Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

vee örnek aslı :):) hamurısınden gobecıklı :):)

kuzu senle aynıyız yemeklerde hamur ısı tatlı butun seyler yenır bende :):) kuruyemıs zaten bastacıdır laf yok ona
valla kuzum işte bisküvi cips falan pek sevmem de hamur işi çikolata çerez bu üçlü fenaa

bugün bitti sayılır ama yarın çalışıyorum bu hafta ama yarın protein yapmıycam sebze protein yapıcam daha rahat bir gün

aynen kuzu günü bitrdik ben her haftakı gıbı yarnda 1,30 kdr ısteyım yarın bende oglen dısarı cıkıcam cıkmadan yulafı oglen yıyım dıorum dısarda bıdaha masrafa gerek yok bıde sakncalı seylerde gozum kalıyor.
aksama gorusuruz dun buraya gırebıldım sporumu yazıp gelıcem

bence de öyle yap kuzum çıkmadan ye tok olursan gözün kalmaz yulaf yoğurt muz yersin mesela öğlen tarçın da koysan aslında ohh sabah da klasik kahvaltı bence mantıklı

akşam ben de gelmeye çalışırım sporları yazarız leslie bizi bekler

sen ne kadar yulaf koyuyosun aslıcım ne kadar yoğurda ne kadar yulaf haftaya ben de bir öğünü yulaflı geçiricem de bilemedim

Aynen tarcinda getirim evden sirkette yoktu o mantikli ya belki yarn elma dilimlerim daha haff olur ☺☺ evet leslie bekle bizi geliyoruzzzz
sen ne kadar yulaf koyuyosun aslıcım ne kadar yoğurda ne kadar yulaf haftaya ben de bir öğünü yulaflı geçiricem de bilemedim
Kuzu ben 2 yemek kasigi 2.5 da bazen koyuyorum yogurt 4 kasik falan koyuyorum sen belki daha az istersn diyetsyende bole dediydi teyzeme ole kalmis bzmde yulaf gercekden ise yariyor sanki ben bi ara sabah yedgmde de gzl oluyordu diorum bi ara ananas mi yapsam gene sanki iyi gbydi yada haftaya da duz gidim snra ananas yapim

yulaf ben de başlıyım ya 3kaşık yulaf 4-5 kaşık yoğurt yaparım ama elmayla yapıyım diyorum bir gün elma bir gün muz bir öğün bile yapsak bence de işe yarar sen de yarın elma yap değişiklik olsun

kuzum çıkıyorum görüşmek üzreee öptüm

Aynen kuzum sonucta muzda sekerli elma asil en iyisi aksam cantama atin bari ☺☺ iyi aksamlar smdiden afiyet olsun balim

Ben neler neler yediiiim 1 börek 2 dolma 2 ısırık kalburabastı çeyrek mısır 2 top dondurma

Afiyet olsun mervetoşum süpers kahvaltıı
Ah kuzum kahvaltı süper sonrası vahim teyzeme gittik 2 dolma 1 börek çeyrek mısır 2 top dondurma yarım kalburabastı 3 kaşıkta yoğurt yedm saat 3 buçukta bida yememeyi düşünüyom yoğurt limon pul biber yicem buarada o zencefilli yoğurdu yaptım Allah günah yazmasn midem bi bulandı ki sorma mahvoldum 2 çay kaşığı zor yedm

Kızlar 1 gün girmedim anem ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi Dün evde misafir vardı onlarla ugraştım. Poğaça falan yapmıştım ayıptır söylemesi bayıldılar banada demiyorlar mı bari biraz tadına bak ama bakmadım. Zafer benim oldu pilavlar poğaçalar hepsine karşı direndim Meyve dahi yemedim hiç kaçamak yapmadım
Gelelim bugüne 11 de aç karnına hastaneye gittim saat 4 te anca geldim. Anca saat 5 te yemek yiyebildim. Yani bugün tek öğün oldu. Kardiyolojiyle dahiliyeye gitmiştim. Ama dahiliyede yağ kas ölçümü yapmadılar. Kan testi falan yaptırdım iyi geldi sonuçlar vitamin eksikliği falanda çıkmadı. Kalbimede bir şey demediler psikolojik dediler. Ama yinede bir araştırma hastanesine gitmek istiyorum. Dr dan geldikten sonra bile agrıdı. Neyse menümü yazayım
Akşam 17.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı

Su daha şimdi içmeye başladım artık ne kadar olursa
Birazdan o kıymetli popomu kaldırabilirsem azcık tepincem böyle olmuyor :))

Ayy bende 100 le başladım şu an 95. Baseni poponun en çıkıntılı yerinden ölçüyorduk di mi? Seninle ne çok ortak yönümüz varmış. Hedefler aynı kilolar yakın. Boylarımızda yakın. Belin kaç cm benimki 61 cm. Gerçi hala adını bilmiyorum ama olsun cidden adın neydi :)

Biz bi basladik mi sayfalar doluyor sende epeydir begeniyorsun anca gelebildin dmi ☺☺
Ayy o kdr sey varken yemedin masallah kuzum harikasin ya.
Doktor isinede cok sevindim tabi sen gene de arastrmaya gt belki snirseldir dusunme yavas yavas hareket yap belkide gecer kuzum. O kdr ac kaldin bu kdrcik yemek az diil mi kuzu bi sebze olaydi yannda fena olmazdi bence

tatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mı
tatlısız duramam ben hıc
Valla ben yememeye çalışıyorum ama aldığım zaman meyvaden alıyorum o da azcık
Bende 5 sene falan 43 kiloydum Lisede aldım hep ben y
Of benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
Ayy uzun saçları bende seviyorum. Kısa oluncada maşalı seviyorum ama onunla ugraşamadığım için uzattım. Belimin altında şu an kesilmeye ihtiyacı var Baya yıprandılar

Gitcem canım ya zaten yılda bir kere mutlaka kontrole gitmem lazımmış kalp kapakçıgında bir sorun bulmuş. Ama çok önemsiz bir şey. Seninki daha çok psikolojik dedi yılda bir kez gelsen yeter dedi. Anneme diyorumki gitcem en sonunda yatıcam bakırköye rahatlıcam her şeye psikolojik diyorlar. Tamam çok heyecanlı bir tipim ama bu kadarda olmaz ya Ne bileyim ben yinede başka bir dr daha gideyim Kalp hastanesine falan ne olur ne olmaz. Şimdiden kontrollerimi yaptırayımki kışın başıma bela olmasın. Kışın hastaneye gitmekten nefret ederim ölsem gitmem desem yeridir.

Dışarıda yiyecektim hep fast food tarzı yiyecekler var. bende aç aç bekledim zaten saat 13 de kan verdim. Valla en son başımın agrısından dr a bir şeyler saçmalıyordum. Eve geldiğimde kurt gibi açtım. Ama yiyince hemen doydum zaten doyurucu şeyler yedim. Ne bileyim doymasaydım yerdim ama çok doydum kuzum ya.

Teşekkür ederim canim sorun findikta degil diyetisyen meyvenin yaninda 5 findik ya da badem yazmisti zaten. Öğlen yemek yemeyip karpuzla gecistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…