- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.081
Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
Sağol canım senin deeemrb kızlar hepıunıze .. gununuz guzel gecsın
bu rada deli gibi asitli içecek ıcıyorumkalorının tillahını alıyorum
haklısın suyu azalttım kolayı arttırdımkaç kilosun kuzum sen boyun kaç? asitli her türlü zarar da alsında bol su içsen bukadar başka bişey içme isteği duymazsın bence
kıvırcık sac hastasıyım ne guzel :) kıskandım suan seni benım dalgası var duz desen duz degıl kıvırcık desen kıvırcık degıl :)Hey maşallahh benim lisede falan çok uzundu ama kısa seviyorum kıvırcıkta kısa güzel duruyo uzatınca hemen toplarım ben sıcaklıyorum
Genelde öyle kestiriyorum zaten benim de hoşuma o gidiyo. Dümdüz kesim sevmiyorumv kestırsene :) cok guzel duruyo
Senin burada ne işin var zayıfsıN zaten kızzzhaklısın suyu azalttım kolayı arttırdımboyum 175 kılom 58 canım
bende dumduz sevmem peruk gıbı geliyo yanı benım dusuncem sımdıden sıhatler olsun canımGenelde öyle kestiriyorum zaten benim de hoşuma o gidiyo. Dümdüz kesim sevmiyorum
ay gobegım var canım o yuzdenSenin burada ne işin var zayıfsıN zaten kızzz
Kuzu gayet iyi gidiyosun bu ay sonu 60 ı görüceksin ben eminim
Hay Allah. Çok fazla asitli içme. Yeşil çay iyiymiş ya onu iç benceay gobegım var canım o yuzdenyanı bel kıvrımım olsun kum saatı gıbı olayım ama yok anacım küyük gibi geliyor 64 cm idi en son
e ama senin de kilon kıskanılası maşallah diyim baarihaklısın suyu azalttım kolayı arttırdımboyum 175 kılom 58 canım
ay gobegım var canım o yuzdenyanı bel kıvrımım olsun kum saatı gıbı olayım ama yok anacım küyük gibi geliyor 64 cm idi en son
kıvırcık neyse ki ben de seviyorum insan genelde kendindekini sevmez ya ben seviyorum ama neys ekikıvırcık sac hastasıyım ne guzel :) kıskandım suan seni benım dalgası var duz desen duz degıl kıvırcık desen kıvırcık degıl :)
Gider canim ole dusunme diyetini yaparsan gider.
43 kilo mu o ne kiz boyun kacdi senin baya zayfmissin gercekden. Bence gene gorursun o ksr zayf olmasanda bünye meselesi smdi bide evlendin yemekler degisdi cocuk oldu ondandir sen toparlarsin gayette iyi gidiyorsun. Ama abur cubur fena bisey benim ufaklikdan beri yedigmden bu haldeyim ☺☺
aynen canım sabah ıctım her gun ıcmeye casıyorum :) ekmegı azlttım sızlerHay Allah. Çok fazla asitli içme. Yeşil çay iyiymiş ya onu iç bence
tatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mıCok zayiftim canim iskelet gibiydimbu zamanlarımı iyi degerlendirmem lazim. Hem havalar güzel disari çıkıp yürüyüş yapabiliyorum hem de evde oldugum icin yememe icmeme dikkat edebiliyorum sporumu yapabiliyorum. Kış gelmeden hedefime ulasayim hatta biraz daha zayiflasam iyi olur. Kışın hareketsizlikten kilo alsam bile hedefimin çok üstüne çıkmış olmam
Ben 3 senedir cips cola vb seyleri yemiyorum hic. Abur cubur olarak arada bisküvi hazir kek cikolata gibi seyleri yiyordum şu aralar onlari da yemiyorum
evet canım squat yappıcam ama ılk hangı hareketlerden baslamalıyım kı sen kacsın suan canımhmm boyuna kilona göre evet biraz kalın aslında squat yap bence gerçekten sana en iyi o gelir çok şekle sokuyo bel kıvrımı kalça karın hepsine faydalı
tatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mı
tatlısız duramam ben hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?