Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merhabaaa,
Kimsecikler kilo bildirimi yapmamış mervetoşum yazmış bi ben de yazayım bari bayram tatili epey pahalıya mâl olmuş
Pazartesi dayanamayıp tartışmıştım 52,5 falandım bugün 52 e çok şükür daha güzel olacak inşallah 51,5 dum bir kilo almışım bayramda ama bu ay hedefe ulaşıcam inşallah tatilde gelenin bi kısmı gitti ay sonuna kadar da hedefe ulaşıcam diye tahmin ediyorum yeni hedefim 48 olacak bu hafta hiç karbonhidrat yemedim düne kadar dün de şu benzincilerdeki üçgen sandviçlerden yedim bir kutuda iki üçgen oluyo hani birini sabah birini öğlen yedim çünkü yollar problemliydi işe geç gittim falan öyle oldu öğlenkinin yanında ayran içtim sonra işten eve yürüdüm 40 dk eve gelirken bi kafede türk kahvesi içtik yanında 3 tane badem şekeri yedim akşam da 100 gr kadar hindi döner bi kase yoğurt domates salatalık yedim sonra su yeşil çay

Bu hafta meyve karbonhidrat yemedim sayılır dün hariç bugün de protein yapıcam ve yarından itibaren normal diyete devam meyve ve karbonhidrat ekliyorum

Bu ay kaçamak yok inşallah tatile kadar o ödül gününü falan yapmıycam tatilde 1 hafta serbest olucak çünkü ama tatile kadar hedefe ulaşmak için kaçamak yok yani işte bi kare bitter falan olur arada ve haftada 2 gün protein yapmayı planlıyorum

Kızlar günaydın tartı 54.4 gösteriyor dün adet olmam gerekiyordu yine gecikti her zaman ki gibi şişim :))) ama mutluyum 600 grda iyidir :)))
Tatlişkom bence de gayet güzel ki şişsin yani daha çok vermişsindir belki de regl öncesi eksik çıkman harika ama bu hafta da kaçamakların vardı ona rağmen bence gayet güzel bu hafta daha güzel olucak eminim hepimiz için

Kuzular bende geldim bafta sonu kahvaltilarim guzeldir kusura bakmayin ☺☺ az recelcik bide fistik ezmesi gbi ☺☺

Bu arada ben anlamadm tartiyi dun 700 gram vermisdm bgn 400 gosteriyor gene ikiside iyi 62.600 suan guncel gelinlikcide daha alip vermesen iyi dedi arka fermuar 2 zaten sirttan vermem hos amac gibegn gtmesi ☺☺

Selam kizlar
Bayramdan önce ki hafta 64.500 dum gecen pazar 63.900 geldim 600gr vermisim
Bugün 63.200 geldim bu hafta 700gr gitmis insallah yağdan vermisimdir
Önceki gibi spor yapamiyorum yürüyüşe baslamistim ama o da her zaman olmuyor eski tempoma geri dönmem lazim
Bugün kacamak yapmicam yarin arkadasim gelecek kacamak hakkimi yarina sakliyorum
Hepinizi öpüyorum canlar disari cikarsaniz dikkat edin kendinize

Kuzum ben bu ay sonu anca 53 olurum ama olsun son bi ayda 50 olucam :))) senin ki de bence süper kuzum o kadar kaçamaklarımıza bide 500 gr vermiisin mis :)

Kuzum afiyet olsun pazar yani olur okadar gelinlikçiye bakma sen düz 60 olursun inşallah sırttan o kadar gitmez zaten en son göbek gidiyo göbekten gider o genelde ayrıca gayet güzel vermişsin bu ay sonu çok güzel şeyler görücez tartıda kaçamaksız bir ay bizi bekliyor hedefler için (ufak tefek lokmalar kaçamak sayılmaz) bence 700 dür verdiğin de belki şişlik falan vardır bi günde 300 alıcak halin yok yarın sabah tuvaletten sonra bi tekrar bak bakalım

Kuzum ben bu ay sonu anca 53 olurum ama olsun son bi ayda 50 olucam :))) senin ki de bence süper kuzum o kadar kaçamaklarımıza bide 500 gr vermiisin mis :)
Kuzu ay sonuna var daha sınırlama kendini daha güzel nasıl olur de hem bu hafta da çok kaçamağın vardı ay sonuna kadar kaçamak yapmazsan 52 li bişeyler de görürsün bence

Kızlar iyi geceler. Giremedim ya bugün pikniğe gittik :) valla Allah ne verdiyse yedim
Sabahki kilom 66.3 tü 400 gram vermişim bu hafta söa bugün piknikte onları almışımdır. Tam ödül günü oldu valla :)

kuzum ne guzel agzından bal damlıyor ole ama ben ıoglen cok yedım dun ya dun eve gıttık ordan dısarı cıkdık. pilav yedım bıde doner bu hafta dıyorum hıc tartılmıyım bakıyım ama spora devam edıcem hafta ıcı aynı tempo.

Yani bence hiçbirşey yokmuş gibi aynı düzende devam et kuşum sporunu yap aksatma bu hafta bi kerecik pilavdan bişey olmaz döner zaten yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…