tavsıye ederım ındırım zmannda alırsan daha gzl olur :):)Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
işte ben de onun zararı olmaz faydası olur eksikse diye
afiyet olsun kankam ben de haftaya tostlara başlarım canım da istiyo da bu hafta karbonhidratsız geçsin bakalım az kaldı
ayy maşallah tatilde bile vermiş aferin valla çoks elam söyle kuzu sen de tekrar konuşursan ben de zaten kısa ama yine de uzadı biraz gidip bi dip boya yaptırıcam bi de uçlardan aldırıcam kırıklar da bi gitsin
kuaforunu ıyı arastır sonra sacta hıc uzamıyo gıbı geliyo ınsana :) belde sac havalı durur ama ya kestırme :)Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
Evet ya her kuaföre güvenemiyorum ben de. O yüzden araştırmak lazım öyle kestireyim. Evet çok havalı ya herkes çok beğeniyo ama kullanması çok zor cnm gerçekten. Ama çok kısa kestirmem zaten uzun saç seviyorum ben hem de kısa saç yakışmıyo bana :)kuaforunu ıyı arastır sonra sacta hıc uzamıyo gıbı geliyo ınsana :) belde sac havalı durur ama ya kestırme :)
v kestırsene :) cok guzel duruyoEvet ya her kuaföre güvenemiyorum ben de. O yüzden araştırmak lazım öyle kestireyim. Evet çok havalı ya herkes çok beğeniyo ama kullanması çok zor cnm gerçekten. Ama çok kısa kestirmem zaten uzun saç seviyorum ben hem de kısa saç yakışmıyo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?