Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen kuzu bzmde spor salonnda aynalara bakıorsun :):) leslıe eglencelı kadn bık bık konusuyor ne guzel.
evet basardık Allahın ıznıyle az kaldı yavru.
zaten 1 ay sonra lig başlar e avrupa kupası da yeni bitti var aslınd amaç yaa

olmayınca cıldırıor ıste hıc bana gore dııl hıc de sevmem sen ne guzel sevıyormussun bende alıscam artkın :):)

kuzu hıc duymadm ben benmde kac aydır dokuluyor bı cozum bulamadım smdı sampuanımı degısdım bende whatsondan aldm ama bulmadım ısmını ya sana aksam yazarm yengem bana ıyı geldı ama ben daha goremedım malesef. sana ıyı gelırse bnada haber ver.

bıde kızlar ben havuzda yandım koruyucu kullanmadm smdı omuzlar soyulmaya basladı dugune 1 ay var acep hepsı gıdermı ya salaklıgımdan cekıorum smdı.

Kuzum düğüne kadar bişey kalmaz merak etme :)

Benim saçlarım yağlı ya nefret ediyorum. Bi de doğumdan sonra çok dökülüyor bişey kar etmiyo kanka bana. Bioblas iyi gibi sanki. Bi de elseve vaaarr , avonun var karışık kullanıyorum
elseve geçmiştim sanki o döktü benimkinin son 1 aydır çünkü döklme benim kıvırcık ince telli ve kuru şimdi bi şampuan aldım gratisten urban marka içeriği de fena gelmedi onu deniycem bakalım bi bi de işte b vitamini bakalım

He benim tırnaklarım da kabuk şeklinde soyuluyo bazen ya vitamin eksikliği var sanırım. Hiç üstüne de düşmüyorum valla checkup yaptırsam neler çıkar kim bilir
işte bu iyiymiş internetten epey okudum vitamin falan saç tırnak için bu iyiymiş zararı d ayok yani eczanelerde satılıyo aslında deneyebilirsin kuzu biotin zaten vücutta olan bi vitamin fazlasını da atıyo vücut epey araştırdım işte ben de

Düzelir bence yaa 1 yada bepanten krem falan sürebilirsin kuzum aslında nemlendir yani bence bi de kese tabii en iyisi

valla 1 haftada etkisini görüyomuş kullananlar vitaminin bid euzun süre diyet yaptık ya sağlıklı beslensek de kilo kaybı da etkileyebiliyor bakalım inşallah faydalı olur söylerim kuzum sana da

Valla iyi gelir umuduyla alıyorum deniyorum ama faydası olmuyo hiç. Benim doğumdan dolayı oldu kuşum ya zor toparlanıcam gibi.
Ya araştırıp almak lazım aslında b vitamini doğru diyosun. Kendimize bakmıyoruz ki

Kızlar kendime tost yaptım beyaz peynir ve kaşar peyniri koydum içine. Aç değilim de midem bulandı sanki ondan atıştırayım dedim

söle kuzu ya zaten tatılden gelım dırek kısa kestırcem cok da yıprandı o kdr boyaya.
bepanten evet bakm ona yengemde eczanede calısdı onada sorıyım barı aman ezıyet yaptım kendıme

bu arada kızlar aysunla konusdum cok selamı var duz 67 kılo olmus.

işte ben de onun zararı olmaz faydası olur eksikse diye

Kızlar kendime tost yaptım beyaz peynir ve kaşar peyniri koydum içine. Aç değilim de midem bulandı sanki ondan atıştırayım dedim

afiyet olsun kankam ben de haftaya tostlara başlarım canım da istiyo da bu hafta karbonhidratsız geçsin bakalım az kaldı

ayy maşallah tatilde bile vermiş aferin valla çoks elam söyle kuzu sen de tekrar konuşursan ben de zaten kısa ama yine de uzadı biraz gidip bi dip boya yaptırıcam bi de uçlardan aldırıcam kırıklar da bi gitsin

Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
kestır belkı duzelır yavru dokulmende cocukdan snra oluyor ama cıkar ben mesela watsonda lıve clean dıe sampuan kullandım gzldı tavsıye ederım ındırım zmannda alırsan daha gzl olur :):)

senn de kısaydı resmlerde ole hatrlıom bende hep uzun ıstedm ama anca bu kdr oldu bı krem aldm uzatıormus bı turlu kullanamadm ama hem bakm dıorlar aksam surcem 1 saat bekletıp yıka dıorlar. dugunden snra bı yan kısa dıger yan uzun ıstıyorum. solerım canım konusuyorum suan.

kuaforunu ıyı arastır sonra sacta hıc uzamıyo gıbı geliyo ınsana :) belde sac havalı durur ama ya kestırme :)
Evet ya her kuaföre güvenemiyorum ben de. O yüzden araştırmak lazım öyle kestireyim. Evet çok havalı ya herkes çok beğeniyo ama kullanması çok zor cnm gerçekten. Ama çok kısa kestirmem zaten uzun saç seviyorum ben hem de kısa saç yakışmıyo bana :)

v kestırsene :) cok guzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…