- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.121
valla kuzum işte bisküvi cips falan pek sevmem de hamur işi çikolata çerez bu üçlü fenaavee örnek aslı :):) hamurısınden gobecıklı :):)
kuzu senle aynıyız yemeklerde hamur ısı tatlı butun seyler yenır bende :):) kuruyemıs zaten bastacıdır laf yok ona
bugün bitti sayılır ama yarın çalışıyorum bu hafta ama yarın protein yapmıycam sebze protein yapıcam daha rahat bir gün
bence de öyle yap kuzum çıkmadan ye tok olursan gözün kalmaz yulaf yoğurt muz yersin mesela öğlen tarçın da koysan aslında ohh sabah da klasik kahvaltı bence mantıklıaynen kuzu günü bitrdik ben her haftakı gıbı yarnda 1,30 kdr ısteyım yarın bende oglen dısarı cıkıcam cıkmadan yulafı oglen yıyım dıorum dısarda bıdaha masrafa gerek yok bıde sakncalı seylerde gozum kalıyor.
aksama gorusuruz dun buraya gırebıldım sporumu yazıp gelıcem
sen ne kadar yulaf koyuyosun aslıcım ne kadar yoğurda ne kadar yulaf haftaya ben de bir öğünü yulaflı geçiricem de bilemedimaynen kuzu günü bitrdik ben her haftakı gıbı yarnda 1,30 kdr ısteyım yarın bende oglen dısarı cıkıcam cıkmadan yulafı oglen yıyım dıorum dısarda bıdaha masrafa gerek yok bıde sakncalı seylerde gozum kalıyor.
aksama gorusuruz dun buraya gırebıldım sporumu yazıp gelıcem
Aynen tarcinda getirim evden sirkette yoktu o mantikli ya belki yarn elma dilimlerim daha haff olur ☺☺ evet leslie bekle bizi geliyoruzzzzbence de öyle yap kuzum çıkmadan ye tok olursan gözün kalmaz yulaf yoğurt muz yersin mesela öğlen tarçın da koysan aslında ohh sabah da klasik kahvaltı bence mantıklı
akşam ben de gelmeye çalışırım sporları yazarız leslie bizi bekler
Kuzu ben 2 yemek kasigi 2.5 da bazen koyuyorum yogurt 4 kasik falan koyuyorum sen belki daha az istersn diyetsyende bole dediydi teyzeme ole kalmis bzmde yulaf gercekden ise yariyor sanki ben bi ara sabah yedgmde de gzl oluyordu diorum bi ara ananas mi yapsam gene sanki iyi gbydi yada haftaya da duz gidim snra ananas yapimsen ne kadar yulaf koyuyosun aslıcım ne kadar yoğurda ne kadar yulaf haftaya ben de bir öğünü yulaflı geçiricem de bilemedim
yulaf ben de başlıyım ya 3kaşık yulaf 4-5 kaşık yoğurt yaparım ama elmayla yapıyım diyorum bir gün elma bir gün muz bir öğün bile yapsak bence de işe yarar sen de yarın elma yap değişiklik olsunAynen tarcinda getirim evden sirkette yoktu o mantikli ya belki yarn elma dilimlerim daha haff olur ☺☺ evet leslie bekle bizi geliyoruzzzz
Kuzu ben 2 yemek kasigi 2.5 da bazen koyuyorum yogurt 4 kasik falan koyuyorum sen belki daha az istersn diyetsyende bole dediydi teyzeme ole kalmis bzmde yulaf gercekden ise yariyor sanki ben bi ara sabah yedgmde de gzl oluyordu diorum bi ara ananas mi yapsam gene sanki iyi gbydi yada haftaya da duz gidim snra ananas yapim
Aynen kuzum sonucta muzda sekerli elma asil en iyisi aksam cantama atin bari ☺☺ iyi aksamlar smdiden afiyet olsun balimyulaf ben de başlıyım ya 3kaşık yulaf 4-5 kaşık yoğurt yaparım ama elmayla yapıyım diyorum bir gün elma bir gün muz bir öğün bile yapsak bence de işe yarar sen de yarın elma yap değişiklik olsun
kuzum çıkıyorum görüşmek üzreee öptüm
Ben neler neler yediiiim 1 börek 2 dolma 2 ısırık kalburabastı çeyrek mısır 2 top dondurmaınsallah kuzu gıtmeye calısıyorum son zamnlar da bole ama o son hafta evde tatlılar borekler olursa bakm nasıl gıtcem :):)
oh afıyet olsun kuzum bende oglen menemen yemetye karar verdım canım cekdı yemekden ınsan sıcak havada skılıyor.
Ah kuzum kahvaltı süper sonrası vahim teyzeme gittik 2 dolma 1 börek çeyrek mısır 2 top dondurma yarım kalburabastı 3 kaşıkta yoğurt yedm saat 3 buçuktaAfiyet olsun mervetoşum süpers kahvaltıı
Ben olsam daha cok yerdim kesin.Ben neler neler yediiiim 1 börek 2 dolma 2 ısırık kalburabastı çeyrek mısır 2 top dondurma
Kuzum hep öyle diyoz tartıda 55.4 çıktım düşünebiliyo musnCok diil kuzum stres yapma
Ben olsam daha cok yerdim kesin.
Yemekden snra tartilinmaz cizzz ☺☺Kuzum hep öyle diyoz tartıda 55.4 çıktım düşünebiliyo musn
Ayy bende 100 le başladım şu an 95. Baseni poponun en çıkıntılı yerinden ölçüyorduk di mi? Seninle ne çok ortak yönümüz varmış.ben 1.60 52 kiloyum 68 le başlamıştım ama 48 olucam inşallah kararlıyım
squat düz squat var önce onla başla bence omuz hizasında açıyosun bacakları 40 la başlarsın hergün 5 artırırsın kalkarken bacaklardan kuvvet aldığına emin olman lazım netten doğru şekline bak istersen bi tarifi zor biraz ama gerçekten çok etkili benim basenler 112 cm dişuan 95
Biz bi basladik mi sayfalar doluyor sende epeydir begeniyorsun anca gelebildin dmi ☺☺Kızlar 1 gün girmedim anem ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmediDün evde misafir vardı onlarla ugraştım. Poğaça falan yapmıştım ayıptır söylemesi bayıldılar banada demiyorlar mı bari biraz tadına bak ama bakmadım. Zafer benim oldu pilavlar poğaçalar hepsine karşı direndim Meyve dahi yemedim hiç kaçamak yapmadım
Gelelim bugüne 11 de aç karnına hastaneye gittim saat 4 te anca geldim. Anca saat 5 te yemek yiyebildim. Yani bugün tek öğün oldu. Kardiyolojiyle dahiliyeye gitmiştim. Ama dahiliyede yağ kas ölçümü yapmadılar. Kan testi falan yaptırdım iyi geldi sonuçlar vitamin eksikliği falanda çıkmadı. Kalbimede bir şey demediler psikolojik dediler. Ama yinede bir araştırma hastanesine gitmek istiyorum. Dr dan geldikten sonra bile agrıdı. Neyse menümü yazayım
Akşam 17.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı
Su daha şimdi içmeye başladım artık ne kadar olursa
Birazdan o kıymetli popomu kaldırabilirsem azcık tepincem böyle olmuyor :))
Valla ben yememeye çalışıyorum ama aldığım zaman meyvaden alıyorum o da azcıktatlı ıhtıyacını neyden alıyorsun meyveden mı
tatlısız duramam ben hıc
Bende 5 sene falan 43 kiloydum Lisede aldım hep ben yCok zayiftim canim iskelet gibiydimbu zamanlarımı iyi degerlendirmem lazim. Hem havalar güzel disari çıkıp yürüyüş yapabiliyorum hem de evde oldugum icin yememe icmeme dikkat edebiliyorum sporumu yapabiliyorum. Kış gelmeden hedefime ulasayim hatta biraz daha zayiflasam iyi olur. Kışın hareketsizlikten kilo alsam bile hedefimin çok üstüne çıkmış olmam
Ben 3 senedir cips cola vb seyleri yemiyorum hic. Abur cubur olarak arada bisküvi hazir kek cikolata gibi seyleri yiyordum şu aralar onlari da yemiyorum
Ayy uzun saçları bende seviyorum. Kısa oluncada maşalı seviyorum ama onunla ugraşamadığım için uzattım. Belimin altında şu an kesilmeye ihtiyacı var Baya yıprandılarOf benim saçlar belimin altında artık kestirmem lazım biraZ uçları kötü duruyo ama bi fırsat bulamıyorum aklıma da gelmiyo valla.
Gitcem canım ya zaten yılda bir kere mutlaka kontrole gitmem lazımmış kalp kapakçıgında bir sorun bulmuş. Ama çok önemsiz bir şey. Seninki daha çok psikolojik dedi yılda bir kez gelsen yeter dedi. Anneme diyorumki gitcem en sonunda yatıcam bakırköye rahatlıcam her şeye psikolojik diyorlar. Tamam çok heyecanlı bir tipim ama bu kadarda olmaz yaBiz bi basladik mi sayfalar doluyor sende epeydir begeniyorsun anca gelebildin dmi ☺☺
Ayy o kdr sey varken yemedin masallah kuzum harikasin ya.
Doktor isinede cok sevindim tabi sen gene de arastrmaya gt belki snirseldir dusunme yavas yavas hareket yap belkide gecer kuzum. O kdr ac kaldin bu kdrcik yemek az diil mi kuzu bi sebze olaydi yannda fena olmazdi bence
çoook güzel bir menüüü afiyetler olsun hepsi de harika bence öğlen de gayet güzel ne var ki fındık 10 bile olur yani
evett ben deee cips ve içecek hiç aramam ama kek kurabiye börek poğaça hamurişi yani bana ver bütün gün yerim veeee kuruyemiiiişş veee çikolataaa
afiyet olsun şuan masamı görseniz yeşil çay - sütlü kahve-normal çay-suayy bi de ayraan
eveeet yani hamurişi de sonuçta şeker olarak kabul ediliyo nişasta beyaz unşeker hepsi göbek yapıyo kanka ben de kendimden biliyorum
hıc bısey yememıssınkı oglen ne yuzunu kapatıon kız :):) afıyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?