Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aksam 1kasik kiymali patlican yemegi, 4 kasik mantar sote, 3 kasik yogurt, yagsiz az tuzlu salata 3 kasik bulgur pilavi
Cok acikmistim ara öğün yapacak vaktim olmadi.
Yarim saat yürüyüş yapayim diye disari ciktim olaylar olaylar
10 dk yürüdükten sonra teyzenin biri önümde bayildi yaninda esi ve kizi da vardi sonra 2 tane genc geldi hemen yardim ettik. Genclerden biri 112yi aradi esi diyor ambulans istemiyoruz gelmesin hep oluyor birazdan kendine gelir. Dolmusla eve götürmeyi düşünüyor evleri de farkli bir ilde 45dk falan sürer yani. Kadin kendine gelse bile kipirdayamaz ki üstelik diyabet ve epilepsi hastasiymis. Neyse ayiltmaya ugrasiyoruz yok kadin uyanmiyor ben ayaklarini yükseğe kaldirdim kizi yüzüne su serpiyor yine de ayilmiyor. Bas ucuna gectim sesleniyorum kolunu biraz sert sıkıyorum tepki yok. Disi kenetlenmis dilini isiriyor Allahtan üst damakta disi yoktu hic, biraz zorladim cenesini acamadim nefes aldigi icin cok da zorlamadim. Esini razi ettim de 112 yi aradim ambulans geldi teyze de ayildi. Adam giderken teşekkür ediyor bir de. Hey Allahim yaa önce niye istemedin ambulansi da vakit kaybettirdin Allahtan kötü birsey olmadi. 20 dk falan oyalanmisimdir.

Neyse yine de yürüyüşümü yaptim toplamda 45 dk yürüdüm

Bayağı atraksiyonlu bir yürüyüş olmuş. :) Keşke önce adamı dinlemeyip arasaydın. Adamda bir garipmiş her zaman aynı mı olur Allah korusun ya bir şey olsa. Yazık ya... Allah hiç kimseye hastalık vermesin. Verdiği zamanda dermanını versin çok zor cidden. Bu arada menünde gayet güzel canım. Doydun mu bunlarla canım kaşık kaşık yemişsin :)

Yazık kadincagiza üzüldüm yakalanmaktan korkuyorum böyle hastalıklar yüzünden :\

Akşam yemeği:
1 yumurta yarım kaşık yağ ve 1 dilim köy peynirinden yapılmış omlet
1dilim ekmek
Bu ayın 25 i gibi sanırım 58 kiloya inecegim
Kız en sonunda bünyen zayıf düşecek yumurta iyi tamamda dün aç yaşamızsın. En azından detoks yaparken 5 te 5 detoksları var onlardan yapabilirsin. En azından yemek yiyorsun araştır bir istersen dün buralarda değildim o açlık orucu mudur nedir tehlikeli ya

Bu akşam 1-2 saattir fena yumuldum televizyon izlerken yiceklere
2 avuç kuru üzüm
10 adet kadar dondurulmuş üzüm
1 buyuk dilim ekmekle birlikte zeytin ezmesi ve 4 dilim peynir(küp şekeri gibi biraz büyüğü)
Ya iştahım kapanmıştı ondan öyle olmuştu özel olara ugrasmadim
Su an da açıldı yani istahi.m

Kuzum ama malesef piskoloji malesef herkez de var bende oleyimdir mesela cok dinlerim kendimi bazen hic ole deme sende ama gtcentabi kalp kapagi benm bi tanidikda da vardi muhim bisey diil ama tabi gostermemiz lazim insan merk ediyor iyi kisin gtmion bende kisin cok doktora gidiprum ay buram agrior ay suram agriyor ☺☺ bazen at
Teşekkür ederim canim. Zaten yemek yemedigim icin yüzümü kapatiyorum[/QUOT

Bazen arada oluyor kuzu bende hafta sonu atlardm hep ogun malesef.

Bütün herkes dua etsin lütfen .. Ülkemizin durumu çok vahim ... bizi birbirimize düşüren zalimleri Allaha havale ediyorum. Ya Rab sen büyüksün sen bizi koruyansın vatanımızı milletimizi koru Allahım. Ülkemiz geriye gidiyor amaçlarına emellerine ulaşıyorlar yabancı ülkelerin hedefledikleri ülkemizi tek bölebilcekleri yöntem iç karışıklık yaşanmaktadır . Tek ihtiyacımız dua kızlar. Bol bol dua edelim yalvaralım bizim çocuklarımız bizim insanlarımız için yaşanacak bi dünya için bi ülke için ancak dua edebiliriz. Allahım Sen Bizleri Koru Ya Rabbi!

Sorma canim bol atraksiyonlu oldu :) genclerden biri aradi canim komutayla konusup adres verirken israrla ambulans istemiyorum deyince cocuk da yakinlari istemiyor kusura bakmayin deyip telefonu kapatti. Adam bir tuhafti yaa. Kizi da babasina kiziyordu annem halsiz oldugunu daha fazla yuruyemecegini söyledi falan diyordu. Amin canim amin. Doydum doydum ben hep böyle yiyorum zaten bünye alisti artik

Canim senin mesajini gördüm arkadasim da mesaj atmis dua edelim diye ne oluyor dedim hemen internetten baktim ne olmus öyle yaa Allahim sen yardim et. Bizi birbirimize düşürmek isteyenleri bozguna ugrat Ülkemizin düzenini bozmak isteyenleri YA KAHHAR isminin yüzü suyu hürmetine Kahreyle Allahim. Amin

Ay canım sorma sabaha kadar uyuyamadık korkudan valla

Yakın zamanda inşallah düzgün bir beslenmeye geçersin. Bir öyle bir böyle besleniyorsun kız
:)

Selamlar herkesee,

İşe yeni gelebildim malum akrşıdan gelice araç yoktu yollar kapalıydı...

Hepimiz için hayırlısı olsun iyi insanları, gerçekten vatanını seven insanları Allah korusun başka diyecek bir şey bulamıyorum, ben de hiç uyumadım heralde 2 aket falan sigara içmişimdir, jet seslei, bomba sesleri her kafadan bir ses o masum er lerin ölmesi masum insanların ölmesi çok üzücü dilerim tüm olumsuzluklar son bulur Allah yardımcımız olsun sevdiklerimize sıkı sıkı sarılalım insan yaşadığı günün kıymetini bilmeli

Kuzum gttin mi ise hic bisey calismior ben de cikmadm sabah smdi fatihe geciyoruz anca minibus bulduk sende gtmeseydn bisey olurmuydu zaten yollar sorunlu dikkat et donusde sende.
Allah hepimizin yardimcisi olsun cok üzücu bi durum.

Kuzum gttin mi ise hic bisey calismior ben de cikmadm sabah smdi fatihe geciyoruz anca minibus bulduk sende gtmeseydn bisey olurmuydu zaten yollar sorunlu dikkat et donusde sende.
Allah hepimizin yardimcisi olsun cok üzücu bi durum.

Kuzu geldim ama öğlen geldim ben de metrobüs falan anca çalışmaya başladı 17.30 gibi de çıkıcaz erken evlere gidelim diye.

Amin kuzum aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…