Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.

Hey maşallahh benim lisede falan çok uzundu ama kısa seviyorum kıvırcıkta kısa güzel duruyo uzatınca hemen toplarım ben sıcaklıyorum

Hey maşallahh benim lisede falan çok uzundu ama kısa seviyorum kıvırcıkta kısa güzel duruyo uzatınca hemen toplarım ben sıcaklıyorum
kıvırcık sac hastasıyım ne guzel :) kıskandım suan seni benım dalgası var duz desen duz degıl kıvırcık desen kıvırcık degıl :)

ay gobegım var canım o yuzden yanı bel kıvrımım olsun kum saatı gıbı olayım ama yok anacım küyük gibi geliyor 64 cm idi en son

hmm boyuna kilona göre evet biraz kalın aslında squat yap bence gerçekten sana en iyi o gelir çok şekle sokuyo bel kıvrımı kalça karın hepsine faydalı

kıvırcık sac hastasıyım ne guzel :) kıskandım suan seni benım dalgası var duz desen duz degıl kıvırcık desen kıvırcık degıl :)
kıvırcık neyse ki ben de seviyorum insan genelde kendindekini sevmez ya ben seviyorum ama neys eki

Cok zayiftim canim iskelet gibiydim bu zamanlarımı iyi degerlendirmem lazim. Hem havalar güzel disari çıkıp yürüyüş yapabiliyorum hem de evde oldugum icin yememe icmeme dikkat edebiliyorum sporumu yapabiliyorum. Kış gelmeden hedefime ulasayim hatta biraz daha zayiflasam iyi olur. Kışın hareketsizlikten kilo alsam bile hedefimin çok üstüne çıkmış olmam
Ben 3 senedir cips cola vb seyleri yemiyorum hic. Abur cubur olarak arada bisküvi hazir kek cikolata gibi seyleri yiyordum şu aralar onlari da yemiyorum

tatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mı
tatlısız duramam ben hıc

hmm boyuna kilona göre evet biraz kalın aslında squat yap bence gerçekten sana en iyi o gelir çok şekle sokuyo bel kıvrımı kalça karın hepsine faydalı
evet canım squat yappıcam ama ılk hangı hareketlerden baslamalıyım kı sen kacsın suan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…