Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Selam kizlar dün öğleyin 4 kasik z.yagli fasulye 2 kepce ayranli corba
Aksam 5 kasik z.yagli fasulye 2 kepce ayranli çorba 3kasik yogurt
30 dk tempolu yürüyüş

Sabah 1has.yumurta 2 dilim tahilli ekmek 1kk peynir 1t.k pekmez salatalik cay
Öğleyin canim yemek istemedi 1bucuk dilim karpuz 5 findik yedim

Cnm maşallah sana ya ne güzel besleniyosunböyle giderse çok kısa sürede ulaşırsın hedefine

eevt kuzum ole ıskelet gıbıde olmada normal ol yeter.
evet kıs gelınce ınsann hıc bısey yapası gelmıor cnku ınsallah yaz sonu gelıcez merk etme bu azımle. abur cbur ben cok severm cıps aramam kola ıcmıorum meyve suyunuda bırakdm gecenlerde 1 bardak yanında pızzaryla kola ıcmısdm ama bayramdı :):) ama abur cubur kek turlerı cok severım malesef arada kacamk oluyor ama bakalım.

hıc bısey yememıssınkı oglen ne yuzunu kapatıon kız :):) afıyet olsun...

kuzu ne bılım pc yoktu evde ınternetı gerek duymadm yoksa telefona ıntermet almazdm daha mantıklıydı evde cekmıyor hıc bısey yapamıorsun smdıde dugune bısey jkalmadı hıc gerek yok :):)

Canlar sizde internete bemim gibi telden giriyorsunuz galiba benim 3 günde 800 mb internetim gitmiş kk dan başka bir şey yapmıyorum pek arada bi Facebook giriyorum çok aşırı değil mi 800 mb 3 gunde

Canlar sizde internete bemim gibi telden giriyorsunuz galiba benim 3 günde 800 mb internetim gitmiş kk dan başka bir şey yapmıyorum pek arada bi Facebook giriyorum çok aşırı değil mi 800 mb 3 gunde
Sen birkaç gün sonra tekrar bak bakalım ne kadar gitmiş. Ona göre tahminde bulunabiliriz ama nerdeyse 1 gb bitmiş yani

evet canım squat yappıcam ama ılk hangı hareketlerden baslamalıyım kı sen kacsın suan canım
ben 1.60 52 kiloyum 68 le başlamıştım ama 48 olucam inşallah kararlıyım

squat düz squat var önce onla başla bence omuz hizasında açıyosun bacakları 40 la başlarsın hergün 5 artırırsın kalkarken bacaklardan kuvvet aldığına emin olman lazım netten doğru şekline bak istersen bi tarifi zor biraz ama gerçekten çok etkili benim basenler 112 cm di şuan 95

tatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mı
tatlısız duramam ben hıc
ondan dolayı göbeğin var bence çünkü şeker göbek yapıyo insülin direncinden dolayı yani tatlıya en iyi gelen tarçınlı süt yoğurt tarçın kan şekerini dengeliyo tatlı ihtiyacını gideriyo yoğurda meyve dilimleyip bol tarçın atıp yesen iyi gelir aslında

Evet kanka tatlı hamurişi direkt göbek yapıyo eşimden biliyorum

çoook güzel bir menüüü afiyetler olsun hepsi de harika bence öğlen de gayet güzel ne var ki fındık 10 bile olur yani

evett ben deee cips ve içecek hiç aramam ama kek kurabiye börek poğaça hamurişi yani bana ver bütün gün yerim veeee kuruyemiiiişş veee çikolataaa

Ay ben de yeşil çay içiyorum.

afiyet olsun şuan masamı görseniz yeşil çay - sütlü kahve-normal çay-suayy bi de ayraan

Evet kanka tatlı hamurişi direkt göbek yapıyo eşimden biliyorum

eveeet yani hamurişi de sonuçta şeker olarak kabul ediliyo nişasta beyaz unşeker hepsi göbek yapıyo kanka ben de kendimden biliyorum

vee örnek aslı :):) hamurısınden gobecıklı :):)

kuzu senle aynıyız yemeklerde hamur ısı tatlı butun seyler yenır bende :):) kuruyemıs zaten bastacıdır laf yok ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…