- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.161
Kuzum cikmissindir gec kaldim bende iyi yaptiniz nolur nolmaz sonucta onlem almak lazim.Kuzu geldim ama öğlen geldim ben de metrobüs falan anca çalışmaya başladı 17.30 gibi de çıkıcaz erken evlere gidelim diye.
Amin kuzum aminn
Tatlişkom bence de gayet güzel ki şişsin yani daha çok vermişsindir belki de regl öncesi eksik çıkman harika ama bu hafta da kaçamakların vardı ona rağmen bence gayet güzel bu hafta daha güzel olucak eminim hepimiz içinKızlar günaydın tartı 54.4 gösteriyor dün adet olmam gerekiyordu yine gecikti her zaman ki gibi şişim :))) ama mutluyum 600 grda iyidir :)))
Kuzum ben bu ay sonu anca 53 olurum ama olsun son bi ayda 50 olucam :))) senin ki de bence süper kuzum o kadar kaçamaklarımıza bide 500 gr vermiisin mis :)Tatlişkom bence de gayet güzel ki şişsin yani daha çok vermişsindir belki de regl öncesi eksik çıkman harika ama bu hafta da kaçamakların vardı ona rağmen bence gayet güzel bu hafta daha güzel olucak eminim hepimiz için
Kuzular bende geldim bafta sonu kahvaltilarim guzeldir kusura bakmayin ☺☺ az recelcik bide fistik ezmesi gbi ☺☺
Bu arada ben anlamadm tartiyi dun 700 gram vermisdm bgn 400 gosteriyor gene ikiside iyi 62.600 suan guncel gelinlikcide daha alip vermesen iyi dedi arka fermuar 2 zaten sirttan vermem hos amac gibegn gtmesi ☺☺
Kuzu ay sonuna var daha sınırlama kendini daha güzel nasıl olur de hem bu hafta da çok kaçamağın vardı ay sonuna kadar kaçamak yapmazsan 52 li bişeyler de görürsün benceKuzum ben bu ay sonu anca 53 olurum ama olsun son bi ayda 50 olucam :))) senin ki de bence süper kuzum o kadar kaçamaklarımıza bide 500 gr vermiisin mis :)
Kuzum afiyet olsun pazar yani olur okadar gelinlikçiye bakma sen düz 60 olursun inşallah sırttan o kadar gitmez zaten en son göbek gidiyo göbekten gider o genelde ayrıca gayet güzel vermişsin bu ay sonu çok güzel şeyler görücez tartıda kaçamaksız bir ay bizi bekliyor hedefler için (ufak tefek lokmalar kaçamak sayılmaz)bence 700 dür verdiğin de belki şişlik falan vardır bi günde 300 alıcak halin yok yarın sabah tuvaletten sonra bi tekrar bak bakalım
Günaydınlar efenimmm
1 dl ekmekle klasik kahvaltımı yapmış bulunuyorum.keyif çayı içiyorum şimcik
Ah kuşum günaydın teşekkürler :)gunaydınnnn
afıyet olsun kuzum
bende 2 etımek lor peynır 1 dılım kasar 2 hındı salam 1 yumurta ıyı kahvaltı yapmısım
Ah kuşum günaydın teşekkürler :)
Protein yemişsin bolca iyi olmuş tok tutar :)
kuzum ne guzel agzından bal damlıyor ole ama ben ıoglen cok yedım dun ya dun eve gıttık ordan dısarı cıkdık. pilav yedım bıde donerbu hafta dıyorum hıc tartılmıyım bakıyım ama spora devam edıcem hafta ıcı aynı tempo.
Günaydınlar efenimmm
1 dl ekmekle klasik kahvaltımı yapmış bulunuyorum.keyif çayı içiyorum şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?